fbpx Skip to content

A TrueAxis, egy Ausztrál játékfejlesztő cég kiadott egy gameplay-videót a hamarosan kijövő ’Jet Car Stunts’ nevű játékukhoz az iPhone-ra. A TrueAxis az a cég, aki éppen a Space Trpper nevű játék iPhone-ra készített változatát is piacra akarja dobni, aminek elvileg már ki kellett volna jönnie, na mindegy…

jcs01

A TrueAxis-nak van egy úgynevezett ’True Axis Physics SDK’-ja (bövebb info : http://www.trueaxis.com/physics/index.html), ami úgy látszik ennek a játéknak lesz az alapja.

jcs10

A toucharcade ezt írja róla: “egy mókás,  3D autós játék, magas ugrásokkal, légi pörgésekkel, lebegő peronokkal, csavart utakkal, furcsa manőverekkel és hihetetlen kinézettel.” A játékban két játszási mód lesz:

Platforming – A játékos egyik útról a másikra landol, miközben hihetetlen ugrásokat és trükköket csinál a levegőbe, hogy elérje a célt (no persze ehhez kell egy kis rutin..).

Time Trails – A játékos  egy attrakciókkal teli pályán megy körbe- körbe, hogy minél jobb időt menjen. Gondolom ezt mindenki sejtette J.

jcs09

Az irányítás természetesen a jól bevált accelerometer-el történik, nem csak a fölsőn, hanem a levegőben is, miközben (mint már mondtam), örült ugratásoknak vagyunk kitéve. A trailer videó jól néz ki, itt látható:

Az ára egész tűrhető, kezdetben $1.99 lesz az ára. Hamarosan.

Olvasd el a hozzászólásokat is

94 Comments

  1. hát ez nem lesz gyenge:)

  2. Hasonlít a TrackManiahoz.

  3. @hazmester:
    elso gondolatom volt nekem is:)
    ezzel a jatekkal PCn is eljatszanek

  4. szia Zoli
    tudsz elado 3gs-t?

  5. esetleg 3g?nagyon kellene az sem baj ha használt!

  6. Skacok!
    itt van valaki aki tud elado 3g-T?vagy 3gs-t?kérem jelentkezzen!

  7. Celemtano.nekem van 1.msn?

  8. igen megyek!

  9. Sziasztok!

    3.01-em van, ha restoret szeretnék csinálni, anélkül, hogy a 3.1-et feltegye az iTunes, akkor DFU módban csatlakoztassam és shift+restore kell kattintanom?

    Mielőbbi válszaitokat előre is köszönöm.

  10. saurik “klónozta” az apple aláírószerverét, amire átirányítva az iTunes-t, aláírja az ipsw-t, így lehetséges a 3GS esetén a downgrade és a jelek szerint megoldja ezzel az összes jelenlegi ECID, IBEC, IBSS gondot. bővebb infók itt:

    saurik . com/id/12#howto

  11. @Jadeye: ja, feltétel, hogy a ECID on file SHSH meglegyen. ha nincs, akkor cumi…

  12. @Jadeye: és ezt az ECID on file SHSH fájlt hogyan tudom megszerezni?

    Valamint itt még ír egy dologot, ami ném cumival jár, de sajnos nem értem teljesen.

    This point should be stressed: even if you don’t jailbreak, and even if you never intend to jailbreak, you should consider using the new “on file” service.

    Let’s say that Apple releases an OS upgrade in the future, you take it, and they break something important. Maybe they break your e-mail account, or your todo list. Your business is now crippled.

    If only you could downgrade, right? Alas, Apple won’t let you anymore. That’s where the new signature cache server comes in: by doing your restores through this server you secure your ability to not accept upgrades from Apple if the need is dire.

  13. @hazmester: mivel az apple már nem írja alá a 3.1 alatti ipsw-ket a 3GS-esek számára, így ha ez az ECID on file SHSH neked nincsen meg, akkor JELENLEG ezzel nem lehet mit csinálni…

    ugyanakkor nem kell parázni, hiszen:
    @MuscleNerd: worth repeating to nervous 3GS owners: “once JB, always JB” even w/o signed files. Unless you update to official IPSWs. a broken chain of trust means you can always update to pre-hacked IPSWs. Just have patience for the tools and stay clear of Apple’s IPSWs.

    tehát JB mindig lesz, maximum custom fw-t kell gyártani hozzá, azt meg már megszoktuk. custom fw-ben pedig kilőhető a baseband update, így megmarad a jelenlegi, ami ugye függetleníthető. szóval türelem, 3GS tulajok mindenképp. nemsoká lesznek tool-ok úgyis.

