fbpx Skip to content

Néhány szifon 3GS tipp!

Fejhallgató múlti funkciós gomb: – talán nem ez a világ legtisztábban szóló fülese, de egész jó kis kezelőszerve van. Mit is tud valójában?

01Fejhalgató tap

–         tapp a play/pause

–         dupla tapp a köv. zene lejáccáshoz

–         tripla tapp vissza lép 1 számot

–         dupla tapp és lentart-al előre fele keresünk a zenében

–         tripla tapp és lentart-al pedig visszafele kereshetünk a zenében

Ha hosszú szöveget olvasol a Safari-ban akkor idegesítő lehet állandóan felfele görgetni ha végeztél az olvasmánnyal. Szerencsére elég csak a felső fejlécre tappolni (ahol az óra és a hálózati infó van) és már az oldal legtetején találod magad. Ezt még alkalmazni lehet a Levelek, Jegyzetek és a Fotóknál is!

Kép mentése Safari-ban:

02Kép mentése Safariból

Ha Safariban tappolsz és lentartod az ujjad egy képen akkor előugrik egy menü, ahol azt a képet képes vagy lementeni vagy kivágni ha máshova akarod beilleszteni.

A Beállítások, Általános, Billentyűzet menüpontnál aktiválhatjuk a Caps Lock funkciót. De senki nem mondta el, hogy lehet ezt aktiválni… nagyon egyszerű. Csak dupla tapp a shift gombra és máris csupa nagybetűvel írunk.

03Caps Lock be

iPod időzített kikapcsolása:

04iPod kikapcs

Ha relaxációs (vagy bármilyen) zenét hallgatsz és tudod, hogy be fogsz aludni, célszerűbb a zene leállítása is hogy ne merüljön a kütyünk feleslegesen. Erre megoldás: Óra, Időzítő menü itt tappoljunk rá a „Ha lejár” szürke sávjára ott jelöljük ki az iPod leállítása opciót és már csak azt kell a görgethető idősávon megadni, hogy hány óra vagy perc múlva kapcsoljon ki a muzsika.

Force Quit funkció: ha futatsz egy alkalmazást, vagy játékot és közben lenyomod hosszan a kikapcs gombot akkor előjön a piros sáv a kikapcsoláshoz. Ekkor lenyomod a Home gombot majd lentartod. Ez azt eredményezi, hogy a szifon kilép az adott alkalmazásból és kitísztítja a memóriát.

Bejövő üzenet előnézetének kikapcsolása:

Ha zavar, hogy minden jöttment beleolvas az sms-eidbe mert a szifon megjelenití azt. Akkor kapcsold ki ezt a funkciót: Beállítások, Üzenetek, Előnézet mutatása… itt kell a kis csuszkával deaktiválni.

A hangvezérlést a Home gomb lentartásával érhetjük el. Megjelenik egy kék háttér Voice Controll felirattal a fejlécben, ekkor kell hangunkkal  vezérelni a szifont a köv. lehetőségek szerint.:

05Hangvezérlés

– „Call” és a hívni kívánt személy neve

– „Call” és a telefonszám bediktálása (persze angolul)

– „Play songs by” és az előadó neve

– „Play playlist” … ez egyértelmű

– „Pause” a zene megálításához szolgál

– „Play song” és a dalcím

– „Play next track” a következő zene lejátszásához

-„Turn on shuffle” véletlenszerű lejátszás

-„What song is this?” ezzel megjeleníthetjük az adott dal információit

– „Play more song like this” a jelenleg hallgatott zenéhez hasonlókat fog az iPod játszani. Persze mindezt Angol nyelven kell megtenni, hogy az adott parancsot elvégezze a teló és persze Angol akcentus előnyben. 🙂

Az iPod-ot is testre szabhatjuk valamilyen szinten. A kis ikonokra gondolok a tálcán (bocs, hogy winfos megnevezéseket használok de más nem jut eszembe). Szóval nyissuk meg az iPod-ot ott  Több kapcsoló, majd fent a bal sarokban Szerkeszt és máris előugranak a lehetőségek. A kívánt ikont csak lehúzzuk a kicserélni kívánt ikon helyére. Majd a Kész kapcsoló a jobb sarokban és megvagyunk.

