fbpx Skip to content

iphone-fmEgyes értesülések szerint, az Apple zárt ajtók mögött már készíti a Radio.app nevű alkalmazást. Feltételezések szerint, az új iPod nano-ban levő megoldást alkalmazzák. Az új funkciók remélhetően az iPod.app részét képezik majd.

Emellett pedig az iTunes Store-al is összekötik. Azon rádióállomások, amelyek támogatják a tag-eket (természetesen csak az Egyesült Államokban 🙂 ), információt küldenek a készülékünkre, és egy kattintással letölthetjük majd az éppen hallgatott számot a Store-ból. Esetleg a Shazam által ismert technológiát is beleépítik a programba.

Az Apple iPodjai és iPhone-jai már jóideje képesek az FM jelek feldolgozására. A legújabb iPhone és iPod touch készülékek, FM jelek sugárzására is képesek (fm transmitter). Ezeket a jeleket használják a Nike+ chipek is.

Nem az első eset lenne, hogy az Apple olyan funkciókat épít bele a készülékekbe, amit addig nem fed fel, amíg elérkezettnek nem látja az idejét. Ilyen volt például a Bluetooth a 2. generációs iPod touch-okban, amit csak 9 hónappal a megjelenése után engedélyeztek.
Ilyen rejtett funkció, a 802.11n-es wireless hálózatok támogatása, a legújabb iPhone-ban és iPod Touch-ban.

Bízunk benne, hogy a hírek igazak, és hamarosan még egy funkcióval bővülhet az iPhone-unk, vagy iTouch-unk.

Forrás: 9tomac

Olvasd el a hozzászólásokat is

130 Comments

  1. Na, tök jó! 🙂

  2. Nagyon jo hir, ez a funkcio nekem nagyon hianyzik a 3g-bol.

  3. sziasztok!
    off de sürgős miert nem latom a 2g filerendszerét t pot al?

  4. Én onli e tolom, de nem ártana egy kis hazai sem 🙂
    Beépített cuccok PPPOOOOOOOWWWAA 🙂

  5. Ez a 3 g-t is érintheti vagy csak 3g s-t?

  6. Nem hinném hogy ennyi idő után, ennyi szétszedés, szerelés, nem utalt volna arra hogy lenne benne fm egység… csomó oldal rommá szedi a készüléket pl ifixit.com , de úgy legyen!!!! Én örülnék…

  7. @Wask: 3gs-ben tuti van, mert a nike jeleket is fm-en kapja, es nem hiszem h annyira sokat kellene fejleszteni a radio-s funkciohoz 🙂

  8. @developer: “As the current iPhone models can recieve FM transmissions, Apple could theoretically enable “radio” functionality in an upcoming update. “

  9. @developer:
    reggel ota errol osztom az eszt a pwnpie topicban 🙂

    developer engem arrol vilagosits fel lecci hogy hogyan lehet egy alpjaban mikrohullamu dolog-wifi es a bluetooth ossze hangolasaval FM jelet fogni?
    mert iphonealley-n errol beszelnek h ez a dolog nyitja uj hardver nelkul.
    vagy akarki mas aki jartas a fizikanak ezen teruleten, mondjon valami okosat!

  10. @Wask:
    nem kulon csip van hanem a ketto egyuttes kihsznalasaval lehetne fogni fm.t
    itt irjak hogy

    “….The Broadcom combination Wi-Fi/Bluetooth chips used in the iPhone and iPod touch have long also had the technical capacity for FM radio reception, with the chip found in the latest iPod touch theoretically also capable of FM radio transmission, although Apple has not as yet taken advantage of these capabilities….”

  11. 2g -s iphonnal lehet csatlakoztatni motorola s9 heatsetet ? Zenehallgatásra ?