  14. @Jadeye: Na gyerekek, működik a restore 3.01-ről 3.0-ra, az IBEC és IBSS fájlokat is le lehet menteni! (3GS)

  15. bocsi, de OFF:

    nemrég kezdődött nálam egy 3G karrierje és próbáltam a Skype-ot felrakni. egyszer itunes-ból és egyszer installous-ból. látszólag fel is ment, de mégsem. appstore-ban is van, ha jó tudom, de akkor miért nem megy fel? OS 3.0 + JB

  16. @Jadeye:

    Tehát akkor most a 3GS-em lévő 3.01-et tudom restoreolni 3.01-re csak simán DFU módban shift + restore-al?

  17. Kicsit OFF leszek,de a problémám nagyon aggasztó….
    Miért vagyok bekapcsolt, feljeletkezett hálózatnál nem elérhető másik hívó fél számára?
    3G T-Mobile, OS 3.01, ultrasnow + Voda SIM

    valaki esetleg tipp, ötlet etc.?

  18. @hazmester: elvileg csak akkor, ha követed saurik leírását, és előtte meg lett neked az ECID on file SHSH. ha nem, akkor elvileg nem megy, csak 3.1-re. de Ace azt írja, hogy neki megy a restore, szóval most lehet, hogy az apple épp valamiért mégis engedi, hogy mehessen a restore 3.0.1-re 3GS esetén.

    szóval @Ace: ezt kifejtenéd bővebben?

  19. @Ace: üdv kérdésem az lenne, hogy 3.0.1 jb ről tehát lehet msot restorolni 3.0.1-re?? másik, hogy ezeket az ibec ibss fájlokat a windows/temp mappába tárolja a restore alatt a gép vagy hol??

  20. komolyan mondom,h a fasz kivan! miért nem a 3GS problémák post alatt beszélgettek? kurvára idegesito,h csak errol a szar 3GS-rol olvasok a kommentekbe,meg h a sok gyokér rinyal,ahelyett,h olvasna… hihetetlen, tényleg

  21. @Jadeye:

    Ok akkor várok a 3.1 JBre, addig nem matatok

    Még egy uccsó kérdés, eltávolítottam a Magyar localt és azóta nem indul a Cydia, Hogy tudom visszaállítani a Cydiát?

  22. A kedves vendégbloggert tanítsátok meg magyarul és helyesen írni, a kommenteket meg igazán moderálhatnátok.

  23. @Jadeye: 3.01-ről csak 3.0-ra engedi, ahogyan Saurik is írta, abban az esetben, ha követed a leírását, azaz átírod a host fájlt, illetve ha cydiaban engedted, hogy az ECID-et tárolja. Ezen kívül csak Recovery módban megy fel, előtte kell elindítani az IBEC & IBSS grabbert és restore közben neked kimenti a szükséges fájlokat.

  24. @siriuspapa, @kiskacsi: a kérdéseket szinte mindig a legaktívabb topikban teszi fel a többség… ezen kár mérgelődni. (pláne én is elcsesztem, a saurikos kommentet én sem is ide akartam, hanem a 3GS alá, de már mindegy volt, mert sikerült rányomnom).

    az OFF meg egészen addig mindennapos lesz, amíg nem lesz valami fórum: ugyanakkor a fórumban is mindig OFF-olnak, szóval kb fölösleges ezen mérgelődni, hiába zavaró.

    a moderálás meg azért nem úgy működik, hogy ül az oldal admin felülete előtt pár fizetett ember, aki lesi a kommenteket. itt mindenki a szabadidejét áldozza erre, szóval ilyesmit kvázi lehetetlen elvárni, hiába lenne néha valóban célszerű.

  25. @Jadeye: jo,én elhiszem,igazad van… de akkor is idegesito

  26. @celentano: Nekem is van egy eladó 3G-m. 🙂

  27. @Zuzzer: engem lehet érdekelne.kicsit bövebben róla.mail:andras.hosszu kukac yahoo

  28. @BPepe: Mert a push be van kapcsolva….kapcsold ki és indítsd újra utána jó leszel,nekem is volt ilyen gondom.

