fbpx Skip to content

Véget ért a nyaralás, és most feltöltődve ismét itthon vagyok és kockulgatok. Már fel is töltöttem 2 új programom. Az egyik egy “elmebeteg” ingyenes játék, melyben az a cél, hogy ne öld meg a kutyát. 🙂 Biztos sokan hallottatok már az interneten játszható, Don’t shoot the Puppy játékról. Ez végülis az, kicsit átírva, hogy jobban kihasználja az iPhone képességeit. Végülis akinek tetszik a netes játék, annak mindenféleképpen érdemes kipróbálnia a telefonján is.

Don’t kill the puppy

A másik pedig az 1$ -os iBattery information, ami egy akkumulátoros program, némi memória információval kiegészítve program szép grafikával, cserélhető háttérképpel (a frissítésben már ikonokkal is), de annál nehezebb elfogadási procedúrával.

iBattery Information

De most vissza a rendes kerékvágásba! Egy új játékomhoz szükségem volt a mozgásérzékelő használatára, és mivel annyira egyszerű, így a nyaralás után gondoltam tökéletes lesz. 🙂

Először is hozzunk létre egy View-Based alkalmazást, és nevezzük el például “mozgas” néven. Nyissuk meg a header fájlt és vegyünk fel egy Outletet egy labelhez. Természetesen a property is kell hozzá, ezt ne felejtsük el. A header fájlban még egy fontos kiegészítés kell. A UIViewController után és a nyitó kapcsos zárójel elé szúrjuk be a <UIAccelerometerDelegate> szót. Ezzel jelezzük, hogy a kódunk implementálja a UIAccelerometerDelegate protokolt. Végül az egésznek valahogy így kell kinéznie:

Most irány az implementációs fájl, és rögtön töröljük a kikommentezést a viewDidLoad metódus körül. Itt fogjuk inicializálni a gyorsulásmérőnket, és a mutatok még egy egyszerűbb módot a label feliratozásához.

A gyorsulásmérőt a következő három sorral tudjuk inicializálni.:

Itt a leglényegesebb az, hogy az updateInterval-t kellően állítsuk be, mivel ha túl gyakran ellenőrizzuk, akkor sokkal jobban merül az aksi. Ha pedig túl ritkán, akkor lekéshetünk a rázásról.

sdk

A következő két sorban pedig létrehozunk egy stringet, majd a label text tulajdonságának állítjuk be azt. Ami itt érdekes, az a string létrehozása, mivel az alábbi módszerrel úgy inicializálhatunk stringeket, hogy nem kell nekünk felszabadítani azt. Ezzel elkerülhetjük a kellemetlen EXC_BAD_ACCESS hibákat.

Most már csak egy valami maradt hátra, mégpedig az a metódus, amit a készülék olyan gyakran hív meg, mint ahogy beálítottunk fentebb.

Itt már nyilvánvaló, hogy mi történik, de azért leírom. Először is ellenőrizzük, hogy a 3D térben mekkora elmozdulás történt, majd ha kellően nagy, akkor feldobok egy alert-et azzal a szöveggel, hogy Most mozog :).

Természetesen ne feledkezzünk meg az Interface Builderben a label-t hozzáadni a view-hoz, és az outletet bekötni, továbbá a dealloc metódusban felszabadítani azt.

Meta

Olvasd el a hozzászólásokat is

112 Comments

  1. Meta: az elfogadási procedúra viszontagságairól írj már pár sort! (meg majd megkontaktállak)

  2. A 2. programod elég hasznosnak ígérkezik, majd ránézek:)

  3. @Jadeye: Annyi történt, hogy a program már közvetlenül a 3.0 végleges megjelenése után elkészült. Persze fel is töltöttem, akkoriban még nem volt csak 3 ilyen app. Csak az Apple egyik elmebeteg munkatársa úgy gondolta, hogy ez így nem jó, mivel minek használom én fel az álltaluk biztosított adatokat és API-t, szóval ne számolgassak időket. Feltöltöttem még egyszer, hátha most megy. De most sem engedték. Ekkor írtam nekik a harmadik levelem, amiben közöltem hogy legalább 10 ilyen program van már a store-ban, persze címmel, linkkel, árral együtt, és hogy akkor az enyém miért nem lehet ott. Erre még mindig nem kaptam választ…

