fbpx Skip to content

Nem tudom, hogy hányan ismeritek, esetleg követitek figyelemmel, de nem olyan régen egy PMG Apps nevű új magyar fejlesztőcsapat bukkant fel az iPhone alkalmazások világában. Ma jelent meg az első programjuk az AppStore-ban, a pmg PassCode, mely jelszavaink és személyes adataink tárolását, és kezelését szolgáló alkalmazás.

01 14

Amiért írok róluk, és a programjukról az az, hogy tetszik a szifon közösséghez való hozzá állásuk. Mindenhol azt hirdetik a blogjukban is, hogy a felhasználók igényeit tartják szem előtt a programok tervezésénél, és frissítéseinél is, valamint, hogy akár egy egyszerű felhasználó is adhat program ötletet, amelyben ha látnak rációt, akkor megvalósításra kerülhet.

IMG_0351 IMG_0350

Az a Passcode programjukból is látszik, hogy nem holmi 2 nap alatt összedobott programokkal fognak nekünk kedveskedni, hanem rendesen megtervezett, átgondolt, és szépen kivitelezettekkel. Ami a letisztultsága, és egyszerű kezelhetősége mellett mindenképpen nagy előnye a többi hasonló kaliberű programmal szemben, az az ára! Ugyanis ez az alkalmazás csak 0,79 EUR (!), míg a többi 3-4 EUR körül mozog.
Még egy dolgot szeretnék megemlíteni az pedig a magyar menü, igen van benne 🙂 akár teljesen magyar is lehet az alkalmazás!

Kérdezni lehet commentben illetve a program hivatalos oldalain:

PMG Apps weboldala: http://www.pmgapps.hu
PassCode részletes leírása és linkje: http://pmgapps.hu/ismerkedj-meg-te-is-a-pmg-passcode-jelszo-menedzser-programunkkal

AppStore Link:

passcode-icon

Olvasd el a hozzászólásokat is

47 Comments

  1. Hasznos kis progi lehet, sok sikert még a csapatnak 🙂

  2. Instant get, lesz számomra, ha a Handy Safe-ből (Symbian/WM örökség) áttudnám tenni a dolgaimat és/vagy ha lesz hozzá PC kliens is.

    Sok sikert a fejlesztőknek.

  3. Jesszus, ez olyan nyálasan néz ki, hogy megvettem… végre magyarok is tudnak első osztályú App-ot csinálni, csatlakozom a sok sikerhez!!!!

  4. Én ismertem már az oldalt, vártam már, hogy kipróbálhassam az alkalmazást! 0,79 EUR-t simán megért, és legalább a különböző mysql, ftp, email, stb. hozzáféréseimet észben fogom tudni tartani 🙂 Vagyis a telefonba 😀

  5. tutira nem tarolnek semilyen jelszot hozzaferest egyetlen szofrverben sem, akar ki is kodolta….

  6. Kérdés: Ezzel vagy bármilyen más appal lehet olyat művelni, hogy levédem jelszóval bizonyos részeit a telónak? Pl az sms-eket?

  7. Igen, pl. Lockdown-al megtehető, hogy a telefon részeit jelszóval véded le. Cydia-s program.

  8. @JrCsG: Bocsi, ez muDao-nak szólt

  9. @JrCsG: Köszönöm!

  10. MuDao: a szifon is tudja a jelszavas védelmet, de akkor mindent lezár.

  11. Bassz, ha nem lenne benne magyar nyelv, megnemmondtamvolna hogy HU csinálta… gyönyörű oszt PONT. I like it:-)

  12. Sziasztok, tényleg öröm a magyar siker. Valaki írhatna a reMail alkalmazásról is. Az is magyar fejlesztés és úgy tudom egyedülálló módon teljes keresést tesz lehetővé a levelek tartalmában, név, tárgy mezőkben stb. Ami szerintem nagyon jól jön, ha valakinek óriási mail forgalma van. http://www.remail.com/

  13. 0,79 EUR-ért én is simán lecserélem a LockBox Pro-t 😀

  14. A koncepció nem rossz, megvettem, csak kár, hogy bugos… remélem lesz update hamarosan.

  15. @esfrost:

    Szia, azt meg tudod mondani h mi a bug? Nekünk nem sikerült megfektetni, pedig nagyon kínoztuk… kérlek, küld el a kapcsolat oldalunkon keresztül és javítjuk!

