fbpx Skip to content

A Gameloft úgy néz ki soha nem hagy magának egy hangyányi szünetet sem. Három nagyszerű játékot is kiadnak az ünnepek alatt.

Driver

Az egyik a méltán híres: Driver, amely megjelent PC-re és konzolra is egyaránt. A Gameloft ugyanazt a fizikát és játékmenetet hozta át az iPhone-ra, mint amit a kozolos/PC-s nagy-testvérében is megtalálhatunk, a játék megjelenési ideje december közepe.
Íme egy gameplay videó:

Near Orbit Vanguard Alliance

A másik játék, ami szintén valamikor december közepén várható a N.O.V.A., ami egy sci-fi/horror FPS játék (néhányan csak Halo klónnak nevezik). Elég ígéretes trailert csináltak neki a készítői, sokak érdeklődését magára vonta.

Avatar The Game

A harmadik játék, amelyet már régen is beharagoztak az Avatar. Az összes mozifilmen alapuló játékkal ellentétben, ez a játék nem követi a film cselekményét, teljesen önálló történetet talált ki hozzá a Gameloft brigádja. A játék a film megjelenésével egy időben fog megjelenni, azaz december 15-én.

NoCyfresh

reloading1Mint ahogy a címből is olvashattátok ez egy SBSettings Addon, a nevéből lehet egyesek rá is jönnek miről is van szó. Ez a hasznos program kikapcsolja a Cydiában a “Reloading Data…” funkciót, magyarán szólva manuálisan frissíthetjük a Cydia adatbázisát akkor, amikor csak szeretnénk. Ennek persze megvannak a hátrányai, mert lehet épp lemaradunk a jóról, hogyha nem frissítünk. Azoknak ajánlom akik már “idegbajt kaptak” az állandó “Reloading Data…” “felirattól”.

Olvasd el a hozzászólásokat is

49 Comments

  1. en is felraktam ezt a nócit:) meg mikor megjelent
    amugy megneztem a rock fele “installert” es szimpatikusabb,
    mert azt irja a progi h restor utan egy kattintassal szepen feltelepiti nekunk az osszes csomagunkat amit korabban alkalmaztunk
    (es az egesz gyorsabbnak tunik, es testreszabhatonak)
    valakinek van tapastalata errol a “restore” funkciorol?

  2. hehe 🙂 ezeket láttam már én is táccsárkéden. a drivert kimondottam várom 🙂

  3. Rock- ról annyi a tapasztalat hogy mikor friss volt a rendszer, akkor sem rakott vissza semmit, egyszerüen nem találtam sehol a restore gombot a progiban, viszont frissítette a telepített programok listáját, így lementette azt a 2 cydiás dolgot ami már fenn volt. THX Rock… 🙂

  4. zoltan: Nekem van a Rock restore-jával tapasztalatom, és szvsz milliószor jobb program minden tekintetben a cydiánál. Nyugodtan haasználd:D

  5. @djdanif:
    koszi, minden repot kezel rendesen? tehat a warez repokat is? csak mert rock alapvetoen egy fizetos modell, tehat nincs cenzura?

  6. @Lacost: Manage–>Settings–>Restore from backup

  7. Huhh, ez jó! Már láttam ezt a nószájjfresset, és mivel én is idegbajt kapok a “Reloading Datától” (3GS-en 2mp, az hagyján is, de 3G-n fél-egy perc), lehet fel is teszem.

  8. @zoltan: Nem, a Rock Store-os AnyRinget is Rock-ból szedtem le.

  9. @djdanif: Hát inkább iPhoneringtonemaker mint az az AnyRing…ritka nagy szar. Kipróbáltam, felhívtam magam, 3adik búgásra jelezte a telóm hogy hívnak de 5ödik volt hajlandó megszólalni…
    Egyszerűbb amit feljebb írtam, beimportálja iTunes-ba a csnegőhangot és felszinkronizálja telóra…

    Csak mellékesen írtam, nem kekeckedni akartam! 🙂

  10. Ja és ott van még a HAWX amit ubisoft és gameloft fejleszt együtt! 🙂

  11. @djdanif:
    es a cydias telepitett appokrol jon frissites rockban is? Valamint a repok csomaglistait is frissiti?