    Ekkor döntöttem el, hogy akkor kicsit cselezek, megcsináltam hogy az aksi töltöttségére ha duplán kattintasz, akkor jön csak elő. Így persze elfogadták, mert olyan alaposan nézték át… No meg mivel olyan sok hasonló program lett, kicsit raktam bele extrákat, mint pl a memória és tárhely információ, és a háttér állításának lehetőseg. Persze elmenti a hátteret is, no meg hogy látszottak-e az idők vagy sem, így elég csak egyszer rábökni. 🙂

    Már elkészült a frissítés, amivel be lehet állítani az akksi százalékot, jelezve hogy mennyire van meghalva. (így lehet reális értékeket számíttatni vele ugye… ) Továbbá cserélhető lesz az összes ikon (jelenleg 3 széria van benne) no meg a fő háttér is cserélhető lesz (mármint a fekete keret ). Csak ezt nem tudom tesztelni, mert a telefonom épp T-Mobile-nál raboskodik mert eléggé szétrepedt a hátlapja.

  4. Gariztatva lesz a T-nél a 3G-d, vagy csak ott szervizelteted?

  5. @Meta:
    szerintem tok foloslegesek az ilyen progik ott a sbsettings aztan csokolom
    aksi idot amugy hogy szamol? gyari maximum idot (video nezes zenehallgatas stb) osztja az aksi aktualsi %aval? mert akkor az aksi program sem valo semmire

  6. az akkumulátoros progi elég jónak tűnik, de miért nem az alap interface elemeket használod? sokkal jobban illeszkedne az iphone-hoz, így szerintem egy kicsit csúnya.

  7. A iBattery program szerintem sem roszz de ez a kinezet … En modernebb skinre eskuszom megis csak a 21. szazadba elunk.
    Nem tudom miert de nekem a megjelenesrol a 386-os korszakbol a Goblins jatek jut eszembe. Ilyen egy elmebeteg embert mint én, méghogy Goblins de hát ez van.

  8. off:
    Nagyon hálás lennék ha valaki át tudná nekem dobni mailben vagy valahogy az iSnort(tudom hogy cska egy videó) és az iGun programokat 🙂 Napok óta keresem neten és lehet én vagyok a lami, de nem találom!

  9. @MaRee: Harom iGuns program becsomagolva most toltottem fel neked.
    link: http:// addat. hu/649f2678/iGun.zip. html
    A Space-eket vedd ki a linkbol.

  10. @MaRee: Es itt az iSnort
    Link: http:// addat. hu/3370893b/iSnort.m4v. html

  11. Köszi szépen!!

  12. Skacok segítsetek már egy kicsit!
    3GS kellene JBnem. tudtok valami gyors infót pls. Az enyémet simán megcsinálom de 3gs-t még nem csináltam.
    Köszi és B-O-CS-I az offért

  13. OFF!
    Repedesek, es garancia…
    Hat mint mondtam bevitem a t-be. Nem volt semmi balhe, siman adtak a cseretelot, es irtak a papirokat… Tovabbi fejlemenyek majd ha visszakaptam 🙂

    ON!

  14. ma
    17ora38perctol 17ora52ig (akkor volt reboot) tobbszor is telefonaltam SIM kartya nelkul, illetve fogadtam hivast ugyan igy!!!!
    nem igen ertem h mitol nem dobta el a halot mikor kivettem a kartyat.

    ugy tortent hogy kivettem a sajatomat es berakatam az att-t es akkor lattam h meg mindig a sajat halozatomon van a telefon es tudok hivni, ekkor kivettem a sim-et es
    ugyan ugy tudtam hivni illetve fogadni, respringeltem es meg ekkor is ment a tema.
    restart utan mar nem.

    videot az esetrol elkuldom a devteamnek, hatha kiokoskodnak valamit!