  16. Sziasztok,

    Köszönjük a sok véleményt, melyet itt vagy eMailen, weboldalunkon küldtetek nekünk és bevallom nagyon megtisztelő, hogy mindössze 10 óra alatt az egyik legnépszerűbb alkalmazás lett a HU iTunes-ban. Köszönjük mindenkinek!

    Egy másik oldalon már írtam az előbb, hogy tervezünk e program mellé egy asztali alkalmazást is PC/Mac környezetre, remélem minél hamarabb elkészül és szinkronizálhattok. 🙂

    Elek Tamás

  17. 🙂 helyes, azt várjuk! Mi köszönjük a színvonalas alkalmazást.

  18. JB windows alatt kéne már 3.1re 🙁

  19. En is parazok egy 3party appba megadni barmi szemelyes infot. Aztan kitudja mikor ugrik fel egy cayman szigeteki szerverre minden titkos adatom 🙂

  20. istenem akkor ne összefüggően rakjátok fel a jelszavakat felhasználónévvel együtt :Dde ez csak egy ötlet.

  21. Ez a progi az első beruházásom! Sztem tényleg megéri pénzt kiadni érte! Csak így tovább!!

  22. És majd jó magyar szokás lesz belőle szokás szerint ! Appulo.us !!! Torrent !!!De ezt nem lehet kivédeni !

  23. @Ginopapa: Megvettem. Nem sok mindent veszek meg, de ezt igen. Csakmert magyar. 🙂 (Tokitori, c64 emu, passcode,SidPlayer, melongolf kb ennyi amit megvettem)

  24. Sziasztok lenne egy OFF-om!Sorry érte de eddig nem kaptam sehol választ.
    Szóval.
    Megvenném az IPhone 3GS-re az AppStore-ból a LogMeIn progit.Kérdésem az lenne h müködik e 3g-s hálózaton vagy csak wifin?Nem kevés pénzbe kerül és ha nem megy 3G-n akkor nem veszem meg.
    THX

  25. Egyébként én is megvettem a progit.Eddig 1Password nevü progit használtam,Sajna az elönye annyi hogy lehet az asztalival szinkronizálni.Remélem mihamarabb meglesz ebben a progiban is és akkor tényleg nem lesz párja.

  26. @Fapuma77: megy 3G is meg EDGE-n is csak ott már nagyon lassú..

  27. @trafik: a remail-t nem ismerem, de az email boxban való keresést a Deepfish nevű progi végtelenül profin csinálja, webIS a fejlesztő, aki a Pocket Informantot is csinálja.

  28. Off van akihasználja a push to talk progin a dumálást? A szifon.com groupban?

  29. Sziasztok!
    Bocs hogy OFF! de kifcsit csalódtam!!
    3 hete próbálok valakit vadászni, aki tudna nekem segíetni Mcleaner ügyben!
    Csak a hívásokat blokkolja! Az sms-eket nem!! ?? 🙁
    A másik kérdésem, hogy melyik az a progi, amelyikkel a kijelölt sms-eket tudom vagy külön mappába rakni, vagy eltűntetni, tehát törölni nem akarom!
    Köszönöm …. 3-4 hete van szifon ééés wonder!!! Ui.: Nem akarom itt fárasztani a többieket, aki tud segíteni akkor [email protected] THX

  30. OFF:
    Hellosztok!
    Létezik vlmiféle olyan cydias progi ami meggyorsítja a fetch new datat emailküldésnél.
    Nekem elég fontos lenne hogy legalább 5 percenként frissítsen vagy még kevesebb!

    Előre is köszi,
    Üdv.