06iPod testreszabás 08Zenében keresésgyorsítás

Keresési funkció szabályozása a gyorsabb találatok érdekében: Beállítás, Általános, Home, Keresési találatok-ra tappolva beállíthatjuk milyen sorrendben keresse és mutassa a keresési találatokat.

07Keresési találat

Safari-ból való telefonszám hívása:

Safariban üzletek, elérhetőségek telefonszámaira tappolva felugrik egy menü ahonnan akár hívást is kezdeményezhetünk. Vagy akár lementhetjük telefonkönyvbe.

Ha zene vagy film lejátszásánál rátappolunk a folyamatjelzőre, hogy beletekerjünk a zenébe/videoba az ujjunk fel és le mozgatásával szabályozhatjuk az intenzitását a tekerésnek, hogy az adott részt gyorsabban megtaláljuk.

Screenshot is készíthető bármiről ami épp a képernyőn van. Ezt később megtaláljuk a Fotók közt. Alkalmazni egyszerű csak nyomd le egyszerre a Power és a Home billentyűt. Fehér villanást fogsz látni a képernyőn ez azt jelenti elkészült a screenshot.

Képek csoportos törlése:

09Csoportos képtörlés

Fotóknál a kiválasztott mappában bal sarokban van egy kis négyzet nyíllal rábökünk ekkor megjelenik a Fotók kiválasztása almenü itt már csak ki kell válogatni a törölni kívánt képet/képeket. Kis piros körben lévő pipa jelzi a kijelölt cuccot ezután Törlés gombra nyomva már csak két opció maradt Kiválasztottak törlése vagy Mégsem.

Mára ennyi.

Gyurma

Olvasd el a hozzászólásokat is

131 Comments

  1. Tömör gyönyör, köszönjük szépen! Sajnos csak 3GS :\ Lehet venni kellene egyet

  2. @Ákos: a voice control kivételével minden megy a többin is!

  3. Ez kellett, köszi! 🙂
    Viszont a “play song … ” nekem sose sikerült… 🙁

  4. Hat jah, a Voice Controlon kivul minden muxik 3G-n is.

  5. Remek tipp gyűjtemény! Ha tudtok még ilyet jöhet bármikor! 😛

  6. Wow, volt egy-kettő amit még nem tudtam, köszi! Jöhet még sok ilyen kis trükk, ami esetleg új szifonosoknak még új lehet! 🙂

  7. Nagyon szépen összegyűjtött okosságok. A tálca az egyébként TabBar.

  8. Tipp. sms-nel vagy barmilyen szoveg bevitelenel megrazod a telefont es ki lehet torolni, vagy vissza lehet vonni, nemtom ezt menyire ismeritek.

  9. QuickScroll2 cydia systembol telepitheto!!!

  10. Sziasztok! lehet ,hogy már valahol meg van a válasz ,de nem találom.
    Van egy első generációs iphonom 3.1 es verzió megy rajta ,de a leg stabilabb a 2.1 es volt utána mindig véleltlen szerüen jött az alma .
    A pannon térerő jelet nem inditja újra tehát a baseband mindig vissza jön és még pinelni sem kell.
    Csak hát meg kell várni míg fel áll és ez nagyon zavaró . Tud valaki segíteni?
    Teljesen véletlenül történik mindig,hol a leveleknél vagy csak egyszerüen haolvasok egy sms t .
    Segítségeteket előre is köszönm

    Bobo

  11. Quickscrol2
    Safariban pl eleg egyet rabokni a lapra es megvastagodik a scrollbar igy le lehet huzni a lapon akar hova es nem kell bezarni mint a korabbit. S pri ngb oar don ket ujj lent es lehet gorgeTni vizszintesen vagy lapra ugrani… Olyan az egesz mint pc-n

  12. A „Play more song like this” helyett elég simán “Genius”-t mondani. 🙂

  13. What song is eleg es vissza mondja mi szol. Amugy masnak is joval halkabban mondja vissza a no az infot?

    Quickscroll2hoz meg annyit h mindenben elohizhato email cydia akarmi pdf dic stb

  14. Nah, ez a fülhallgatós vezérlés meglepett 😮
    örültem neki, h dupla home, és lehet számot váltani rázással, csak az ugye random.
    Szal ez a leírás jól jött, köszi!