  29. @Jadeye:
    ez szep es jo
    saurik.com/id/12#howto
    kerdes az apple mikor zarja ezt be egy itunes foltozassal…

  30. Skype-os kérdésemre valaki?

  31. on:
    ez a gém tiszta trackmania.. 🙂

    off:
    @hazmester: én is így vagyok ezzel.. inkább megvárok egy biztos jailbreaket, minthogy msot elrontsak valamit… az ECID file on SHSH az nekem is megvan, de még mindig nem értem, hogy ez tulajdonképpen mit jelent? úgyértem majd ha kell nekem az a szám, vagy ilyesmi, akkor honnan fogom megtudni?

  32. @tr00p3r: hogyérted azt, hogy “látszólag felment, de mégsem”?? a Skype progi ingyenes, szóval az AppStore-ból tedd fel szvsz.

  33. na szerintem ezt a restore 3.0 3Gs temat folytassuk
    ITT elozo post amugy…
    fel is tettem egy kerdest.

  34. Sziasztok
    Kene nekem egy kis segitseg a dexter jatekhoz mert a maaodik kuldetesben nem tudom mit kell csinalni( ez az a palya ahol a lakasban vagyok)

    elore is koszi a segitseget.

    Egyebkent akit erdekel appulo.us en.

  35. Feltoltam a TomTom-ot én is, de nem az igazi szerintem. Jobban tetszik az iGO és a Navigon!

    5-ös listán ha pontoznom kellene, akkor:

    Navigon 5pont
    iGO 4pont
    TomTom 2pont

  36. @kareeka:

    Úgy értem, hogy iTunes-ből szinkronizálva vagy Installous-ból telepítve végig fut minden, de az ikonja hiányzik a SpringBoard-ról. Illetve a kereső sem talál semmit a Skype szóra az szifonon….

  37. @h.andras: Ment mail.

  38. off:
    🙂
    on

  39. @Jadeye: Ezzel azt is mondod, hogy az ECID on file SHSH egy átmeneti “szolgáltatás” volt Sauriktól, azaz aki akkor rányomott a Cydiaában, anakk ok, azóta nincs ez a lehetőség?

  40. ööööö… láttátok h kint van a 3.1? frissített már vki?

  41. @matt: nemmondod? télleg kijött? o.O

  42. aha most nyitottam iTunest és írta is, meg apple.com-on is fent van

  43. @kareeka: The free iPhone OS 3.1 Software Update includes some great new features, as well as all the features from previous updates. iPhone OS 3.1 gives you Genius recommendations for apps, lets you download ringtones wirelessly, offers a new way to organize apps on your iPhone, and more.

  44. Sziasztok! Valamiért nem tudom hozzáadni a cydia.crackulo.us címet a cydiához. Mit szúrok eeel? 🙂 a cím avult el?

  45. na már csak a jailbreaket kell kivárni 😀

  46. @matt: igen sokan tudnak már róla…de NE frissíts SEMMIKÉPPEN SE!Mert nem fogod tudni downgradelni!

  47. @tomset: “Unfortunately, as Apple is no longer allowing users to sign the 3.0 firmware, it is no longer possible to register your device with Cydia.
    Luckily, it has been reported that iPhoneOS 3.1 is vulnerable to another exploit. This means that, once a jailbreak is released for 3.1, users will be able to prepare themselves for future jailbreaks even if they missed the first round of signature storage (which I unfortunately was only able to start very late in the 3.0 game).
    Once you even attempt to use this service (or if you tell Cydia to “make your life easier”) you will be signed up for the signature tracker, and Cydia HQ will do its best to manage your ability to restore.”
    Sajnos most mar nem elerheto ez a “szolgaltatas”, legkozelebb akkor tudjuk majd hasznalni ha sikerul a 3.1-et jailbrakelni. Szoval marad a varakozas.

  48. @matt: Már lassan 1 hete kinn van egyébként…de ha elolvasod a korábbi bejegyzéseket tudhatnád, hogy nekünk ez már nem új.

  49. @Ace: hát akkor picit lemaradtam sry, nem voltam mondjuk itthon de visszanéztem a bejegyzéseket… de lehet akkor ez kimaradt. bár tegnap még nem írta az iTunes csak a 3.0.1-et, h arra frissítsem

  50. OFF:

    Találtam egy remek ingyenenes magyar programot ami igazán hiánypotló.

    h t t p : //itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=329601534&mt=8

    minden mozi rajongónak kötelező darab.

    On.

  51. @san2000: A link vége lemaradt id=329601534&mt=8

    Mozi 24 .

