fbpx Skip to content

capture_10102009_224155

Tehát hamarosan megjelenik az új Pwnagetools ami támogatja a 3.1.2 -őt és baseband frissítés nélkül lehet majd frissíteni!

35326648-d52f1b9b5a3d541f41111df6444dbda6.4ad10cf1-full-240x360

Olvasd el a hozzászólásokat is

98 Comments

  1. És mikorra várható a rock band??

  2. Várom.

  3. @Rami: jövő hétre.

  4. Köszi a gyors választ

  5. Nagyon pöpec kis progi, már úgyis unom a guitar Rock Tour-t.. meg jó hogy a dev-team foglalkozik a 3.1.2-vel valahogy bennük, bízom, csak 1 a kérdés, most mivel lett jobb a rendszer?? no meg van aki már látja T-POT-al rendesen a fáljrendszert???

  6. Akkor most már nem rakom fel a saját custom 3.1-m…éppen szötymörög rajta vmware-ben a pwnagtoolsxD

  7. Ahh, ezek szerint nem csak nálam van a gond a filerendszerrel… Ha valaki tud egy megoldást erre a problémára annak nagyon örülnék mert így elég nagy gondban vagyok. 🙁

  8. (iFunbox-al is próbáltam…)

  9. Egy amatör kérdés: Dev-Team megoldása tud majd unlockot is????

  10. @Onion: ez érdekelne engem is…

  11. @Muad’Dib: Openssh kell és utána winscpvel eléred már a filerendszert jobb is mert ha manuálisan kezded vissza pakolni a cuccaidat akkor kell a chmod.

  12. @Onion: Nem egészen értem a kérdésedet. Illetve te nem egészen érted az egészet.

  13. @admin: Ezért írtam, hogy amatör kérdés.

  14. @daralan: én látom.. openssl és openssh felrakása után már láttam mindent és visszaállitottam manuálisan mindent..

  15. @Gabosz: jah és nem winscp vel, hanem t-pottal

  16. Valamelyik csapat igazán lökhetne 2G-hez aktiválást…

  17. elég gyorsan jonnek most ki a frissítések…

    @Onion:

    unlockolni mit? Az oprendszert feltöri – ezt hívjuk jailbreaknek.
    Az uj baseband-et nem, tehát a telefon nem lesz kártyafütteglen az eredeti 3.1x-hez tartozó baseband-del.

  18. @Onion: Ez még nem tud basebandet frissíteni. A képen is látszik, hogy a régi basebanden fut az új firmware. Sajnos az én 3GS-em úgy hazavágódott, hogy valszleg muszáj basebandes frissítéshez folyamodni (nem engedi a DFU-t sem).
    Amúgy valamelyik team dolgozik már az új basebanden?
    Esetleg tud valaki használható turbosim kártyát?

  19. @bbence: köszi.

  20. 3g hez lesz jo és unlock ot az ultrasn0w csinálja

  21. @Admin: kösz szépen megy a dolog! pfhu… .D

  22. 3.1.2 Customoknak majd ha kell tárhely megint lesz 😀

  23. @Gabosz: kösszi, akkor már csak egy normál rootos, eredeti logós, előre nem aktivált custom 3.1.2 firmwear kell:)

    és mi változott a 3.1 óta???????????????

  24. bocs az off ért de nektek is gyorsan merült le az aksitok a telefon vétel utáni első feltöltés után? köszi előre is a választ.

  25. Mikorra várható kb ultrasn0w 3.1-re? vagy 3.1.2 re ? Dev-team nem mondott semmit? Aki tudja plz irjon mer érdekel ! Köszi

  26. Akkor a baseband-el nem fog most jelentős ideig történni semmi? Erre a basebandre építkezik mindenki a jövőben is?
    Van egy AT&T függő behalt 3GSem, ami max baseband frissítéssel kel talán életre (last chance), hogy legalább touch legyen.
    Van esély az új baseband unlockra a jövőben? Talált valaki utalást rá dev-nél?
    Mert már azon vagyok, hogy veszek egy független 3gs-t

  27. Off: Tudom mindenki a jb-kel van elfoglalva, de van 1 kis problémám. Volt már olyan vkinek, hogy egyszer csak nem játszott le a telefonja mp4 formátumban semmit? Csak 1 qrva nagy Q betüt mutat. Se iPodban, se más lejátszóban, sehogy. Mi lehet az oka? Nem töltöttem le semmit, nem állítottam át semmit.

  28. @newiphone: a 3gs-em látványosan gyorsabban merül amióta megvan(volt). Olvass utána a blogon, hogy tudod növelni az akksi élttartamát. kb 3-napja került fel róla egy szösszenet.

  29. 3gs unlock esélye új baseband-el a közeljövőben? Valaki?