  12. Ezek a rejtett funkciók a 3g iphone-ban is aktiválhatóak lesznek egyszer vagy csak a 3gs-ben?

  13. Ámen, én nagyon örülnék, régóta hiányolom, de akkor már nem tart semeddig megcsinálni transmitternek….. Nokiámba rommá használtam a bulikon:)
    Bár van ez a kis hangszóróm, X-mimi II a neve, ilyen kapszula méretű, hát gyereke az mit szóóól:) Bárhol előkapod bulivan:D

  14. @zoltan: szerintem maga a broadcomm chip tudja – technologiailag az fm-et

  15. @developer:
    szoval a broadcom az egyben wifi/blue/fm, azt hittem eddig h a wifi es a blue is kulon kulon csip a teloban, nem h 3in1 🙂
    ez az egyetlen funkcio amit hianyolok a telobol (korabban az a2dp-t hianyoltam meg)
    most nem fogok tudni aludni 🙂 csak nehogy kideruljon h kacsa.. es majd a 3gsx-ben lesz kulon fm csip…

  16. @zoltan:
    ja nem is abban a topicban, de a lenyegen nem valtoztat, a link az jo:)

  17. @developer:
    most olvastam vegig, akkor ez nem hogy 3-in-1 ez mar 4-in-1
    Wifi (abbol ket fele)
    Bluetooht
    FM transmitter
    FM reciever

  18. @zoltan: köszi meglesem a fülest 🙂
    reméljük erre nem 9 hónapot kell várni mert akkor Zoli barátom elégé nyúzott leszel ha addig nem alszol 😀

  19. @zoltan: Amit linkeltem az a 3gs-e azt hiszem, a 3g-e a transmitter funkciot nem tudja 🙁

  20. bocs mindenkitol h mar megint irok csak annyira felporogtem h eszembe jutott meg valami
    van nekunk egy szivargyujtos fm transmitter ami pendrievbol tolja at az mp3-at fm-en
    na erre ra van irva hogy 3-5meter csakhogy kicsit tobb. kocsi kint all, en meg a lakasban fogom sok falon keresztul, illetve teszt alapjan egesz utcaban..
    es itt jon a SZOVAL 🙂
    tegyuk fel h a teloban engedik a transimttert is majd, akkor ket teloval ra kell hangolni adott frekire es lehet ingyen beszelgetni mondjuk a szomszeddal 😀
    @Sonik-29:
    en is baromira remelem h hetek kerdese csak….

  21. Van itt olyan ember aki rendelkezik az Apple in-ear remote fülesével? Egy ideje szemezek vele, csak itthon (*****) drága, viszont egy ismerős tudna hozni a töredékéért júeszéj-ből. Szóval ha valakinek van tapasztalata rikkantson. Főleg az érdekel mennyire tartós, mert a gyári apple fülesek eléggé ratyik.

  22. @developer:
    onzo modon nekem az tokeletesen megfelel:)
    mikor kijottek az uj kicsi ipodok, na akkor lettem baromira ideges h azokba belefert a fm reciever 3gs-be meg nem… na de akkor most van remeny.

  23. @Sonik-29:
    nekem a motorola s9bol a sima fekete van, nem akartam viritani a piros csikossal 🙂

  24. Én is várom ezt az FM vételi lehetőséget mert nekem is nagyon hiányzik a nokia után.
    Csak nehogy későn jöjjön és már ne legyen mit hallgatni, mivel az analóg rádiókat is megfogják rövidesen (pár éven belül) szüntetni.

  25. hát meglestem azzal én sem 🙂

  26. @Sonik-29:
    de ahogy mondtam szerintem azzal radiovetel nem menne mert a fulest hasznaljak a telefonok radio antennanak, illetve iphone eseteben meg elkepzelheto h a telo antennajat hasznaljak majd erre is, na az lenne a nagyon UTOS mert akkor tenyleg lehetne a2dp-s fulessel madzag nelkul radiozni.
    valaki lojjon le 😀

  27. Van egy rosz hírem nektek srácok a 802.11n-t csak a itouch 3g tudja iphone 3gs nem!!

  28. @adi:
    nem hiszem h az feltetel lenne az fm-hez es a cikk is azt irja h az uj iphoneok, amik a gs-ek

  29. @zoltan: Nem is az fmről beszéltem.