  15. sziasztok! bocs hogy ide írok de jó lenne ha valaki hozzáértő kapcsolatb lépne velem abban hogy mi az a jailbreak és hogy tudom szofveresen függetleniteni a telefonom, bár még nincs meg azért érdekelne hogy az o2es telefont is fel lehet e törni illetve magyaritani! köszi

  16. Sparco: ne legyel lusta olvass es lapozz vissza sok post van errol lepesrol lepesre

  17. én keresgéltem de nem nagyon talált6am semmit vagyis egyet iget de nekem az kínai voltXDsemmit nem értettem belőle pedig már 3 napja “kutatok”

  18. Szerintem akkor olvasd ujra es ujra h megertsd megtanuld, jobb erzes lesz erteni tudni es megoldani hidd el mint h lustan csak kerdezni

  19. @Zoltan: Nem értek veled egyet, én sokszor kezdtem neki dolgoknak tudatlanul, és jártam rosszul vele.
    @sparco: Kezdj neki, de ha bárhol megakadsz, szerintem kérdezz rá, mert okozhatsz maradandó kárt is a telóban.

  20. QuickScroll 2 meg utoljara, hatha valakit erdekel:
    Van neki menuje a Beallitasok menu alatt ahol be lehet kapcsolni pl
    azt hogy ha scrollozol egy lapont megszokott modon, akkor automatikusan aktivalja magat, es lecsereli a gyari kis vekony csikot alul es oldalt, igy mar meg lehet “fogni” es huzni mint egy pc-s alkalmazasban.
    valamit be lehet allitani hogy mely alkalmazasokban NE aktivalja magat.(alapbol mindenhol elojon ahol lehet scrollozni, tehat a fokepernyon lapozas kozben is bejon, nagyon JO, kulon jo h van benne a fokepernyon egy kis quick-jump is!)
    erdemes lecserelni a regit erre a verziora.
    @telegdyd: OK

  21. Ne haragudjatok hogy megkérdezem, de a “winfos” az mi?

  22. winfos=windows …

  23. @Zoltan:
    QS2
    egy kis izelito:
    kepfeltoltes.hu/090927/quickscroll2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  24. Akkor ez egy “szinvonalas” cikk. 🙂 Mar bocs, de aki ezt kitalalta az egy fogyatekos, aki meg alkalmazza, az szinten nem sugaroz magabol tul sok ertelmet. Kb az “xD” szintjen van a dolog.

  25. @Jadeye: még jó, hogy nem keztem bele a mondókámba 🙂 Nem is értem ezt a kiemelést, hogy 3GS-re…

  26. @Zoltan: jo neked 3gs ed van Zoltan, nem kell torodni azzal h hany “kegeszites” van a szifonon meg h mennyi ramot hasznal a winboard :S nekem msot nicns fent semmi tema se winboard cksa nehany kiegezsites kb 3 es igy van 66 free ramom a 128 bol:)

  27. @Crazy: jah es igy 2 napig birja a szifon

  28. @evone: hát… nem tudom, mennyire használsz más OS-t, mint bármi windows-t, de ha használnál, akkor tudnád, hogy miért nevezik “winf.s”-nak.

  29. @Jadeye: mért van az ha kaarmit irok akkor az moderaciora vár?:S most is cska az 1ik et rakta be aminke igy semmi ertelme az elozo nelkul:S am meg a w7 egezs jo lett bar a szokas h winfosnak nevezzuk megfog maradni:D

  30. még egy tipp kimaradt a cikkből.
    Ha recorder üzemmódban van a 3GS a távvezérlővel el lehet indítani a a felvételt.

  31. @Crazy: jó kérdés, az oldal motorja párszor engem is moderálásra dob. esetleg pár kulcsszó benne volt, ami miatt, de passz, erre nem látok rá.

  32. @Crazy:
    2-3napot bir nekem is, amugy ez a quickscroll nem w inter b orados cucc.
    amugy most szinezem at es nagyitom meg a sc rollbart hogy jobban lehessen latni es konyebben lehesen hasznalni.