  30. Ki mondta h gyorsabb a 3,1,2 szoftver?
    Nekem annyi az uj h van mar mms./AT&T/

  31. Én geohot által jailbrekeltem a telom. Nagyon fain lett. Egyelőre megtartom ezzel. Aztán a késöbb majd meglátjuk.:)

  32. Gyerekek valaki valami ötlet?! alkottam valamit az ezsközkezelően és most az itunes nem iseri fel a szifont csaka képeket tudnem lementeni róla:S:S:S:S

  33. Srácok bocsi, de itt is megkérdezem. Megtörtént a 3GS-en a JB a GeoHot-os megoldással. Amiket lementettem T-pot-al sms-eket stb… azt most akkor nem tudom visszatenni? Csak mert nem ugyan az a filerendszer. Gondolom ez a GeoHot féle megoldás nem alakítja át a filerendszert mint a Dev Team JB-je. Akkor most meg kell várni a dev Team féle JB-t és majd akkor vissza tudom rakni a cuccaimat?

  34. Newiphone:
    nekem 3.1ota merul mint allat 3.0.1 tokeletes volt..

  35. @Zoltan: zoltan! figyu amikor te csatalakoztatot a telot ott ki irja h ready to use és 2 “eszközt” ír elvileg! kérlek erősísd meg h igen:D nah mert nalam mar csak 1 et:S és itunes nem látja

  36. Crazy: nem ertem

  37. @Zoltan: 🙁

  38. @Supi:

    Konkrétumot nem tudok uj baseband törésről, de a 2.xx -es rendszeren is csak 1 baseband-et tudtak törtni… szerintem a közeljövöben nem várhato, hogy kijonne a legujabbra a törés, de ne legyen igazam. ..

  39. @Crazy:
    ennyit tudok valaszolni:

    kepfeltoltes.hu/091011/crazy_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  40. jocakat

  41. Köszönöm a választ. Igen emléxem. Akkor marad az új független telóra beruházás. Ugyanitt 1-hónapos, karcmentes, fóliázott 3GS 32gb touch eladó…
    :_(

  42. Milyen érdekes, hogy kijön 1 frisítés meg talán “működő” jailbreak (ami nem feltétlenül egyenlő az unlockkal) azt mindenki 1-ből nekiesik. Türelem én azt mondom… olvasgatom itt a hozzászólásokat és csak mosolygok, hogy hány ember vágja haza a telóját. Nekem 3GS-em van ATT-s 3.0-án és meg vagyok vele elégedve, szerintem nem nyújt annyival többet az új frissítés, hogy mindenképpen frisítenem kéne. 1szerűen nemértem mi ez a frissítési láz. Továbbra is várakozó helyzetben vagyok és csak is a 100%-ban működő Jailbreak + Untrasn0w megjenésekor fogok nekiálni s ha ez eltart 1 hónapig, teszek rá!

  43. @Gyurma: bocsi, én még 3.0-val használtam és a cydia egyik mellékhatásaként ment gajjra. Eszem ágában sem volt frissíteni, pláne ilyen kiforratlan dolgokra. DFU-sem ment és még ezzel foglalkozó emberek sem tudtak vele mit tenni…
    Sajnos így jártam.

  44. Amúgy osztom a véleményed, én is meg voltam elégdeve teljesen a 3.0-val. Én még a 4.0- ig is tökéletesnek éreztem volna, ha nem jön egy váratlan hiba.

  45. @daralan: Blogot visszaolvasni nagy dolog lenne mi? 🙂

  46. T-pot help vki?

  47. @Supi: Engem érdekelne a 3GS ha tényleg eladó, Irj mailt: pulmakukacfreemail.hu Üdv

  48. Kicsit off, de szerintem összefüggésben van az új 3.1 alapú szoftokkal: vannak új appok, amelyek már erre épülnek. Telepítés után az app egyből kilép, nem lehet elindítani. Elképzelhető, hogy a régi baseband az oka? Ilyen pl az appulous-ről a Redlaser is.
    (3GS, custom 3.1)

  49. @atisat: A redlaser már nem müködik 3.1-en ,használj helyette FoodScannert ugyan az!

  50. @Manoo: A redlaser 3G-n, custom 3.1-en nálam működik.

  51. @Zuzzer:
    Off.
    Hol találom az sms-eket,meg a telszámokat a telefonba,ha leszeretném menteni t-pottal?ezt meglehet csinálni winscp-vel is?

  52. @Zoltan: Nekem is merult a 3.1 -n, most frissitettem 3.1.2 -re es jobb lett, a masik amit hianyoltal , mukodik a kis fenykepes iconnal torteno kiegeszites a kedvencekben es a nevjegyekben is.

