fbpx Skip to content

A P55-ös alaplapokkal és Windows 7-es operációs rendszerrel ellátott konfigurációk esetében sokszor az iPhone szinkronizálás egy hiba miatt lehetetlen: a szinkronizációs folyamat elején a rendszer hibaüzenetet vág a felhasználó arcába, majd az iPhone szinkronizációs kábelének eltávolítása után a Windows még egy hibaüzenetet dob fel. A gyártók már napok óta vizsgálják a problémát: az elsődleges vélemények szerint a megoldást a BIOS környékén kell keresni.

Tovább is van, mondjam még? »

Olvasd el a hozzászólásokat is

27 Comments

  1. Bios hiba? ez nem jellemző gigékra. Örülök hogy megvan a megoldás bár szerencsére nem voltam érintett.

  2. Prohardveren vitatkoztunk mi lehet a hiba…^^ én apple-re tippeltem volna, mert minden más eszköz megy p55+win7 komboval…:P

  3. nekem p43-as alaplapom van win7-el és nekem se nagyon szinkronizál. igazából a progikat jegyzeteket és zenéket felteszi, de a többit már nem mert egy hibaüzenet félbe vág. akkor ez lenne a gond nálam is?

  4. Kijott a C64 emu uj kiadasa!!!!!!! v1.1 🙂 Epp telepitodik, remelem ezt is meg lehet hackelni.

  5. OFF.. az amúgy mitől lehet, hogy a fényképeket amiket készítek nem menti el? az eklészített kép ott marad kicsiben bal alul mint utolsó kép, de ha rábökök már semmi. de ha később megnyitom a fényképezőt még mindig látom mint előzményt, tehát mintha mentené valahova csak nem jó helyre..

  6. @sgery: a private/var/mobile/media/DCIM es az azon beluli mappak jogosultsagait nezd meg, rakd at mobilra az ownert, etc… Nekem is csinalta egszer restore utan. Plane ha kezzel raktad vissza ezeket, akkor tuti nem megy. (ugyanigy a notes, hivaslista, sms)

  7. köszi!
    És hol tudom a tulajdonost állítani? TC-ben nem találtam ilyen lehetőséget. SSH-val lehetne?

  8. @sgery: aham…WinSCP vel fellepsz telcsire es mahinalhatsz. Vagy van iphonos editalo is, iFile talan?

  9. a 100Apple volt root tulajon, megoldódott a probléma, nagyon szépen köszönöm:)

  10. szivesen 🙂

  11. OFF
    Amikor feltettem egy albumot, nem volt semmi az albumborítónál az Albums részben. Ha elindítom a lejátszást, vagy eldöntöm Coverflow módba, tökéletesen működik. És amikor ugyanezt az albumot letöltöttem máshonnan, ugyanezt dobta ki. Letöröltem és újratettem minden zenét, és mostmár más albumoknak is ez a gondjuk, olyanoknak, amiknek eddig semmi bajuk nem volt. 3.1.2-es szoftver.
    http://mobilarena.hu/dl/upc/2009-11/219731_img_0189_1.png

  12. Skacok.. Az lehet, hogy valami program gebasz miatt nem rezeg a telefonom? (…)
    Vagy csak az 5 méteres zuhanás következménye… ? 😀 No de félretéve a tréfát.. szóval?

  13. @Andris: Ennyi kerdojel a magyarban sem lesz.. neked tok folosleges.

  14. bocsa sok kérdőjelért.ez most így mit takar?letöltöm a 3.1.(2)-t akkor lesz használható magyar menü vagy sem?

    U.i.:bocs,de nem tette volna annyit ha nem szertetem volna nyomatékosítani,mert tényeleg nagyon fontos lenne

  15. @Andris: Hivatalos 3.1.2 nem lesz magyar. JB, unlock, activate, majd cydiabol leszeded a magyaritast ha van mar.. nemtom, en sosem probaltam.

  16. Sziasztok!

    Vasárnap 2,5 órát utaztam vonaton Békéscsabáról Budapestre. Figyeltem a GSM jelerősséget a bal felső sarokban a Carrier logo mellett. Ugyanis nem volt térerőm! Kikapcsoltam a 3G-t és az EDGE-t az SBSettings-ben.
    A térerő csak Mezőtúrnál és Szolnoknál jött vissza újból egy kis időre, de ahogy kigördültünk az állomásról, rögtön: “No Service”
    Itthon, Pesten, full térerőm van, bár most, hogy ránézek, szobában 4 oszlopom van csak (-89 értéket mutat)
    3GS 3.1.2 jailbreak-elt. Nem volt leejtve, szinte zsír új!
    A mellettem ülő ismerősömnek végig volt térereje (neki tömegtelefonja van).
    Budán egy irodaházban dolgozom, ha lemegyek a földszintre az ebédlőbe, elmegy a térerőm. Ugyanakkor meg metróban van térerőm.
    Nagyon gáz így ez a telefon!
    Más hogy van ezzel?