  33. amugy bizonyos szavakat moderal pl You Tube , Spr ing bo ard, stb, mindezt helyesen egybe irod es maris mderal

  34. @Jadeye: Hasznalok mas oprendszereket is. 🙂 Efelol ne aggodj, de ettol szerintem még nem fos. Nalam mukodik, akinel nem az bamba.

  35. off
    tud valaki olyan progit, amivel beszélgetést tudok felvenni sürgős!!!!!! thx..

  36. 3.1 re GS-re szerintetek sokat kell még várni JB-re? Már jó lenne ha jönne… 🙁

  37. nincs ilyen.

  38. @evone:
    egyetertek!

  39. @Zoltan: tom h nem wb s de latszk h van wb d:) 3Gs en nem is baj 😀 csak 3gn szar:(

  40. Sziasztok!

    Ha már a tippeknél tartunk, akkor hogyan elérni a videók folyamatos lejátszását?

    Más Vista Home Basic alatt lehet küldeni és fogadni faxot?(Microsoft oldalán leírják, hol keressem, de szerintem ebben nincs benne)

  41. @Manoo: Na, ez így elég viccesen hangzott:-D Szóval hogyan tudom elérni a sok video egymás utáni lejátszását?

  42. @Zoltan: kb mennyiert vetted a 3Gs t?:) én si szeretnék de még van pár honap a tréénél…:(

  43. A Screenshot nem működik 3.1-en, ha lenyomod mind a kettőt egyszerre, akkor lelockol. 🙁

  44. @Manoo: Windows Movie Maker

  45. @Bulls: Ja, én is 3.1-en ragadtam, és már hetek óta várok 🙁

  46. Kérdésem lenne:
    3G-s T-függő 3.0 JB-elt, függetlenített Vodás kártyával használt Iphone-t lehet restorlni úgy,hogy 3.0 kerüljön vissza újra? Kollégám szerint ha restorolom akkor a 3.1 fog felmenni rá. Nagyon ráférne a telcsire egy újratelepítés, de mivel vodás kártyával használnák így mindenképpen csak a 3.0 mehetne vissza rá,hogy ultrasn0w-al újra függetleníteni lehessen!!!

  47. @dreamer: nyomod a shift gombot amikor reböksz a restore ra magyarul shift+restore és betallozod neki a regi FW t!!:)

  48. Ez tuti?
    Mert,ha nem működik akkor megöl az asszony,ha nem fogja tudni használni vodás kártyával a szifonját :-))

  49. tuti nyomod a shift gombot es raboksz a resore re feljoin egy ablak es ott betallozod neki a regi fwt enniy es akkor azt tezsi fel

  50. @Crazy: Ez az én problémámra is jó?

    ———————————————————————–

    “Az lenne a kérdésem, hogy Restore-t akarok tolni, de csak úgy hajlandó végrehajtani az iTunes, hogy közbe feltelepíti a 3.1-et. Nekem még csak 3.0.1 van fent, és nem akarom, hogy települjön a 3.1. Van valamilyen mód, hogy ne telepítse a legújabb szoftvert, de a restore meglegyen?”

  51. igen, de ez ezer eves trukk:D SHIFT+restore ablak előjön regi fw pl 3.0.1 betalloz telo felteszi ennyi de ez csak 3G re jo meg a regire mert 3gs en aszem mar nem irja ala az apple arra mas modszer kell aszem a win host fiel ba valo iras, kicsit regebbi cikk itt az oldalon

  52. Crazy: 675$

  53. nem teljesen idevágó kérdés, de a 3.1-es iPod Touch 2G-men zenehallgatás közben egyszerűen képtelen vagyok előhívni azt a sávot, ahol a szám hosszát, eltelt lejátsái időt írja ki, bele lehet lapozni a számba, és ahol a véleltlenszerű lejátszást és az ismétlést lehet be/kikapcsolni…valakinek nincs valami ötlete?