  12. Az AnyRing engem is besz***patott anno.
    Én Ringtones3-at használom, bármelyik iPod-os számból vághatsz vel és ez is beimportálja a “gyári” hangok közé. 🙂

  13. sziasztok,

    bocs az OFF-ért, de fontos nekem a kérdés megoldása:

    nemrég updateltem 3.1.2-re a 3G-m. feketeeső megvolt. mindent visszaraktam rá, úgy ahogy volt. előszeretettel használtam a GlobalAQ sms küldő alkalmazást. Amióta új a fw, azóta hiába teszem fel, az indítás után 1-2 mp után kilép. ez vajon miért van?

  14. @tr00p3r:
    vedd meg es garantaltan nem lep majd ki

  15. @The Hypeboy: Ezt csak példaként mondtam, mert megláttam, hogy fizetős, de leírás alapján megtetszett, rákerestem és letöltöttem. De az észrevétel jogos 🙂
    @zoltan: Frissít, és frissítés közben lehet böngészni a programon belül, mert a letöltési/telepítési infokat lerakja “tálcára”.

  16. Sziasztok egy kis segitségre lene szükségem nokia tel-bol hogy tudom átmenteni a telefon számokat???

  17. Hihetetlen ez a Gameloft! Most szereztem be a Skater Nation-t! Nem szeretem az ilyen jellegű játékokat de ez megéri, hogy fent legyen a telefonon. Gameloft csak jó játékot készített eddig a hőn szeretett készülékünkre, és szerencsére mindegyik megvan hiánytalanul, összesen azt hiszem 4,34 Gb 😀

  18. hali!

    Tört snappy repos linket nem tudtok véletlenül?:)

  19. @siriuspapa:
    én is várnám ha nem az utolsó centiméterig a PSX-es térkép lenne ebben a szarban… egy uj mapot ennyire fárasztó lenne kidolgozni??

  20. óóó atyám köszönöm, már rettentő idegtépő volt a cydia..

  21. @zoltan: Valamiért nem is vártam tőled mást…. Ezért kár volt a helyet pazarolni.

  22. @tr00p3r: azert van mert nem installousbol telepited … mar MILLIORSZOR LEIRTAM azert van a kereso gomb h HASZNALD

  23. @Crazy:
    Valamiért nem is vártam tőled mást…. Ezért kár volt a helyet pazarolni.

    😀 😀

  24. Igéretes gamék :D!

    Srácok, nem tudjátok annak a proginak a nevét ami úgy néz ki, h egy ikon, és ha, ráböksz akkor félkör ívben kiemelkedik belőlle egy ikonsor. Így lehet több ikont is tárolni kevesebb helyen. Valahol láttam de nem emlékszem a nevére.
    Megköszöném ha megmondanátok.

    Thx

    bocs az offért

  25. Sziasztok,

    valakinek sikerült már működésre bírnia bármelyik verzióját a Download Meter proginak az Appulo-ról?

    köszi,
    kislust

  26. @paprika: próbáld szinkronizálni a nokiat a szgéppel. talán outlook-ban le tudod menteni a névjegyeket. aztán itunes-ban szinkronizáltatod a szifont a kiválasztott progival (még mindig az outlookra gyanakszom :)). nagyon könnyen meg tudtam csinálni mostanság, csak arra nem emlékszem mi volt az a köztes program, ami a nokiat és a szifont is elfogadta.

