fbpx Skip to content

LaC kolléga írása, köszönjük neki! 🙂

AudioIn  – WIFI wireless headphone

308550407screen 308550407_4screen

Nemrég fedeztem fel az alábbi kis programot. A lényege, hogy képes a pc-nk audio kimenetét WIFI-n keresztül a telefonra továbbítani. Ehhez persze szükséges egy apró server program telepítése a gépünkre. A beállításokkal nem kell sokat bajlódni, mondhatni semmit nem kell csinálni. A program tartalmaz egy alap touchpadot is( hangszóró formájában).  Nagyjából fél órát próbáltam (egy rész a maffiózókból) és egy egész picit melegedett a szifon,de nem vészes. Szóval ha kell egy vezeték nélküli fejhallgató estére filmnézéshez vagy zenehallgatáshoz akkor jól jöhet.
alternatív link:
http://appulo.us/appdb/?page=viewapp&id=6023
server:
http://audio.mbpowertools.net

Olvasd el a hozzászólásokat is

56 Comments

  1. Ez nagyon tutii! 🙂
    Win 7 alatt nálam a server indítás után ki kellett szedni a “Vista core audio mode”-t,utána lett jó,addig csak recsegés jött. Ill. a letöltő oldalon van egy Help oldal,ott van egy két egyszerű dolog amit meg kell csinálni,ha vmi nem menne.

  2. baszki énis lac vagyok xd jokis cucc!

  3. Admin: Küldtem egy cikket neked olvastad már?

  4. mar majdnem kezdtem leirni h mire jo ha a pc hangjat a telora kuldjuk, aztan tovabb olvastam ami vegulis evidens:) wireless fules.
    OK, thx

  5. na leteszteltem
    telepitesen kivul semmit nem kellett beallitanom, meg ugy sem h wifirouter van
    igaz van egy icipici keses a kephez kepest, kb tized sec vagy milisec nagyon pici, de neha erezheto, es ettol egy egy pillanatra olyan az eredeti film mintha szinkronos lenne.
    amugy koszi h ratalaltal a progira!!!!

  6. na jo mar nem is erzem azt a pici elterest (amugy win7, telepitest xp sp3 modra raktam biztos ami biztos)

  7. bocs, csak meg annyit h nem csak touch pad-et tartalmaz
    hanem elorre lehet konfigolni bill kombinaciokat, ez hasznos pl filmnezesnel tekeres ugras felirat igazitas hangero allitas.
    Baromi jo program!
    na jo befejeztem:)

  8. A beállításoknál a streaming buffert le kell venni teljesen,akkor van a legkisebb késése de azért érezhető. Bár codecbeállításokkal még szinkronba is lehetne hozni,ha kicsit előbbre hozzuk a hangot.

  9. nékem azt irja hogy vegyem meg az AppStoreban legálisan.. 🙁 mindegyik verzióval.

  10. Kijott vegre a C64 emu. Meg is vettem meg melegeben. Egesz jo lenne ha lehetne alapakolni sajat cuccost. Elvileg lehet, sima D64 es T64 fileokat hasznal, de az istennek sem indul el 🙂 Pedig mahinalom a plisteket ezerrel… szep dobozt is gyartottam a cuccnak, de nem megy. Valaki tokolodik meg vele?

  11. @KRISZ: Kegyetlen világban élünk…:(

  12. Szaisztok!

    Biztos en vagyok a bena da valamiert nekem csak a mikrofont tovabbitja a Mac-emrol, tud valaki valamit mondani ra?

    Thx

  13. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa megy!!! 🙂 Bomjackezem rajta! omg…

  14. @cia: én megkaptam és kiraktam az oldalra !
    @DnP: Azzal nem de nekiálltam egy app fordításának de nincs időm befejezni , nem akarsz beszálni? Ha igen akkor írj mailt a cimemre és küldöm az eddigi részt !

  15. Pontosan ezért van iPhone-om és ezért éri meg mint sok más teló!

  16. Ez fergetegesen jó!!! Nem kell vennem vezeték nélküli fülest, iphone powa!!!:D:D
    @Edems: Milyen érdekes, hogy 1.x korában ezt nem lehett elmondani 🙂

    Azt mondjátok, hogy a törtet nem lehet használni?

  17. Hello!
    Nekem a gépem nem engedi hogy 16bit, 44100Hz-re állítsam a hangot. :S
    Azt írja h a formátumot az eszköz nem támogatja.
    Nem tudjátok, hogy lehet-e ezzel valamit csinálni, mert gondolom emiatt recseg a hang a telefonon, ahogy azt a honlapon is írja?

  18. Kérdés: Miért csak a mikrofont tudom kiválasztani “Audio input device”-nak?? :@

  19. Probléma megoldva, Help powa^^ (win7 alatt 🙂 )

  20. OFF:
    Az alapból AT&T-s szifonomon 2.1 van, jailbreakelve + turbó sim. Milyen 3.0.1-es OS-t rakjak rá? Eredeti, vagy előre aktivált, vagy a turbó simmel lehet aktiválni, vagy az még jó vmire?