  52. @tomset:
    ha jol ertem saurikot este frissiti a cydiat es lesz ra lehetoseg megint

  53. Felraktam Appstore-ból a Skype-ot! Felment, megjelent az ikonja és el is indul! Aztán töltés után kiad egy üzenetet: ez a Skype csak a 2.2.1 illetve 3.0-ás módosítatlan verziójával működik….. Ezzel találkozott már vki?

  54. A vendég blogger által alkotott förmedvény olvasatlanul lett kiposztolva? Vagy adminnak nem tűnt fel, hogy mennyire #@%…? Ez az oldal minőségét rontja. Fogalmazni sem tud, és helyesen írni sem. Egy 10-12 éves színvonalát hozza.

  55. @tr00p3r: NEm. Nekem is JB telom van es siman leszinkronizalta az itunes a Skypot, es mukodik is rendesen. Mondjuk en nem mobilinstalation hasznalok hanem AppSync-et, de szerintem ennek nincs jelentősége.

  56. @matt: enyhe iróniával mondtam, bocsi, ha nem jött át 😀

    @tr00p3r: ilyennel még nem találkoztam pedig már mióta megvan a telóm (2-3 hete) folyamatosan használom is a Skype-ot… :S

  57. Srácok, azt meg tudja valaki mondani, hogy hogyan tudom a full navigonbol kiszedni csak a magyar térképet? Ugyanis ez az 1.85 giga elég sok, nekem pedig csak a magyarra lenne szükségem…
    Vagy nincs esetleg valahol egy ilyen csak magyar verzió? Az 1.1-ből anno valaki megcsinálta, ezzel mi a helyzet?
    Köszi

  58. @kareeka: de de közben leesett 😀

  59. Bocsi az Offért
    üdv mindenkinek
    Akik múltkor próbálgatták a PushToTalk progit azok kipróbálták már a 2.0 verzát hogy azzal is vannak hibák?Csak mert lehetne megint Szifon szobán csacsogás 🙂

  60. Vkinek vmi jo angol m
    agyar szotárprogi ? 😀

  61. Az új Dev Tem cikkről nem is írtok…:D nahát… 😀

  62. Párdon, Dev Team…

  63. @Aky: @zoltan: Köszönöm, így értem. Nem marad más hátra, mint figyelni Saurik bácsi dolgait 😉

  64. @Kozmo:

    Ez lenne nekem is a kérdésem. Bár gyanús, hogy csak fizetős szótár program van.

  65. sziasztok
    jól néz ki a játék, de én igazábol nem ezért irok, hanem azért, mert apukám idén 3.szor tette tönkre/vesztette el a mobilját, ami egy drága fos nokia, amit ki sem tud használni. (Torda, a dzsííí piiiii eesszt hogy inditom el??? nekem van mobilnetelőfizetésem, de mire is jóóóó????)
    tehát nem ért hozzá, és idáig sikertelenül próbálom rávenni, hogy iphone-t vegyen, mert a mobilnetet is duplán használná ki, meg egyszerúbb is sztem kezelni egy idő után.
    a kérdésem az, hogy hogyan tudnám rávenni, hogy iphonera váltson? az egyetlen indok idáig az volt hogy a nokiát szokta meg…

  66. @Kozmo: Ez engem is erdekelne.

  67. Úgy veszem észre, hogy a 3.1-es bejövetele után, mindenki össze-vissza irogat minden baromságot. Szóval én is és még szerintem pár ezren megköszönnénk ha valaki, aki ért is hozzám leírná, hogy jelenleg mi a helyzet, összefoglalva és mikor lehet cydiát tenni 3G-re és 3GS re.

    KÖSZÖNJÜK azok nevében is akik nem csak játszani használják a szifont.

  68. Javítom: nem hozzám, hanem hozzá 😐

  69. @samgar: 3.0 + cydia(JB) + unlock, ok, ezzel gondolom nem mondtam újat. 3.1-re MÉG nincs törés, unlock meg mégugyse, de sztem ha lessz itt megtalálod azonnyomban… ennél többet sztem nem nagyon lehet írni a kérdésedre… 🙂 Jah meg amit a DT-sek is sulykolnak: ne frissíts 3.1-re.

  70. @Thende:

    Már megtörtént. Nem véletlen az érdeklődésem.