  27. Hello!
    Ezen az oldalon korábban felajnánlott segítséget használtam ki tegnap. A srác aki sokat ír kommentezik az oldalra, felajánlotta, hogy segít, újra telepíteni a telefonomat. A 3G-re tegnap felraktuk a 3.1.2. szoftvert, meg a blackra1n-t (ha jól mondom). A srácnak sietős volt, tovább nem ért rá foglalkozni velem msn-en. Pont a legjobbkor sajnos. Mert aí telefonomat azóta sem tudom használni, nincs térerőm, hálózatom.
    Mit kell tegyek?
    Remélem semmi olyan dolgot nem csináltam a telefonommal, amivel használhatatlanná tettem!? Tudnátok segíteni? Ja és most a telefon eléggé lassú, nyögve nyelősen megy. A srác ajánlott rá valami VM-et amely megduplázza a memóriát.
    Tudnátok segíteni mit tegyek, hogy legealább most legyen térerőm???
    köszi

  28. @korrektek: öhm, T-mobilos vagy milyenes a telefon és a sim??

  29. @korrektek: miután nekem nem így van jailbreakelve és függetlenítve a telóm, így követendő példával nem tudok szolgálni. az viszont biztos, h nem kell semmilyen memóriaduplázós tuning alapból. azt egyelőre felejtsd el. milyen szolgáltatóval akarod használni? ha nem T-vel, gyanítom a blacksn0w-t is telepítened kellene. és mindjárt lesz térerőd.

    a lassúság okát nem tudom, egy sima JB-től nem kellene lassulnia. más nem, tedd újra. visszakeresel a szifon.com-on nagyon jól használható leírások vannak hogyan kell a blackra1n-t telepíteni, ha nem emlékeznél rá.

  30. a lassúságot úgy értem, hogy a settings-t görgetem fel, le akkor akadozva fut, nem vészes,csak az előző 2. valahányas szoftver a 3g-s telefonom simábban gödült, kicsit zavaró, pedig csak a 3.1.2 szoftver meg a blackra1n lett felrakva tegnap este!
    Nem hogy itt vannak azok a demon dolgok melyekről írni szoktatok, hogy meg kell kerseni őket és leszedni!?
    Magyarán akkor nem vágtam tönkre a telefonomat tegnap este??? csak azért nincs térerőm (pannon) mert még nem telepítettem a blacksn0wt?
    A srác azt mondta azért kell az a VM, mert a 128-ból 256-t csinál? Vagy ez nem éri meg? (csak mert mondta, hogyha a 3g-n 2….szoftverrel volt mindig 40-50MB memória, állitolag a 3.1.2-es szoftver kicsivel még többet használ ezért kell a virtuális(?) memória bővítés!!! Vagy akkkor mmost erre nincs szükség???
    köszi

  31. Korrektek: restore után is lassú, és nincs hálózat se?

  32. Amúgy mindenképpen kell a 3.1.2.? Minden szempontból érdemesebb telepíteni az újabb szoftvert a 2-es helyett? Semilyen hátrány nem ér? 🙂

  33. @korrektek: nekem 3G-én custom 3.1.2 van fent, a 04.26.08 (korábbi) modem verzióval. ez utóbbi (vagyis a modem verzió) kizárt dolog, h a tel. sebességét befolyásolja. tökéletesen fut, nem akad semmi, nem lassú. nem csináltam memória bővítést. miután már a gyári 3.1.2-t raktad fel, visszaút korábbi verzióra nincs. de nem is kell. az egészen biztos, h nem tetted tönkre a telót. térerő sanszosan azért nincs, mert függetlenítő progit (blacksn0w-t) nem telepítettél.
    én a helyedben nekirugaszkodnék még1x, a korábbi post-ok leírása alapján.

  34. Sziasztok!Nem tudjátok,hogy mit csináljak,mert nem tudok belépni a Cydiába.Mindig kilép.Eddig tökéletesen működött.:((

  35. Sziasztok!

    Szerintetek milyen lehet ez a tok? Szeretnék valami jó és tartós tokot venni, nemtudom a nyitott részeken (tokon) mennyire lehet sérülékeny:S mindennapi használatra megfelelő védelem lenne?
    cgi.ebay.co.uk/MORE-THING-TWINE-IPHONE-3G-3GS-CASE-%22CARBON-FIBER-LOOK%22_W0QQitemZ180421875456QQcmdZViewItemQQimsxq20091020?IMSfp=TL091020193001r33315#rpdId

    bocsi h ilyen hosszú a link, csak itt a képen látszik szemből is.
    @zoltan: A Te véleményedre főkepp számítok:D;) Köszi (remélem jön már a ipower…:))