    “Ilyen rejtett funkció, a 802.11n-es wireless hálózatok támogatása, a legújabb iPhone-ban és iPod Touch-ban.

  30. @adi:
    olvasd el a ket eredeti ciket, es a bennuk talalhato linkeket is nezd meg

  31. amugy ez a hir a nagy griffintechnology.com -nak lehet baromira rossz hir 😀

  32. @zoltan: Nem hiszem, hogy az egyik nagyobb macekhez kiegeszitoket gyarto ceggel kiszurna az apple 🙂

  33. @developer:
    nagyon remelem h nem a grifin erdekeit teszi eloterbe az apple hanem h a telefonjaban ott a lehetoseg csak engedni kell… a grifin mar igy is megszedte magat, az apple meg meg tobb telot adhat igy el, es ove lesz a allinone telefon:)
    amugy a radiot is azert most hozza be szerintem mert mostanra hozta ossze uzletileg azt hogy radio hallgatasbol atugorva lehessen vasarolni itunesbol, ami nagyobb bolt neki mintha a user grifin cuccokat venne a telohoz.
    mert tuti h az egesz radio csak arrol szol h itunesbol meg tobb zset ki tudjon csavarni (persze sokan csak siman zene hallgatasra hasznaljak majd, es nem fognak tapicskolni a vasarol gombra, de sokan igen 🙂 )

  34. Sziasztok. Bocs, hogy itt kérdezem meg, de találtam egy brutál jó Fitness progit és szeretném átírni az egészet, hogy magyar nyelvű legyen. Milyen programot kell ehhez használni? Köszi

  35. @deputamadre69:
    semmi gond, a 3. hsz mar off volt 🙂
    amugy totalcommander f4, notepad++ .

  36. Gondoltam ezt megosztom veletek:

    “Magyarországon a Nemzeti Hírközlési Hatóság felel a frekvenciagazdálkodásért, jogszabályok írják elő, hogy ki mit sugározhat, meg persze azt is, hogy hol. Csupán két frekvenciatartományt lehet engedély nélkül használni. Az első a 26 960-27 410 kHz 40 csatornája, kivéve a 26 995, 27 045, 27 095, 27 145 és 27 195 kHz-es frekvenciákat. Ebben kizárólag F3E vagy G3E (frekvencia- vagy fázismodulált) adásmódú CEPT PR 27 rádióberendezések üzemelhetnek. A második tartomány a 446,0-446,1 MHz, amelyben kis hatótávolságú üzleti rádió (PMR 446) alkalmazások üzemelhetnek. Mint látható, mindkettő elég távol van a “normál” rádiók által használt 88-108 MHz-es tartományától. Az FM-transmitterek használata ettől függetlenül nem illegális, csupán annyi a kikötés, hogy az efféle eszközök teljesítménye maximum 500 mW lehet – további információk itt és itt.”

  37. Sziasztok !

    Nekem volt egy sony ericsson 980W, telefonom, amiben az FM transzmitter le volt tiltva gyárilag, mivel magyar lokalizált volt a telefon, tehát mikor el akartam indítani kiírta, hogy magyarországon nem engedélyezett a rádió adás, így nem engedte elindítani. Nehogy a nagy almás-pite barátunk ezt ugyanígy figyelembe vegye, hogy melyik országban engedélyezett és melyikben nem.

    De ha kijön a szoftver, akkor remélem hogy hamarosan okossá lesz téve !!

    Üdv: Sasparipa

  38. @CodeRed:
    koszonjuk 🙂 amugy ezzel mire szeretted volna felhivni a figyelmet?
    lehet nem latok a sorok kozoe.
    (mivel nem egy mobilban van radio, ill nem egy fm transmitter van forgalomban, ami raadasul (lasd az en peldamat) nem csak 5m hanem akar 500at is tud)

  39. @sasparipa:
    enyem ATT-s 😛

  40. @sasparipa:
    amug ha van ilyen hidd el figyelembe veszi (kell neki). de ahogy irtad tuti lesz ra “okositas” 🙂 de mivel itthon mennek a kulonfele transmitterek nem hiszem h nem lenne engedelyezve….

