fbpx Skip to content

Update #1

Kis kiegészítés:

Teljesen el is felejtettem megemlíteni, hogy a kezdőképernyőn, lent a bal alsó sarokban a fogaskerék ikonra kattintva tudjuk backupolni és restoreolni a jegyzeteinket a Google Docs segítségével.

IMG_0053 IMG_0054 IMG_0055 IMG_0056

Talán sokan nem érthetik, hogy miért is cseréltem le az iPhone beépített Notes nevű jegyzetkezelő alkalmazását, de pont azért is írom meg ezt a tesztet, hogy rávilágítsak arra, miért is olyan fantasztikus ez a program.

A program megvásárolható az Magyar App Store -ban mindőssze 2,99 € -ért cserébe.

IMG_0028Kezdőképernyőre tekintve talán sokan megilletődnek, hisz még csak nem is hasonlít egy kicsit se az iPhone alap jegyzetkezelő alkalmazására.

Mint az észrevehető, különböző mappákba/kategóriákba rendezhetjük a jegyzeteinket és To-Do/Checklistjeinket.

A képernyő tetején, a program neve alatt bal oldalt láthatunk egy Quick Memo feliratú jegyzet cetlit. Erre kattintva hozhatunk létre gyors jegyzeteket. Mellette láthatunk egy jegyzetfüzetet, amin két felirat is van. Az All Notes -ra kattintva egyetlen képernyőn belül megnézhetjük az összes jegyzetet és teendőt, nem kell a mappák között keresgélni. A New Note feliratra kattintva pedig új jegyzetet hozhatunk létre, amit később elrendezhetünk egy mappába.

A jobb alsó sarokban lévő két ikon közül, a legszélsőre kattintva hozhatunk létre új mappát, a másikkal pedig a mappák sorrendjén változtathatunk, valamint szerkeszthetjük/törölhetjük őket.

IMG_0029 A mappának természetesen megadhatunk egy nevet, választhatunk neki egy egyedi ikont a listából, valamint egy színsémát.

Ha belépünk a létrehozott mappába akkor a bal oldalt látható képernyő fog minket fogadni. IMG_0030A jobb felső sarokban lévő (+) ikonnal tudunk létrehozni új jegyzetet, a mellette lévővel pedig gyors jegyzetet. Alul még látunk különféle ikonokat/gombokat. A bal alsó sarokban lévő “fogaskerekes mappával” tudjuk módosítani a mappa beállításait, és tudjuk beállítani a jelszavas védelmet. A egyel jobbra lévő ikonnal keresni tudunk a bejegyzések között. A képernyő alján, középen lévő 3 gombbal a jegyzetek megjelenítése, listázása között tudunk váltogatni. Az első a bélyegkép nézet, a középső az alap lista nézet, a harmadik pedig a todo lista nézet. Az utolsó, a jobb alsó sarokban található gombbal a jegyzeteket, teendőket különböző feltételek szerint tudjuk rendezni.

Nézzük meg, hogy ha létre akarunk hozni egy jegyzetet illetve, szerkeszteni photo 4azt, akkor milyen lehetőségek, beállítások állnak rendelkezésünkre. Ha megnézitek a jobb oldalt látható képet, akkor így elsőre ránézve elég sok lehetőséget láthattok. A képernyő tetején megadhatunk egy nevet/címet az jegyzetnek (ha ezt kihagyjuk akkor a jegyzet szövegéből kreaál valamit az aNote). Alatta bal oldalt a mappa nevét láthatjuk, ahol a jegyzetet létrehoztuk, középen a prioritást tudjuk beállítani (3 csillag a max.), a jobb szélén pedig a létrehozás, illetve módosítás időpontját látjuk. Legalul található gombsornál haladjunk szépen balról jobbra. Az első gombbal tudjuk más mappába áthelyezni a jegyzetünket. A második gomb megnyomásával e-mail formájában tudjuk ismerőseinkkel/barátainkkal megosztani jegyzetünket/teendőnket. A szemetesvödörrel természetesen törölni tudjuk a bejegyzésünket, a kuka mellett lévő gombbal pedig a jegyzet szövegét tudjuk formázni (betűtípus és méret). Az ezt követő, leginkább egy checkbox -ra hasonlító gombbal a bejegyzésünk témáját tudjuk megváltoztatni.

aNote Quick Note Így a végén gyorsan bemutatnám az Quick Note szerkesztő képernyőt is.

