fbpx Skip to content

Komolyan kezd Barátok Közt lenni a helyzet. Most már nem egy csapat a dev-team, hanem legalább 5 csapat verseng az iphone feltörésért, és most már a függetlenítésről is lehet hírt kapni. A legújabb csapat – wait for it – Appuloha1l / ki se tudom mondani, azt írja, hogy ő képes függetleníteni a legfrissebb 05.11.07 baseband-et!

tumblr_kr7iiiYRSC1qza8h5

A ferociousbird, szerintem ez is valami “hómadár” szóval az új programnak a neve ez a hasonlóan kimondhatatlan dolog. Ezt az új expolitot, (amit appuloha1l team tag talált, és xavier kolléga keltett szoftver életre) fogja használni a ferociousbird, de nem akárhogyan.

A csapat azt írja, hogy a teljes működéshez szükséges lesz a appuloha1l programjuk ami a jailbreak-ért felel, illetve ha1ltunes -ra ami letölti neked a jailbreak-et és ezt a madarat a függetlenítéshez. Tehát ez a csapat rögtön 3 programmal fog nekünk előrukkolni. Ugyan ők azt írják, hogy megjelenés után azonnal közzé teszik a source kódot, de kíváncsi leszek majd, hogy mikor jön be “donate” és a pénz motiváltság. http://appulo.tumblr.com/

3.1.2

Több helyről is meglett már erősítve, hogy jailbreakelhető. Tehát, ha geohot kolléga megjelenik holnap/holnap után a jailbreak-el akkor az 3.1.2 -őn is fog működni. Sajnos 3.1 -et már nem lehet 3GS -re felrakni, az Apple ezt is megakadályozta, lehet mostantól ez így lesz. Nos, érdemes követni twitteren az eseményeket, természetesen ha van valami új, akkor az ki lesz írva.

Olvasd el a hozzászólásokat is

183 Comments

  1. amíg nem derül ki, hogy geohot nagymamájának az unokanővérének a férjének a lányának köze van chronicdev gyermekkori jóbarátjának az influenzaoltásának be nem adatásához, és az eperlekvár-útálatának kialakulásához, nos azt hiszem, addig nincs nagy baj… ha meg ez kiderülne, akkor az illetőt is jailbreak-elni kell… 🙂

  2. 05.11.07 unl0ck végre 😀

  3. Nem lehetne space-t tenni a vesszők után? Mert kicsit kicsúszik a cím iPhone-on. 😛

    Egyébként én fenntartásokkal kezelem a függetlenítéses storyt.

  4. Ez gyors volt, köszönöm! 😉

  5. @Ace: 🙂

  6. @Ace: És ez az új eljárás felteszi a 3g szifonomra az iránytűt ? 🙂 Jó reggelt 🙂 😉

  7. Én biztos forrásból tudom, hogy Appuloha1l nem más, mint Ferociousbird apjának az unokaöccsének az unokabátyjának a régi szobatársa.

  8. @cia: sőt, 20mpixeles kamerát installál, meg voice commandsból is olyat, hogy már majd visszabeszél a telefon…

    az új baseband függetlenítésével kapcsolatban meg kb hiszem, ha látom, de bízni a dev-team munkájában bízom… ők már bizonyítottak. erre egyre több ez a sok nevenincs akárki, aki mind feltöri a dolgokat, és mind függetleníti: gondoljunk vissza zibrire, és hogy hánytelót sikerült egy unstable patch-el ibrick-ké változtatnia… úgyhogy csak óvatosan azzal az unlock-kal, ne ugorjunk rá azonnal. én megvárnám a dev-team-et.

  9. @Jadeye: Ha tényleg kiadják a source-kodot akkor biztos a dev-team majd felhasználja illetve átnézi és csinál egy újabb sn0w-ot.

  10. @Jadeye: bocsi az offért.
    adott egy 3g 3.1-el sajnos.
    szeretném jbreakelni,csináltam hozzá customot re 1600-as hiba.
    ha downgradelem akkor 1015-ös hiba.
    hajnali 3-ig küzdöttem de semmi.nincs olyan post amit ne olvastam volna el.
    mi a megoldás?
    köszönöm

  11. @admin: jahh, csak egyelőre túl sok itt a HA. 🙂

  12. Hát én az Apple helyébe, tuti létrehoznám az 5 között megbújó saját kis kalózcégemet és kidobnám a Szifon-t tuti jailbreakelő és mellesleg egyben végleg hazavágó, saját kis szem-szájnak-ingere szoftveremet. Amekkora nagy a nyüzsi a “jailbreakpiac” után, fel se tűnne.
    Lehet, hogy túl sok filmet néztem, de azért simán belefér nem?

  13. @h.andras: recovery módban próbáltad, vagy DFU-ban? elvileg az 1600-as hiba ellen recovery-ben kell, tehát amikor látszik a connect to itunes a kijelzőn.

  14. @Jadeye: dfu-ban 1600-as pillanatokon bellül.
    recoverynál pedig semmi nem történik.

  15. @h.andras: Szintén ilyen problémám volt! Win-en nem tudtam megcsinálni, mac-en pillanatok alatt. Ajánlom neked is mac-en megpróbálni, tuti megoldja!!!!

  16. Na ez má tiszta röhely…

  17. hello

    bocs mindenkitől a teljesen más kérdésért de egy Tmobil függő iphone-t kifüggetlenítek akkor betehetem a dominos kártyámat? vagy nincs különbség a dominos és az előfizetéses számok között? bocs a hülye kérdésért. köszönöm a választ előre is.

