fbpx Skip to content

rock_band_cover

Be kell vallanom, ízig-vérig a gémer fajból születtem, felmenőim már több generáció óta videojátékosok – még a közeli rokonaimnak sincs fogalmuk arról mi az hogy videojáték – és a játékon kívül csak a kötelező teendőimet, a drogokat, az alkoholt, és az ellenkező (mielőtt valaki azt hinné…) nemmel való közösülést ismerem. Bár ismertető jegyeim különböznek a tipikus játékosétól, se nem vagyok kövér, se nem vagyok szűz, és még szemüveg helyett is kontaktlencsét hordok. De hát mi a francról beszélek én? Arról, hogy eljött, megérkezett a várva várt (legalábbis általam) Rock Band a mi kis kedvenc, dédelgetett, éjjel talán extrém dolgokra is használt szifonunkra!
Leszögezem, a Guitar Hero 3 óta gyakorlatilag az összes rész összes számát eljátszottam már az zöld ikszes konzolomon, nemrég még expert szinten bontogattam szárnyaimat, mára már alább hagyott a lelkesedésem, főleg az egyre kommerszebbé váló, manapság már csak idézőjelben gitáros játéknak nevezhető újabb és újabb részek miatt. Persze, de mi van a Rock Band-el, nos abból is kiszedtem már pár acsívmentet, mind a két részt nagyon sokat toltuk, igaz csak a guitar hero-s dobot próbáltam, legnagyobb sajnálatomra…még ma is sírva alszom el miatta.

rbiphoneSzóval megjött, itt van, és üt. A játékot mindenképp ajánlatos wifi-n keresztül letölteni, mivel kemény 150 megát nyom, kiakad alatta a 3G mutató az tuti. Általában először a játék menüjét próbálom megismerni, aztán vágok bele a játékba, de ezúttal nem így tettem. Egyből dal lista, Foo Fighters – Everlong gitár és természetese hard fokozat. Aztán véletlen túlmentem pár megállót…azt hiszem ebből könnyedén sikerült következtetni arra, hogy a játék fantasztikus! – Ha nem, tedd le a bogyókat! – Szóval az “irányítás” egyszerűen szuper, nem túlbonyolított, pont olyan amilyen az előzetes képeken volt, négy szín, ha hozzáérsz pengetsz, dobolsz. És nem mondom, nem olyan könnyű, volt pár szám ami megizzasztott, főleg a szóló gitáros részeken. Bár a dobos karrierem alatt is rácsaptam párszor a saját kezemre, de végül sikerült továbbvinnem mindent.  Szóval pont olyan, mint amilyen a konzolos verzióban, körülbelül a sebesség is egyezik, néhány számnál pedig ráismertem a “kottára” is, pont ezért nagyon könnyen el tudtam játszani. Kezelhetősége kiváló a szoftverprogramnak, pedig nem egy játékot látunk amely küszködik az érintőképernyő adottságaival. A játék futásáról még mindenképp ejtenék pár szót ennél a bekezdésnél, ugyanis tökéletesen fut, nem szaggat, nagy fps számon közlekedik. Egy megvalósult álom.

Rock_Band_-_drums_270x405

Sőt, ez nem minden, dob, gitár, és basszus ének is van! Persze nem várják el tőlünk, hogy a metrón próbáljunk meg gyakorolni a tehetség kutató sók legújabb válogatására, ezt is tapogatással oldották meg. Négy hangsávon kell tapogatni az énekes hangját, valamivel nehezebbnek találtam elsőre, mint bármely más módot, de végül ebbe is belejöttem. Ajánlatos oldalra fordítani a kütyüt ha éneket tapogatunk, ugyanis sokkal könnyebb kezelni az amúgy horizontálisan elhelyezkedő tapogatni valók miatt, melyeket így könnyedén vertikálissá tehetünk!
A grafikát illetően sem lehet kifogásunk, hisz a maximálisan tökéletesre átgyúrt grafikai elemek tűélesek, öröm rájuk nézni, a háttérben pedig – ahogy a nagy platformos verzióban is – megy a koncert és tombol a tömeg. Természetesen azt itt nem várhattuk el, hogy azt is játssza a háttérben a gitáros, ami éppen szól, vagy azt dobolja a dobos…stb. Hiszen ez mégis csak egy telefonra készült játék, akármennyire is képes lekötni az embert több órára is.