A Quick Note felirat melletti post-it ikonokkal változtathatunk a Quick Note szerkesztő színvilágán. Alul a Font szöveg melletti gombra tapizva előugrik a már korábban említett szövegformázó képernyő. A ceruza gomb segítségével tudunk “valódi” jegyzetet kreálni a gyors-jegyzetünkből, a radírral pedig egyszerűen kitörölhetjük a Quick Note -bal lévő feljegyzést...

.

A végén azért megemlíteném, hogy természetesen az Awesome Note is tudja a landscape nézetet 😛

aNote Landscape mód :P

A végére készítettem egy videót az aNote -ról:

Tisztelettel:
Infy/InfectedMann

Olvasd el a hozzászólásokat is

134 Comments

  1. Nagy ász kis progi ez! ötletes, nagyon dizájnos, és tényleg rengeteg mindent tud! én még nem próbáltam, de már nézegettem
    múltkor az Appstoret, és erre is ráakadtam!
    Köszönjük a tartalmas cikkez! 😉

  2. @csigger: Szerintem csatlakozhatna a csapatunkhoz…nagyon korrekt teszt! 😉

  3. Sziasztok, én is kipróbáltam…. Nagyon jó (szép leírás:-) ).
    Egy baja van, nem tudom a géppel szinkronizálni, míg a beépítettet lehet a Outlook-kal.

  4. Ace te PH-s vagy amúgy??

    Nekem is tetszik a progi, de az hogy nem lehet szinkronizálni az nagy kár..

  5. Valóban nem lehet semmilyen alap programmal szinkronizálni a gépen, viszont a Google Docs-ra lehet backup-ot menteni és lehívni is. Ez nagyon kellemes, amikor plvált az ember az ingyenes verzióról a fizetősre, stb…
    Én régóta használom (Osztrák Apps store) és nagyon szeretem.

    A todo már csak a hab a tortán, hiszen ez egy újdonság, eddig nem volt benne.

  6. Infy ha erre jársz és olvasod a commenteket, akkor tudnál dobni egy mailt nekem?
    csigger88 kukac gmail pont com

  7. Nekem is nagyon tetszik. A to-do listához hozzá lehet rendelni figyelmeztetést, meg is jelenik egy kis óra, de a megadott időpontban nem jelez. A note ikonján van egy értesítés, hogy valamilyen figyelmeztetés be van állítva, de nem jelez. Nektek ez működik?

  8. @zt: nekem sem jelez to-do-kat az adott napon csak ha belépek a progiba utána kilépek akkor már ott van a piros szám az ikonon

  9. @urbijoe: Igen, a piros szám ott van, de a beállított időponttól független a dolog sajnos. Legalábbis nálam.De gondolom működni kellene, ha be lehet állítani pontos időt. Azért köszi

  10. Kicsi OFF:

    Nagy örömmel, és mégnagyobb fájdalommal tudatom, tisztelt, hölgyeim, és uraim, hogy Nagy valószínűséggel, nálam landolt az első Magyar feltörhetetlen Iphone 3gs 16gb. Szegeden sikerült rá szert tennem, a T-nél, csütörtökön, és a boltvezető haverom kihansújozta, hogy ez a legújabb szállítmánybol van.
    Én nem tudtam jb-elni, az egy dolog. De hogy 3 nagytehetségű guru letört szájvéggel, fejcsóválva adta vissza, az már biztosan jelent valamit.

    Végső elkeseredésemben várok valami ötletet.

  11. Szinkronizáláskor ez a program is átküldi a bejegyzéseket a gépre?

  12. Sziasztok,

    nagyon szeretnék olvasni egy hasonló színvonalas cikket a e-Mobile Today alkalmazásról.
    Kösz,

    L

  13. @xchris: már az új blackr1n RC2-vel próbáltátok?

