fbpx Skip to content

A mai nap sikeresen hozzájutottam a sokak által várt Eliminate-hez, gondoltam letesztelem nektek, és írok róla egy cikket.
A játék indítása után egy videó fogad bennünket, amelyben elmagyarázzák, hogy mi micsoda (fegyverek, ruha stb.).

Videó

A videó után egy bejelentkező ablakot láthatunk, amelyben a plus+ rendszerbe kell bejelentkeznünk, hiszen az alkalmazás ezt használja az online játékhoz. Könnyedén csinálhat mindenki magának egy accountot (nekem se volt, de kb. 3 perc alatt megcsináltam). Miután ezzel is készen vagyunk beléphetünk a játék főmenüjébe, ahol először a telefonunk csatlakozik a plus+ szerverére.

IMG_0006

Gondolom ez mindenki számára egyértelmű, egyedül a Gear Up menüpontnál kaptam fel én is egy picit a fejem, hogy mégis ez mi. Mint kiderült a játék nem egy hagyományos First Person Shooter, hanem az MMORPG-hez hasonlóan fejlődhetünk a játék során.

A Play menüpontra kattintva három lehetőség közül választhatunk, az első a “World”, azaz a világ bármely részéről játszhatsz valaki(k) ellen. A második lehetőség a “Friends”, azaz haverok elleni játék. A harmadik lehetőség pedig a “Bots”, azaz offline játékmód, hogy gyakorolj.

Én először a Bots játékmódot választottam, amely elején egy nagyon részletes útmutatást kap az ember, hogy a játékon belül mi, mire szolgál, illetve hogy kell a játékon belül mozogni, lőni. Leírom röviden: A képernyő bal oldalán lévő kör segítségével mozoghatunk, a jobb oldalán lévő kör segítségével célozhatunk, ha a képernyő alját nyomjuk meg akkor ugrunk egyet, ha felül nyomjuk meg előjön a Pause menü, megfordulni pedig úgy tudunk, hogyha az ujjunkat a körök felett mozgatjuk.

IMG_0016

Az irányítás először nagyon szokatlan volt, sok időt kell ráfordítanunk erre, hogyha jól akarunk játszani, de erre való ez a játékmód, én egy óra botozás után mertem csak “szembeszállni a világgal”.

Tehát kiválasztottam a World játékmódot, már a töltés is pozitív csalódás volt, hiszen 5 másodperc alatt a szerveren voltam és már játszhattam is az ellenfeleimmel.

IMG_0018

Minden ember megölése után kaphatsz Credit (zöld kis euró jel) pontot,  illetve életet(lsd. a képen).

Ezen kívül van több extra is pályán, különböző pajzsok, illetve láthatatlanná is tudsz válni (a képen éppen azt láthatjátok), valamint vannak életfeltöltők is.

IMG_0012

A játék után a megszerzett Credit pontjaim alapján szintet léptem, és fejleszthettem a skilljeimet, vagy a megszerezett pontokat fegyverre, pajzsra, egyéb extrákra költhettem.

A játékban egyetlen negatívum van, hogy van benne egy energiaszint, ami hogyha elfogy, nem tudsz Creditet szerezni. Általában 4 óra alatt ismét feltöltődik, vagy az iTunes-on keresztül tudsz venni energia cellákat, és ismét mehet a játék (creditekért). Akinek pedig nincs pénze erre, vagy nem akar várni 4 órát természetesen játszhat tovább, csak nem fog creditet szerezni, magyarán nem tud fejlődni.

3 óra játék után azt kell mondanom hogy nagyon élvezetes kis játékról van szó, persze ízlések és pofonok, de az FPS kedvelőinek, illetve az Unreal Tournament/Quake fanoknak nagyon is ajánlom!