Lehetőségek terén sem szégyenkedhet a szülemény, van leaderboard-unk, azaz toplistánk, multiplayer-ünk, local és online egyaránt, vannak acsívmentjeink is, illetve nézhetünk statisztikákat, és egyéb érdekességeket turnénkkal kapcsolatban. A lokális többjátékos móka Bluetooth technológián keresztül valósul meg, az online mókát pedig a Facebook kapcsolja össze. Sajnos én csak néhány hete regisztráltam facebook-ra, így nincsen ájfónos ismerősöm ott, így nem tudom kideríteni mit is takarhat ez az online mód! Beszéljen hát helyettem a hivatalos forrás: “Can’t play via Bluetooth? You can sync up through Facebook on your own time.” Ugye, egyből világosabb?
Eddig csupa csupa mézes csupor a játék, de sajnos mint mindennek ennek is van sötét oldal, de ez várható volt  a tíz dolláros árcetli után.Ugyanis nem drága a játék, mert baromi kevés zene van benne, és ráadásul nem is igazán vérbeli rock zenék! Persze azér van egy-két klasszikus, de a többi inkább csak hallgatható, pontosabban eljátszható kategória számomra. Ha kicsit matekozunk, kiderül: mindössze húsz szám található a játékban, melyet a bejegyzés alján megtaláltok. Ha minden igaz. Természetesen egyértelmű, hogy miért ilyen kevés  a zene benne azt követően, hogy megláttam a music store és itunes store menüpontot. Igen, azokban az országokban melyekben ez támogatott, újabb és újabb számokat tölthetnénk le, de sajnos ez nálunk nem kivitelezhető!

rock-band-iphone-pre-6.png

Összességében abszolút pozitív élményeket táplált felém a játék, egyetlen baja, hogy a számunkra elérhető formában eléggé rövid időtartamú, bár ki ne kapna elő egy jó kis Learn To Fly-t eljátszani becsekkolás előtt a váróteremben?! Az nagyon tetszik, hogy simán és szépen fut a játék, nagyon jól néz ki, az irányítást pedig nagyon eltalálták! A multiplayer pedig szintén tud egy-két örömteli órát okozni, ha van a közeledben egy iphone tulajdonos, akinek megvan a játék, vagy facebook-on…ezt inkább hagyjuk egyenlőre! Nem utolsó szempont összevetni a Tap Tap Revenge harmadik kiadásával sem, melyet gyorsan le is szedtem hogy megnézzem, ugyanis eddig nem volt hozzá szerencsém, az előző két részt próbálgattam. Nos, bátran állítom, hogy a Rock Band messze sokkal jobb. Kivitelezésben. Nem tudom, hogy a facebook-os szinkronizáció mit takar pontosan, de a TTR-nek nagyon jó a multija és jó, hogy gyakorlatilag korlátlan mennyiségű zene elérhető ingyen, viszont rossz, hogy amit játszol az csak egy visualizer gyakorlatilag, a Rock Band-ben viszont tényleg a zene! A döntés a tiétek!

Végül akkor a tracklista:
“Attack” – 30 Seconds To Mars
“Girls Not Grey” – AFI
“Move Along” – All American Rejects
“Sabotage” – Beastie Boys
“All The Small Things” – Blink-182
“Hanging on the Telephone” – Blondie
“Learn To Fly” – Foo Fighters
“Everlong” – Foo Fighters
“Bad to The Bone” – George Thorogood & the Destroyers
“Hymn 43″ – Jethro Tull
“Bad Reputation” – Joan Jett
“Simple Man” – Lynard Skynard
“Ace of Spades ‘08″ – Motorhead
“Debaser” – Pixies
“Ladybug” – Presidents of The United States of America
“Give It All” – Rise Against
“Lazy Eye” – Silversun Pick Ups
“Cherub Rock” – Smashing Pumpkins
“Take The Money and Run” – Steve Miller Band
“We Got The Beat” – The Go Go’s

Ui.: Ha esetleg valakinek van kedve kicsit zúzni (kideríteni, hogy lehet e egyáltalán), bátran jelöljön ismerősnek: http://www.facebook.com/caymanhun

Köszöntem a lehetőséget, remélem adódik még, üdvözlettel, Cayman

Olvasd el a hozzászólásokat is

71 Comments

  1. Megy vkinek a multi online?

  2. Rise Against!!!! Töltöm is 😀

  3. Szépféle összefoglalás, gratula érte:)

    Majd valamikor én is felrakom, szívesen eljátszanék néhány nagykedvencet (Attack, All the small things, satöbbi):D

  4. Én próbálgattam már a facebookos haverral de hiába pipálom be nem csatlakozunk össze.