  14. @lacika35: A hozzászólásokból itélve nemérdemes vele bajlódni, napi szinten lefagy, kilép és összeomlik a program…

  15. @zt: Mindennel 2 nap alatt kb 50x volt ujrarakva a szoftver. próbáltuk mac alatt ptool-al, Blackrainnal, mindenféle képpen. Sehogy sem jött össze.

  16. Tessék itt egy nem off… 🙂
    nagyon fasza kis program tetszik:) már át is portoltam a dolgaimat a notesból …
    a cikk is jó grat

  17. Sziasztok,
    nem tudja valaki, hogy lehet 3gs-n memóriát felszabadítani? Van erre valami progi?

    Kösz,

    L

  18. @lacika35: na tényleg csak off-ok vannak
    cydia/memtool vagy sbsettingben a process

  19. Igényes kis program ,nagyon szépre sikeredett. A szinkronizáció hiánya tényleg sajnálatos.

  20. Erre csak egyet tudok mondani: Awesome!

  21. Nekem nincs szuksegem ilyenekre ha vmit fel akarok jegyezni akkor eleg az alap progi mert miutan felhasznaltam a feljegyzest ugyis torlom.
    A postert taps mert masoknak nyilvan hasznos!

  22. @xchris:
    iphonealley.com on volt cikk az uj gs-ekrol hogy megiscsak torhetok
    annak idejen belinkeltrm csak senki nem tartotta hasznosnak. Lepj oda es keressgelj

  23. @Zoltan: ha megkérnélek, megkeresnéd nekem a cikket, megtaláltam az oldalt, de angolbol nem vaygok valami penge. Köszönettel.

  24. Szép,letisztult kis progi!
    köszönjük a hasznos leírást!

    U.I.: jó kis Armin Van Buuren szól a háttérben a videon:P

  25. @xchris:
    azt irjak h mar van rajta res de szoftvert meg a hackerek nem adtak ki
    az oldal keresojebe ird be hogy : jailbreak-proof

  26. eliminate mar a kanadai appstoreban
    remelem hamar lesz mar leglabb usaban is es akkor lehet online tolni
    jutub.com/watch?v=B3K4NOoULOc

  27. @kassyf14: Google Docs -ra fel lehet szinkronizálni, és azt meg akárhonnan el tudod érni 🙂 Ezt a funkciót ki is felejtettem :/ mindjárt írok is gyorsan egy kiegészítést 😀

  28. @Infy:
    uhh most neztem meg a videotat (teljesen rendben van nem azt fogom lehuzni, meg nem is a postodat csak velemeny a programrol)
    valaki arulja el nekem h miert jo ha tobb percen keresztul “szenvedunk” egy jegyzet pofozgatasaval? betu tipus meret szin, hatter szin, mappa szin, jegyzet szin stb. nem eleg csak leirni gyorsan valahova h kesobb keznel legyen?

  29. @Zoltan: Van benne valami, de mondjuk ha sokat szoktál jegyzetelni, akkor talán ajánlatosabb ezt használni, mert kategóriákra bontva hamarabb megtalálod amit akarsz (és nem utolsó sorba átláthatóbb).

    Lassan én is kipróbálom, de hiányoltam az online szinkronizálást, de most hogy olvasom hogy van, pláne a google docs-ra, hát kíváncsi leszek:) üdv

  30. @Zoltan: A Touch Arcade-n azt írja az egyik fórumozó hogy 3nap múlva lesz a többi store-ba is elérhető, reméljük hogy téved:)
    üdv

  31. @kleineriking:
    aki sokat jegyzetel (pl ujsagiro) az papirra ir:) aki csak felir egy emailt v telszamot az meg az alapot hasznalja, regenyeket teloba jegyzetelni faraszto
    @kleineriking:
    mar nagyon varom en is

  32. @Zoltan: Én mióta használom ezt a progit pl. rengeteg munkahelyi dolgot jegyzeteltem fel. Sokkal jobban tudom rendezgetni így az infókat mint a gépen az outlook -ban e-mail formájában.