Még néhány kép a játékból:

IMG_0017

IMG_0009IMG_0011IMG_0013

Olvasd el a hozzászólásokat is

79 Comments

  1. Proxy server mogul nekem sajnos nem megy online csak botokkal 🙁

  2. Én is pont ma töltöttem le!
    A regisztrálásban légyszíves segíts, mert nekem sehogy sem sikerül :S
    Amikor belépek a játékba, akkor csak a Plus+ szöveg van, és arra rámegyek, akkor kéri a nevet, jelszót, ami még nekem sincs. Hol tudok regisztrálni?

  3. Nah végre 🙂 akartam irni egy cikket rola még tegnap, irtam is az adminnal twitteren, de baszott válaszolni. amugy télleg jo a jatek, searchy néven vagyok fenn, vegyetek fel friends-be. amugy elég sokat jatszottam vele, de igy is lealáznak egyfolytába. asszem 4es szinten vagyok kb. 😀 várom a friendseket 😛

  4. @igali:
    ott ahol keri van lehetoseg csinalni

  5. @siriuspapa: azt akartam még mondani,h én nagyon rég ota várok egy rendes MMORPG-t iphone-ra 🙂 egy olyan lineage II szerut, vagy ilyesmit, tele varazslokkat és barbárokkal 😀

  6. Nekem az a gondom,hogy mikor szinkronizálnám,azt írja ki h “authorizáljam a kompjútert” ! 🙂 És hiába csinálom meg, minden más jó,de ez nem akart felmenni.Ekkor néztem utána, appstore-ban sem találtam,és kiderült hogy ez az egész mizéria egyenlőre béta teszt Kanadában. Szal gondolom csak a Kanadai appstore-ban van hivatalosan,meg ha oda van reggelve az account,akkor menne talán. Szerintem! 🙂

  7. @igali:
    nyomj a join-ra

  8. @Chrys:
    nem tort verziot szedtel le!

  9. @Zoltan: Kösz,akkor ezen mindjárt változtatok,aztán remélem menni fog.

  10. @Zoltan:
    Igen már azzal is próbáltam, de sikertelenül.
    Beírok neki 15 karakterből álló kisbetű, nagybetű, számos nevet, és nem jó, érvénytelennek veszi :S

  11. @Chrys: Működik! 🙂

  12. Az a gond, a kanadai játékosok szerint, hogy simán összeraknak egy 4es szintü embert egy 14-es el… meg hilyába jó a skilled akinek pénze van (és elmebeteg) az addig fejleszt, hogy soha nem éred utol, így sajnos esélytelenek a játékviszonyok… (mondom ez csak fordítás, kanadai játékosok hozzászólásai.)

  13. Már nézem a nyelvi fájlt… lehet Magyar lesz ebből is 😉

  14. Mellesleg jó kis cikk… de aki mégtöbbet akar megtudni a játékról az sasoljon el ide: eliminate.ngmoco.com

  15. @Gyurma: én még twitteren is kovettem oket, amig ki nem jott 😀 nyomok is egyet XD

  16. @Gyurma:
    nem kell aggodni lesz ra cheat/patch mar most csomo jatekhoz van csalas cydiaban pl 99999999penz nfshez vagy 65432 penz gangstarhoz stb.

  17. Ha valakit esetleg érdekell már tőlthető a RED ALERT!!!

  18. Hogyan lehet “kipróbálni” Link 🙂 ?

  19. off: Emlékeztek arra az appra, amiben definiálni lehetett mindenféle webes keresést? Az adott lapra kellett navigálni (pl wikipedia.hu, geocaching.hu) és ott kiválasztani a keresőmezőt. Ezután az app ezekkel a keresőparaméterekkel nyitotta meg a safariban az oldalt. Mi volt ennek a neve? Köszi előre is!

  20. @Babi: próbáld meg innen:
    h t t p : / /rs438.rapidshare.com/files/300894247/elmntpr1.0.rar

  21. @Zoltan: Ha mindenki nekiáll csalni a akkor megint csak értelmetlenné válik az egész, és ezért hagytam abba a counter strike-ot mert a pöcs kis 7évesek wallhack, meg speedhack meg kitudja még miket használtak hogy jobbak legyenek. Persze esélyem sem volt elenük. (Én a tiszta játékot prefelálom…)

  22. @ooccssee: nálam jelszót kér (amit nem tudtam kitalálni 🙂 )

  23. Sziasztok!

    Honnan lehet ezt a jatekot letolteni ELIMINATE?
    Tudna valaki egy linket adni?
    Koszi!