  41. Sziasztok !

    Még valami !!!

    Hasonló marketing jelenség, mint a citroen gyári beépített R3-as rádiója, amely alapból cd rádió, de egy patch cd-vel 5 mp alatt mp3 lejátszására is alkalmassá válik, tehát gyárilag le van butítva az eszköz. Én az ilyet teljesen nem értem, pláne ebben a kiéhezett versenyhelyzetben miért rejtegetik ezeket a +funkciókat, melyet a konkurencia alapból beletesz egyes cuccokba.

    Üdv: Sasparipa

  42. @sasparipa:
    hogy megvedd azt amiben engedelyezve van kulon (autoradio)
    kesobbi hype – hirveres (iphone)

  43. Sziasztok !

    Hát természetesen én is a “sztratoszférából szarnám, le” hogy lehet e vagy sem, bizos okosítanám egyből 🙂 !!!

    Üdv: Sasparipa

  44. Sziasztok !

    Még valami:
    A céges autóm egy toyota corolla verso. Eddig vagy 10 féle transmittert próbáltam ki benne, márkásat, nónémet, középkategóriásat, de mindegyik iszonyúan recsegett. Egyszóval valami nagyon bezavarja műszerfal felől.
    kíváncsi vagyok az iphonra, de sok reményt nem fűzök hozzá, hogy recsegésmentes lesz.

  45. @sasparipa:
    de minek is a transmitter iphonera oylan szempontbol h egyszerubb es jobb ha jack-el bedugod a radioba (ha van bemenet) es kesz vagy adapter kazetta 🙂 meg az is jo minoseget ad vissza!
    reszemrol FM recievert ide de azonnal!!!!!!:)
    na vegeztem lejart a melo mara, bar lehet ide tobbet irtam 🙂
    bye par oraig 🙂

  46. Rákerestem picit erre az FM témára, mert érdekel a dolog nagyon! Tehát: Az iPhone 3GS-ben egy Broadcom Combo Chip van(BCM4325) amiben benne van a WI-FI a Bluetotth és az FM cuccos is. Itt be is mutatják:

    h t t p ://www.phonewreck.com/2009/06/19/iphone-3gs-teardown-and-analysis/

    Itt pedig a Chip adatlapja:

    h t t p ://www.broadcom.com/collateral/pb/4325-PB00-R.pdf

    Akkor most örülünk igaz? 🙂

  47. @zoltan: Lenyegebe arra, hogy lehet nem felel majd meg igy mar a HIF-nek a telefon es legalisan nalunk nem fogjak esetleg engedelyezni a programot.Remelem nem lesz igazam.

  48. Csak azt nem ertem ha eddig is tudtak mar masok is hogy tudja a telefon ezt a funckiot akkor miert nem irtak mar ra progit.Nekem az sem volna gond ha Cydiabol kellene letolteni 😀

  49. @sasparipa: Hali engem érdekelne ez az audio patch valami linket vagy leírást tudsz adni?

  50. @zoltan: Nokiákba nem megy a hívás funkció az FM transmitteren keresztül, szal ha bent ülsz a kocsiba és nyomod a transmittert a rádión és csörög a telefon, ne várd hogy az autó hangszóróin szóljon be aki felhívott… sajnos, pedig technikailag megoldható, de ahogy ismerem applet 😀 felejtő

  51. Kis off:

    meg komultkor volt itt szifonon egy post, hogy hogyan is keszithetunk sajat ui lokalt… Az istenert se talalom 🙁 ha valaki tobb szerencsevel jar, vagy talal kapcsolodo how to-t, akk az [email protected]-ra tolja mar el nekem 🙂 elore is kosze!