  54. Srácok!

    Egy hülye kérdésem lenne. Ha megrázom a levegőben a telefont és nincs semmi háttérzaj ami bezavarna, akkor hallok valamit, mintha lötyögne benne valami. Ez normális? Vagy van valamilyen érzékelő ami mozog benne ide-oda? Ez egy 3GS. 10 napos a telefon, zsír új állapotban van, semmi külső behatás nem érte. A 3G-m anno nem csinált ilyen hangot asszem. 🙂

  55. Szerintetek az normális hogy amikor bekapcsolom a telefont egy pillanatra mindig a lockscreen bal és jobb oldala egy pillanatra világosabb mint máshol? Ez csak akkor látszik ha fekete a háttér.

  56. bocsánat, 3.0.1-en :$

  57. Zuzzer enyem is vjoe-e is

  58. Ja es nekem a 3g-m is csinalta

  59. @Zuzzer:

    Szerintem a hangerő gombok lötyögnek. Nekem is az lötyög és ad ki hangot. Amúgy meg ha nem a gombok, akkor nem hiszem, hogy normális dolog, hogy mozog benne valami. Főleg, hogy új telefon.

  60. @evone: nem a bambaság miatt f.s, hanem sokszor körülményesebb megcsinálni benne valamit, ami más OS alatt kb 2 perc. mellesleg odaraksz egy júzer elé egy windowst: viszonylag rövid idő alatt szét tudja szedni. odaraksz elé mondjuk egy OSX-et, na azt nem fogja összebarmolni olyan egyszerűen, mint egy windowst.

    @bukko: akkor nem jól csinálod. picivel előbb nyomj home-ot, majd rögtön rá a power-t. tuti hogy működik.

  61. K3csk3
    nyomj az album boritora egyet

  62. @Joker_3G: Próbáltam hogy lefogom az összes gombot rajta, akkor is hallom belülről. A 3G-re nem emlékeszem hogy ezt csinálta volna, de szerintem azt nem rázogattam. 🙂 De közben olvasom hogy másoknak is csinálja, akkor megnyugodtam. Köszi!

  63. @Zoltan: xD köszi

  64. Zuzzer lefogac mindent akkor is zorog vmi! Nekem 3g is ugyan igy zorgott

  65. OFF bocs de nem tudjétok mikor jön a jellycar 2?

  66. berosalok nekem is lotyog vmi a 3gben:S:D eddig nem volt vele gond szal nem tom sztem hagyom
    szerintetek?:)

  67. @Zoltan: es most nem zorog a 3Gs ed?

  68. Köszi a tippeket, párat sikerült felfedezni magamtól is 🙂
    @Zoltan: neked pedig a QS2-t, nagyon bejön.

  69. Valamit nem értek:

    3GS, 3.0-ás szoftverrel az alábbiak tuti nem mennek:

    “- dupla tapp és lentart-al előre fele keresünk a zenében

    – tripla tapp és lentart-al pedig visszafele kereshetünk a zenében”

    Nekem mindkét esetben behozza a Voice Control-t…

  70. @Zuzzer: Amúgy nekem is zörög, felül, kb. a kamera mellett középen 🙂

  71. @pyro: mert a fulhallgaton kell amin adtak hozza uramisten:D

  72. 3GS-re mikor lesz végleges magyarosítás?

  73. @Crazy: Ezen nagyon jót röhögtem! 😀

  74. @Crazy: Szerintem azon próbálta, a hiba abban van, hogy ezek az újítások a 3.1-ben vannak.

    Az OS dologhoz annyit, hogy nem vagyok egy win fanatikus, azt használom, ismerem a hibáit, mégis haragudni tudok arra, aki winfosnak nevezim egyszerűen azért, mert nem ért hozzá. Vagy írjon az ilyen jobbat, vagy ne használja. Egyébként 1 hete nyüstölök egy Mac-et és elég sok hülyeséget tudnék említeni, ami nem kicsit cseszte fel az agyam.

    Pl: Egy NTFS-re formázott pendrive-ra csak pislog, mint hal a szatyorban read only módban. Hát köszönöm…FAT-ra formázhatom, de akkor ugrott a 2 gigánál nagyobb fájlok másolása. Szóval én azt mondom, minden rendszernek meg van a hibája, de amíg nem tud más jobbat addig annyival “tisztelje” már meg a rendszert, hogy nem szarozza le…ez kb olyan, mint amikor pár elvetemült minden topikban leírja a fórumokon, hogy mekkora szar a címben említett termék…kit érdekel vajon? Azért Peace!