  24. @hoofers: te tudsz olvasni?

  25. @ooccssee: Jelszó?

  26. Kōszi ooccsee !

  27. @Gyurma: XD Jogos…. ez már az a kategoria, amelyik még a cikket se olvassa el, csak rogton katt a commentre,h beirja a faszsagat .D

  28. Részben jogos részben meg nem. Nem volt korrekt a link, hisz jelszot kért. Minek pötyögjön szegény egyszerü felhasználo annyit:-)
    De hogy örüljetek ez ugy tudom jo link
    h t t p : / /rs229.rapidshare.com/files/301290444/EliminatePro-v1.0-Shady123.ipa

  29. @reload: és mégis mi lehet a jelszo? valszeg a szokásos, ájhex.ru-s jelszo

  30. A magam részéröl nem szoktam rar-os cuccokat letölteni, nem szeretem. Igy ebböl kiindulva, ha nem használja nem tudhatja…
    A játékot most dobtam fel, nekem bejön. A linkem meg müködöképes (kod nélkül)
    Jo szorakozást.

  31. @siriuspapa: Nemtom Magyarítani! Sajnos nem enged több karaktert beírni mint amennyi az eredeti szöveg karaktere… ilyennel még nem találkoztam 🙁 Mellesleg rahedli sok szöveg van benne… nemgondoltam volna.

  32. @Gyurma: Pedig jó lett volna ezt is Magyarul látni (Magyarítási lázban égek… meg van 1 kis náthám is :-))

  33. @Gyurma: Engem annyira nem mozgat ez a magyarositas láz. Nekem minden angol, de ha vki megkér, megcsinalom szivesen. De hogy csak magamnak nem fogok nekiállni,az biztos 😀

  34. A cikket jó lenne tördelni és valami formát adni neki, mert úgy néz ki , mint egy hányás. Csak egy tanács.

  35. @siriuspapa: Én meg elsősorban magamnak csinálom, és ha beválik és úgy látom hogy jó akkor megosztom a “néppel” is. (Bár ez elsősorban inkább alkalmazásokra igaz, a játékok magyarosításai nemnagyon mozgatnak meg engem se.)

  36. @sirius: Kössz az alpári leszólást! A cikket végig olvastam meg a hozzászólásokat és gondoltam mivel pár ember irt róla hogy kipróbálta a játékot mertem venni a bátorságot megkérdezni hogy honnan lehet letölteni!
    Ez szerinted FASZSÁG???
    @ Gyurma: ???

  37. Manoo: neked megy a Red Alert?

  38. Gyurma,adsz valami elerhetoseget?Engem is erdekel a magyaritasos dolog, regen volt tobb probalkozasom is:)

  39. @iPh0nedebreceN@school: fakoff kukac freemail.hu itt elérsz, aztán lehet felveszlek msn-en ha neked úgy jobb… csak az msn címem nem akarom mindenkinek kifecsegni…
    Bár mint már mondtam, valamiért nem lehet ezt a játékot áttírni…

  40. bocsánat, nem voltam gépközelben!
    A jelszó:
    h t t p ://idownloads.ru
    természetesen szóközök nélkül!!!
    Bogy mindenkitől, ez lemaradt a hozzászólásomból
    Tehát a link:
    h t t p : / /rs438.rapidshare.com/files/300894247/elmntpr1.0.rar

  41. én is játszom, nagyon jóóóó. vegyetek fel friends-be, kéne majd csinálni egy szifon csapatot…
    havlix néven vagyok.
    searchy-t felvettem.