  18. @h.andras: Nekem az volt, amit Jadeye mondott, 1600 hiba DFU-ban, áttettem Recovery-be és ment (GS).

  19. @Live: Hát ez tényleg hülye kérdés, ülj le egyes. 🙂 Miért ne menne dominoval? Ugyanúgy T-mobile-os.

  20. leültem 😀 köszönöm tudom hülye kérdés de inkább leégek és megkérdem mint hogy megszívjam, köszönöm a gyors választ.
    még lenne 3 hülye de alap kérdésem de először rákeresek itt hátha volt olyan bejegyzés. Ma veszem meg a kis iphone-t 🙂 szóval szerintem visszatérek még ide és remélem nem mindig hülye kérdést teszek fel de hát el kell kezdeni valahol.

  21. @Joker 3G: köszönöm,de macen csinálom.
    most ugy nezki elindult.

  22. @h.andras: Ja bocsi, nem tudtam. Remélem sikerül! Múltkor én is hajnali 3-ig szenvedtem vele, szóval tudom mit érzel! 😀 Sok sikert!

  23. @Live:
    tmobilos telot miert akarsz fuggetleniteni ha tmobilos dominoval akarod hasznalni?

  24. Ezt most olvastam a Dev Team Blogján a kommentek között…mondta pár ember, hogy véletlenül updatelt 3.1-re, ez nekik szól:

    “You didn’t accidentally do anything, you stupidly did something that you should have known not to do”

    Ott a pont. 😀

  25. @zoltan: Mert nem volt tisztába azzal, hogy a T-mobil előfizetés és a dominókártya egy azon céghez tartozik. Olvasd el mégegyszer ha nem érted! 😀

  26. Sziasztok! Olvasgatom egy ideje a különböző fórumokat, tájékozódom, de az az igazság, hogy abszolút technikai analfabéta vagyok…az lenne a kérdésem hozzátok, hogy ha van egy 3GS-em, 3.1-es szoftverrel, akkor win vista alól tudom e jailbreakelni a készüléket? csak jailbreak kellene…Előre köszi a választ!

    Szép napot mindenkinek!
    Tomi

  27. @Joker 3G: na vegre sikerült.
    lehet az volt a gond 2 napja használok macet.
    még 1 kérdés.korábban még winen lementettem a névjagyeim és ki irtam dvd re.
    mecen,hogy tudom vissza rakni?
    köszönöm

  28. @h.andras: Dvd-re írtál ki névjegyeket? 😀 Egyébként keress olyat, hogy Import contacts.

  29. @h.andras: Hali nagy dillemában vagyok frissiteni akartam itunes-ből de már a 3,12 ajánja fel.Ahogy nézem azt nem tudom jebrikelni és függetleníteni?!

  30. @Ace: nem csak névjegyeket.:)

  31. @apapplaci: szeva.szerintem ne frissits.

  32. @apapplaci: Szerintem most megyek le alfába, nehogy megint idegbajt kapjak, mint tegnap…figyelj…1 bejegyzéssel olvass lejjebb ALAPOSAN…

  33. @Ace: Köszönöm a jó tanácsod megfogadom de ha gondolod az én tanácsaimat is +fogadhatnád…nem fog fájnoi?!

  34. @Ace: azt hiszem nem értettők egymást.
    korábban t-potal lementettem a névjegyzékem és ki irtam.
    most már macet használok es szeretném olyan modszerrel mint a t-pot vissza rakni a számokat.
    mivel tudom vissza rakni?

  35. Nagyon úgy látszik, hogy max a 3.1-re (esetleg 3.1.2-re) lesz még dzsélbrék a népnek, aztán az Apple végleg befoltozza az exploitokat… 🙁

  36. @h.andras: Jaaaa…keresel valamilyen ftp programot mac-re és ugyanúgy. Pl: FileZilla.

  37. @H2CO3: Kizárt…amíg ember készíti, mindig is lesznek lehetőségek, ha egyszer valamit kódolnak, azt lehet dekódolni. 🙂 Nekik pedig az az érdekük, hogy lehessen törni.

  38. @H2CO3: Mindig marad valami rés, azt is emberek írják…

  39. @h.andras:

    jaa! Nem volt számomra se teljesen világos, de azthiszem már az 😛

    cyberduck -ra keress rá neten
    ingyenes ssh progi

  40. @Live:

    Egy jotanács, még mielőtt használnád a telot dominoval: tiltsd le a netet, különben az a pár ezer forint ami a kártyádon lesz pillanatok alatt el fog tünni!

    Nem tudom pontosan hogy lehet, de nagyon sokszor olvastam már hasonlot. Iphone eléggé netfüggő 😛

  41. @bbence: Jelzi a szolgáltatónál, az a legegyszerűbb.

  42. Ó a faszom Jadeye! mindig lecsuszok rolad:D kerdezni akartam valamit….
    nah szval akkor 3.1.2 n ha megcsinaljuk a daemon + finomhangolast szted menniy lesz a valoszinusege h menni fog? es be is tolt reboot utan a rendszer?:D:D igazabol megvannak a modosittt plist file ok szal az lesz h felrak jb luchdaemons torol modositott bemasol restart… vanalmi jotanacs?