  31. @Elek Tamás: Csak gratulálni tudok ,ehez a szinvonalas app-hoz! Remélem még sokat hallunk a csapatról! További sok sikert kívánok! Hajrá! 🙂

  32. Üdv!
    Megvettem az APP-ot, mert ezzel is támogatni szeretném a magyar fejlesztőket.
    De használni nem merem mivel…..
    …… nem tudhatom biztosan, hogy nem-e be van építve egy olyan része a progiba, ami az elmentett adataimat továbbküldi esetleg valakiknek, akik ezzel visszaélnének. Kérem a fejlesztök ezt ne vegyék magukra, de mégis, mi a biztositék arra, hogy adataim nem kerülnek ki a telefonomrol a fejlesztök felé. Rengeteg banki adatom van, amit jo lett volna kéznél tartani, de nem merem betenni szifonomba 🙁

  33. Zsola: A biztosíték az a szavunk és a hitelünk. Mi elsősorban nem iPhone fejlesztésekkel foglalkozunk. Ha kiderülne, hogy esetleg ilyen beépített funkcióval rendelkezik a program, akkor elvesztenénk a hitelünket, és csődbe menne a cégünk. Ez gondolom belátható, hogy nem célunk nekünk sem. A te bankkártya adataidra meg pláne nem vagyunk kíváncsiak, hiszen azt se tudjuk, ki vagy 🙂

    Illetve bízni kell az Apple-ben, hogy nem enged át olyan programot, amely káros lenne a felhasználók számára. Hiszen ez számukra is elég nagy botrány lenne.

    Valószínűbb, hogy leütnek, és elveszik a pénztárcád mint, hogy egy magát komolyabban vevő cég ilyen szándékú programot fejlesszen és tegyen közzé.

  34. Nekem is bejön a magyarapp, még több ilyet!!!

    Off: nem tudjátok, hogy mitől van az, hogy írok egy sms-t, közben becsörögnek, és a hívást követően eltűnt az, amit írtam? Hogy lehet ezt kiküszöbölni? Csak a iPhone-os sms progi van fent, semmi más, azt használom. Lever a víz egy hosszabb sms írásakor, hogy mikor csörögnek be. Azt meg hülyeségnek tartom, hogy 10 másodpercenként másolgassam, hogy egy ilyen után vissza tudjam rakni.

  35. @Zsola: Szia, a legálisan megvásárolt programokra 100%-os garanciát vállalunk. Nem lenne érdekünk ilyet tenni, hisz egy életre leírnánk magunk, nem csak előttetek… A warez forrásból származó programokra semmilyen garanciát nem tudunk vállalni, hisz az átment még egy fejlesztőcsapaton és azt, hogy ők mit tettek bele/hozzá az már kérdéses…

    Ha bárkinek kérdése van a programmal kapcsolatban nyugodtan hívjatok akár telefonon is, szívesen válaszolunk minden kérdésre szóban, írásban.

    Tamás

  36. @Bodonyi László:
    Zsola: A biztosíték az a szavunk és a hitelünk.
    Sajnos nem győztél meg engem sem!
    Ismerjük a “magyar garanciát” is, ami arról szól, hogy ha nagy a gáz, akkor nincs garancia.

    Én azt tanácsolom, hogy senki ne tartson ismeretlen és ellenőrizhetetlen programban olyan jelszavakat, ami értékes lehet!
    Ha a program teljes forrása áttekinthető lenne, és saját magam fordítanék belőle futtatható applikációt, még nyilván akkor is lehetnek benne trükkök (kódolás gyengítések), de azért a nyilvánvaló dolgokat ki lehet szűrni (pl. hogy a program emailben elküldi-e vagy sem a jelszavakat.

    “Illetve bízni kell az Apple-ben, hogy nem enged át olyan programot, amely káros lenne a felhasználók számára. Hiszen ez számukra is elég nagy botrány lenne.”

    A Pinch Media library történet ismerős?

  37. @johnzero: Igen, ismerős a Pinch Media. De az speciel statisztikát küld, bár nyílván ez is mocsok dolog. De aki nem tudja felfogni, hogy nem érdekünk a saját magunk lejáratása és csődbe juttatása, annak akkor csak azt tudom mondani, hogy ne használja. 🙂

    És nem keverném ide a tárgyakra vonatkozó “magyar garanciát”, mikor valami eltörik, elromlik, és nem cserélik garanciába. Az egy teljesen más dolog, és ott le is írják sokszor előre, hogy ha XY hiba van, nem cserélik.