  42. iph0nedebreceN-t felvettem 🙂

  43. r0pi felvettél, köszi.
    láttam, hogy te is kiírtad az avatarod mellé, hogy [szifon.com] javaslom hogy a többiek is tegyék 🙂

  44. Üdv

    Egy kérdés :

    – Most akkor honnan tudom én eszt a játékot letölteni ?
    Mert egyáltalán nem találom!

  45. @David3g: azért nem találod, mert nem olvastad végig a kommenteket… 30.hozzászólásban.
    gyorsan töltsd le aztán, gyere online játszani…

  46. Ez a legjobb FPS!
    Gamertagom: Alienji

  47. @havlix:

    Errort ír :S
    Nem jó a link

  48. @David3g: most komolyan!!!!
    Egy dolog, hogy nem akarsz valamiért pénzt kiadni, de ennyire lusta nem lehetsz!!!!
    korábban le volt már írva!!!
    30. hozzászólás, vagy a 42. hozzászólás (beírtam a kódot is)
    Nem szeretek, sőt utálok mást rendre utasítani, de az ilyen hozzászólások fel tudnak idegesíteni!
    Bocs mégegyszer, de ez kikívánkozott belőlem! Ha ezek után sem találod meg az alternatív lehetőségeket, tudom ajánlani az itunes store-t!!!
    Peace!!!!

  49. @ooccssee: köszi, hogy nem nekem kellett ezt leírnom

  50. @ooccssee:

    Bocs!
    Iazad van lusta vagyok .
    jObban is utána nézhetem volna.
    de azért ne haragudjatok hogy most az egyszer én is kértem segítséget.

  51. @David3g:

    Bocsánat töled is

    …: Többet nem is kérek segítséget semmiben :…

    És eszt most nem sértődésből írtam . Mondom bocsánat mindenkitől akit megsértettem vagy felhuztam ezzel a kérdésemmel

  52. @havlix:

    Mármint Havlix-tól bocsánat

    Aszt itt be fejeztem

  53. Toltuk haVLixal kora este (bar itt a melohelyen annyira nem tudtam meg belefuggni), azert latszott a 6 szint kulombseg, eleg jokis nemrosz, este meg meglesem magamnak lehet-e fejlodni rendesen.

  54. jaja, r0pi-val jó volt. köszi a meccset.@David3g: nem baj, lehet segítséget kérni, de érdemes végigolvasni a kommenteket… meg
    “google a barátod, wikipedia a barátnőd” 🙂

  55. @havlix:

    Annyi bajom volt hogy senki nem mondta el nekem aszt hogy jó a link tökéletes csak sok szálon töltenek a rapidról és azért nem engedi tölteni.

    de már minden ok
    Töltöm és ez a lényeg

  56. @David3g: 🙂 akkor várunk, hogy felvegyél minket friends-be majd =)

  57. meg lettem alázva 🙁 :D:D:D:D:D

  58. Azt a jo lehuzos nénikéjüket. Este kicsit elkezdtem játszani mondván hogy fejlödjek is. Ha nincs feltöltve a power cell-el az energiád akkor nincs zsákmányolt lové. Ezeket a power celleket elvileg majd az itunesböl lehet venni (aki akar) 30dollárért 935-öt dbot. 3kör alatt elhasználsz 12db-ot, ha jol számolom olyan 200körre elég (ha vásárolsz is belöle)
    Persze játszhatsz töltés nélkül is, de akkor nem fejlödsz, nem tudsz uj szerkot stb… Szerintem várok ezzel a hokival és bizom benne valaki felcsap egy powercel hacket……………..

  59. Valakinek volt problémája az installálás közben ?
    Nekem The application ”EliminatePro” was not intalled on the ”XY iPhone”
    because you are not authorized for it on this computer.

    Minden más telepithető.

    megcsináltam az Authorize processt is ujjból de semmi.
    Hard reset Semmi.

    Valakinek hasonló ?