  17. @MegyoCon: Függetlenítve is van? Melyik szolgáltatóval használod? Én trés vagyok, térerő nekem soha nincs rendesen vonaton, de régebbi, nem szifonnal is ez volt anno, az “normális”.

  18. Nincs függetlenítve. T-mobile-os.

  19. @MegyoCon: Nekem is gyenge néha a térerő főleg épületekbe.Van valami ötlet mért lehet?

  20. Sziasztok egy kicsit OFF de azért meg kérdezném hogy ha a cydiaba rossz url-t írok be mindig amikor újra használom frissít és hibát ír ki! Ezt meglehet szüntetni valahogy mert már próbálom egy ideje de sehogy sem sikerül! Kérem a segítségeteket!

  21. sziasztok.
    kicsit off, de ha valaki tudna segiteni akkor a seggemet vernem a foldhoz.
    nagyon kellene nekem egy userscript supporting app. ha letezik ilyen iphone-ra.
    olyan mint firefox-hoz a greasemonkey vagy safari-hoz a creammonkey.
    regen volt egy project GreasePocket neven, de az oldal mar nem mukodik.

    tud valaki valami alternativat?

    koszi elore is a valaszokat, itt vagy twitteren (@eddieboio)

  22. @MegyoCon: sajnos ilyen lett a 3GS! Én csak a 3G-t szoktam ilyenkor kikapcsolni a settingsben és megszünik a térerő gond.

  23. Ma cydiaban felajanlotta a ultrasn0w hogy van frissites. Nem tettem fel, csak utana olvastam a infonal. Az elso 5-6 hx kb abbol all hogy eldobalja a tererot 2 percenkent, nem
    indul fel a telo vele. Plz ha valaki tudna errol a frissitesrol irni valamit. En meg 3.0an vagyok a regi ultraval, nem mertem frissiteni. Lehet hogy a uj ultrasnow mar a 3.1 basebandhoz van?

  24. És még csomóan a Gigabyteot istenítik 😀 csak az ASRock 😀

  25. A 3GS-es telóknak az új bootloader-t mikor tudja feltörni normálisan végre a blackra1n ? nem tudtok ifnót? mer kb az van, hogy feltöröm, ujra inditom és (ma pl 2 féle esettel szembesültem 2 külön telónál, mindkettő 3GS)

    A.) eset.:
    A telefon reboot után megjeleníti az alma logót, 25-30 secig tölt a telefon majd kikapcsol. Megoldás –> DFU mód, restore és ujra müködött függetlenül, de ha kikapcsolom a telefont, ujra visszakapcsolni csak restorral lehet ami elég gáz..
    Tehát ha nincs restor akkor kb a telefont nem lehet bekapcsolni :S
    B.) eset.:
    A telefon reboot után megjeleníti az itunes ikont és az adatkábelt és nem lép tovább : megoldás –> lefuttattam a blackra1n -t ujra és akkor bekapcsolt gond nélkül, na de elég kellemetlen hogy csak akkor tudod a telót ujra inditani ha a laptopod (már akinek van) a kezed ügyébe van és van lehetőséged blackra1n-t futtatni…

    Mi a teendő? Foglalkozik ezzel Geo Hot kolléga? Mer jó lenne a 3GS-eseknek az uj bootloaderjével valamit kezdeni :/ Nincs hir valami blackra1n RC4-ről?

    Aki tud infót kérem jelezze most nekem !!!!

    Köszi előre is!
    Piero

  26. Piero

    Találtál valami megoldást azóta a problémádra?
    Mert nekem is hoztak ide két új iphone 3gs 16 gb ost és ugyanez van
    alapban 3.12, minden happy, felnyomom a black… nt utána bejön minden penge. aztán az első reboot után és mindegyik után kell egy kábel egy gép meg egy blackra0n,utána l indul pikk pakk, de ez igy minden indulásnál elég tré.
    valakinek valami ötlete?
    köszi, mosq


Add a Comment