  15. @zoltan: Hiszek neked, de ez hihetettlen!!!

  16. @zoltan:

    Nekünk is küld el,ezt látni szeretnénk!:)

  17. @zoltan: nekem imei tiltott telóm volt és ha a másik mobilomba beletettem 1 simet és utána áttettem iphoneba akkor működött 24 óráig még a cella nem frissült. pedig le volt tiltva a hálózatról a mobil.

  18. @zoltan: Es kinek szamlaznak? 😀 Amugy nem rossz kis eszrevetel

  19. Sziasztok!nekem is van egy fehér 3G-s iphoneom de le lett lőve!ha én kimegyek Amerikába akkor szerintetek a magyar T-mobilos kártyámmal tudom használni?vagy csak külföldi kártyával használhatom majd?Előre is köszönöm!

  20. @reniaktmmel: Sztem semilyen kartyaval nem fogod tudni hasznalni…

  21. Ha jól tudom akkor az itthon letiltott iphoneokat külfödön,külföldi kártyával lehet használni!Nem egy telót adtak el szlovákiába meg ilyenek és ott használják őket pedig itthon le lettek lőve!Szerintetek?

  22. @fat32:
    na ezzel most befo…tal!!!
    remelem enyem nincs tiltva vagy mittudomen

  23. :D:D:D

  24. dev-team nek hogyan hol lehet uzenni privatban, nem blogon?

  25. @Steev:
    a kimeno hivast nekem a bejovot nyilvan a hivo felnek.

  26. sziasztok lenne egy kérdésem!! 2g iphonem van nm raktam fel az új rendszert…
    mikor hívnak vagy én telefonálok ahogy lerakom a telefont egyből kikapcsol a telfonom…:( nm tudja vki megmondani miért van ez vagy neki is van ilyen ?? mi lehet a probléma mert senki nm tudot segíteni nekem ebbe előre is kösz

    uff

  27. @Steev: Most olvastam, hogy minden ok!
    Fasza! 🙂

  28. @Davide84: Jaja, de azert megvarom mire visszahozzak, nem akarok elore inni a medve bundajara 😀

  29. Kit tudja, hogy az innen letöltött témákat (h t t p://w w w.mbtheme.com/Iphone_theme/) hogyan lehet a telefonba beleokoskodni?

    Köszi előre is!

  30. OFF:

    sziasztok!
    felraktam a global AQ nevű app-ot. ezzel lehet elvileg ingyen sms-t küldeni. fel is ment itunes-ból, de az elindítás után szinte egyből ki is lép…. hasonló a helyzet a myKaraoke app-al is…. ez miért van? volt respring és power off is!

  31. @Joker_3G: Ezt talatam az oldalon, sztem ez lesz az…

    1. Connect your laptop/computer and iPhone to your wireless network
    2. Open CyberDuck and connect it to your iPhone
    3. Navigate your CyberDuck to /Library/Themes
    4. Drag and drop your theme into the ‘Themes’ folder
    5. Open WinterBoard and select your theme to be applied

    magyarul rakd be a temakat a /Library/Themes mappaba, majd winterboardban kivalasztod…

  32. @Joker_3G: nemtom miert varok moderalasra, pedig nem linkeltem, szal roviden tomoren: masold be a /Library/Themes mappaba, majd winterboardot elinditod, es ott kivalasztod…

    @tr00p3r: Toltsd le az Installous nevu appot, es annak segitsegevel telepitsd fel…legalabbis a global AQ-nal ez a megoldas, a masik progit meg nem ismerem

  33. Miert irja ki h Your comment is awaiting moderation. amikor nem is linkeltem meg semmi?

  34. Jah majd ha valaki engedelyezi akkor ott lesznek a valaszok…

  35. @Steev:

    köszi, megpróbálom….