  60. hát tényleg frankó egy játék de nagyon elveszi az ember kedvét ez az energiás móka, csináltak volna külön ladderes tournamenteket ahol lehet fejlődni és lenne külön az arcade játékosoknak a játéktér ahol tényleg mindenki annyit játszik amennyit akar.
    (amugy tényleg jól eltalálták az alap Quake3 motorra húzott egyszerű textúrákkal és modellekkel a hangulatot)

  61. @Babi: Nekem ez a link megoldotta : w w w .appscene.org/download/hGNYhzpeff4ca98982c5

  62. Nem tudom mi bajotok van, egyáltalán nem lehózós! Annyit játszotok, amennyit akartok, ebben nincs korlátozás! Ami korlátozás, hogyha nincs energiád, akkor nem kapsz kreditet, ennyi. De így is lehet bőven fejlődni, ráadásul talán 1000 kreditet be lehet váltani energiára.
    Volt olyan, aki már a legnagyobb páncéllal és rocketlauncherrel ment, de őt is le tudtuk szedni, szóval egyáltalán nem nehéz a játék, csak ügyesnek kell lenni és egy kis “csapatmunka” sem árt.
    Remélem nem nagyon lesz cheat illetve hack, köszönhetően a plus+ -nak…

    vegyetek fel, ez a nevem: macikos

  63. Jó játék nagyon, bár kezdetben az irányítás kissé tényleg nehézkes. Első blikkre tényleg kevésnek tűnik kicsit az energia->kredit, mivel ugye páncél, fegyver, és azok tulajdonságaira hamar elmegy. Persze fő, hogy ingyenes. 5/5 szvsz

    ui.: plus acc: anybody vegyetek fel

  64. @David: Már sajnos volt példa cheatre… de volt vmi frissites, amivel bypassolták a chetaereket 😛

    vegyetek fel, searchy

  65. kellene valami külön fórum vagy chatbox vagy mianyavaja amin tarthatjuk a kapcsolatot 🙂

  66. jah az jó lenne…

  67. Tegnap játszottam havlix-szal. Bocs, hogy hamar kiléptem, de későn értem haza, aztán meg nem volt időm.
    Nézzétek meg a barátaimat és onnan is vegyetek fel embereket.

  68. Egyébként amikor bent vagytok a “Play with friends” résznél, ott lehet chatelni. Van egy szövegbuborék a képernyő közepén, amire rábökve lehet írni középre üzeneteket.

  69. @r0pi:

    SZia

    ha eszt komolyan gondolod akkor küldj nekem egy emailt az msn-edel és én tudnák csinálni fórumot vagy ilyesmit 🙂

    Jah na meg aki még szeretne egy olyan oldalt amin lehetne kapcsolatot tartani meg ilyesmik az küldjön emailt -az msn-címével

    itt az email címem : [email protected]

  70. Lehet, hogy béna vagyok, de egyszerűen nem tudok regelni… 🙂

    Join után akármit csinálok : “Invalid gamername” – és itt leragadok.Valaki tud segíteni?

  71. @pAnk: ez azt jelenti, hogy érvénytelen a név amit megadsz…
    probléma lehet azzal is ha reklámblokkoló program fel van telepítve.

  72. @pAnk:
    no ezzel en is cumiztam nem keveset =], talalj ki magadnak masik nevet (nekem sem r0pi a nickem) ha akarmilyen violence szot talal amit nem szeret akkor ezt irja ki. (kill, death, stb…)

  73. Köszönöm a segítséget, a reklámszűrő volt a gond. Amint letöröltem már el is fogadta a hogabesz nevet… Kb. 3 millió nevet próbáltam és már úgy volt, hogy feladom! Köszi mégegyszer 😉

  74. és egyébként hol lehet megnézni, h van-e nekem ilyen reklámszűrőm?:) csak mert nekem is invalid gamername, illetve ismerősöm beregelt a nevembe, és mégcsak belépni sem tudok az én telómról. köszönöm a választ!

  75. @Bud: cydia. megvan 😉


Add a Comment