  21. nekem is azt mondja,h vegyem meg legálisan,mit tegyek?

  22. Jo kis stuff 😀 Csak jonne mar meg garibol a telom… :S
    jah, meg egy kis off 😀 ez sem piskota 😀
    y o u t u be. c o m/ watch?v=btN5yuVcRes&eurl=http%3A%2F%2Fhypephone.info%2F&feature=player_embedded

  23. @sulemarci: Érdekes, nekem nem sír…
    @Adams: Vedd ki a turbosimet és használd, ha 2.x-et akarsz akkor yellowsn0w-t(02.28.00-s basebandre jó csak) vagy 3.0.x-hez ultrasn0w

    A lényeg, hogy felrakod itunes-on a 3.0.1-t(vagy restore vagy simán update) aktiválásról majd a redsn0wjailbreakel együtt megoldja és utána cydiában a szifon source-t berakod és letöltöd az ultrasn0w-t, resi és belerakod a sim-t és tádáááá 🙂

  24. @sulemarci: Ja és különben van lite és free verzió is(nem tudom miben csonkább a free, de vszínű az alapvető funkciót vagyis a hangátvitelt ellátja, max. nincs touchpad+gombok…

  25. bazze, mindenki Lac? amúgy köszi

  26. @Ginopapa: Mi az app?

  27. Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni.
    1 hónapja vásároltam egy iPhone 3g 8Gb készüléket a t-mobil-tól. Minden ment rendesen, de 2 hét elteltével teljesen elszált a wifi. Ezt úgy értem, hogy előtte érzékelt több wifi hálózatot, és kezelte is őket de azóta nem lát egyet sem. A wifi menüpontban csak annyi van hogy: ,,chooese a network” és slussz. Ha beírom a wifim nevét, akkor sem látja. Próbáltam már restore-t is, és network settings reset-et is. Valami ötletetek esetleg? A válaszokat előre is köszönöm.

  28. Sziasztok
    Mért van az hogy ha kikapcsolom a 3g-t akkor a telefon elkezd begerjedni és nagyon merülni?És néha nincs vagy nagyon gyenge a térerőm.

  29. @feri6666: Ameddig beérsz a szervizbe összekarcolhatod! 🙁
    Kapsz egy ujjat! 🙂

  30. ADMIN: Sztem kéne csinálni egy külön fórumot már ahova ezek az offolós kérdések és válaszok kerülnének!!

    Esetleg helpdesk elérhetőség lehetne(és keresnénk pár hozzáértőt a feladatra)

    Gondold át 🙂

  31. Sziasztok!

    Feltettem szól is meg minden, de nagyon késik és recseg + akad is.
    A pc-n win7 van a server progi hibaüzenettel indul h nem talált semmit de ha elindítom a lejátszást a telón akkor szól csak szarul ahogy említettem.
    A két ablakban meg az audio serverben nincs semmi.
    Ötlet?

    Köszi!

  32. admin, küldtem én is egy bejegyzést 🙂

  33. ok hol tudom le tölteni a progit a gépre? Nem a telóra az meg van!

  34. @Ginopapa: Köszönöm szépen, akkor majd írok még látom egy kicsit feltupíroztad tök jó lett így. 🙂

  35. jaja kicsit irtam hozzá , jöhet a többi meg aki még érez magában kis iroi vénát 😀

  36. @Leon: Lehet hogy hülye kérdés, de ha T-pont-ba viszem ott is kicserélik? Ha nem akkor mind1 hogy melyik szervizbe viszem?(Budapest) A válaszokat előre is köszönöm

  37. DnP, tudsz segíteni? Hogy kell saját játékokat aktivizálni a C64 emulátorban? Próbáltam új alkönyvtárakba bemásolni a D64 / T64 fájlokat, de nem igazán tudom, hogyan tovább…

  38. Megkaptunk minden vendég blogger írást és igyekszünk kirakni, van amikor 2-3 nap is beletelik. Köszönjük őket!

  39. üdv, ismét gondom volna, bár már nem akkora.

    történt az, hogy vészesen merült a zsír új 3GS-em, és megnéztem a usage menüpontban, hogy mikor töltöttem. ekkor vettem észre azt, hogy a usage és a standby között alig van különbség. pl ha 3kor vettem le töltőről, akkor 6kor azt írta ki, hogy standby 3 hours 0 mins, usage = 2 hours 58 mins!!! pedig ez alatt a 3 óra alatt kb 2 percig volt használva, a 3g, wifi stb pedig ki volt kapcsolva.

    rájöttem, hogy az IM+ miatt van ez. akkor is ez történik, ha a push ki van kapcsolva. ráadásul miután letörlöm az IM+-t, és SBSettingsben csinálok egy free memory-t, utána is ugyanez van, egészen addig, amíg újra nem indítom a telefont.

    esetleg tud rá valaki valami megoldást? nagyon jó ez az im+, használnám is, de így nem lehet feltenni, kb 7-8 óra alatt lemerül a teló. előre is köszi annak, aki válaszol!