  43. Sziasztok!

    Van egy problemam, és ha nem is ideillő de remèlem kapok segítséget tőletek.
    Ha zenéket szeretnék màsolni a telomra(3G), állandoan befagy az iTunes.
    Általában manuálisan szoktam behuzgàlni a mixeket, trackeket…
    Nos az általam kiválasztott zenèt behuzom, felül a csík ugye mutatja h másolja…, ám amikor megvan, a szaggatott csik felül azonnal megáll és teljes iTunes fagy.
    Ilyenkor usb kihuz majd vissza és a felmasolt zene csak a csatlakozási szinkronizácioval kerül rá.Minden egyes mixet/tracket igy tudok csak ratenni…..nagyon körülményes.megprobaltam haverom gepen ott is ez van , de csak az en szifonommal a sajatjaeval nem. Mindegy h hány pont hány a soft, vagy az itunes, van jailbreak vagy nincs…..Kerem ha van 5lete vkinek segitsen.(Bocsi ha hosszura sikerült)

  44. Sziasztok,

    Elnzést, az offért, de hátha valaki találkozott már ezzel a problémával:
    iphone-on videólejátszánál a kép fekete, de a hang megvan, a videót így le is játsza, ugyanez a videó másik iphone-on tökéletesen megy.
    Mi lehet a gond?
    Előre is köszi a segítséget.
    E.

  45. @Xanaxos: vidd vissza gariban.
    Edu kodek hiba letoroltel vmit ha allitgattal a finomhangolas alapjan vagy vlami ha meg nem csinaltal semmit akkor restore ha igy se akkor vidd vissza a fasza:P:D

  46. @Crazy: Köszi, akkor megvárom a 3.1-et, vagy a 3.12-őt, mert annyira nem látszükséglet. Egyébként nem először fordult elő, és a restore korábban segített, de gondoltam hátha vki már kiokoskodta.
    E.

  47. Vicc ami itt folyik a JB miatt!

  48. @Wask, @Ace: igazatok van, csak eléggé elkeseredtem, meg fölbosszantott a sok értelmetlen versengés stb… Inkább ezt írtam, mint hogy káromkodjak egy ízeset… 🙂

  49. @bbence: Ez több, mint jó tanács, ez maga a szentírás. Nekem úgy szopta le a dominóm első egyenlegét, mint állat. Kint állok a teraszon, ujjongok: “nézd, mama, szabad ég alatt méterre pontos a gmap, hopp, mi ez az sms…?”
    A második feltöltésemből is ledarált egy adagot az a kurva net, ráadásul fogalmam sincs, mi használja, mert erről pont nulla infót ad a szifon. Egyébként olyan opciót nem is láttam, hogy magát a “netet” lehessen letiltani, de ha van rá mód, örömmel veszem!

  50. @Before: Ki kell törölni az apn-t.

  51. @Crazy: 3.1.2-n nem tudod megcsinálni, mert azt még nem lehet JB-elni.

    @Xanaxos: és a windowst próbáltad már újratenni? más usb porton? más gépen?

  52. Offfff: Bocs. Tudna-e vki olyan programot, amelyikkel lehet felvenni telefonbeszélgetést is? 3G-m van. Kösz. Nem nekem kell, hanem az unokanövérem lányának a nagybátyjának a volt kórházi orvosának a szobatársának.

  53. @Zozzy: fizetős, mind a progi, mind a rögzítés, és csak USA-ban megy: Recorder (app store). más jelenleg nincs.

  54. @Ace:
    nyilvan erdekuk de akkor mi a f.sznak foltoznak… rettegesben tartanak h a att-s 3gs-em egyszercsak meghal aztan mar csak uj szoftra restoreolhatok ami meg att-marad…

  55. akkor vehetek végre 3gs-t vagy mitévő legyek? szerintetek várjak még vele?
    őszintén szólva jailbreak nélkül egy fillért nem adok ki iphone-ért…szerintetek?

  56. @Before:
    sbsettings fakeApn

  57. Azért foltozgatnak mert sirnak a szolgáltatók, igy kénytelenek tenni valamit a hiszti ellen. Kb ennyi

  58. @h.andras: Szia,
    én Forkliftet használok macen.

  59. Off:
    Sracok az miert lehet, hogy cover flow nezetben par album duplan szerepel a listaban a telon. Megprobaltam leszedni az osszes albumot es ujra szinkronizalni, de igy is ugyanazt a 3-4 albumot beteszi a lista elejere. Valami otlet, hogy akadalyozzam ezt meg?

  60. Jadeye

    Probaltam faterom laptojàn,haverom pc-jen , enyemen… neha szinkronozalt de utana fagy az itunes folyamatosan.ki-be usba es az akkori szinkronizacioval lesz rajta a zene.Ujratelepites sem segit…

  61. @Aky: part of compilation elé pipa a tulajdonságaikban az összes ilyennél egyszerre kijelölve, vagy ugyanígy egyszerre jelöld ki az összeset, és újra írdb be az összesnél az album nevét, az album artist meg a grouping is egyezzen

    @Xanaxos: akkor vidd vissza, és kezdd azzal, hogy akárhányszor rakod újra a géped, az itunest, a telón a szoftvert, vagy próbálod másik gépeken, akár PC, akár mac, mindig ezt csinálja. valószínűleg cserélik. remélhetőleg az már nem fogja ezt csinálni. előtte persze tedd fel a legújabb fw-t, és véletlen se legyen rajta semmi, plusz véletlen se legyen JB-elve.

