fbpx Skip to content

Bemutatkozik a Rock App!

1

A Rock app egy, a Cydiához hasonló jelenség – ha valaki még nem ismerné – csak sokkal gyorsabb és nem utolsó sorban szebb is, és nincs hosszú várakozási idő a beltöltésre és frissítésre, mint a Cydia esetén.

Lássuk, mit is tud:

2

Igazából ugyanazokat tudja, amit a Cydia, de itt azonnal látszik, mi az, amiért fizetni kell, és mi az, ami ingyenes és/vagy teszt verzió. Természetesen itt is van lehetőség a Kategóriák menüpontban válogatni, de akár az összes tartalmat kilistáztathatjuk. Bárminemű letöltéshez először készíteni kell egy fiókot, amivel belépve máris tudunk töltögetni. Mindezt a Manage pont alatt találjuk és itt rögtön láthatóvá válik az eddig telepített alkalmazások listája, és hogy milyen verziószám alatt fut.

3

Jó szórakozást.

(Postot irta : sztar1  / ékezet nelkül irando! / köszi ha kiteszitek!)

Olvasd el a hozzászólásokat is

20 Comments

  1. Ezt honnan tudnám leszedni? 😛

  2. Jajó, megvan ModMyi-nál volt… 😛

  3. h t t p://www.rockyourphone.com/

  4. Erre nem tudok mást mondani: Ku*va jó! 🙂 Le a kalappal a fejlesztók elött…

  5. Szivesen mindenkinek!Nekem nagyon bejon az az app!

  6. nem semmi! mondjuk ott van a Cydia alternatívájaként a hasonlóan jól működő Icy is! mondjuk kíváncsi leszek arra, hogy a devesek beleintegrálják e ezt is a jailbreakbe! adjunk neki időt! 🙂

  7. Nagy kérés lenne legközelebb egy olyan embernek megírni a vendégcikkeket, akinek megvan nyelvtanból az érettségije? Vagy ha mást nem, legalább egy pici esélye van megszerezni?

    Vagy csak nekem szúrja a szemem, de rohadtul?

  8. Kedves kareeka

    elotted a lehwtoseg!!!

    A lenyeg az app es nem a komment!! Miert nem postoltal te?? Nem tilos! Biztos van benne hiba,nem vitatom,sot jo neked hogy eszrevetted! Viszont azert mert nincs eretsegim,attol meg nem vagyok abalfabeta! Maradjunk ennyiben! Es akkor meg finom voltam,es kulturalt!

  9. Kedves sztar1!

    Egyrészt ha utánanéztél volna, láthattad volna, hogy már írtam vendégbloggeres posztot az oldalra. Nem akarom magamat fényezni, vagy felvágni, de ezer éve, amikor megjelent az első iPhone és touch, az elsők között voltam, aki egy segítésnyújtó oldalt hoztam létre (ipod-touch . ath . cx volt a címe, de már már megszűnt). Szóval tudom, hogy itt a lehetőség.

    Másrészt szerintem elvárható, hogy egy magyar oldalon ami magyar nyelven íródott, legalább olyan alapvető nyelvtani formákkal legyünk tisztában, hogy a mondat végére pontot (esetleg felkiáltó-, vagy kérdőjelet) teszünk, ha meg már kitettük, akkor utána szóközt nyomunk, majd nagybetűvel kezdjük a következő mondatot. Analfabétaságodról nem nyitok vitát, ha kb minden leírt szavad hibás.

    Biztos van benne hiba? Ha csak egy-két helyen írtál volna el valamit, vagy pár ékezet maradt volna le, akkor nem szólok be, de azért a “mien”, “lasuuk”, stb eléggé pocakos hibák…

    Örülök, hogy finom voltál és kultúrált, ha írni nem is tudsz, ez legalább jó pont.

    Béke.

  10. Mindig olyan jót kacagok magamban, mikor valaki képes csak azért kommentezni, hogy fikázza más helyesírási tudását…nagy LOL! 😀 Kérem szépen, én örülök, hogy ilyen dolgokat osztanak meg a közönséggel, nem fogok a hibákon lovagolni…Sőt, annyira örültem ennek az appnak, hogy észre sem vettem a hibákat 🙂

  11. kareeka +1 🙂

  12. @Tamás: nem fikázni volt szándékom, csak eléggé idegesít, ha ilyen szinten nem tud valaki írni. Én is örülök, hogy megosztotta velem, habár nem fogom használni, de örülök, hogy vannak segítőkész emberek. Btw örülök hogy örömet okozhattam 😛 :).

  13. Egyelőre nem sok app van, ráadásul az ingyenes meg még kevesebb…
    Eddig a Cydia és az Installous sikere meginghatatlan…

  14. @talamasca: Igen, még kell neki egy kis idő, és meglásd, mint az AppStore, egyre több és több app lesz rajta =)

  15. Azèrt az “Imre” felirat alàzos rendesen…:):):)

  16. Nem rossz, de még kevéske ami fent van rajta. És nem fogad el minden source-t.

  17. Sziasztok ! Valaki tudna adni az app-hoz egy közvetlen linket?????THX

  18. Már megvan ok!!!!!!

  19. Böszi miért??? Hamár egyszer ez a nevem ès az én telefonom

  20. engem nem érdekel, hogy ki, hogyan ír, de a blognak kéne húznia egy határt, ami alatt nem rakja ki a vendégpostot – mert saját magát égeti vele.

    Persze minden a célközönség kérdése.


Add a Comment