  36. @zoltan: MERT AZTAN TE SEGITETTEL SZEGENY SRACNAK GRATULALOK FASZT KRITIZALSZ …. 😉 caps

  37. Sziasztok!
    3.0- ám volt aztán egyszercsak eldobta a hálózatot. megpróbáltam mindent de nem jött vissza. ha vissza is jött egy pillanatra, megint elment. Gondoltam frissítem 3.1.2-re. Megtörtént, majd blackra1n, de semmi. Egyáltalán nincs hálózat. AT&T-s a teló, tehát nem lehet letiltva. Ötlet?

  38. @energiez: A neve: Stack, cydiából!

  39. Hali!
    Én is telepítettem a NoCyfresh-t, és ugye az SBSettingsben ki-be lehet kapcsolni….
    Na nálam ettől függetlenül orrba-szájba nyomatja a Relodingot folyton!
    Ez mi az annyáért csinálja ezt???
    És nekem amúgy úgy tűnik h sokkal többet tölt(3G) a többek közt a cydia is és még sok más okos dolog, mióta 3.1 majd 3.1.2-re frissítettem és Geogay féle esőt használok….
    Ezt csak én látom, vagy más is?

  40. @rastawicc:
    En egyszer próbáltam az SBSettings-t, de nem igazán jött be, le is szedtem. Ezzel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni.
    Viszont, hogy 3G-n 3.1.2 előtt nem b a sz akodott ennyit a Cydia, abban sajnos igazat kell adnom. Észrevehetően megnőtt a betölés ideje. Enyhén idegesítő. És nem tudsz csinálni semmit, betölt. És amikor esetleg keresel vmit és utána átlépsz a cydia fülre, akkor is betölt.

    Ez a kikapcsolási lehetőség csak SBSettings-el együtt működik?
    Nincs olyan kis nem SBSettings-be beépülő akármi, ami csak úgy megteszi ezt?

  41. @Oxag3nt: A végén kiderül h valami buziságot csinál a Geogay azt utána mindenki jól meg szívja….. bár kicsi rá az esély, de én nem bízom a csávóban!!!!
    Szemét a DevTeam, annyira elszaladt volna veleük a ló, vagy mi???
    Mert Windowsra má nem is csinálnak semmit, hát kössz!

  42. @rastawicc: Szia!Az sem mindegy, hogy melyik repo-ból telepíted.Cydia-ban add hozzá ezt a repot: http:// iphone.gsm.vn/, majd innen töltsd le a NoCyfresh-t.Nekem szuperul müxik.

  43. @szagi: Ok!
    megpróbálom

  44. szinkronizáltam több mappát amikben képek vannak, rendbe fel is ment, külön-külön ahogy szerettem volna, de ennek ellenére ott figyel a “kép könyvtár” is a többi mappában lévő képekkel együtt ömlesztve. ergó most minden kép kétszer van a telón. hogyan lehet ugy megcsinálni, hogy több mappa legyen külön ahogy szeretném, de kép könyvtárba ne legyenek képek?? thx

  45. /Azoknak ajánlom akik már “idegbajt kaptak” az állandó “Reloading Data…” “felirattól”./

    Akkor ez nekem szól 😀

  46. @zoltan: nalam fenn volt a rock, aztan teljesen ujraraktam a telot, feltettem a rockot ismet, aktivaltam a rock accountomat, megkerdezte, hogy mindent vissza akarok-e tenni, rabolintottam es visszapakolt minden cuccot, mukodik siman.

  47. Hello!
    Iphone-on hogyan tudom azt megcsinálni ha a zenelejatszoba es azon belul song-ra megyek akkor a zene címek alatt ne irja ki az eloadot illetve az albumot?
    Kössz.

  48. nekem ugyanugy reloadol… 😀 2g-3.0

  49. Mióta felraktam nemtudom elinditani a cydiát. Segitsetek


Add a Comment