  62. @Aky:

    Nekem ezt akkor csinálta, amikor itunes-ban nem volt rendesen tag-elve pár szám. Nézd meg, hogy biztos minden egyezik -e…
    Jobb ötletem nincs

  63. Fel lehet rakni a 3.1-re a 3.0beta lokalizaciot?
    Köszi

  64. a href=”#comment-60779″>h.andras:
    fel de pl 3gs eseten nagyon foghijjjjjas sajnos sok szoveg hianyzik ezert a tag-eket latni

  65. hupsz 🙂

  66. @Ace: @zoltan: Köszi srácok. Az egyetlen baj, hogy nekem pont egy hetes (lesz este) az iphone-om, sose volt előtte, így a téma teljes mértékben ködös számomra, különös tekintettel az ilyen rövidítésekre és szakkifejezésekre. 🙂
    Tényleg, nincs itt (vagy valahol máshol) egy jófélre szifon-indító cikkecske, szószedet, vagy valami, amin az egyszeri appleahater is neki tud indulni?

  67. @Jadeye: jo de ha lehet:) mert cska akkor frissitek en is:) holnap mar lehet L vileg:)

  68. @Zuzzer: Megvan a tartom a kocsiba!

  69. @Live: Szerintem te kevered a jailbreaket a függetlenítéssel…

  70. KERDES 🙂
    mail hova menti le a csatolt alomanyokat? telon merre talalom?

  71. Sziasztok tudom ez nem idevágó téma , de segítségre lenne szükségem .
    Vettem egy Motorola BT S9 stereo headsettet
    de sajnos csak telefonálásra tudom használni , zenehallgatásra nem . Tudna nekem valaki segíteni ? Hogy tudok zenét is hallgatni rajta?

  72. @zoltan: Library\documents\downloads asszem, vagy simán Library\downloads

  73. @Ace:
    nem nyert
    letoltottem telon mailben egy 123.zip et 6mb, szeretnem megtalalni
    az is jo ha mondasz egy terminal parancsot ami megkerese es utana mar ifilelal megtalaom

  74. @zoltan: konkrétan a fájlt nem fogod megtalálni, mert base64 kódolással szövegként tárolja az egész emailt, amiben a csatolmány van. külön nem tárolja a fájlt.

    a maileket meg itt találod: /private/var/mobile/Library/Mail/ és ezen belül a megfelelő mailbox

  75. ranyomtam a buzi 123.zip-re es szepen lement a download, most akkor azt mondod h ifilella nem tudom megnyitni? akkor MINEK tudom lementeni?

  76. @zoltan: Cydiából feltetted az attachment savert? Mert akkor viszont van egy ilyened:

    User\Library\Attachments

  77. @zoltan: az, hogy egy iPhone által nem támogatott fájlformátumot letöltesz, még nem jelenti azt, hogy azt utána kezelné bármi. a támogatott formátumok esetén feldobja a menüt, ha hosszan rányomsz, hogy save vagy ilyesmi. ha az ifile elég intelligens lenne, akkor ki lehetne benne választani, hogy a mail csatolmányok közül nyissa meg.

  78. @Ace:
    azt nem raktam fel:) de majd ha lesz wifi felrakom mert minden forgalomert fizetnem kell ami nem a pannon mailszerver fele kommunikal 🙁
    @Jadeye:
    ertem en, csak azt nem h ha zipet nem kezeli a iphone alapbol miert engedi letolteni, ez igy ablakon kidobott adarforgalom 🙂

  79. @zoltan: azért engedi letölteni, hogy például tovább tudd küldeni a csatolmányt.

  80. Sziasztok segítség kellene!

    Bahalt 3 gs jailbr. telom. Itunes-al szeretném feltámasztani. Válasz restore with update . 3.0 használtam amig be nem halt.

    Előre is köszi

  81. Mit jelent az, hogy behalt?
    DFU módba tedd be és nyomj restore-t

  82. oké megcsináltam de az itunes mindig restore és updatetelni akarja az firmware

  83. melyik itunes használjam?

  84. Ez tiszta szappanopera de komolyan… nincs vele baj csak jelenjen meg végre a JB.

  85. Le töltsem az új firmeware vagy azzal kárt csinálok?

  86. @zoltan:

    Az enyém így járt és nem veszi be a DFU-t, se recovery se kép se hang csak egy alma. Lesz egy drága touch-om, mert már nincs más megoldás úgy fest. Hacsak nem valami terry potter nem buhereál a basebandel valamit. Azt javaslom minden GS tulaj kollégának, ha stabil a rendszere ne babrálja amíg nincs stabil megoldás. (bár az enyém cydia alatt állt be)

    RE erre
    nyilvan erdekuk de akkor mi a f.sznak foltoznak… rettegesben tartanak h a att-s 3gs-em egyszercsak meghal aztan mar csak uj szoftra restoreolhatok ami meg att-marad…

  87. Jha AT&T- touch-om lesz.

  88. Jadeye

    Jo hogy mondod ;).
    Pontosan a mai nappan jár le az egy év gari, a papirok Békés megyében vannak, en Baján lakom, az üzlet 5-ig van nyitva,nincs közelben pc amin szűzre restore….Szivacs 😉

  89. @Xanaxos: akkor azonnal hívd fel őket, és mondd el nekik, mi a szitu. hátha belefér, hogy csak holnap viszed be…

  90. “gehot” a címben!
    GeoHot 🙂

  91. Iphone 3g-3gs asztali töltő, szinkronizáló állvány eladó 2e Ft, fehér szinben, vadi ujjan.
    érd nálam
    [email protected]

  92. Sziasztok bocsi az offért, de az iphonomban elromlott a wifi chip v mifenét mondott a szolgáltatóm mivel az indikátor vizet jelzett ezért ugrott a garim. A kérdésem az lenne, hogy mennyibe kerülhet ennek a kicserélése??? Akivel történt már vmi hasonló kérem irjon nekem.

