fbpx Skip to content

Itt a december, már lassan a karácsony is, mindenhol díszkivilágítás, fények, és persze itt a mi kedvenc iPhone-unk is, amire egy úgynevezett Appventi naptár készült. A naptár lényege, hogy minden nap egy új, teljesen ingyenes játékot tölthetünk le telefonunkra az appventcalendar.com-on keresztül.
Az “adakozás” december 1-én kezdődött és egészen december 24-ig fog tartani. De arra mindenki figyeljen oda, hogy a játékok “ingyenessége” csak az adott nap érvényes, viszont ami nagyon szimpatikus, hogy a frissítéseket is ingyenesen letölthetjük a játékhoz korlátlan ideig!

December 1.

33rdA naptár első játéka a 33rd Devision volt, amely egy akció/gondolkozós játék, melynek lényege, hogy katonáddal eljuss egyik pontból a másikba, úgy, hogy az ellenséges katonák nem vesznek észre. A játék ára idők közben visszaállt a normálisra ($0.99).

December 2.

tridefense-icon-tower-rounded-125Ezt követte a TriDefense, melynek nevéből is kiderül, hogy egy területvédekezős játékról beszélünk. Az ellenségtől kell megvédenünk a bázisunkat. Ez a játék azonban egy kissé eltér a megszokott játékmódtól, hiszen akik ismerik ezeket a játékokat, azok tudják, hogy ezeknek a lényege, hogy az ellenség egy bizonyos útvonalon jön, mi meg szépen kiépítjük a védelmi rendszerünket, nos itt bárhonnan jöhet az ellenség, és bárhol megtámadhatja a bázisunkat, ami érdekesebbé teszi a játékot. Mindenkinek ajánlom, és bár a játék már nem ingyenes, az a 2,99 dollár nem egy ökör ára.

December 3.

iconA harmadik játék a Snorkeling volt, amelyben egy kis macival kell a vízben halakra vadászni. Persze megvan a játék nehézsége is, egyrészt nem lehet akármeddig a vízben lenni, anélkül, hogy levegőt ne vennénk, másrészt többféle hal van a vízben, és egyes halakat különféle módon kell elkapni, arról nem is beszélve, hogy vannak halak, amelyek veszélyesek a medvénkre nézve, ezeket jobb elkerülni, mert könnyen belehalhat a haltámadásba (:D). A játék ára $0.99.

December 4.

totemoA negyedik játék a Totemo. Ezt a játékot arra fejlesztették ki, hogy fejlessze az emberek gondolkozását, tehát egy logikai játékról beszélünk, melynek Story módjában 60 pályát találunk, melyek a mi megfejtéseinkre várnak. A frissítésben, ami már elérhető egy Survival módot is belecsempésztek a készítők, melyben addig megy a játék, amíg bele nem sűlünk. Mindenkinek ajánlom, és csak 0,99 dollár!

December 5.

samuraiA Samurai: Way of the Warrior az ötödik a sorban, amely egy felülnézetes akció/kaland játék, melyben egy japán szamuráj szerepébe bújhatunk. A feladatunk az, hogy végigkövessük a “szamuráj útját” és közben legyőzzük az ellenfeleinket. A játék grafikája érdekes, képregényszerű, több neves iPhone játékokkal foglalkozó oldal is 5-ből 4,5-5 pontot adott neki, szóval egy jó játékról beszélünk.

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. A mai játék: smackBOTS

  2. Hali!

    “teljesen ingyenes játékot tölthetünk le telefonunkra az appventcalendar.com-on keresztül”

    Mégis hol? Nem találom.

    Köszi, Üdv


Add a Comment