  52. hát sztem srácok sorry, de ha az apple ezt nekünk meglepetésként szánná akkor nem ezzel sztárolná a touch új generációját, sztem, ha meg mégis, akkor max akkor lesz ez elérhető, ha kijön az új generáció touchból is meg ájjfónból is…addig nem éri meg nekik… a legjobb amiben reménykedni lehet h devéknek v valakinek futja egy új itouch-ra és ír egy programot ami imitálja a touch szoftverét(kétlem h apple oda direkt más transmittert rakna be..ahhoz lusta:) )

  53. Szia Cia !

    Terméstetesen.

    Ird meg ide a mobilodat es felhivlak:
    [email protected]

  54. hasonló példa 3g és 3gs videófunkciója, szégyen h a srácok jb-vel megoldják és még így sem adják ki frissítésbe a 3g-nek, hogy nem ég le az arcuk, na mind1 de sztem ez elég felháborító

  55. OFF:
    Off nem tudom én vagyok -e béna vagy az iPhone OS ilyen szerencsétlen, de mikor lockolva van a képernyő és hívnak nem tudom elutasítani csak felvenni. Csak a zöld slider, hogy slide to answer. Erre van esetleg bármi Cydia -s megoldás?

    Off vége.

    u.i.: Amúgy szerintem jó lenne beüzemelni egy fórumot, hogy az ilyen és egyéb próblémák ott legyen megbeszélve külön kategóriákba bontva. Nagyonk könnyen el lehet veszni az információk között. Lehet ott van valahol a válasz a kommentek között, de nem nézem az összes postnak a kommentjeit 🙂

  56. Infy: felső gombbal el tudod utasítani!

  57. @Infy: ha egyszer nyomod meg a power gombot le némítod,ha kétszer kinyomod..
    OFF : igo-ra már megoldotta valaki a színes poi-t? nanuka féle banding gro sajna nem müxik iphone-on

  58. @developer: A sima 3G iPhone-ban is ilyen chip van? -Remélem 🙂

  59. @CodeRed:
    de miert ne felelne meg ha 1001 masik telefon bir ilyen kepeseggekkel itthon?!
    @Wask:
    tuti lehet majd hackelni
    @Infy:
    ketszer nyomd meg a powert gombot, egyszer nemit ketszer elutasit

  60. @Zoltan: ok ok ne legyen igazam 🙂

  61. kint van appulon az ATV racer
    csak 123mega, video alapjan jol nezki, de nyilvan az unalmas kategoriaba esik (nalam) de egy probat meger a grafika miatt bar a fak erosen 2D-sek mindig minket “neznek” 🙂

    valamit valaki lecci probaljak ki hogy a telefonjan ez a progi elindule:
    Download meter
    koszi

  62. @Zoltan: Már néztem, én is nálam sem működik semelyik verzió.

  63. Sziasztok!

    Én is örülnék, ha be lehetne hergelni a 3GS-embe az FM-transzmittert ugyanis a követlező a történetem:
    Pont tegnap vittem el egy autóHIFI-shez a Golf V-ösöm, amiben egy alap gyári CD-s rádió van, hogy kössenek rá egy jack dugós kimenetet, hogy rá tudjam dugni az iPhoneom. Azt mondták, hogy ok és hogy 10e alatt kijön. De mikor szétszedték akkor látták, hogy erre a típusú rádiónak nincs ilyen csatlakozója, csak a CD váltó csatlakozóra lehetne rákötni egy jack-es átalakítót 32ezerért vagy rakna be 65e-ért egy olyan csatlakozót, ami tölti is az iPhonet és a rádió gombjaival tudok tudok számokat léptetni. Ekkor mondtam, hogy akkor hagyjuk az egészet, mert ennyi pénzem azért nincs erre.
    FM-transmitteren kívül (amit nem javasoltak a minősége miatt) tudtok valamit ajánlani nekem autórádióban hallgatáshoz rádiócsrere nélkül?

  64. @cia:
    akinek van kartyaja megvehetne nekem 🙂 2dodo

  65. @Rozsó:
    vegyel adapter kazettat kb 1000ft 🙂

  66. @Zoltan:
    vagy tescoban is van 1500ft, obiban is bammaxban is
    es ne felj h olcso meg h tesco mert itt csak egy sima fej van ami a kazetta szalag magnesezeset szimulalja a magno olvaso feje fele. nem kell tobb ezret rakolteni.