  93. Admin: most jutott eszembe, hogy ugye régebben csináltátok azt a jó kis iPhone GYIK-ot, nem gondoltatok még arra, hogy valami jó feltünő helyre kirakni valahova és akkor, hát nem is drasztikusan, de lehetne párral csökkenteni a már 500szor megválaszolt alapkérdéseket!?

  94. mármint egy linkre gondoltam természetesen 😀

  95. Sziasztok tudom ez nem idevágó téma , de segítségre lenne szükségem .
    Vettem egy Motorola BT S9 stereo headsettet
    de sajnos csak telefonálásra tudom használni , zenehallgatásra nem . Tudna nekem valaki segíteni ? Hogy tudok zenét is hallgatni rajta?

  96. @Jadeye: Koszi kiprobaltam igy is, de sajnos minden maradt a regiben. Az erdekes az , hogy eddig tokeletes volt csak par napja jeleniti meg duplan ezt a par albumot. Amugy iTunesban a cover flow nezetnel is tokeletes csak a szifonon keveredett meg. Mindegy , ennyi legyen a legnagyobb baja 🙂

  97. Mégis kik ezek a wannabe hackerek?

  98. @h.andras: ha JB-ve van a teló (ami szerintem tuti 🙂 kinek nincs itt:)) és MACen vagy, ajánlom a PhoneView progit. mindent tudsz vele, hozzáférsz a fájlrendszerhez is, máshol feltett zenéket-videókat importálhatsz a gépre, sms-eket – kontaktokat is…szal mindenre kiterjed 🙂

  99. @h.andras: ha JB-ve van a teló (ami szerintem tuti 🙂 kinek nincs itt:)) és MACen vagy, ajánlom a PhoneView progit. mindent tudsz vele, hozzáférsz a fájlrendszerhez is, máshol feltett zenéket-videókat-képeket importálhatsz a gépre, sms-eket – kontaktokat is…szal mindenre kiterjed 🙂

  100. @tibcsi1983: 3.0-tól kezdve belekerült a stereo zene is…asszem.
    Csatlakozol a telóra, párosítassz és connect…aztán meg megjelenik a zenelejátszóban egy másik kis jel ami a blueheadset-et mutatja. Asszem…bár még nem sikerült kipróbálnom… 🙁

  101. A lementett ECID SHSH-kkal sem 3.1-et feltenni? Még a Cydia szerverével sem?

  102. @gonzo: 1. beledobtad vízbe? megázott? ha igen, akkor cumi, ha nem, akkor fogyasztóvédelem, és csapkodd az asztalt. nem a te hibád, hogy túl érzékeny az a kis nedvszívó vacak!

    2. fent van a szervízhez egy mailcím. alaplapcsere, 10 alatt nem úszod meg, de pontos árat az említett mailcímen, vagy keresheted bubu007-et is (beszeljukmac)

  103. off: a tuning témára visszatérve, a must have listből ezeknek a törlését:
    com.apple.ReportCrash.DirectoryService.plist

    com.apple.ReportCrash.Jetsam.plist

    com.apple.ReportCrash.plist

    com.apple.ReportCrash.SafetyNet.plist

    com.apple.ReportCrash.SimulateCrash.plist

    com.apple.CrashHousekeeping.plist

    com.apple.DumpBasebandCrash.plist

    com.apple.DumpPanic.plist

    com.apple.syslogd.plist

    com.apple.stackshot.server.plist

    com.apple.powerlog.plist

    szerintem meglehetne csinálni egy cydiás csomagban, mert ezek a loggoláson kívül semmit nem csinálnak, de törlésük után megduplázódott a memóriám a 3g-n

    a többi nekem nemjött be mert valamilyen hibát mindegyik okozott, de ezeknek a törlése nem jár semmilyen ‘mellékhatással’

  104. @iTrash: köszönöm

  105. Sziasztok!
    Valaki segítene elmagyarázni, hogy most mi van?:D
    Próbáltam figyelni de szerintem egy kicsit lemaradtam.
    Van egy iphone 3g-m 3.0 szoftverrrel csak jailbrake.
    Tudok rá új szoftvert felrakni rá, hogy feltörve is maradjon/ vagy feltöröm újra…amúgy windows xp-m van:) Illetve kell-e nekem lementeni ilyen ECID SHSH meg hasonló cuccokat és, ha igen akkor mivel tudom megtenni? Köszönöm a segítséget!

  106. Off: nálam a tuningos törlés után nem megy a VPN-csatlakozás, de nem jövök rá, hogy melyik okozza… valakinek van tippje?

  107. Életem 2. OFF-ja:D
    Tehát most vettem a 2G mellé egy 16gb-s 3G-t és feltűnt, hogy nincs benne dokkoló. Nem is adtak hozzá itthon, vagy ezt verjem le azon akitől vettem.

    Akitől vettem normálisan használta, de a minap a család egyik tagja amikor zenét akart rárakni 3.1t rakott rá(bb 05.11.07) vagyis egyelőre nem lehet függetleníteni ami magában nem gond(a hír alapján főleg), de ezt most tudom JBelni vagy nem, esetleg custom fw?