  53. Egyszer mar kerdeztem, de nem volt valasz: iPhone 3G, 3.0-as szoft. Ha 3G kapcsolaton vagyok az esetek 30%-aban nem beirja letolteni a maileket. Megy a ‘connecting’, de nem jon letre a kapcsolat. Ha ilyenkor elinditok egy appot, ami felmegy a netre, az siman elindul. Ilyenkor vissza a mailbe es csodak csodajara jonnek a levelek. Wifivel ilyen nem forudl elo csak 3G-vel. Olvasgattam kulfoldi forumokon, masnak is van hasonlo tapasztalata, de megoldast nem talaltam ra… Valaki?

  54. Sziasztok.
    Lenne egy olyan kérdésem h 3g-m (3.0-s firmware) tegnap beadta a kulcsot, ezért resorte, majd backup és utána jb-eltem. Hiba nélkül megcsinálta, de a cydia nem találja a host-ot és állandóan time-outol.
    Az igazi kérdés: ha újra restorolok és mielőtt az itunes backupolni akar, megcsinálom a jb-et, az úgy lehetséges? Mert nem akarom új telóként feltűntetni mert akkor nem lesz backupom, vagy igen?

    Léhi segítsen vki….

  55. Nah zoltan azaz ami mutattal! Nekem az usb driveres resze eltunt!:(
    valani otlet hh varausoljam vissza?

  56. @Crazy: apt.dmytro.me Cyndia-ba beirod onnet tudod telepiteni ujra ….

  57. Hahha nincs cydiam mert Geoszarfele nem megy:( mas otlet?

  58. @Crazy: a Geo fele nekem sem indult el elsore ….de ….ujra telepitettem szinten a Geo altal felajanlott lehetosegek kozul , es elindult !!! 3 lehetoseget dob fel , cyndia ….Rock…Icy…….nos en a cyndiat es az Icy tettem fel …es valaban a cyndia nem indult el …de ujratelepites utan siman feltelepult es azota is megy….

  59. @Supi:
    HI!ú

    Engem is erdeklene a telo.

    Irj a kovetkező címre lecci other [kukac] olajmester [pont] hu

  60. @csabajack: figy nezd mar meg h az aboutnal a teloban a model numbered MC vel vagy MB vel kezdodik?

  61. Off.
    Hol találom az sms-eket,meg a telszámokat a telefonba,ha leszeretném menteni t-pottal?ezt meglehet csinálni winscp-vel is?

  62. @Crazy: MC …

  63. Csabajack
    7:48de.
    @Zoltan: Nekem is merult a 3.1 -n, most frissitettem 3.1.2 -re es jobb lett, a masik amit hianyoltal , mukodik a kis fenykepes iconnal torteno kiegeszites a kedvencekben es a nevjegyekben is.

    En meg nem rakhatom fel a 3.1.2-t ultrasnow miatt.

    Crazy:
    pasz nekem fel se tunt h 2 van

  64. @Supi: Szerintem nézelődj még egy kicsit a neten, mintha láttam volna egy plist manipulációs megoldás (de nem esküszöm meg rá). Esetleg kérdezz a dev-team blogján.

  65. @Zoltan: ertem , nem tudtam, csak olvastam a hozzaszolasod es mivel en is nagyon kedvelem ezt a kis progit , ezert uzentem meg neked,hogy vegre ujra mukodik kifogastalanul a 3.1.2 frissitesen.

  66. @Zoltan: neked sikerult akkor balckrain? ha igen akkor 3Gs en vagy 3G n?? ha 3Gn akkor nezd mar meg a model numbered mivel kezdodik! mert geoszar irta twitteren h touchnal ha aszem mc vel kezdodik akkor nmm egy ez az ize hataha ez a gond de nekem Mb vel kezdodik:( szal mennie kene

  67. @Crazy: Zoltán: rstore utan ha beirsz vmi szamot akkor azt egybe irja vagy kulon? .kulon akkor kéne irnia ha fent van az a patch a szifon source bol? nem?

  68. @propergsm: a /private/var/mobile/Library alatt vannak ilyesmik. AddressBook, CallHistory, SMS, Safari. Visszamásolásnál a jogosultságokra kell figyelni, meg mobile legyen az owner.

  69. Crazy nem rainezek custom 3.1en vagyok 3.0.1 basebanddel, mert varom az ultra snowt 3.1.2 re vagy a custom 3.1.2-t gsre

  70. @Zoltan: Szintén…

  71. Már egyszer offoltam. Még egyszer off, mert fontos lenne:
    Tudom mindenki a jb-kel van elfoglalva, de van 1 kis problémám. Volt már olyan vkinek, hogy egyszer csak nem játszott le a telefonja mp4 formátumban semmit, se a régebben felvett videókat, se az újakat, se az iTunes-szal feltett videókat? Csak 1 qrva nagy Q betüt mutat. Se iPodban, se más lejátszóban, se a játékok közben, sehogy. Mi lehet az oka? Ha a fájlt leszedem T-Pottal, amit egyébként az iPhoneVideo Recorder 3G-vel vettem fel, akkor a számítógép lejátssza a videót. Nem töltöttem le semmit, nem állítottam át semmit.