  67. @Zoltan: szia! profil képet ,hogy tudtál berakni?? köszi

  68. @Rozsó: dension gateway, az sajna a tefajtadba 20-30 korul van, probalj keresni hasznaltan… nekem a porscheban nagyon bevalt, tolt, leptet, csorog, nemit, stb…

  69. @Zoltan: Ketlem hogy az 5-os golfja gyari cd-s fejegysegeben lenne kazetta:)

  70. @Nandi:
    ja erre nem is gondoltam:)
    @zsolti003:
    nem emlekszem

  71. @Rozsó: Amugy van az un. fm modulator, amit rakotnek egybol a radio antennajara, tehat egyeltalan nem zavar be semmi (ha van egy radio antenna azon a frekvencian, akkorse, mivel levalasztja az igazi antennarol), az utan nezz utana… szinten densionos oldalrol talalsz ilyen cuccot, talan icelink vagy nemtudom mar mi a neve… Nekem kellett a leptetes is, azert nem olyan cuccot vettem.

  72. OFF: 3GS -re betalocalt-t lehet rárakni? Mert a ra1n-es cikknél magyar a telo.
    3.1.2: Upgrade info. 3GS, Trémobil, gyári 3.1. Mivel a ra1n-be nem bizok, a custom meg csak törtre megy rá. Ideneb 10.5.4 -el megoldottam, 3.1.4 es Pwnage-el. Hibátlan.

  73. esetleg valaki???profilképet,hogy kell betenni??

  74. A rádió miatt vettem külön egy ipod classicot a kocsiba, hogy ne kelljen megőrülni a reklámoktól. Belkin dokkolós transmitterrel hibátlanul átmegy a jel. Néha kell csak más frekvenciát keresni, ha esetleg olyan területre érek ahol foglalt az adott hullámhossz.
    Egy új baseband downgrade, vagy feltöréséről szóló hírnek jobban örülnék.
    Talált valaki erre utaló jelet?

  75. @mikeyhun: és ez kit érdekel? a hasonlo faszságokat inkabb jegyzettombbe ird be lécci

  76. Ha van itt mas regimotoros aki emlekszik a 286-os korszakbol az UGH ra, na annak igazi csemege a Blimp jatek. Appulon van

  77. Láttátok az uj IntelliScreent a cydiában, hála a szifon.com jóvoltából?!
    Köszönjük szépen!

  78. @zoltan: Tudsz segíteni? Lassan elpatkolok az idegtől! dpm69robikukacgmailpontcom

  79. @siriuspapa: Huha! Kedves ember! Gondoltam megosztom hogy hackintoson is megy, meg hogy még1 akinek muködik hiba nélkül. Azért ide mert siettem, és irtam is h off. Pici jomodort elövehetnél! Én sem beszélek ilyen hangnemben.

  80. @zsolti003: regisztrálsz itt: h t t p://en.gravatar.com/ és amikor írod a hozzászólást akkor az e-mail címhez megadod az e-mail címet amihez hozzárendelted a képet

  81. @zsolti003: http://en.gravatar.com/ itt reggelsz és kész

    Zoltan: cia: köszi a rádiós app ot feltoltam faxám megy csak remélem nem eszik sokat a netből me csak 500 megám van 🙂

  82. Zoltan és Cia: köszi a rádiós app ot feltoltam faxám megy csak remélem nem eszik sokat a netből me csak 500 megám van 🙂

  83. @Sonik-29:
    hat teszteld le hallgasd mondjuk 10percig es nezd meg hogy a beepitett forgalommero menny kimeno bejovot mutat, es add ossze a kettot.
    engem is erdekelne!!!