  108. @csurika:
    “-com.apple.racoon.plist: Nem, nem Racoon Citynek jelent a program, az Umbrella Corp. földalatti laborjába, hanem a Virtual Private Networking-hez kell. Ha nem használjuk telefonunk ezen funkcióját, esetleg azt sem tudjuk mi ez, akkor nyugodtan töröljük”
    Uff! 🙂

  109. @Hypeboy: tudod.csak custom firmware kell hozzá.

  110. Sírjatok: h t t p://cdn.cloudfiles.mosso.com/c54102/app5080631255109143.jpg

  111. @h.andras: Dánke sün(nem akarok tolakvó lenni, de ha tudnál adni linket ami neked jó megköszönném, igazából csak cydia kéne)

  112. @Hypeboy: 3Ghez sajnos alapbol nem adnak dokkolot:((((

  113. @him13: 3GH-hez nem kell fájlmentés. Ha 3.0 van a szifonodon, akkor maradj veszteg szerintem… 🙂 Lehet rá előre dzsélbrékelt custom fw-t tenni, de én inkább azt ajánlanám, hogy várd meg a dev-team vagy GeoHot win-es jailbreak-ét. Szvsz nem éri meg.

  114. @ownage:
    miért melyikhez adnak dokkolót? nekem volt 3g meg most 3gs de egyikhez se kaptam

  115. @nagycsabi: 2Ghez tesókám adtak 🙂 Jó is még itt csücsül 😀

    @Ace: Én is néztem, röhögtem ahogy csak tudtam XDXDXD

  116. Hypeboy:tegnap csináltam magamnak és müködik rendesen.
    Ha megmondod hova tudom felrakni,fel teszem
    neked szivesen.

  117. @Hypeboy:
    a 2G-rol lemaradtam, olyanom nem volt de ezután mindegyikből lesz egy ahogy megjelenik 🙂

  118. @nagycsabi: akkor már nem túl sok lehetőség maradt, a 3 iPhone közül melyikhez is adhattak… 🙂

  119. hello

    itunes ba hogy tudok ingyen bankkártya felhasználás nélkül regisztrálni?

    köszönöm előre is

  120. @Live: Epic Fail…google első találat. Ingyenes appra kell rámenni, hogy letöltöd és akkor mutatni fogja, hogy free.

  121. @h.andras: Milyen a feltöltésed?

    FTP server jó?

  122. http://szifonfw.myip.hu/?path=./3G/

    Itt betallózod és ha feltöltöd 1000 köszönetet mondok(és akkor végre lesz ott is egy 3g custom nem csak 2g és 3gs 🙂 )

  123. köszönöm szépen

  124. @nagycsabi: Pedig az az igazi iPhone nem holmi 3G meg 3GS…Megnevezése is “The original iPhone”. Hát igen, annak még szép alumínium hátulja volt…milyen jó is volt…na nem áradozom:D

  125. hello

    ma lett meg az ájfónom 😀 be vagy kikapcsolva töltsem fel? vagy teljesen mind1? még teljesen nem merült le kb félig van de felraktam az első 12 órás töltésre.

    köszi a válaszokat

  126. @Hypeboy: óóóóóóóúúúúú ki tudja milyen változatok jönnek még a drága iCuuCainkból 🙂

  127. @newiphone: 1. ha kikapcsolod, akkor is bekapcsol töltéskor.
    2. 16óra szokás nem 12 🙂
    3. nem szabad teljesen lemeríteni egyik litiumos akkut sem. 🙂

  128. @iTrash: viszont merítsd le 10%-ig kb…(kiírja majd úgyis meddig van…jelzi ha 10%-nál jár 🙂 )

  129. 16 jó tudni nekem a nő 12 órát mondott

  130. @newiphone: 16 és/vagy 24 óra. Ez szokás az új készülékeknél, sajnálom hogy nem értenek hozzá 🙂

  131. akkor még várok mig lemerül 10% ra ugyis egy kicsit töltöttem usb ről amikor aktiváltam. köszi a helpeket

  132. Na jó, van egy custom firmware-m, de szenved az itunes shift+restore után hogy preparing iphone for restore…esetleg recovery-be rakjam?(DFUba eddíg 1x se sikerült raknom csak úgy magamtól, csak mikor redsn0w vagy quickpwn kérte…)

  133. @newiphone:
    baromira mindegy hogy toltod a telefont liion nem nihm

  134. @newiphone: én javaslom húzd fel a fényerőt és kapcsold ki az auto lock-ot a Settings – General alatt majd hagyd úgy hagy világítson…meg netelj kicsit meg egyéb….te merítsd le, aztán tedd fel tölteni: DE NE USB kábelről töltsd fel! Hanem hálózatiról. (lehet hogy tudtad de biztos ami biztos leírtam.)
    (és igaza van zoltan-nak. 🙂 )

  135. Nagyon nem akarja megcsinálni, pedig a 2Gmet ugyanígy csináltam…most recoveryben van és írja, hogy preparing iphone to restore, berakja recovery módba, de nem csinál vele semmit…holnap már kéne a teló 🙁

  136. @iTrash: (formázást ne usbről…erre akartam kijukadni…)

  137. @Hypeboy: nekem tegnap nem sikerült egy Touch 2G-t JB-elnem…DFU módba helyezni egyáltalán nem sikerült, Recovery-be meg ált mint az a bizonyos a lakadalomba 🙂 Végül maradt a restore az eredeti FW-re. 🙁

  138. @iTrash: De a 2Gmet már megcsináltam…ugyanígy, nem hiszem hogy akkora különbségek lennének.