  5. Töltöm is, ááááh:D:D:D

  6. A legjobb játék szifonra. Megéri a 10 dodót. (ezért még ki is fizettem) Ea ritkán mondom ezt rád de ez most legend-wait for it-ary!

  7. Remélem jobb lesz mint a Rock Guitar Tour, az szeretett ám fura dolgokat művelni és szaggatni mint állat ha több “bogyó” jött egyszerre lefele.
    Ha haza érek egyből meg is veszem.

  8. @sebi2g: aktiválni kéne… de azt nem fogod tudni így. tölts le egy 2g-hez való custom 3.1.2-t, és tedd fel azt. használd a kereső funkciót a jobb felső sarokban…

  9. Nagyon vártam már, de csalódás volt…
    régóta zenélek, szinte csak metronómmal gyakorlok… szerintem pontatlan, nincs annyira jól a dalra írva, mint kellene. elsősorban a basszusgitárt próbálgattam, mert azon játszom. nem volt jó. TapTap Revenge 3-nál maradok… (Dave Matthews Band féle taptap pl nagyon jó)

    más…
    A2DP iPhone 2G-re MŰKÖDIK ÉS ÁÁÁÁÁÁÁ DEJÓÓ..
    már el akartam adni a Motorola HT820-am, de végre… pedig az almások azt mondták hogy hardwear miatt nem támogatja.. de hát mégis képes rá.. hogy is van ez?
    férgesedik a mi kedvenc almánk, de szeretjük.

  10. A singleplay rész teljesen rendben van de 2G iPhone-al és 1G Touchal nem lehet lanozni ami szerintem elég nagy kitolás mert környezetemben csak ilyen készülékek vannak. Az online játékot próbálgattam de így első ránézésre abból áll, hogy lejátszod a számot és a végén közzéteszi a pontszámod.
    Nálam marad a GuitarRockTour a kedvenc.
    Emiatt csináltam egy Facebook accountot is.Vegyetek fel hátha tartogat valami újat amit nem vettem észre a játékban.

  11. Guitar Rock Tour 2őt mellé merném azért rakni… nem hűltem ki ettől annyira..

  12. Hali.Én leszedtem az appulo.us-ról (ingyen), de nem egészen olyan, mint amilyennek lennie kéne. Akadozik, a gitár is tök fekete, semmi dísz rajta, mint ami a képeken is van…. most az lenne a szar amit én leszedtem, vagy mi?:S nemértem. Ha valakinek van valami tippje, az ne tartsa magában:)

  13. és akkor menni fog? nem értem a lényegét :S

  14. @daralan: iiiigen, kifelejtettem… az is jó(bb)

  15. már próbáltam vmi pwnage toolt ami elvileg ezt csinálja, de nem nyilt ki…

  16. @daweed: Szerintem szedj le egy másik verziót, esetleg szedd le számitógépre és úgy installáld!

    Illetve köszönöm a jelöléseket, mindenképp megnézzük majd mit is tud a progi ebben a formában.
    A másik, szerintem illik a zenére, bár egy pár tizedes eltérést én is észrevettem, de abszolút nem volt zavaró…szerintem. 🙂

  17. @sebi2g: Miután az csak mac-re van, win-eken csak a custom firmware-t letöltöd a telódhoz és utána shift+restoreal betallózod és felrakja szépen

  18. @havlix: Ez az A2DP mire is jó igazából? A bluetoothos hátrányát javítja a 3Gvel szemben(tehát tudnék játszani “tank war”-t és nem írná, hogy “not supported iphone version”?)

  19. @sebi2g: iphone kikapcs, home gomb-ot nyomvatartva dugd rá a gépre,(itunes legyen megnyitva) kiírja hogy recovery mode…ok majd shift+klikk a restore-ra.ezt töltsd le és add neki. ennyi.

  20. @daweed: esetleg játssz is vele vmennyit mielőtt hülyeségeket kérdezel……. a “képen látható minta” akkor jön elő amikor duplázót nyomsz (feltöltöd az alsó vízszintes csíkot utána megrázod a telót…..) ja és indítsd újra a telót és jobb lesz.