  36. @tr00p3r:

    Steev: megy az installous-szal! még1x thx!

  37. @tr00p3r: a myKaraoke sajnos nem…

  38. @Steev:

    Köszi Steev!

  39. @Joker_3G:

    Steev!

    Nem tudom mennyire vágod, de sajna azt hittem T-Pottal simán megoldható a dolog, de sajnos nem. Úgy látom ide valami hiperszuper tudás és programok kellenek. Ha tudnál egy részletes leírást adni, nagyon megköszönném, mert így nem jutottam előrébb a téma telepítésével. (Csak azt hittem)

    Előre is köszi!

  40. OFF:
    Véleményt szeretnék kérni, hogy melyik a legjobb Twitter program? Ami belerakja a geokódot is, olyat szeretnék. Köszi előre is! 🙂

  41. @Joker_3G: Szia, pontosan mi nem megy? Fel sem tudod tenni a témát vagy csak nem akar működni, ha kiválasztod?

  42. Sziasztok! kaptam t mobile platinakártyát ugyhogy eladom a 3g met! fekete 8gb! kit érdekel és mennyiért?

  43. @JEROME:
    engem erdekel
    olcson reszletre 🙂

  44. Sorry hogy Offolok de már nem tudom mit csináljak…
    2G-m van, feltettem még kb 1 hónapja a 2Gmms-t a source-otokból. Sikerült beüzemelni ahogy leírtátok: reboot, reset settings, újra reboot.
    Most újrahúztam a telót (nagyon lassú volt meg ette az akksit, valami “beakadhatott” a nagy warezelésben) és az elsők között tenném vissza az mms-t de nem küldi el az üziket. Fogadni fogad! Egyébként fullra restoroltam és ti leírásotok alapján mentettem az üzeneteket, hívásinfót, mapsot, stb…
    Szóval a kérdésem: miért nem megy az mms és hogy tudnám megoldani, hogy újra menjen ha már egyszer ment?
    Előre is THX!

  45. @zoltan: nincs részlet és nem is occsó! 70ért mennek nem?

  46. @JEROME: ja csak szifon.com tagoknak -10% kedvezmény 🙂 🙂

  47. @Joker_3G: Pontosan mi nem megy? hol akadtal el?

  48. @Joker_3G: T-pot \\\T-PoT\private\var\stash\Themes.xxxx, na ide kell bemásolnod a témát.

  49. “sad iphone” by geoff ….

    Mit lehet tenni?

  50. @Steev:
    @cia:

    Köszi a segítséget, így már megy!

  51. Új 3GS funkció.

    Érdekes!

    h t t p://www.youtube.com/watch?v=MDY94D37o3I&eurl=

  52. Csáóó! Tudna vki egy kicsit segÍteni? Van egy 3 gs-em s vettem egy utángyártott TV kábelt. Bedugtam a tvbe s csak a hang ment a tévén. Aztán sikerült vhogy a képet is kitenni, ezután viszont kiírja h a kiegészítő nem kompatibilis, s megint csak a hangot adja a tévén. Erre van vmi megoldás? A szoftverem 3.0.1, előre is köszi

  53. Hi All!

    Friss 3GS tulaj vok és elég lassan megy az ismerkedés a Nokia telók után.
    JB-en már túl vagyok…
    Tudtok mondani olyan helyet/helyeket ahol találok App-okat/Játékokat?

    Bocs az Off-ért

  54. sziasztok lenne egy kérdésem!! 2g iphonem van nm raktam fel az új rendszert…
    mikor hívnak vagy én telefonálok ahogy lerakom a telefont egyből kikapcsol a telfonom…:( nm tudja vki megmondani miért van ez vagy neki is van ilyen ?? mi lehet a probléma mert senki nm tudot segíteni nekem ebbe előre is kösz

    uff

  55. @Endrusz83: Appulo.us az oldal jobb oldalaán 🙂

  56. Egy kicsit OFF, de szerintem azert nem elhanyagolhato a nokia ujdonsaga, talan ez lesz az iphone gyilkos? 😀
    youtube.com/watch?v=gHUwvaTmXWQ&feature=fvst
    youtube.com/watch?v=4Az8VE1NtY8&feature=channel

  57. @cia: THX!