  33. A beepitett jegyzetprogi szamomra hasznalhatatlan. Kiprobaltam sok egyeb appot, de vagy tulbonyolitott volt, vagy nem lehetett online szinkronizalni, vagy tele volt buggal. Aztan megallapodtam a Simplenote-nal, tokeletes, gyors, egyszeru, online szinkorinzalhato, backupolhato. Ha valaki ilyesmit keres erdemes rapillantani.

  34. sziasztok
    ha jailbrakelve van a telefonom akkor miért nem tudok telepíteni itunes-al feltőrt programokat?
    mindig valamilyen errort ír ki
    sry az offért

  35. @Oszki:
    ez nagyon durva kerdes volt szerintem nem mondok keveset ha azt mondom hogy minimum 567 x le van irva a valasz a blogban csak ra kell keresned. De inkabb 1000

  36. @Oszki:
    beirtam itt a keresobe h ipa telep
    es lass csodat 6. Talalat jadeye postjaban ott a valasz…. Lusta

  37. sry, legközelebb a keresőt fogom használni mielőtt kérdeznék

  38. @kleineriking: én is ezt olvastam… de igazábol, regelhetne vki egy canadai itunes accot, és leszedhetné, aztán kozhirré tehetné 😀

    megprobáltam regelni,de a kártyámat nem fogadta el… a tobbi része ki volt toltve. vki megprobálhatná még. aztan ha le van toltve, csak egy crackoloust neki 😛

  39. nagyon jó kis cikk! köszi! ennek hatására én is megvettem a progit 🙂

  40. @Zoltan: @siriuspapa: endlessapps. net/ download/ Eliminate Pro+1.0.ipa
    nem az enyém a köszönet, csak a google-t használtam:) a szóközöket vegyétek ki, és tádáám… használjátok egészséggel… üdv

  41. @kleineriking: sry, ez a nem crackelt változat, megkéne próbálni ráerezteni a már említett crackoloust

  42. @kleineriking: kiszámolok pár ruderot, aztan nekiugrok 😀 csak kedden zh 😀 de ez a feladat kész, és nyesem is… amugy én is eloszor google, aztan irtam csak ide, de nem találtam az istennek se

  43. @kleineriking:
    mar nem is el amugy a dolog leszedtek a filet…

  44. @Zoltan: appscene. org/download /uhHw95d0pObfa34e8f85 ez él

  45. @Zoltan: megeloztel, ezt akartam mondani 😀 szolsz, ha sikerul leszedned?

  46. @Zoltan: 😀 már jon lefel az eppszínes linkrol
    @kleineriking: koszi szépen mégegyszer

  47. RT @geohot worlds first 05.11.07 unlocked phone!!!!! http://bit.ly/107wbo let it #blacksn0w let it #blacksn0w let it #blacksn0w
    :D:D

  48. geohot most tweetelte videoval, hogy feltörte a 3.1/3.1.2 basebandet!!

    ht t p://www.youtube.com/watch?v=g23e9e9zOVI

  49. geohot most tweetelte videoval, hogy feltörte a 3.1/3.1.2 basebandet!!

    h t t p://w w w .y o u t u b e .com/watch?v=g23e9e9zOVI

  50. @siriuspapa:
    appu? elobb neztem meg nem volt ott…
    @hegyi:
    ez a geohot egy igazi ‘allat’ 🙂

  51. @Zoltan: en szedem lefele… ott a link az elozo hozzászolásom válaszában

  52. @hegyi:
    amugy mindeki le b.zizza szerencsetlen gyereket, pedig egy igazi koponya kicsit afro frizuval 😀
    regi videoja : JUTUB.com/watch?v=tvJ1RGlxe8Q&NR=1

  53. @hegyi:
    ezt kihagytad:
    twitter.com/Geohot

  54. BlackSn0w-nak hívja
    h t t p://www.iphonealley.com/current/blacksn0w-to-unlock-new-os-baseband

  55. kész vna a blacksn0w!:)

  56. @Zoltan: en nem buzizom le, én irigylem a tudását… 😀

  57. @Zoltan: nekem lenn van. fel is teszem 😀

  58. @Crazy:
    balckra1n 😛

    amugy nekem hianyzik az h nem ir hozza leirast mint dev team, es igy h csak egy gomb van….