  72. @Zozzy: Azért ne haragudj, de ez egy tipikus user hozzáállás, hogy “nem csináltam semmit, magától lett ez”. Valami biztosan változott. 🙂

    Próbálj mindent letörölni róla (iTunes-al kapcsold ki a szinkronizálást, majd vissza).

  73. @Ace: fazsom meg mindig nem megy a blackrain:( most jpon az h bemegyek az Arkadba es megkerem a csokat h a macen restoreoljon 1 et:D:(

  74. @Ace: Persze, nem menteni akarom magam, de az emlékeim miatt mondom ezt, mert mondjuk nem emlékszem, hogy mikor néztem utóljára videót a telón, lehet, hogy már korábban bejött ez a hiba. Csak hétvégén buli volt, aztán dokumentáltam az eseményeket. Most leszedem az utóbb telepített pár programot, mert lehet, hogy vmelyik bekavart. Addig megyek, amíg nem lesz rajta semmilyen program. 🙂

  75. @Crazy: Geohot is elismerte, ahogyan olvastad, hogy lehetnek gondok 3G-n (ugye ezért pofáztam tegnap, hogy ennek semmi köze az oprendszernek, de hát ki hisz olyannak, aki 86 óta, már pelenkában már gép előtt ült:D).

    @Zozzy: Az a gond, hogy sokminden marad a telón, hiába szeded le, ha van időd inkább tiszta restore, az a tuti. 🙂

  76. @Ace: ACE nem lattam h tegnap mit irtal! esetleg errol egy linket tudsz adni?

  77. @Crazy: am csak 86? akkor cska 2 evvel vok lemaradva:P

  78. @Ace: Az lesz, de nem sok időm van. Letöröltem vagy 10 programot, de semmi.

  79. @Crazy:

    Geohot Twitter:

    “3g support is flaky, but it does work, just keep trying #blackra1n”

  80. @Ace: hat ezzel kurva sokat segitett keep trying :@ fuck

  81. @Zozzy: azu ugy nem fog menni! restore megnezed h megy e ha megy akkor elkezded egyesevel visszapakolgatni es ha nem megy akkor ott a hiba!! szuz rendszerrol kell kezdeni mert torles utan meg megmaradhatnak file ok!

  82. MEGCISNAAALTAAAAAM! 3g WIN 7 !!! step by step c gyökrbe ki a blackrain xp SP3 mode run admin mode de elotte loddd ki az Itunes helpert meg az ipod service win et en a task managerben a more opcio allatt lesz az ipod service!!!

  83. jah es AIR plane ON

  84. @Crazy: Oké, így lesz, de örülök neki. 🙁 Egyébként kösz a segítséget.

  85. @Crazy: mit sikerült megcsinálni? a JB ét vagy a sajátgépbe az usb-s cuccot? 🙂 csak me az usb-s dolog engem is érdekelne (lehet meglesem azt a cydiás dolgot).amugy most akartam írni hogy én pesti vagyok szal nyugodtan átjöhettél volna azt ráerőszakoltuk volna a jb ét 🙂

  86. @Sonik-29: vegyel fel msn en crazy[at]mailbox[dot]hu

  87. Srácok az uj basebandett 3g s en tudom unlockolni mac-en?
    mert jelenleg nem tudom használni a telefonom mert véletlen lefrisitettem az uj szoftverre!ÉS windowson nincs hozzá unlock!MAcen pwntoolal lehet?
    pls
    thanks

  88. Vajon miért nem tudom feltenni a 3.1.2 customot? Ötletek?

  89. egy 3G 2.28as basebandel van a kezembe, feltettem ra a ciustom 3.1.2 ispw-t de az ultrasnow nem akarja nyitni! Vélemény? Mit tegyek?

  90. @nagycsabi:
    pörög a fórum, kapom a segítséget 😀

  91. @nagycsabi: probalt meg a sárgahóval szifon.com repojából eléred

  92. yellowsnov

  93. közbe a megoldásra rájöttem, visszanyomtam a 3.0.1est a 4.26os basebandel, és utána ultrasnow, merthogy egyébként próbáltam a sárgahóval de nem ment vele!

  94. most meg akkor teszem ra a 3.1.2 customot, és így menni fog gondolom

  95. @nagycsabi: így van megy ez neked grat 🙂

  96. @cia:
    És láss csodát működik, minden tökéletes 🙂

  97. HELP

    Komolyan mondom már elveszek a sok poszt, cikk madár fake-kígyók meg minden anyám kínjában…

    SZóval akkor most lehet 3GS-t függetleníteni?

    Thx

  98. ja, és 3Gs-t csak akkor tiltanak le ha nem fizeti a havidíjat nem?


Add a Comment