fbpx Skip to content

doom-lg

Az egyik legjobban várt alkalmazás egyike a Doom Classic, amit mostmár bárki letölthet az AppStore-ból. A játék három epizódot tartalmaz, az eredeti Doom Classicot, ezen kívül az Episode Four-t és a  They Flesh Consumed-öt. 36 szint van a játékban (úgy mint az eredetiben).

A Doom Classic egy kis extrával is bővelkedik, mégpedig négyen lehet WiFi-n keresztül játszani egymás ellen, illetve co-op (együtt) is szembe lehet szállni a szörnyekkel. A játék 5.49$-ba kerül!

Olvasd el a hozzászólásokat is

24 Comments

  1. Ez tényleg “classic”….

    Kösz az infót.

  2. Szörnyű az irányítás….próbáltam valamelyik nap. Nekem az etalon még mindig a wolfenstein irányítása ilyen gémeknél.. nem értem mért nem lehet ezt is úgy megcsinálni, nekem így játszhatatlan!

  3. IDDQD megy? 😀 meg az IDBEHOLDL? 😀 vagy az nem doowm volt?

  4. régi idők nagy kedvence!!:D

  5. OFF

    SB setting, és a Bosspaper is Permissions Error-t ír ki 2 választási elhetősséggel.
    Yes, Fix Me, No De akármelyikre megyek, nem csinál semmit. Hogy lehet megcsinálni? (adi226@ gmail.com) Ha hosszabb, akkor küldje el vki emailben. Köszi

  6. @Adams: haha feltetted az ad blockot vagy mit:D igy a benne levo reklam nem tud a netre menni es ezert sir
    sb settingset meg lehet patchelni xselizen van rola leiras:)

  7. Jó lett nagyon, kicsit az irányítások között el lehet tökölni mire az ember kiválasztja a kézre állóbbat és még az sem a legjobb, de legalább lehet válogatni.

    @Adams: Csak egy ötlet, van valami fix permissions funkció azt hiszem a bosstools-ban, vagy bosspref-ben az lehet megoldja a problémát.

  8. Itt működik az iddqd és az idkfa? 🙂 Ha valaki még emlékszik érti….

  9. Elfogadja az IDKFA IDDQD ISDPISPOPD es a tobbi jol ismert kodot 🙂

  10. sosem ertettem miert jo a doom a kvek a volfejnsejn es tarsai regi szarok telora….

  11. hi all!

    próbáltam a játékot. többször is! (hátha velem van gond)
    de rájöttem nem!
    nagyon gyenge ez a játék. irányítás meg a kép is! úgygondolom kihagyható lett volna! 🙂
    csacsi

  12. @Zoltan: Egyetértek, a Duke Nukem-ot is csak poénból szinronizáltam… de az igazság, hogy a játékteszt után már törlődött is a telóról.

  13. adok érte 0,00 centet 🙁

  14. Kövezzetek meg, de OFF leszek:

    Keresem a Navigon 1.2, de csak magyar térképpel. Fabrikált már ilyet valaki? Esetleg linket tud vki adni? holnap kell mennem vidékre és jó lenne, ha nem bolyonganék ismeretlen helyeken… köszi!

  15. Szerintem a duke jóó, ez viszont nem jön be, még, valahogy furább az irányítás. Nekem a duke volt az igazi gépen is…

    @tr00p3r: leszedsz egy európást, ipa átnevezés zipre, majd a benne levő nagy fájlokból (asszem map kiterjesztés) csak hungaryt hagyod benne. vissza ipa, majd telepít

  16. @Kiri: Köszi, megpróbálom…

  17. off

    Tudja valaki, hogyan tudok app-okat törni? vagy mivel?
    Crackulous nem kompatiblis 3.0+ firmware-el

    off

  18. @vik707: C4Crack

  19. Iphone Nude it – App fail:
    youtube. com/watch?v=G_AzDO_uwz8

  20. Sziasztok !

    HTC HD2 vs. IPHONE ! (Admin ha tudod tedd át légyszíves máshová, vagy önálló cikkbe a tesztemet).