  21. Azokat a számokat bele lehet rakni amit a a music storeba lehet megvenni???

  22. @sebi2g: iphone kikapcs, home gomb-ot nyomvatartva dugd rá a gépre,(itunes legyen megnyitva) kiírja hogy recovery mode…ok majd shift+klikk a restore-ra.ezt töltsd le és add neki. ennyi.

    @Hypeboy:
    A2DP lényege hogy támogatja a sztereo hangot bluetooth-on keresztül, ami az én esetemben ez egy Motorola HT820-as headset. eddig a 2g-s iphone ezt nem tudta, azt mondták hogy hardwear-esen nem… de szerencsére nem így van. egy kis csomag cydia-ból és már megy is.
    utólag is köszönöm annak aki feltette a repo-ra.

  23. @Hypeboy:
    A2DP lényege hogy támogatja a sztereo hangot bluetooth-on keresztül, ami az én esetemben ez egy Motorola HT820-as headset. eddig a 2g-s iphone ezt nem tudta, azt mondták hogy hardwear-esen nem… de szerencsére nem így van. egy kis csomag cydia-ból és már megy is.
    utólag is köszönöm annak aki feltette a repo-ra.

  24. @sebi2g: mondom tölts le egy 2g-hez való custom 3.1.2-t. ahhoz neked már nem kell pwnage tool. meg az amúgy is csak macOSx-en menne. de a custom fw-t azt fel tudod tenni windows alatt. használd az oldal keresőjét, szinte oda teszi a szád elé a linkeket is.

  25. van egy pár zene a music store-ban ami ingyenes 🙂

  26. off: bocsi ez tényleg nem ide tartozik… hogy tudok aktiválni egy 3GS-t 3.0-án ATT kártyával? mert már benne van a telefonban de az égvilágon nemcsinál semmit. (Waiting for activation)

  27. Hol lehet segítséget kérni… ahol segítenek is.. már százszor leírtam a gondomat de senkisem foglalkozik vele 🙁

  28. @Gyurma:
    amennyiben nem azt irja ki a telo sok nyelven h emergency call
    tehat latod az osszes ikont, akkor aktivalva van, ne torodj vele

  29. @Gyurma: Gépre rá van dugva?
    @lanika: Van egy régebbi OFF/segítős topic, ami ég az off kérdésektől(kb. 1 hetes)

  30. @havlix: tehát miután nincs stereo bluetooth headsetem, felesleges számomra. Végül frankón van a 2Gben egy bluetooth modul a semmire, köszönjük steve, leülhetsz 1es.(méghogy hardware miatt nem lehet megoldani, végülis akkor hogy küldözgetsz iBluetoothal)

    Mind1, nem offolok az apple gyökér marketing fogásain :@

  31. Hát emberek, ez a facebook-os megoldás egy fos. Nem hogy online nem lehet vele játszani, még a meghívót sem küldi el, legalábbis próbáltuk egy sráccal, és semmi. Valaki esetleg jobb tapasztalat?

  32. @Zoltan: köszi szépen… akkor nyugott vagyok… mert mindent látok, csak hát ezt írja ki…(waiting for activation) a push miatt restore-oltam a telót mert közben lett 1 att kártyám. 🙂 akkor most jön a Jailbreak + Ultrasn0w 😀 És mégeccer bocs az OFF-ért… ON!

  33. ahogy látom eddig csak usa store-ban van :(… nemtudjátok jönni fog-e majd magyarba?

  34. @marorion: appulous a barátod…

  35. @Gyurma: független, nojb teló, csak megkérdezem, hogy ha eddig nem tették be magyar store-ba akkor azt jelenti, hogy már nem is fog itt megjelenni?

  36. @marorion: azt hittem csak én nem találom a magyarban…ezek szerint tényleg nincs még, de biztos vagyok benne, hogy jönni fog, miért ne jönne. Majdnem az összes játék megjelenik itt is, idővel. 🙂

  37. @Abel: ez kamu.
    @Cayman: tényleg az nekem se ment.