  38. @johnzero: Ez aranyos volt:-) ha orosz vagy “ismeretlen” fejlesztőtől vásárolsz igazad van, de én ma már több emailre és telefonra is válaszoltam…

    Egyébként a Profartis nagy cégeknek és multiknak készít online rendszereket, melyekbe a belső CRM rendszerek is beletartoznak. Ezek több millió ft-os rendszerek. Minden adathoz admin-szinten hozzáférünk, ezeket nagyrészt mi hostoljuk csúcskategóriás HP szervereinken, és mindenkivel egy nagyon bonyolult titoktartási nyilatkozatunk is van, még a nálam dolgozó alkalmazottaknak is a Profartissal… De ez mellékes:-)

    Szerinted miért lenne érdekem bármilyen adatgyűjtő rendszert beletenni ebbe a kis 200 Ftos appba?:-))) Ezt ugye te sem gondolod komolyan:-)))

  39. Az biztos,hogy én sem írnék bele semmilyen jelszót.Mert ugye nem hiányzik,hogy emailban meg küldje az adatokat.

  40. OFF: 3GS-em van 3.0-ás firmw. és akadt 1 kis gond… tegnap és tegnap elött csinálta ezt a teló. este 83%-on volt az aksi reggelre pedig teljessen csontra lemerült. Még be sem lehetett kapcsolni a készüléket, annyira. Ötlet, hogy mi okozhatja ezt?

  41. en meg mindig nem ertem miert kell barmijen jelszot, titkos adatot tarolni egy telefonban amit el lehet hagyni, vagy el lophatjak, es akkor az feltorheto, minden adat visszanyerheto belole.
    azt nem feltetelezem hogy az alkotok emailben vagy barmilyen mas uton modon lekernek a tarolt adatot a programbol, tenyleg maguknak artananak vele.
    de ennek ellenere folosleges dolognak es nem biztonsagosnak tartom, az elobb irt indok alapjan.

  42. Jelszót nem,legfeljebb recepteket tárolni jó:-)

  43. Srácok én megvettem, nagyon elégedett vagyok vele.

    Biztonságra visszatérve: akinek nem tetszik, vagy nem bízik benne, ne használja. Viszont ha jobban megnézitek, be lehet kapcsolni 64bit-es titkosítást (nem egy nagy kaland, de elég sokat kell vele így is szöszölni, mire kinyered ami érdekel) , valamint le lehet védeni mesterjelszóval magát a progit amit ha úgy állítasz be, akkor min. 5 hibás beütés után minden bevitt adatot töröl.

    Ha meg titokban mégis adatokat küldözgetne (bár nem hiszem) akkor perelni még mindig lehet, és azt a pert tuti megnyernétek.

  44. Nem tudom mi a gondotok, rengeteg hasonlo celu program letezik mar es letezett is mindenfele rendszerre es telefonra. En egy masikat hasznalok, es igen, beleirom a dolgaim, a bankkartyaszamomtol kezdve a banki oldal jelszavaig mindent. (bar nem teljesen uptodate, de nem azert mert nem bizom benne, hanem mert lusta vagyok :)) Ha valaki meg szeretne szerezni ezeket az adatokat akkor a legbonyolultabb modszer lenne ellopni a telefonom es elkezdeni feltorni a titkositast, ennyit nem er meg a benne levo adat senkinek. Az pedig tenyleg nevetseges, hogy azt feltetelezitek, hogy elkuldi az adatokat a program valahova. Miert tenne ? Senkinek nem erdeke, sot…

  45. Nem rossz a cucc, rewiew-ban leírtam a nyűgjeim azért^^

    Viszont ide be is írom, hogy a Wallet kevesebb design-nal nagyobb titkosítással csak “angolul” ugyanezt tudja…sőt még többet, mert hivatalosan multiplatform és szinkronizálható oda-vissza, bár talán ez már fizetős. Viszont a lokális része teljesen ingyenes.

    Így ha nem akarsz kiadni ~ 420 HUF-t inkább azt…

  46. Amúgy a kategóriákat miért csak magyar nyelvre nem sikerült lefordítani?:'(

    Írhatom át az összeset…

  47. Sziasztok!
    Én anno meg vettem az iphone 3GSre, még karácsony előtt be szereztem a 4St, de a programot már nem találtam meg, ugyan akkor a család többi tagja is iPhoneos (mindenkinek jobb van) és ő nekik fent van a program, de ők sem találjak meg az app storeban, valaki tud valamit a PASSCODE programról? Vagy most mi van?


Add a Comment