fbpx Skip to content

A legjobb iPhone jelmezek találkája – remélhetőleg Hátmasszázs.app-al együtt.

Tavaly készítettem egy iPhone jelmezt, amiről azt gondoltam elég jó (lényegében úgy nézett ki az egész, mint a “szendvics-emberek” reklámfelülete, csak nagy fényes ikonok voltak rajta), de igazság szerint elég gáz volt, és úgy néztem ki mint egy hülye… lényegében ezek a srácok az okai, akik elkészítettek egy igazi f*sza iPhone jelmezt.

A videó egy kicsit rövid, feltételezhetően azért, mert mindkét srác elég súlyos sérüléseket szenvedett az alatt a 30 másodperc alatt, amíg a jelmez rajtuk volt, ami egy 40″-os LCD képernyőből áll, de az is lehet, hogy az akksi amit a hátukra tettek 30 másodpercig bírta, legrosszabb esetben pedig az egész “ruha” ráégett a bőrükre :D.

Ez az egész iPhone jelmez őrület két évvel ezelőtt kezdődött Reko Rivera és Bobby Hartman elkészítettek egy nagy iPhone ruhát, 37″-os LCD TV-vel. Egy iPodot csatlakoztattak hozzá, ami egy folyamatosan ismétlődő videót játszott le az iPhoneról használat közben.
Ezúttal John Savio és John Metthews segítségével a csapat egy iPhone 3GS-t “alkotott meg”. Savionak tetszett az eredeti ötlet, de többet akart kihozni a dologból, legyen vékonyabb, és legyen felhasználói bemenet!
Sok kutatással és elszántsággal Savio végül rájött a megoldásra. Eldöntötte, hogy átírja az iPhone szoftverét, hogy tudjon két outputot kezelni a 42″os LCD TV-re, amíg az eredeti kép landscape módban van. Reko ötlete volt ez az egész, és alig várta két évvel ezelőtt hogy megvalósuljon, amit elképzelt.
Ebben az évben John és Reko úgy tervezik, hogy a legtöbb helyi és online versenyen részt vesznek, hogy visszanyerjék a pénzt, amit beleöltek a jelmezekbe. A csapatnak 2000$ba került a két jelmez kivitelezése, de egyáltalán nem bánják.
Látogassatok el a http://votesavio.com oldalra, ahol segíthetitek a srácokat a szavazatotokkal!

(forrás)

Olvasd el a hozzászólásokat is

11 Comments

  1. siick

  2. Admin: ez van mindig lesznek offon mert pl snkiet nem erdekel a haloween azt se tudom h kel leirni:P am sikerult megcsinalni amit kereztek a fileok is megvannak fasza lett:) üdv …

  3. @Crazy: ha az ember nem lenne ennyire ki**szott lusta, akkor nem lennének OFFok, mert mindenki fogná a saját eszét, kinyitná a szemét, tekergetné-forgatgatná az egerén a görgőt amit arra találtak ki hogy egy site egyéb pontjaira eltudjon jutni, nem csak a CS távcsövének zoomolására…szépen beírná a site keresőcskéjébe amire kíváncsi és whooillaaa megkapja a választ. Szerintem nincs olyan dolog, amit ne vertünk volna POSTOKBA (mert vannak dolgok amik nem csak 1 postba lettek megbeszélve)
    ÉS LÁTOD: ÉLJEN, SIKERÜLT MEGCSINÁLNOD…f***a -_-‘
    @Typhoon: Úgyszint ellett mondva hogy NO OFF, NO FIRST COMMENT…nem értem miért nem használják az emberek azt, ami hálisten (elméletileg) mindenkinek megadatott: az ESZÜKET.

    Szerintem állati komoly 🙂 Én is beállnék egy ilyennek…persze szép summa mellett :)..mondjuk érdekes lenne egy accelerometeres gémmel játszani így 😀 Ugráááljak meg [email protected] azért ezt kihagynám 😀 (bár ők is azt tetteék :D)

  4. ömm..és ennek mi értelme? Ennyi időt és 2000 dolcsit személy szerint másra fordítanék..:)

  5. @iTrash: niceone te s3ggfej. ha valamit nem értesz, kussolsz, nem kiabálsz.

  6. persze abban igazad van, hogy rengeteg az off és már nekem is t-ököm kivan, hogy az oldal (ami tényleg jó félreértés ne essék) bäszik csinálni ellene valamit.

  7. @Typhoon: nem kiabáltam…csak leírtam szvsz mi a stájsz..de én ezzel befejeztem mert megint csak off…szerintem értjük egymást még ha nem is tetszik valami is (az utcsó commból felfogva 🙂 )

  8. k.rva jo 🙂
    elfogadnam azokat a monitorokat 🙂

  9. ilyenbe kéne menni halloweenkor, de valami kőkemény pornót nyomnék rajt:D:D

  10. Hát ez, baromi veszett… ekkora hülyéket (pozitív értelemben)! Bár a koreográfián még van mit csiszolni LOL.

  11. Jóféle kis jelmezek az biztos 😀 😀 😀

  12. 🙂


Add a Comment