    Tegnap alkalmam volt kipróbálni a HTC új üdvöskéjét, a HD2-őt.
    (Félre ne értse senki, én abszolút iphone függő vagyok, csak érdekel, hogy hol tart a konkorencia)

    Tapasztalatok:

    Kijelző:
    4,3″-os kapacitive kijelzőt kapott a gép, ami majdnem akkora, mint az iphone teljes méretében. Elsőre kicsit szokatlan is volt egy ekkora kijelzőt a kézben tartani, nem simul annyira, mint az iphone. A kijelző főleg netezésnél jön jól, nomeg kép és video nézegetésnél. Szövegbevitelnél a fekvő mód nagyon kényelmes, azonban álló módban sokkal jobb az iphone.
    A kijelző minősége teljesen ugyanlyan mint a HTC Heroé.

    Anyagminőségek:
    A készülék hátlapjának közéspső része levehető, melyet elég érdekesen oldott meg a HTC, ugyanis azt balról jobbra lehet lepattintani a vázról. A levehető hátlap anyaga masszív fém, nekem tetszett. A többi burkolat a HTC-től már megszokott finom tapintású műanyag (bársonyos műanyag 🙂 ezzel sincsen gond. Az alsó gombok kidolgozottságán azért még egy pár órát eltölthetett volna a tervező team, de végül is azok is elfogadhatók. A hátlapon lévő kamera 2-3 mm-re kiáll a hátlap síkjából, de nem zavaró. A bőrtokba, amit adtak hozzá, gyárilag (egyszerű bőrtasak) alig tudtam beletuszkolni a készüléket, mintha egy számmal kisebb lett volna, mint amit a készülék igényelt.

    Fotó-video:
    Nem vagyok egy nagy foto mágus, így csak mint egyszerű felhasználó írok a HD2 fényképezési és videozási lehetőségeiről. A képek, amiket csinál (5 mpixel) rendben vannak, nekemi kicsit hidegebbnek tűnnek színei mint az Iphoné, viszont szépek és élesek. Sötétben a dupla mobil led gondoskodik a megfelelő megvilágításról, ami akkora fényt bocsájt ki magából, hogy az ember elsőre kicsit megijed, mikor felvillan :). A kamerája autófokuszos, hasonlóan az iphone hoz itt is ujjal lehet a képernyő bármely területére fókuszálni. Ami jobb benne mint az iphone-ban, az a beépített panoráma felvételek lehetősége és még egy sor finom hangolási lehetőség. Ami viszont rosszabb mint az iphone ban, hogy a felvételekhez hosszabb az expozíciós idő, így alapból – gyári beállítással legalább is- , ha mozgott a témába, elmosódott volt a kép. Az iphone nál ez nem annyira jelentős. A videó felvétel és annak minősége hasonló az iphonéhoz, azonban egy kicsit mintha lasabb lenne, de ez lehet hogy csak érzéki csalódás volt a nagy képernyő miatt. Összességében a foto és video tekintetében iphone-nál kicsit még mindig nagyobb a komfort érzet, értem ezalatt azt, hogy ha egyből és gyorsan kell fotózni / videózni, akkor a rendelkezésre állási idő és az expozíció gyorsabb, vagy legalább is gyorsabbnak tűnik Iphonon- azonban a HD2 nél több mindent lehet állítgatni.