  59. hát igen nem gyenge a gyerek 😉

    igaz nekem nem kell unlock mivel T-s vagyok de jó ha capable az iPhone, akármikor jól jöhet ezért is hagytam 3.0 BB-t

    fizet a ***sz a T-nek még az unlock után! 🙂

  60. @Zoltan: ez sztem azert lehet, mert sztem o ugy gondolja,h rajta kivul mindenki hulye (ami néha itt a hozzászolasok 99%-ában be is igazolodik), és a pornépnek elég egy gomb:D

  61. @siriuspapa:
    es hol a cucc? most ra1n vagy snow ?

  62. @siriuspapa:
    nekem meg 14perc.. felraktad tolon mar online?

  63. @Zoltan: mii?:D elvielg nem blacksn0w a neve mert ami blackra1n oldalon fent van az uygan az a blackra1n RC 2…. vagy mirol beszelsz?:)

  64. @Zoltan: nem engedi fel a telóra, csak akkor ha van canadai accod, így sajna nemtom rátolni a crackoloust se….

  65. @kleineriking:
    na ez a b.zi nem geohot 🙂

  66. @Zoltan: viszont találtam egy másik linket is, amit most egyéb okok miat nem tudok leszedni, ha van kedved kipróbálhatod, hogy ez működik-e: megaupload .com/?d= HSHNVIP8

  67. @kleineriking: akkor ezért nem rakta fel… 😀 hogy a kurva anyjukta 😀 amugy… ha vkinek van amerikai account-ja, akkor onnan tud regelni kanadait. ha vkit érdekel, megkeresem a linket

  68. @Zoltan: linkelgetek itt orbaszájba sry, de most találtam egy elvileg crackelt változatot is… /rapidshare.com/ files/300484945/ EliminatePro-v1.0-Shady123.ipa

  69. Notesznek meg EVERNOTE ingyenes ahogy irod már tolja a netre otthoni gépen azonnal látod mindent tud kép, office,jegyzet pdf stb

  70. @kleineriking:
    ez mar nem letezik 🙂

  71. @Zoltan:
    ja de csak volt meg egy %20 benne

  72. @siriuspapa: majd megvárom a válaszod hogy működik-e, mert most már töltök rapidról, és free-be nyomom, így csak egyszerre csak egyet tudok szedni:D

  73. @kleineriking: nekem jon a rapidos is meg a megauploados is 😀 amelyik felmegy, mindenképpen szolok

  74. @siriuspapa: amúgy már mást megáról is töltök:D:D azok meg nekem pioritást élvezznek, így hát csak várni tudok:D

  75. amúgy lassan lehet nyitni új témát, mert már ezt szarrá offoltuk:D:D… bocsi az írónak…

  76. @kleineriking: jol van. akkor majd kuldozgetjuk egymásnak, amelyik megy XD aztan meg megyunk, és megtunkoljuk egymás pofáját XD

  77. @kleineriking: ezt akartam mondani…. h megjon vmelyik admin, és elég rendesen picsán leszunk rugvaXD nem folytatjuk twitteren? 😀

  78. @siriuspapa: ok, ugyan az a a twitter nevem mint amit itt használok…

  79. @siriuspapa:
    nekem nincs es nem is lesz twitterem
    amugy baromira lassan jon a rapidrol es a megarol is gondolom raszalt az egesz vilag:) (kene egy chat kliens, de mondjuk miert nem jottok IRC re? #iphone.hu )

  80. @kleineriking: Hát akkor írjál egy cikket 🙂 Ez még mindig egy blog és nem fórum.
    Én párszor már említettem a kommentek között, hogy jó lenne beüzemelni egy fórumot, én most felajánlom ha igényi a szifon.com csapata akkor nagyon szívesen beüzemelek egy phpBB3 fórumot. jobb lenne ha egy helyen lenne minden infó, külön témákra szeparálva, szerintem sokkal kevesebb lenne a felesleges komment és kérdés az blogon.