  75. @Ace: ha igen akkor bocsi nem szoltam:P 3gm van csak de nekem ugy jott le ahogy írtam:)
    üdv

    Joger rajtam vagy velem?:S:D:D:D:D nem mind1

  76. @dreamer: na megy? :))

  77. @Crazy: Ha a Home gombot nyomogatta volna, akkor egyik funkció sem ment volna neki nem gondolod?

  78. @Ace: de a voice control:) tudtommal a home rol indul

  79. @Crazy: Én a szám léptetésre mondtam, hogy ha a Home-ot nyomkodja akkor semmi nem történik. Szóval a lényeg, amiket írt, azért nem mennek, mert azok a 3.1-el jöttek.

  80. @Crazy: Persze, hogy veled! 😀

  81. @Crazy: Baszki, szerinted mi a jó büdös francon próbáltam? Elsők között volt iphone-om 2 éve, mást nézz ilyen butának, ne engem.

  82. @Crazy:
    de

  83. @Ace: Köszönöm, ennyire lettem volna kíváncsi. Miért van az, hogy az ember beír egy tök normális kérdést, erre olyan szinten nézik hülyének, hogy az már vicc kategória. Ez most a snassz Magyarországon?

  84. @Ace: tegyél fel ntfs3g-t, és meg van oldva az ntfs. az ntfs windows fájlrendszer, azon ne csodálkozz, hogy nem tudja írni alapból. az osx hfs(+)-t használ, ami működését tekintve sokkal fejlettebb az ntfs-nél.

    a winf.s kifejezést meg nem kell ennyire véresen komolyan venni. a baj ott kezdődik inkább, hogy a dolgok többségéhez általában win-es szoftver van. vagy kezeli az osx alapból, vagy van hozzá szoftver, vagy cumi. és akkor nincs más, mint tegyél fel win-t.

  85. @Zoltan: Ezt nekem írtad? 🙂 Ha igen akkor megnyugodtam 🙂

  86. Jezus maris, regen nevettem ilyen jot a hozzaszolasokon 🙂 😀

  87. @pyro: ok bocs én értettem félre…

    most az kezdődik h te elkezdesz szidni én meg leszarom.

    hali

  88. hogy ha teged is zavar hogy tul feher a sc ro ll bar, akkor itt van ez a ket kep, tetszes szerint csereld le vele a

    0.png 1.png 2.png 3.png
    fileokat a
    /sys tem/lib rary/prefe rence bund les/qu ic kscroll.bun dle ban talahato 0-1.pngre
    szoval
    egyszerre csak az egyik verziobol legyen 0-3ig es ha az nem tetszik akkor a masikkal is kiprobalhatod
    kepek felmasolasa uta eleg s p ri n g boa rd resetet nyomni, es maris az uj kepekkel mutattja

    ez nagyobb scr o ll bar-t ad:
    kepfeltoltes.hu/090927/SAJAT_www.kepfeltoltes.hu_.png
    ez kicsi vekonyat:
    kepfeltoltes.hu/090927/sel_www.kepfeltoltes.hu_.png

    ne ijedj meg a zold szintol! azert jo mert mindenhol latni, es termeszetesen attetszo, szoval nem zavar be!!!!
    (bocs ha egybe irom a szavakat nem kuldi be az bejegyzes….)

  89. Szerintem senki nem értette mit kérdezek:

    Hogyan tudom megoldani ,hogy a telefonon lévő videófájlokat egymás után lejátsza a telefon van rajta kb 30-40 db videoklipp és szeretném ha folyamatos lenne a lejátszás!

  90. @Manoo: Ha engem kerdezel akkor szerintem sehogy.

  91. @Steev: Na igen, ez egy hihetetlen marhaság az iPhoneon. A videó lejátszása közben sem tudsz a következőre léptetni, hiában van ott a next gomb, csak tekerni tudsz vele, a vissza gombbal pedig elöről kezdeni.