  84. @Zoltan:
    minosegbol vissza veszel kisebb lesz a forgalom ertelem szeruen

  85. sziaszok! 🙂

    találkoztatok már olyannal, hogy ébreszett a teló amikor nem kellett volna? 🙂
    (gyári Clock app)

    volt beállitva egyszeri alkalomra 10:20-ra ébresztés (szóval repeat : never) és OFF-on is volt a switcher és 10:20-kor beébresztett a suliba órán :S

    szerencsére asztalon volt a tella és 2 mp alatt lenyomtam de akkor is érdekes

    járt már valaki így? telo 3GS 3.0.1

  86. Szervusztok!

    Nem tudjátok miért van az, hogy nem akarja Szinkronizálni a Windows Contanct-jaimat az iTunes. Folyamatosan csak “syncel” és semmit nem csinál, tölt a loading bar, de nem ér véget. Majd frissítettem 3.1.2-re és így se akarja szinkronizálni. Volt már valakinek ilyenje?

  87. Hello, fontos lenne, van egy 3g-m amin fennt van az eredeti 3.1.2.. hogy tudom jailbreakelni? nagyon fontos lenne.. blackrain? [email protected]

  88. hello nekem is hiányzik ipod touchból (1g) szerintetek jó lesz rá?
    még egy kérdés hol tudom megnézni az oldalak rss címét mert rászeretném rakni ezt a szifon.com oldalt a lockscreenemre intelliscreen-hez adnám hozzá

  89. másnak nem fagy az intelliscreen? most töltöttem le előszőr 3.1.2 jb-élt mókára(3gs)

  90. @Daniel:
    baloldali oszlopban nezd mar meg az oldalt h mi van ott

  91. madár vagyok 3gs-el még nem kompatibillis(intelliscreen?)

  92. @Nandi:
    te milyen cuccot vettél?

  93. illetve felkraktam a blackra1n fixet és t-pot már annyit se mutat mint amennyit eddig…. őőőő mit csinálok rosszúl? 😀

  94. @Zoltan: rendben holnap letesztelem és majd szólok, viszont a minőség állítást nem tom hogy lehet,meg a location se tudom azt lehet egyből levágta mert magyar a progi nagy része 🙂

    @P.Balázs: nem tudom de mennie kéne, ma átjött Crazy megcsináltuk a JB a telora és meglestük megy e 3g -én a cydiás patch és ment azon is 🙂

  95. hát köszönöm h reagáltál, ha segít aki ezt intézi 3gs- 3.1.2 geohot által blackra1n-el jb-élt és se usb nem megy se intelliscreen (t-pot nem mutat semmit a folderen belül) intelliscreen meg egyből kilép(utóbbit a cydia szifon repoból szedtem le)

  96. @Sonik-29:
    jajj ne mar, hallgasd mar 10percig lecci!
    a minoseg meg lejatszas kozben nyomj a change bitrate-re
    legelso oldalon beirod a varost ahol vagy es a hozza tartozo radiokat listazza, ha budapestet irsz akkor joval tobbet…

  97. Jah jólenne, ha kitalálnák, hogy van benne FM egység…

    Addigis marad Fstream 🙂

  98. valaki mondjon nekem egy olyan oldalt mint az appulo.us, szerertnem letolteni a Download Meter-t, es az a ket verzio ami appun van azok sajnos kilepnek amint elinditom oket.

    mas:
    kis csemege:
    JUTUB.com/watch?v=P1EqEZe3lcI
    eleg csunyan lassu szegeny zune hd… de van benne radio 😀
    ez az amiert az apple nekilatott..

  99. 101/33 az enyem, durva, le kell szoknom… :S

  100. @Zoltan: jól van Zozo pajtás ma még kipróbálom csak van egy kis dolgom de utána jelentkezem és írom hogy mi mennyi miért 🙂

  101. @Sonik-29:
    koszi

  102. @TTT: 🙂 Azt már kitalálták és van is benne! 🙂

  103. @Zuzzer: Legalábbis a 3GS-ben és az újabb Touch-okban biztosan van!

  104. helló nem ide tartozik de nincs valakinek ncore meghivója?Nagyon megköszönném szép estét mindenkinek:))

  105. @kopasz:
    ircn erdeklodj

  106. köszi a válaszod,de mi az az irc?