  81. @Zoltan: nincs irc-m. azert gondoltam twitterre, mert az megy iphone-on. de akkor szedek le egy irc-t windózra. melyik serveren vagy?

  82. @siriuspapa:
    magyar serveren legyel pl atw bme elte… amugy ott figyelnek adminek is mindig ircen meg a tobbi arc

  83. @Zoltan: zsiiiiiiir. akkor megvárom, mig lejon ez a fos, aztan irany win-re

  84. linuxon osxen is van irc ezert nem kell winre jonnod 😛

  85. @Zoltan: akkor lerántom. amugy a megauploados cucc szar. van benne egy plist, meg valami terminálos cucc

  86. Geohot-nak sikerult!!! A legujabb baseband-et is tudja unlock-olni! blacksn0w is coming soon! Info: geohot twitter :))

  87. @gareth:
    le vagy maradva kb30 hozzaszolassa…

  88. @Zoltan: nem megy… leszedt egy snak nevu klienst, de nem tudom beallitani a servert

  89. @Zoltan: Sebaj, legalább látazik az öröm az arcán! 🙂 Am tényleg zsír, hogy FöldMeleg (valaki reklamált hogy ha a hot-ot leforítjuk, akkor a geo-t miért nem) mindent megold… 🙂

  90. TOLOM az eliminate-t
    amugy irc eleg alap dolog…
    server irc.atw.hu port 6667
    channel #iphone.hu

  91. Eliminate itt:
    .appscene.org/download/uhHw95d0pObfa34e8f85

  92. @H2CO3:
    forro es nem meleg…

  93. na jo 30perce itt az eliminate
    zoltan.try.hu/szifon hajra hajra hajra!!! 😀

  94. vzoltan nevvel keressetek:)

  95. Sziasztok!

    A napokban kerestem én is hasonló programot, és én is ezt, illetve az appigo todo-ját találtam a legszimpatikusabbnak. a 2 program nem igazán hasonlítható össze.
    grafikában és megjelenésben ez viszi a prímet, de az appigo néhány 5lete említésre méltó. pl ilyen hogy hiearhikus feladatokat is lehet létrehozni vagyis egy feladatnak lehet több alfeladata, a másik nagyon fontos hogy mac vagy win kliens programjukkal tud outlook-al szinkronizálni. A program letölthető ismert oldalakról , de akinek tetszik vegye meg.

  96. @Zoltan: Ott a pont! Meleg az warm. csak hozzászoktam már itten a nagy melegezéshez… 🙂 Szóval FöldForró, hajrá!

  97. annyira jó h van unlock hozzá csak nem fogom használni:D . Tré 4 …

  98. 100.! 🙂

  99. @H2CO3:
    taps

  100. @Zoltan: meghajlás

  101. @Csabeeweb: Ha PH-s alatt azt érted, hogy én szoktam-e mindenfélét írogatni arra a fórumon, akkor igen. 🙂

  102. Sziasztok! A screenshot-okban egy T••Mobile carrier logo van. Mit kell csinálni, ill. mit kell letölteni hogy ilyenem legyen?

  103. Nekem is nagyon tetszene a program, meg is vennem, csak az egyetlen bajom vele, hogy ha beirok egy telszamot akkor azt Nem linkkent fogja latni, magyarul a Hivas es az sms funkcio ezen keresztul sajnos nem megy, mig a beepitett notes program alapbol tudja…. Kulonben mar reges reg megvettem volna, meg a fejlesztonek is irtam ez ugyben, de fule botjat se mozgatta…

  104. @Febern: írj még a fejlesztőnek pls! mert ez tényleg jó lenne de nekem nicns pofám írni neki amikor tele vok tört appokkal 😀

  105. Én megvettem ezt a progit az Appstore-ból. Ötszáz forintért a Corában 2 gombóc fagyit adnak csak. Be is állítottam saját számíze szerint. Nekem bejövős. Egy ideje már gondoltam rá, hogy valami hasonló jó lenne, sőt ha tudnék fejleszteni iPhone-ra, talán írtam is volna hasonlót, de sajna Borland Delphiben fejlesztek PC-re, és az nem portolható szifonra.