  92. Win 7 -et hasznalok telsen meg vagyok vele elegedve, ertek is hozza megis winfosnak nevezem.
    T-Mobilos vagyok, veluk is valamilyen szinten meg vagyok elegedve, megis Tré-Mobilnak nevezem.
    RTL Klubbot is nezek, es Retek-Klubbnak mondom, A TV2-t pedig csiga kettonek.
    Leszarom hogy masnak nem tetszik ha igy mondom, az az ő véleménye hogy nem kellene igy beszelni roluk, ez meg az enyem. Amugy ezek a nagy cegek mind leszarnak bennunket kis embereket, csak addig vagyunk jok amig mindennel meg vagyunk elegedve amint egy kis gondunk tamad tesznek rank. Hát én is rájuk !

  93. @pyro: Totál megnyugodtam hogy mindenkié zörög és nem csak az enyém. 🙂 Akkor ez tuti valamelyik mozgásérzékelője az Iphone-oknak. CRAZY Ez miatt nehogy vissza vidd, mert majd jól kiröhögnek a szervízben! 🙂 De az is lehet hogy majd a következő 3.2-es software ezt javítja! 🙂 🙂 🙂

  94. Sziasztok!
    Bocs az offért csak nagyon gyanúsan gyorsan merül a szifonom. Ha csak simán készenlétben van és mindenből kiléptem akkor is 20 perc alatt megeszik 2%-ot. Így hát baromi gyorsan merül, estleg tudtok valami tippet (,esetleg többet is), hogy mitől lehet ez a jelenség? Jailbreak-elt 3.0.1.-es szoftverrel. Előre is köszi.

  95. @Zuzzer: eszem agaban sem volt vissza vinni:D bar lehet be kene jatszani es ki verni a balhet és kerni helyette egy 3Gs t 😀

  96. @irmes: cisnald meg a daemon vadászatot meg a finomhangolás os cikket:) am lehet normalis lehet h a push 🙂 az meg benne van a dameonos cikkben:)

  97. @Kiri:
    88-at neked irtam

  98. @Zuzzer: Szerintem inkább a kamerához van köze ennek a zörgésnek, ugyanis a korábbi U900-as Samsungnál is dettó ugyanilyen hangot hallok.

  99. hey, admin ha ezt olvasod akkor 1 pm választ írhatnál ha tudsz, akár fészbukon is!

    az első képen szereplő új füles hangerő szabályzása csak nekem nem működik a 3G-mel?

    üdv 🙂

  100. Hy Király ,tömör, 🙂 velős, és nagyon hasznos!! Köszönjük! Bár hozzátenném ,hogy ezek “többsége” a 3G-n is müködik 3.0 óta hálistennek?! 🙂

  101. @Ace: leesett 🙂
    meglesem, milyen ezekkel. bár lehet csinálok még vékonyabbat.

  102. Hi! tudja valaki, hogy a 3.1 miben különbözik a 3.01- től? Van értelme feltenni?

  103. Hy!az a problémám, hogy mostanában elég sokszor kilép a phone a megnyitott alkalmazásokból, anélkül, hogy kérném?3g 3.0

  104. @Zoltan: Esetleg tudnál felrakni a gyáriakból 15 pixelest? Vagy neked se ment azok átalakítása? Nekem nagyon csúnya lesz PS-el.

  105. Off

    bocs az offért, de jól jönne egy kis segítség! A nettvnél, hogy lehetne megkerülni a wifi kapcsolatot? Elöre is köszönöm!

    On

  106. @Kiri:
    15? alapbol 23 es meg ugy sem tul nagy

  107. Szifon source:3GUnrestrictor

  108. @Zoltan: 🙂 Nem túl szépen beraktam 15-el, még használható volt. De inkább 19-es kéne.

  109. Aloha!

    Olvastam a tippekben az SMS szöveg kijelzésének tiltását. Az is megoldható, hogy még ez az értesítés sem jelenik meg? (Nem minden esetben hasznos, ha látszik…)
    Köszi előre is.

  110. @cartmen: Én nem találtam szembetűnő különbséget.

  111. @irmes: Restore, set up as new iphone… már ha a finomhangolás nem jött be. Sajnos több “fejlesztő” sem takarítja ki rendesen a homokozóját :), ami miatt jobban merül a kütyü.