    Oprendszer (win 6.5):
    (Ez ami miatt szerintem még mindig az iphone a világ legjobb telefonja.)
    Korábban rengeteg windowsos telefonom volt, így a windows mobile oprendszer betegségeit teljes részletességgel volt időm megismerni annkidején.
    Alapból a HTC “sense” felület van a telefonon -legalább is a gyártó szerint -, ami azért nem ugyanaz mint ami a HERO készüléken van, talán csak a színösszeállításokban hasonlít rá.
    Nekem nagyon nem jön be a főképernyő, főként annak az alsó csúszkás felülete, mert szerintem nem áttekinthető így a menü, nomeg egy idő után az óráról lehulló számlapok idegesítőek (elsőre talán látványosak).
    Ami viszont nagyon profi, az az időjárás felület, az ver mindent, nagyon látványos, szépen kidolgozott és áttekinthető.
    A készülék a maga 1 ghz es procijával, és az 512 / 448 mb ram/rom jával nagyon gyors. A korábbi windows betegségeket nem lehet felfedezni már benne, hiába van a háttérben megnyitva kb 15-30 progi, semmi akadást nem tapasztalható, a menük gyorsan és szépen nyílnak. A windowsos felület teljesen el van tűntetve, át van szabva újbeggyel történő vezérléshez, itt tökéletesen működik a kapacitív képernyő. De ez csak részben igaz, mert, azért a mélyben ott húzódik, ott lapít, ott eszi a fene a régi jó öreg megszokott windows is :(, no ha ide eljut az ember, akkor sok esetben irányíthatatlan a gép, sokszor nem reagál az érintésre, nem lehet a lenyíló füleket rendesen megnyitni, pontatlan az egész (hagsúlyozom, ez csak a régi windowsos felületre igaz !!! – melyet azért ha nem is minden nap, de bizonyos beállításoknál el kell érni, valamint a mail-nál és sms-eknél gyakran előjön !!!!.)
    Ami továbbra is nagyon nem tetszik (ez nem telefon és hardwer, hanem csupán szofwer gondok)
    Áttekinthetetlen a telefon funkció: több gombnyomással lehet eljutni a név szerinti kereséshez, számomra logikátlan és nehézkes az egész menücsoportnak a kialakítása kezelése.
    Az email és sms-ek nagyon látványosak, a lapozgatás és a főképernyőn történő nézegetés, de mihelyt nézet módot váltunk, rögtön beugrik a régi windowsos felület, aminek a menüi, fülei és gombjai kezelhetetlenek, még ekkor akijelző esetében is.

    Összegzés:
    Nagyon nagy kijelző, gyors proci, rengeteg ram, – használhatatlan oprendszer, amelynek néhány eleme nagyon látványos és szép, viszont sok esetben kezelhetetlenné válik a készülék. Komfortérzet messze elmarad az iphone-tól.

    Ha ezen a készüléken NDROID lenne, vagy ekkora kijelzővel iphone, akkor gondolkodás nélkül maradna a “kicsike” de így ezzel az oprendszerrel egy újabb windowsos csalódás.

    Még annyi, hogy a wifi, bluetootht és minden kapcsolódási beállítás könnyedén ment, gond nélkül, ezek a dolgok dícsétretet érdemelnek azért, különösen a 3G wifi rúter tetszett !!! 🙂

    Egyelőre ennyit sikerült egy éjszaka alatt tesztelnem, ha valakinek van kérdése, nyugodtan tegye fel.

  21. @sasparipa: E-mail-ról (az Adminnak) még nemhallottál?

  22. @Gyurma:
    igy hamarabb eljut a nephez, bar szerintem igy kevesebben olvassak vegig…

  23. @Dollar:
    “nagyon gyenge ez a játék. irányítás meg a kép is! ”
    Ket kezed osszetetted volna erte anno, hogy DX2-66 on fusson otthon… En egy P100on kezdtem a PCs korszakom (c64 utan) es elso jatekom a DOOM volt. Nagyon orulok a portnak, iranyitast szokni kell, de a feeeling nagyon ott van. Akinek anyuci alatolta tavaJ karacsonyra az i7-et gtx295-el, es stabil 100fps a crysis2 annak megertem hogy csunyacska, de volt mikor ez volt a csucs. Talan jobban el is lehet vele lenni mint nemelyik mai szarral.


Add a Comment