  38. @Vazul: őőőőőőő ha van fennt cydia-d akkor már jailbreak-elt a telód…bár nem vagyok szakértő, de azt hiszem ezt jól tudom 😀

  39. Kicsi off/

    Nagyon nagyon tetszik a smile ott lent a blog bal alsó sarkába:D Tiszta véletlenül vettem észre, nem kapok érte valamit?:D

  40. A Guitar Rock Tour (főleg a 2) nekem is sokkal jobban bejön. Nem vagyok zenész és, de abban jópofa volt a pengetés dolog a több húr lefogással, a RockBand-ban ez nem tűnt fel, itt csak szimpla tapicskolás van.
    A grafika?!? Nekem 1-2 óra játék után úgy tűnt, hogy ugyanazokat a jeleneteket ismételgeti, míg a Guitar Rock Tour-ba színhelyek voltak, jóval változatosabb színpadképekkel. Semmi intro nincs a RB-ba, míg a GRT nagyon hangulatosan indul, jó sokszor végignéztem.
    A zenei felhozatal is izgalmasabb számomra a GRT-ban: ott sok “klasszikus” rock zene van A Rock Band előadóit meg alig ismerem 30 éves létemre. (Beastie Boys-ot nagyon várom már, nem tartok még ott)
    Persze ízlések és pofonok, de nekem csalódás a Rock Band.Nem adom még fel,próbálom erőltetni hátha rákapok az ízére……..de ezidáig a Guitar Rock Tour viszi nálam a pálmát a zenélős játékok terén.

  41. @Deddy: 😀 nem tudom mit szedtél be, de én is kérek belőle 🙂 .. látni akarom azt a smile-t

  42. @havlix: basszus tényleg ott van!:D elég kicsi… projektoron is csak 1centis

  43. @H2CO3: a lap bal alsó sarkába. egy kicsi fekete smiley. nagyon kicsi… mondom, még egy egész falfelületnyi projektoron alig vettem észre… nemtom monitoron h látszik.

  44. @marorion: projektor? ne viccelj. Az tökmindegy, az a kérdés tudja e a 1920x1080p-t ha igen lökj egy prntscr-t.

  45. @adi: én látom 720p-ben is 🙂

  46. És én is megtaláltam 😀

  47. Ti mit meg nem láttok baszki és csak gúvadok de semmit nem találok!

  48. Kipróbáltam és nálam veri a Guitar Rock Tour -t. Sokkal kiforrottabb a kezelése meg úgy az egész jobban tetszik, nincs agyoncsicsázva és túlspirázva, arra összpontosítottak ami a lényeg: tökéletes kezelés 🙂
    GRT -vel az volt a bajom, hogy nehéz fokozatot ha eléggé ügyes voltam se tudtam megcsinálni egy számnál se, mert mindig akadt ha jött a rengeteg “bogyó”, sőt még néha a mediumon is beakadt. Tudom az iPhone 2G nem egy mai darab, de akkor írják oda a játékokhoz, hogy 2G -s iPhone -ra nem ajánlott vagy valami 🙂

  49. @Deddy: nem, mert már páran elötted eszrevették:P pl én is:D még kurva rég 😀 tényleg jópofa:) grt

  50. @Crazy: asszem 2.1-nél vettem észre…

    Én speciel ruhellem a rock zenét, de ezzol tok jol elmokáztam 🙂 nálam speciel a DJ mix tour viszi a pálmát 🙂

  51. @adi: nálam a free az ingyent jelent 🙂 Gondolom nálad is! 🙂

    twitpic.com/maroq

  52. @Infy: Jó hallani, hogy neked is jobban tetszik és azt is, hogy jól fut 2G-n a Rock Band.

    Próbálgattam ezt a Guitar Rock Tour-t, eljátszottam rajta pár számot, majd rájöttem, hogy ez egy sperma szimulátor! Először nem tűnt fel, de a hosszú hangoknál ondó sejtek jönnek feléd és azokat kell tapogatnod…:S
    én ezzel tuti nem játszom többet

  53. A másik topic-ban tettem fel a kérdésemet véletlen, itt szerettem volna. Elnézést kérek érte! Erre vannak olyan TAPLÓ emberek, akik így reagálják le hirtelen!

    Zuzzer Says:

    október 21st, 2009 at 00:35
    OFF

    Miért nem tudok küldeni sms-t egyik napról a másikra? Tegnap még tudtam! Mikor megjelent a GeoHot féle okosság akkor feltettem a 3.1.2-t és utána JB. Cydia-ból a szokásos cuccokat feltelepítettem és az appokat amiket használok. Eddig semmi gond nem volt. Ma vettem észre hogy miután megírom az sms-t és rányomok a küldésre, akkor simán kilép a desktopra és annyi. Próbáltam újraindítani többször a telót, de ugyan az! Senkinek sem tudok küldeni sms-t! Tudja Valaki hogy miért vagy mitől lehet ez? A teló egy T-s 32GB-os 3GS.