  107. @kopasz: És mi az az ncore???

  108. torrent oldal

  109. Srácok! A Mac-es ‘t-pot’-ot hogy hívják és honnan lehet beszerezni? 🙂

  110. Ne haragudjatok nem olvastam végig az összes hozzászólást,de csak nekem tünt fel, hogy a kikapcs/hold gomb a telefon másik oldalán van? Szoval csak a képet elnézve kétségbe esek.

  111. ohh bocsi ez ipod legközelebb olvasok mielőtt beszélek:D:D

  112. @Zuzzer: az ncore egy magyar titkosított letöltő oldal,bármilyen gépen 1200vel jönnek a filmek,stb…de csak meghivoval lehet reggelni,azt meg nagyon dugdossák azok akiknek van,sajna,nagyon nehéz bejutni

  113. @kopasz: okk értem

  114. @Zoltan: Zoli meglestem 7percnyi zene az 7 mega volt nekem legkisebb bitrate-n beállitásokba tudtam lehúzni de change bitrate ilyet nem találtam

  115. @Daniel: Felteszed az ingyenes rss appot az appstorebol, abbol pedig kilesed az odott oldal beirasa-hozzaadasa utan, az rss cimet. Ezt bemasolod az intelliscreenbe.

  116. köszi@Sonik-29:

  117. @Daniel: szia és mi a pontos cime ennek az oldalnak ?

  118. @Sonik-29:
    az k.va sok az 500megad Durvan 15napra lenne eleg reggelenkent fel oraval szamolva:(

  119. sziasztok h tt p://forums.macrumors.com/showthread.php?t=579462 ezt a theme-t valaki el tudja mondani h hogy tudnám beüzemeltetni? intelliscreen nekem bugos, ezzel az a gond h elcsúszva jön be a képernyőn, meg hát mind1 béna vagyok igazából 😀 segítséget előre is köszönöm

  120. @P.Balázs: Winterboard beallitasoknal kikapcs minden lockscreenel kapcsolatos theme-t

    @kopasz: jaja, nehezen talalni, akinek meg van az esetleg ismeroseinek osztogatja, vagy penzt csinal belole (ovatosan, mert buntetik, ha arulod a meghivot)

    @Zoltan: en ezert nem fizetek 3G-ert eleg draga 🙁 itthon van egy wifi router a lakasban, lakason kivul megy… De amig nem lesz korlatlan 3G elofizetesi lehetoseg T-mobilenal 4-5 ezer Ft-ert addig nem erdemes nekem.

    Sajat: kicsit OFF, de vki nemtudja esetleg, hogy Bluetooth headseten tudok-e olyat muvelni, hogy pl. alkalmazasok: pl. Navigacios szoftvert halljam, telobol?
    vezetes kozben jo lenne. Ha telefonalok, es output azon van, akkor megy headsetben a navigacio, zene, barmi… de amint megszakitom a telefonos beszelgetest, vege… 🙁 Logitech Bluetooth 1.2

  121. + itt eleg silany a 3G lefedettseg Kisvarda mellett…

    Olyan 512kbit – 1mbit a max. en mereseim alapjan

    Batyam netezett vele hazban majdnem modemes nettel volt egyenlo :S
    Stickrol…

  122. @Zoltan: hát ja marha sok még ezt az allradio progit kéne kipróbálni hátha az kevesebbet eszik, mert olvastam olyan postot valahol a rádiózásról hogy neten lehet hallgatni és 1-3 megát eszik fél óra alatt vagy valami ilyesmi a lényeg hogy keveset eszik csak nem tudom a gyerek melyik app ra gondolt 🙂

  123. a slager radiot neztem a wunderban, es ha a hangero csuszka felett ranyomok a change bitrate-re akkor at lehet rakni 32-esre megmered azzal is h 1perc hany mega?

  124. @zoltan: átraktam 32 re úgy meg 1-2 alat 3megát szívott le

  125. @Sonik-29:
    akkor ugyan az…


Add a Comment