fbpx Skip to content

3Versenyszellem. Ezzel jellemezném az elmúlt pár napot.
Pszichológia. Hogyan lehet ösztönözni az embereket?
Hogyan kavarjuk fel az álló vizet?

Azt hiszem, az Appuloha1l csapatnak mindezt sikerült elérnie. Mint kiderült, az egész project csak egy nagy vicc – a kimondhatatlan nevű programjaikkal együtt.

Geohot, pedig úgy viselkedett mint egy óvodás (természetesen a tudását elismerem, de lenne még hova fejlődnie emberileg – a szerk.), felvette a kesztyűt az ismeretlen csapattal, és éjt nappallá téve dolgozott, hogy megcsinálja a blackra1n-t – amit végül ma kiadott.

Alant találjátok a két videót, melyet az appuloha1l “telepít” a telefonotokra:

Videó bemutató

Olvasd el a hozzászólásokat is

19 Comments

  1. én jót nevettem rajta:D

  2. az a hülye aki fullra rákattant a cuccra aztán meg “ordibált” meg káromkodott össze vissza

  3. annyira éreztem, hogy ez a videó fog bejönni a végén… 😀

  4. Ez fergeteges, tudjuk hogy kell megsürgetni Geohotocskát:D

  5. Várható volt, hogy kamu, nem véletlenül nem foglalkozott vele a Dev Team.

  6. szerintem nem ezen múlt, hogy geohot kiadta a blackra1n-t. de legalább nem volt unalmas ez a pár nap egy ilyen “állatkerttel”. 😀 de a rickrollozás az már nagyon égő…

  7. loool, ez nagy!!

  8. amikor olvastam a cikket, hogy mindent összevissza kutyulnak, hogy csak az ő Jbükkel lehet majd függetleníteni meg minden, már éreztem hogy ez gázos 😀

    és tényleg az 😀

  9. @bukko: Anno mikor volt 1 db dev-team, az megcsinálta a dzsélbréket, oszt’ kiadta. Akkoriban nem csinálta volna meg senki, hogy kamuzgat, külön, saját szakállra dzsélbrékelget… Szerintem inkább siralmas. 🙁

  10. vki tud olyan navigon verziót amiben csak magyar, vagy kelet európai térképek vannak, mert nem akarok egy 2gb-os verziót felrakni…(Lehet lejárt kérdés, de nekem eddíg csak 2g-m volt és kipróbálnám milyen is ez)

  11. Azért bizakodtam, eleinte, de jobban utánaolvasva egy darabig még várat a baseband hack. Sajnos beállt a telefonom és nem engedi DFU-ba tenni magát. Basebandet törje már fel valaki, nem igaz, hogy ennyire ügyes az apple.

  12. Na ehhez aztán pofa kellett…. 🙂

  13. vajh a dev-team keze mennyire lehet benne? 😀

  14. JB-bol eleg egy, inkabb a baseband feltorese volt kecsegteto. Igy az meg varat magare, kerdes meddig…

  15. Sztem ennek a társaságnak is van még hova fejlődni emberileg;)

  16. Szerintem meg tök gáz, hogy senkinek nem jut eszébe az a két szó, hogy “köszi geohot”. És teljesen mindegy, hogy nyomás hatására vagy magától, de megcsinálta. Mi meg nyálcsorgatva várjuk, ha kész van használjuk, közben meg “leovodásozzuk”. Csinálja valaki utána, és aztán legyen nagy a szája. De persze az nem ovodás, ahogy sokan itt fikáznak… 😉

  17. Geohot sem magától fejlődik, hanem hatással van rá a külvilág, és ahhoz idomul valamilyen szinten. Szóval rendes emberek közt könnyebb rendes embernek lenni, mint egyéb közegben.
    Én is hatással vagyok a társadalomra, ahogyan a társadalom is énrám. 🙂

  18. Azért ez tényleg gusztustalan.
    Mindenki Geot fikázza, de abba senki nem gondol bele, hogy ő is használja a ” termékét” , ingyen, de még a Geo- nak a kurva anyját?
    Hát elmennek azok akik fikázzák a picsába, emberileg nullák. Segítsen nekik a hóhér.
    Nem igaz, hogy egy köszönömöt nem érdemel meg.
    Igaza van Ajonas74-nek.
    Aki meg fikázta menjen a …

  19. @Hypeboy:
    Tanult kollégám mutatta:csinálj egy másolatot a navigonról,majd TC-ben nyitsd meg az ipa fájlt ctrl+pagedown kombival,és lőn,bent vagy, azt törölsz ki, amit akarsz:-)


Add a Comment