  112. @Kiri:
    nekem ez a zold van 32-es es nem zavar es latom mindenhol
    szoval nem vacakolok vele mar igy is 3kilo egy darab az eredeti meg csak 175b, nem tudom h hogy csinalta a gyerek h transparent lett raadasul indexed colorban van az ove.

  113. @csiga: Igen az csak 3GS -el megy :S

  114. Szevasztok, arról tudunk vmit hogy lesz e végleges magyarosítás 3.0ra? vagy már ne is várjam a 3.1 miatt?

  115. Sziasztok!!tudom hogy ez nem ide illik,de nagy szükségem lenne a segítségetekre!!iphone 3g van!jailbreaket akarok csinalni de nem engedi mert vmi olyasmit ir ki hogy nincs meg a megfelelo szoftverem hozza!!!kerlek segitsetek!!!mar egyszer sikerult de utana frissitettem a szoftverem es azota nem megy!!!elore is koszi a segítséget!!!

  116. helló!bocsi h ide írok a bajommal,de rem tudtok segíteni.Letöltöttem a Quickoffice-t, de nem tudom hogy pl gépről hogy kell átmásolni telefonra egy office-ban készült doc file-t…nagyon fontos lenne, előre is köszönöm a segítséget.

  117. @Joker_3G:
    Megcsináltad a shift+restore-os újratelepítést?
    Sikerült?

  118. @miv: Köszi. Akkor ez egy Apple furfang megint ? 😀

  119. @Zsoka: NET keretrendszert / framework / feltetted?
    h t tp : //w w w.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=hu&FamilyID=333325fd-ae52-4e35-b531-508d977d32a6
    szóközöket vedd ki

  120. @Kiri:
    32-es 793b kepfeltoltes.hu/090928/32_www.kepfeltoltes.hu_.png
    19-es 510b kepfeltoltes.hu/090928/19_www.kepfeltoltes.hu_.png
    este az eredetit is felnagyitom, rajottem a modszerre. csak az nincs nalam meloban.

  121. köszi 🙁 akkor így jártam szép napot info okatás rulz

  122. @evone: Szerintem ez igenis szinvonalas cikk. Nem értem, hogy tudnak kiakadni az emberek 1 gúnyneven… történetessen a Microsoft Windows Xp-jét neveztem a cikkben winfos-nak. Ezzel szerintem semmi rosszat nem tettem feltéve, hogy még mindíg szólás szabadság van.

    @Csaba29: Köszönöm, én is így gondolom.

  123. Mellesleg az iPhone-t is Szifon-nak hívom!

  124. @Anonymus: Ez aztán a színvonalas comment.

  125. De most őszintén, nektek ez a tekerős tapp tapp lenyomva tart megy?

  126. @Wask: Nekem nem, de elméletileg 3.1 en megy csak 🙂

  127. nekem a tekeres ehlyett valaki azt arulja el inkabb hogy (ja mert az nem megy)
    miert jatsza a hulye telo folyamatosan ugyan azokat a szamokat randomban mikor kb van rajta vagy 500 zene
    mindig ugyan azta a 10-20 szamot dobalja be (random modban)
    mar nagyon unom

  128. @Sonik-29: 3.1-en próbáltam, 3.0-án nem működik… mindíg a voice controll fog felugrani.

  129. @Gyurma: ezt mondtam én is 😀 hogy 3.1 kell

  130. Köszike fiúk, most már tudok majd akkor aludni:)

  131. Sziasztok!

    Csak a hozzáértőket kérdezem:
    Van arra lehetőség, hogy a kontaktok közti keresőt valami emberbarát módon lehessen elérni?
    Oké, hogy ott a spotlight, de ha telefonálsz meg van nyitva az alkalmazás, kilépsz – spotlight – 2pötty és megvan és vissza ugyan oda…ez gáz
    Ha a beépített keresőt használod, akkor az esetek 40%-ban új kontakt hozzáadása lesz, de ha el is találod a csöpp nagyítót, akkor még tapp bele a szövegmezőbe, amit baromira nem értek, hogy miért nem automatikus. it kereshetnék még???

    Szóval nincs erre valami megoldás, egy nagyobb gombbal és auto belépéssel?


Add a Comment