  58. kis off, bocsi.

    az miért van, hogy a szifonom(3g, jb, ultrasn0w, 3.0.1, cydiaból csak: backgrounder, ugye az ultra, safari letöltő pluginja) és ha gondol egyet a teló akkor nem ad ki a zenéből hangot, meg a filmekből. ellenben mikor lecsukom van hang, de se ébresztőn, se ipodon, se youtubeon nincs ilyenkor. restart és megjavul. 2 napja restoreoltam, mert azt hittem én szúrtam el valamit a rendszerben. a backgroundert tettem fel legutóbb és amíg nem volt fent az elmúlt két napban nem csinálta, de lehet csak szerencsém volt. a backgrounder lenne a ludas? nem szeretném nélkülözni.

    ötlete valakinek?

  59. @cia: Ez az oldal fizetős?
    Létezik ilyen oldal,ahol free gamek vannak?

  60. Feltört játékok és programok lelő helye de nézd meg, és nem fizetős.

  61. @Endrusz83: ihacks.ru

  62. @zsolesz077: valószínűleg nem is fogsz kapni választ a kérdésedre -> restore !!

  63. @Endrusz83:
    Segíts már nekem egy kicsit pls.
    én is jb akarok egy 3gs-t adhatnál 1-2 5letet.
    redsnow0.7.1 em van ezzel a sima 3g-t meg tudtam csinálni.
    gondolom basebandet le kell töltsek valahonnan.
    ebben tudsz e segíteni vagy valaki thx.

  64. @NitroTom: bár nem engem kérdeztél… 🙂
    1. Ellenőrizd, hogy a legújabb iTunes van-e az asztali gépeden? (8.2.1.6)
    2. Hozz létre egy tetszőleges mappát az asztali gépeden (pl. JB_3GS).
    3. Tölsd le a redsn0w 0.8 verzióját:
    4. Töltsd le az iPhone 3.0 firmware-jét
    5. Csomagold ki a redsn0w.zip-et az elöbb létrehozott mappába. Majd indítsd el!
    6. Az első képernyőn a BROWSE gombbal add meg az imént letöltött firmware elérési útját.
    7. A redsn0w a következő üzenetet adja: “successfully identified”. Nyomj a NEXT gombra!
    8. Megkérdi, hogy melyik programot akarod feltenni. CSAK A CYDIA LEGYEN BEJELÖLVE !!! Mehet a NEXT.
    9. Húzd le a 3GS-t a számítógépről. Majd kapcsold ki (hosszan a Power, majd a csúszka jobbra)! Sötét kép után várj kb. 5mp-et, hogy biztosan kikapcsolódjon.
    10. Nyomd meg a HOME gombot (tartsd nyomva!!!) ÉS csatlakoztasd az iPhone-t az USB kábellel az asztali géphez.
    11. Addig nyomd a HOME gombot, amig a képernyőn meg nem jelenik az “iTunse+USB kábel” képernyőkép (eltűnik az Apple logo).
    12. A redsn0w életre kel és mindenfélét telepít a gépedre.
    13. A 3GS újraindul és telepít, a redsn0w pedig DONE üzenetet ad. Nyomhatod a FINISH gombot.
    14. Az iPhone 3GS újraindul és a megszokott képernyő fogad, ikonok, stb. Köztük a Cydia ikonja.
    15. Sikeresen jailbreakelted a készüléket!
    Köszi:Ginopapa

  65. @cia: ttp://www.kokeytechnology.com/gadgets/iphone-firmware-update/iphone-3g-s-3-0-ipsw-file-download-71209/

  66. @cia:
    köszi
    még lenne egy olyan, hogy a 3.0 3gs softot honnan tudnám leszedni?