    Recovery módban 1600as hiba, amúgy meg szenved, vki megoldás?:(

  139. Szisztok, az lenne a problemam, h teljesen hulye vagyok, nem tudok olvasni, nem ismerem az oldalon a keresot, nem tudom, mi az a google. A farkamat is apammal veretem ki, mert ahhoz is gyoker vagyok. Ezt az osszes offolo neveben irom

  140. @Siriuspapa: 🙂 🙂 🙂 🙂
    Rotyogás van Sirius 🙂

  141. @iTrash: jah . . . bocs az OFFért xD 🙂

  142. Hypeboy.csak dfu-ban fogod tudni felrakni!!!

  143. Nem tehetek rola… Megvettem ezt a szart es gugliztam. Ide kb 3at offoltam. Most meg az lett a divat, h az elso 10 hozzaszolas utan az idiota sir, mert nem tud olvasni… Az offok 99%-ara tudom a valaszt, de elvbol nem segitek 😉 lehet utalni, meg anyazni

  144. Hello!
    “Több helyről is meglett már erősítve, hogy jailbreakelhető. Tehát, ha geohot kolléga megjelenik holnap/holnap után a jailbreak-el akkor az 3.1.2 -őn is fog működni.”

    Tehát nyugodtan frissíthetek 3.1.2-re, és várhatom a JB-t?
    Ha egy éjszakára bennhagyom a töltőn a telót, akkor az nem árt meg neki, ugye?

  145. @Siriuspapa: nem vagy egyedül szvsz ezzel…mondjuk most mi is OFFolunk… 🙂
    De értjük a gondot. 🙂

  146. @Z.Andras: NE frissíts! Ez mindig el van mondva.
    ÚJ FW ESETÉN NE FRISSÍTS! VÁRD MEG A JB-T!!!!
    Csak akkor biztos bármi JB hír, ha “KÉZZEL FOGHATÓ” (vagy egérrel klikkelhető) az eredmény. Nem tudom miért kapkod így mindenki…am sincs sok értelme az 1.2–nek mert csak bugfix-ek…meg új bééézbend…mondjuk ez nem mindenkit érint…
    A töltős téma meg: miért lenne gond? 1 éjszaka még nem a világ vége. 🙂

  147. Nincs vki II. kerületben mac-el, mert bármit csinálok csak 1600as hiba(a dfuhoz való leírást végigcsináltam, ígyis recovery-t ír…és 1600)

    ha holnap vki meg tudná nekem csinálni : 30 531 5561

  148. @Hypeboy: debrecen nem jó? 🙂 dehhh 🙂

  149. /off

    Szóval egy kicsit off leszek de mivel ezen az oldalon nincsen fórum így nincs mit tenni marad az off. Szóval emberek nem tudom láttátok e de új játékos jelent meg a GPS piacon. A neve NDrive. Hát az valami kurva jó kis progi. Az AppStore-ban nem több mint 34,99€ most az ára és ami a lényeg TopMap-os térképpel érkezik. Ajánlom mindenkinek a figyelmébe mert szerintem ennyit bőven ér. Amúgy egy külön kis megemlékezést szerintem érne a progi mivel többet ér mint pl. a TomTom. Idehaza legalábbis.

  150. @iTrash: Most öljetek meg engem, de én modellezek és a lipó akksinak halál mindegy hogy 2 óra vagy 24. 1A-vel tölt az a szar amit adnak hozzá, teljesség igénye nélkül 1.5 óra alatt megvan a teljes kapacitás. Na most érdekes – a lipónak azzal teszjuk jót, ha nem csucsra járatjuk. Szoval a gyári utasitás kitolja az üzemidőt, ugye mert azért beleerőszakol azt a max 50 mA pluszba, de az aksi élettartalma kárára. Én csak PC-ről töltőm mert az 700mA. saccra, kiméletesebb így. Lipo még valamire érzékeny, a melegre. A test közeli 32-35 fok tartos viselésnél bizony belejátszik az élettartalomba. A mély lemerités, a telefon 0% aksi meg szerintem bőven van a 3 V. felett de aki kimérte csak az tudja biztosra, én 3.2V. alá nem engedném.

  151. Lehet ezt még fokozni… navigáció csak aksirol, szilikon tokban, ami csodálatos hőszigetelő, nyáron a szélvédő alatt. Nálam mindig hűtötte a telcsit a klima levegője.

  152. @Romcika: számítógépről az USB az kereken 500mAh. lítiumos akkut meg kinyírja, ha 0%-ra lemeríted. ezért azt a beleépített elektronika nem is engedi. attól, hogy a készülék már nem kapcsol be, attól még nincs 0%-on az akku. másrészt a lítiumos akkura az a javaslat, hogy 50% alá nem célszerű hagyni merülni, valamint egy töltés egyhuzamban legalább másfél óra legyen. a hőmérséklet-korlátok az tény, az nem tesz neki jót. de attól, hogy zsebben van, azért nem hal meg. benejlonozva, napra téve na az nem tesz neki jót.