  106. @lacika35: Ahogy időm engedi megnézem ezt az appot és megpróbálom tudásom szerint kivesézni.

  107. Blackra1n : CSAK JAILBREAK !!!!
    Blacksn0w: Kártyafüggetlenítés + JAILBREAK – de ez csak nov. 4.-én, szerdán adja ki és fog róla “részletes” leírást adni … Bár nem tudom, hogy a “make it sn0w” gomb rákattintásával mit kell magyarázni 😀 Elég egyszerű lesz szerintem … Kiváncsi leszek, hogy kijön-e szerdán!

  108. Minden off-os idiótát ki kellene tiltani a f*szba.
    A programról annyit, hogy rendkívűl sokoldalú és akinek muszáj mindent felírnia annak tökéletes lesz. Jó a cikk. Thx.

  109. jó kis program jó kis cikk
    köszönjük szépen !
    🙂

  110. @deputamadre69: Én meg amennyire lehetett magyarosítottam a programot, de moderálásra vár a kép… 🙁

  111. @deputamadre69: ezt hogy csináltad? választ köszi 🙂

  112. @bazzsy: vagy valami magyarosítást nem raknál fel valahová?

  113. @deputamadre69: Hol találtad meg a nyelvi fájlt… én kerestem, de nem találtam sehol… (azt tudom, hogy rengeteg png-t tartalmaz, gondolom azokat rajzolgattad átt… de hol a nyelvi fájl!)

  114. @Kyle: Nekem úgy tűnik, szinkronizáláskor ezt is menti. Miután behalt a telón rendszer újra installáltam az egészet, újra JB, majd szinkron, és a bejegyzések ott voltak benne. Ennek azért örülök.

  115. @bazzsy: Raknék csak nem tudom hogy kell becsomagolni ugy, hogy szimplan ra lehessen tolteni. Iphone-rol kuldve

  116. @Gyurma: nincs benne nyelvi fajl. A sima .file- nyirbaltam szet. Orom volt bogaraszni a krix-kraxok kozt. Sajnos az ekezeteket nem fogadta el es az angol szavaknak megfelelo hosszusagban lehetett csak irni…

  117. Én már használom néhány hete a progit, tetszik, szeretem. Nem baj, (legalábbis nekem) hogy nem szinkronizál az iCal-el, naptárba csak a munkámmal kapcsolatos dolgokat írom. De, hogy ne felejtsek el semmit, (kivéve, amit elfelejtettem beleírni az Awesome-ba) arra nagyon jó ez a progi. Kipróbáltam mást is, de ennél maradok. A cikk kiváló, köszönet!

  118. @deputamadre69: Érdekes, pedig 1 ékezet van… 😀

  119. Egyenlőre moderálásra vár a magyarosítás… 🙁

  120. sexdoors . net / awesomenotehu . rar
    Töltsétek le, majd csomagoljátok ki. A mappa tartalmát húzzátok át a
    private/var/mobile/Applications/….-….-…./Awesome Mote.app mappába.
    Ettől kezdve magyar lesz a progi. Nem tudom miért lett moderálva amit éjfélkor írtam…

  121. @deputamadre69:
    Ezeket a png képeket mivel tudtad megnyittani, és szerkeszteni? Remélem van valami windows-os progi, mert az ACDSee, photoShop CS+ nem tudja megnyitni, illetve csak nagy fehérséget tölt be.

    Nekem a blara1n jailbreakelése van fent. Total Commander(T-POT) sajnos nem látja a PRIVATE mappát. Milyen programot használjak, hogy lássam a touch teljes tartalmát?

  122. @igali: winscp már mondtam multkor !

    utf 8 a megoldása Robi !!!

  123. @Ginopapa: Cső!
    Ha átteszem uft8-ba és elmentem, majd vissza és újramentés, akkor a feltöltés után nem indul el a program, de a többi es evvel a fajta próbálkozással…. 🙁
    Mindegy majd e-mailban… 🙂


Add a Comment