  67. használt már valaki Walkie Talkie appot?

  68. @adamita:
    @adamita:
    annyi a helyzet hogy 3.0ota az utan gyartott kabelek videora nem jok ,mert a 3.0 kiszuri hogy a csip nem eredeti a kabelben (ha van benne, ha nincs akkor meg azert)
    infot innen vettem:
    ttp:// http://www.dealextreme.com/search.dx/search.iphone%20video%20cable

    en is akatam venni ocso kabelt, de itt a kabelek review-jaban le van irva ez a problema h 3.0-atol mar nem jok sajnos….

  69. @adamita:

    annyi a helyzet hogy 3.0ota az utan gyartott kabelek videora nem jok ,mert a 3.0 kiszuri hogy a csip nem eredeti a kabelben (ha van benne, ha nincs akkor meg azert)
    infot innen vettem:
    dealextreme.com / search .dx /search . iphone%20video%20cable

    en is akatam venni ocso kabelt, de itt a kabelek review-jaban le van irva ez a problema h 3.0-atol mar nem jok sajnos….

  70. Nekem van egy eredeti videokábelem, csak kipróbálva volt, 5000.- vihetitek ha kell, laci(kukac)page.hu

  71. @zoltan: Köszi, de megoldottam. Igen ez így van, ezért kell a iapd fájlt kicserélni, ami más a 3g-n és a 3gs-n. De találtam linket, meg leírást is angolul, szval most már müxik. De azért köszi,h utánnanéztél!

  72. @zoltan: Köszi , de megoldottam. Igen ez így van, ezért kell a iapd fájlt kicserélni, ami más a 3g-n és a 3gs-n. De találtam linket, meg leírást is angolul, szval most már müxik. De azért köszi,h utánnanéztél!

  73. Bocsi a dupla posztért. :S

  74. Honda.racing: Én igen! De felejthető élmény volt. Talán tudsz egy jobb progit? Én a push to talkot használtam.

  75. sziasztok.
    tud valaki nekem segiteni abban,hogy van egy iphone 3g-m,3.0.1-es és turbosimel használnám vodás kártyával.folyamatosan keresi a hálozatot és azt irja ki hogy:no sim card installed!mit csináljak?
    elöre is köszönöm.

  76. @Kyle:
    én apullo ról szedném le a Walkie Talkie 1,0-t, de nem tom, hogy megy e a többi walkie talkieval, vagy csak a szifonokkal.

  77. @mate: Szedd le az ultrasn0w nevü progit. cydiaban add hozzá a repo666.ultrasn0w.com repot.

  78. @telegdyd: köszi.de nem értek ennyire hozzá.hol szedjem le? és a cydiaban-t hol találom?

  79. @mate: ha adsz egy msn-t mindent elmagyarázok.

  80. ez függetlenités?ha igen gondolom a garanciáját elveszti!vagy nem?

  81. @mate: Elvileg ha JB-eled akkor mar elveszik a garancia, de mivel ezt senki nem tudja bizonyitani egy restore utan, es mivel a szervizbe vitel elott mindig friss restore kell, szoval…

  82. @honda.racing: biztos csak szifonon megy, még anno használtam egy hasonló programot PC-n. Az is persze neten ment egy bizonyos pontig ahol (pl:Debrecen) egy lelkes felhasználó kitette a hangot egy PMR rádión az éterbe, és akkor abban a körben, (kb 2-3 km) lehetett fogni adó-vevővel. Itt ilyen tuti nincs, mert elég macerás ezt kiépíteni, telepíteni. De töltsd le Appullo-ról a Push To Talk-ot, az már egész hasonló élmény, ott aki ugyanabban a csoportnéven van, mindenki megkapja az üzenetet. csináljunk egy szifon.com-os csoportot? Na hajrááááá! 🙂

  83. erre valaki tud választ: @hepike ?