  40. Üdv!
    Meg tudná valaki mondani, hogy hol találom meg sshel az iphoneomon a !csengőhangokat! ?
    Vannak rajta csengőhangok amiket már én csináltam, ezeket szeretném menteni, mivel buheráltam az itunesal és ha syncet nyomnék akkor elveszne az összes a telóról. Ezért szeretném manuálisan kimentegetni a telóról, ha tudnám hol keressem 🙂
    Köszi

  41. @kareeka: Én is szívtam vele egy ideig (3G-vel), aztán csak kiderült, hogy a push volt a ludas. Ne csak a mailnél kapcsold ki a pusht, hanem a push notificationt is.

  42. @Kiri: a settingsben a notifications OFF-on van, tehát egyik app se tud pusholni.. :S

  43. Szóval senki nem tudja megmondani hogy honnan kell letölteni a gépre azt a cuccot amivel a telót össze leget kapcsolni hogy működjön ez a cucc?

  44. @feri6666: Én igyekeztem optimalizálni az ügyet. Olyan helyre mentem ahol van szerviz, (pl.: Europark) _kértem_ a cserekészüléket, (16 Gb fehér) 🙂 14 munkanap múlva mehettem az ujjért.

  45. Az IM+-tól nem fog merülni a telefon, én is használom, push kikapcsolva…
    Azért lehet, mert az IM+ beállításainál van olyan, hogy fusson ha bezárod. Na azt tedd off-ra. Ez az alakmazás magasan a legjobb a kategóriában, uh állítsd be jól, nem merül tőle a telefon—

  46. Help! Par napja a Weather nem tudja frissiteni a gyo”ri idojarast. Toroltem es nem is talalja a varost. A tobbi magyar varos rendben. OSX widgetje, ami szerintem ugyanezt az adatbazist hasznalja, siman megtalalja. Tudna valaki ellenorizni, hogy nala megy-e Gyor? Es ha igen, akkor fene lehet nalam a gond?

  47. Sztem tedd ujra, hatha ugy jo lesz… Ez az alternativ letöltések életérzése 😀

  48. @cotag: Iranyitoszam alapjan vegul megtalalta…

  49. imobilecinemarol mi a vélemény? Én most tesztelem, amolyan FLASH PLUGIN safarihoz!!!

  50. 3.0-án nem megy…

  51. sziasztok

    Leszedtem a servert is meg a progit az iphonre, kiválasztottam a hangkimenetet, de nem megy. Felcsatlakozik, de hang nem jön át. Tudna valaki segíteni? Egy macbookom van 10.5.8-as oprendszer és egy iphone 3g 3.0 software-al. Előre is köszi

  52. Sziasztok!
    Melyik programmal lehet rar-os appokat telepíteni a telóra ??

  53. Sziasztok!

    Nekem egy kis segítségre lenne szükségem..
    Tegnap üzemeltük be itthon az új wireless TL-WR841ND wifi router-t.
    A net müködik az asztali gépen is, a laptopok is érzékelik, minden ok.
    Az én kis 3G-s iphone-m pedig még csak nem is látja..A wifi érzékelésem egyébként működik, mert bárhová megyek, mindenhol ok a dolog, csak pont itthon nem:)
    Esetleg valaki találkozott már hasonló problémával?
    Egyébként 3.1.2-es rendszer van rajta, JB-elt teló.
    Rooter újraindítás, netvork settings reset megvolt.

    Innentől kezdve tehetetlen vagyok:(

    Másik problémám: Youtube-ra szeretnék csatlakozni, de kis töltés után kidob egy hibaüzit, miszerint: “nem sikerült kapcsolódni a YouTube-hoz”
    Esetleg ezt a problémát tapasztalta már valaki?
    Nagyon hálás lennék a segítségért, mert napok óta bújom a topicokat, de sajnos sehol nem találtam segítséget.

    Előre is köszi!

  54. Sziasztok!

    Nekem egy kis segítségre lenne szükségem..
    Tegnap üzemeltük be itthon az új wireless TL-WR841ND wifi router-t.
    A net müködik az asztali gépen is, a laptopok is érzékelik, minden ok.
    Az én kis 3G-s iphone-m pedig még csak nem is látja..A wifi érzékelésem egyébként működik, mert bárhová megyek, mindenhol ok a dolog, csak pont itthon nem:)
    Esetleg valaki találkozott már hasonló problémával?
    Egyébként 3.1.2-es rendszer van rajta, JB-elt teló.
    Rooter újraindítás, netvork settings reset megvolt.

    Innentől kezdve tehetetlen vagyok:(

    Másik problémám: Youtube-ra szeretnék csatlakozni, de kis töltés után kidob egy hibaüzit, miszerint: “nem sikerült kapcsolódni a YouTube-hoz”
    Esetleg ezt a problémát tapasztalta már valaki?
    Nagyon hálás lennék a segítségért, mert napok óta bújom a topicokat, de sajnos sehol nem találtam segítséget.

    Előre is köszi!


Add a Comment