    ON

    Válasz14. siriuspapa Says:

    október 21st, 2009 at 02:19
    @Zuzzer: még jo,h kulon ki van emelve,h ne legyen szétoffolva a topic… erre te, hulyegyerek, sikeresen elkezded…

    amugy a megoldás: toltsd fol a kártyádat pénzzel

  54. @Zuzzer: Csak, hogy ne taplózzunk. Az SMS dbnél valami chmod probléma lehet ajánlom a ./var/mobile/Library/SMS -t chmod 777 -el kezelni. Szerintem ott valami t-pot vagy ilyesmi okosságot csináltál.

    Más:

    Szerintem csinálok erre egy csomagot mindjárt, mert így nekem is könnyebb lesz a telepítés.

  55. @siriuspapa: Mikor ittunk pertut KicsiFiú, hogy így becézgetsz? Aki így reagálja le azt amit a másik kérdez, az egy pitiáner, fospumpa kis szarjancsi mint Te is vagy! És nem ez az első! Több hozzászólásodat is olvastam már, ami a többiekkel szemben sértő szerintem és csak a tahó emberek tudnak így megnyilvánulni mint Te! Most olvasom hogy nem szereted a rock zenét. Erre nem mondok semmit inkább. Hangszeren játszani az egyik legszebb dolog a világon és érteni a zenéhez! Potmétereket a kis 4 éves unokaöcsém is tud tekergetni! Lehet hogy zenének hívják azt is amit Te hallgatsz, de sajnos egy gép soha sem fog tudni érzésekkel teli hangot produkálni!

    A megoldás amúgy meg rossz amit javasoltál! 1996 óta vagyok a T-nél(akkor még Westel900) előfizető és azóta is ugyan azt a számot használom. Tehát nem kell feltöltenem a kártyámat, nem azért nem megy az sms!

    Elnézést az OFF-ért!

  56. @admin: Köszönöm várom a megoldást!

  57. @Zuzzer: szerintem ne haragudj érte emiatt, lehet épp rossz paszban volt…

  58. @Zuzzer: Feltettem egy CHMOD FIX csomagot, ezt telepítsd fel és indítsd újra a telefonod. Ezután mennie kéne, ha az a hiba amire én gondolok.

  59. @admin: Köszi! Most fel is telepítem gyorsan!

  60. @Abel: igazad van már töltöm is. nekem tegnap délbe még nem volt benne ingyenes szám és a fizetőst se engedte leszedni.

  61. @admin: Megy! Köszönöm szépen! Akkor ez miatt nem tudtam a meglévő névjegy mellé plusz telefonszámot hozzáadni? Mert az sem ment egy ideje. Én meg azt hittem hogy szép lassan hullik szét a software a telón. T-pot-al tettem vissza a cuccokat a telóra ez igaz, akkor ez miatt volt, értem. Köszi mégegyszer!

  62. köszi szépen aki segitett tegnap sikerült feltörnöm a 3.1.2-t 🙂

  63. Soha nem voltam különösebben ügyes ezekben a játékokban, de ezt a számot jól begyakoroltam tegnap este, így ma reggel csináltam egy egész jó pontot:

    http://twitpic.com/mccil

    csak a 2. vagyok, de ennek is nagyon örülök 🙂

  64. Nagyon jó játék… volt… Nehezebb fokozaton néha egyszerűen nem érzékeli, hogy ha megnyomok egy húrt, főleg ha kettőt kell
    egymás mellett kell kettőt lenyomni. Ez volt a gond az összes hasonló játékkal 🙁

  65. szerintem tré.
    nem teccik hogy nem akkor kell nyomni a gombokat amikor ottvan a hang hanem egy külön sávba kell beérnie.

  66. Ez egy Űber frankó progi
    Nagyon nagyon Zsír

  67. Van valami “alternativ” megoldas hogy a storebol megveheto zeneket belehessen tenni a jatekba? MAr elegge kitoltam es a legtobb szam hardon is megy 95-97%ra…picit kezd unalmas lenni


Add a Comment