  71. kicsi navigonos off

    ha valamit erdekel akkor a szifonos magyritas muxik az 1.2re. ha felteszitek a navigont csak ra kell ereszteni a szorszbol a magyaritast. a beallitasoknal egyedul az ipod-os beallitasra ir “kodot” de az egy sorral megoldhato. ifile-al megnyitottam a gui.stringet es beleirtam ezt a sort
    “TXT_SHOW_IPOD_CONTROL_IN_MAP” = ”iPod kezelése a térképen”;
    mentes es mar kesz is.
    csak ennyit akartam
    ja a hangokat majd csak reggel hazafele tesztelem

  72. És tovább kérdezek:

    Ezek az angol nyelvű leírások mire jók akkor? Ha tényleg működik, miért teszi meg valaki a közösségért, hogy lesz olyan szíves és lefordítja nekünk?

    “How to Downgrade iPhone 3GS OS 3.1 to 3.0 With Cydia SHSH”

  73. PushToTalk 2.0 az Appulos-on

  74. @samgar: ez esetben passzolom… 🙁

  75. @cia: én is erről érdeklődtem pár sorral feljebb 🙂

  76. @Sonik-29: aha már látom 🙂

  77. @cia: egyébként tesztelted vagy még nem volt rá időd?:)

  78. Még nem majd holnap.

  79. Bizony ám! Fenn van a push to talk 2.0 az appulo-n. Gyertek dumálni! Group: szifon.com, jelszó: szifon.com Lehet hogy ott érdemesebb feltenni ha kérdés van, nem szemeteljük tele a blogot. 🙂

  80. Hello
    Nem tudtok egy valodi navigon 1.2-es europe version linket?

  81. OFF nektek nem bug-os ez a push to talk?

  82. Ja és nekem is van egy eladó 3G-m!
    MSN: mkb_td kukac hotmail.com

  83. DEV TEAM oldala! VAN JAILBREAK!

  84. csinálok szivesen custom firmwaret, csak nemtudom hogyan kell most csinálnám elöször! nem szeretnék kicseszni emberkékkel

  85. Egyenlöre csak Maces JB van ha jol látom,PwnageTool.Elvileg vmikor a közeljövőben jön Macre és Windowsra a redsn0w is.
    3GShez persze nem jó,és aki az ultrans0wal akarja függetleníteni később a 3gt,az természetesen ne az iTunes updattel tegye rá,hanem custom FW kell!
    Hátha vkinek segítettem 🙂

  86. Neharagudjatok csak gondoltam ide írok mert sürgős lenne és rátok lehet számítani! (eddig lehetett:D)
    Van egy 3G-s Trémobilos Iphone-om és 2-3 hete jelentkezett a kijelzőn 2 piros kis villogó pont…utána váltogatták a színüket…néha zöld néha piros:) Tegnap óta pedig már vízszintesen is megjelentek elég nagy csíkok. Ma kérdeztem a srácot az egyik Apple boltban és azt mondja kicserélnék elvileg. Szerintetek? Nem fogják azt mondani hogy biztos nem vigyáztál rá…leejtetted…lőttek a garanciának:P
    Valaki valami ötlet? Fődarab csere menne?:D
    Köszönöm válaszotokat

  87. Sziasztok!

    Off.
    Egy kis kérdésem lenne az hogy a viharban van a szifonnal hogy egyszer két napig neonzöld pixelhiba van aztán eltűnik aztán előjön majd kettő és az is eltűnik és ezt csinálja folyton. Valami gyógymód? Köszi előre is.

  88. @Gabaaa: Természetesen mindent mondhat, de azt azért biznyitania is kellene. Tehát ha te tudod hogy semmi olyat nem csinaltal vele amit állit (leejtetted, lepisilted, tehén seggébe dugtad) mond neki OKÉ akkor erröl vagyunk fel egy jegyzökönyvet, mert vélemény és seggjuka mindenkinak van de a feltételezést azért nemártana igazolni.
    Amugy szerintem ez garancialis ha még van garid.

  89. @Gabaaa: Ha garanciális a készülék ,akkor szinte biztosan ki fogják cserélni! Maximum megnézik ,hogy nincsenek e rajta külsérelmi nyomok amik egy esetleges leejtésből származóan bizonyithatnák a kijelző hibáját,nem megfelelő használatra hivatkozva!

  90. @emilmano: Próbálj ,meg egy garanciális cserét ,ha még van rá! Lehetőleg akkor vidd be mikor a hiba épp látható! 🙂

  91. Köszönöm mindenkinek a mielőbbi válaszát! Van rá garancia. De már egyszer kicserélték. Mindent bevetek:D


Add a Comment