  153. OFF:
    Egy olyan gondok lenne, hogy megcsináltam a tuning határok nélkül két részét és olyan hibával találkoztam most, hogy ha letöltök Appstore -ból fizetős vagy ingyenes progit akkor ott marad a fehér ikon alatta a Waiting… felirattal és csak akkor tudom haszálni az appot ha restartolom vagy respringelem a telót.
    Ez lehet valamelyik Deamon hiánya vagy módosítása esetleg az SBSettings miatt?
    Valaki tapasztalt már ilyet?
    Előre is köszi a segítséget 🙂

  154. @Jadeye: Persze, úgy értettem hogy a telefon kijelzőn 0% amikor lekapcsol,… arra lennék kiváncsi hogy ilyenkor hány V.? Egyszer sikerült nekem feltámasztani egy valóban 0% Lipo-t, saját töltővel, mármint én csináltam, valami sztrém kicsi árammal, több napig volt rajta, maradéktalanul nem lett jó mert merül magátol. És egyébként az iPhone akksi nem li-ion hanem igenis Li-po, ha ion lenne akkor a fesz 3.6V. lenne de mint tudjuk 3.7V. Nem, nincs jobb vagy rosszabb Li-ion akku, ez mint a száraz elemnél 1.5V.

  155. off: találtam egy nagyon jó témát cydiában. itt látható róla screenshot: http://www.iphoneruler.net/2009/09/pretentious-theme-springboard.html
    a kijelző feloldása itt nem elhúzással, hanem érintéssel törénik. teljesen el is tűnik az csúszkálós sáv a feloldáshoz, csak egy “gomb” van, amit meg kell érinteni. nekem ez annyira nem jön be rajta, pedig a téma nagyon jó alap egy kis fazonírozáshoz. tudja vki, hogyan lehetne visszaállítani a témában a klasszikus “slide to unlock” módot a feloldáshoz a téma egyéb beállításainak megtartása mellett? t-pot-tal szoktam tovább igazgatni a letöltött témákat. visszaolvastam itt a szifonon a slide/tap to unlock postot, de nem segített.

  156. Ahoj,
    aktiv geohot oldala

  157. A purplera1n

  158. szuper jatek:
    appulo.us/appdb/?page=viewapp&id=11973

  159. en mar most szedulok tole:) kicsit hanytatos, de nagyon jopofa jatek!

  160. @Romcika: Így van!!! Melleseleg 1 nagyobb LiPo akksi a túlmelegedéstől (pl. nyár, napon hagyott kocsi 50 fokos csomitartója) föl is fújódhat -> totál tönkremegy, rosszabb esetben fel
    is tud robbanni! Egyébként a NiCd akksi az, aminél a memóriaeffektus miatt mindig ki kell sütni töltés előtt.

  161. @tacs007: Az már réges-rég aktív. De 3Gs-sel egyenlőre a blackra1n-re várnak az emberek.

  162. @Infy: valószínűleg az appstore démon hiánya vagy módosítása. gyébként én csak a must have listát csináltam meg a powerlogig, tehát ezeket töröltem, és a 20 mb memóriámból lett 50, ezek csak a log fájlok, szóval semmi mellékhatása sincs.
    eltte megcsináltam az egészet 20 mb-ből lett 50, de sokszor akadt is a teló, nemindult a tomtom, volt amikor magától kikapcsolt és csak power + home gomb együttes nyomásával tudtam feléleszteni

  163. com.apple.itunesstored.plist

  164. @Chrys: Ó, hogy én mekkora liba vagyok…. 🙁 köszi! 🙂

  165. @N0rby21: akkor ezt visszaállítom az eredeti formájába 🙂

  166. u.i.: köszi a helpet, visszaállítottam a com.apple.itunesstored.plist -et eredeti formájába és így már műxik rendesen iPhone -os appstore -ból való telepítés 🙂

  167. Es jön májköl dáglesz is? 🙂

  168. Geohot 90%-ban készen van:

    “h t t p://twitpic.com/kxore – freeze has been replaced with something a little more modern”

  169. Már nem azért, de a dev-team nem dolgozik a redsn0w-on!?

  170. @Ace: nálma nem megy az a link ami írtál:S am jöhetne mar a blackra1n 🙂

  171. Hát én már nem is tudom, hogy mikor láttam már ennyi hülye kérdést
    egy rakáson amit a hét folyamán olvastam.
    Nem bírom megérteni,hogy mért nem számolnak el egyesek 10.000 legalább
    mielőtt kérdeznek egy totális baromságot!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Éljen a Hackintosh ha már a mac ilyen drága….

  172. @Crazy: töröld ki a h t t p közül a szünetet.

  173. @Ace: jéé na ne mondd:D ne nez mar amatőrnek:D am nyugodtan nezz annak mert veletlen belekerult a kotojel utani cucc is:P

  174. @Crazy: Hehe… 😀

  175. c’Mon MAKE THAT RA1N! 🙂

  176. Mail-t küldtem a “szervíz, javítás”-ra. Please.

  177. Holnap jön ki az Appuloha1l?
    h t t p://appulo.tumblr.com/post/209080543/wait-for-a-ha1l-day-sunday

  178. @Csongi86: A f@szom kivan, hogy multkor cenzúráztak, mert irtam, hogy csináljunk fórumot, erre reklámozni meg lehet…azért ez durva, az off-okon is tul tesz…ez van…

  179. @Böszi: Én már kreáltam egy fórumot pár hónapja de senki se regisztrált. Nem írtam se címet, semmit kérem megjeleníteni


Add a Comment