  84. @Steev: Ehhez azért tegyük hozzá, hogy bár ritkán de előfordulhat, hogy a telefon úgy megy tönkre, hogy nem lehetséges restorolni, ilyenkor lehet probléma a jailbreak-elt telefon.

  85. Sziasztok!áprilisban úgy vittem szervizbe,h cydia és jb volt rajta.megcsinálták és nem vesztettem el a garanciát.

  86. OFF:

    ma vettem egy 3GS-t minden szuper, jailbreak minden, dde 1 gond van: nem tudom a SIMről importálni a neveket a telóba, ha rámegyek a settingsben hogy import, akkor kijön a kis ablak, hogy importing, majd pár másodperc múlva kilép a home screenre. mi lehet a gond? gugli nem segített :S előre is köszi!

    ON:
    a don’t kill the puppy elég beteg game…

  87. Nem tudjatok veletlen, hogy a pdf file, amit safarival letoltottem, hova lesz? Mert quivkoffice sem latja. Nem ertem. Koszi

  88. sziasztok a quickoffice fileokat doc meg ilyenek hova kell bemásolni??? illetve ha egy ebook-ot letöltök akkor azt? köszönöm szépen előre a helpet!

  89. @kareeka: Ilyen problémám nekem is volt az elején. Nálam csak egy ujjab tipusu simmel oldottam meg a gondot. Egy masik teloban atmasoltam az asszony simjére a szamokat majd azt maár latta az iphone. Utánna már csak zyb -et hasznalok ami neten keresztul synceli a telefonszámokat. A tobbi meg nem erdekel (sms, jegyzetek)

  90. es eljott ez is!
    igazi eredeti GTA

    w w w . iphonealley.com/current/rockstar-games-to-release-grand-theft-auto-chinatown-wars-to-iphone-ipod-touch-this-fall

  91. bocsanat!
    csak osszel varhato iphonera

  92. na jo javitom megint magamat mert meterologiailag mar osz van
    szoval keso osszel a helyes forditas 🙂

  93. @Csaba29: ksözi szépen! az a gond, hogy a SIM kártyám is új (új előfizetést kaptam a fónhoz, eddig dominos voltam), tehát ennél újabb kártya nincs… beleraktam a régi dominos kártyát is, azon még rajta vannak a számok, de azzal is ugyanez a gond. ez a szinkronizálós dolog meg nekme sose ment :S. valaki help?!

  94. Sziasztok,

    Ha valaki még nem tudja, az ne járjon így, illetve segítsen aki tud 🙂

    A BiteSms 4.2 – vel nem ment az iGo, csak ha a BiteSmst a Mobilsubstrate add-onoknál kikapcsolom. jött a 4.3, a changelogban info, iGo gond megoldva.
    Ment fél napig, jött a 3G Unrestrictor update, és most az nem passzol az iGo hoz.
    Honnan lehetne leszedni az Unresctrictor tegnapelőtti verzióját ?

    Az iGo-m, és BiteSmsem, és a 3G Unrestrictorom is megvett darab !

    Köszi

  95. @Kyle:
    ok én rajta vagyok
    🙂

  96. Kyle:
    \o +1 én is itt vagyok 😀

  97. Hi
    segítsetek melyik csomag miatt merül a teló nagyon és folyamatosan rezonál a hangszóróval?fent van a carier fix és az átirányítás eltüntető vagy más csomag?

  98. Új Navi az app store-ban! vkinek már megvan? http ://www. iphoneclub.nl/app/324591983

  99. Rosco: mindenesetre nagyon sok jót írnak róla, majd meglátjuk.

  100. OFF:
    Nem tudjatok, hogy mukodik rendesen Snow Leopard alatt a redsn0w?

  101. Codered:azt mondják hogy minden működik rajta, én még várok egy kicsit vele, bár hackhintost használok.

  102. @cia: Ertem, koszi akkor frissitek 🙂

  103. Sok szerencsét aztán mond el hogy milyen az új hócica. 🙂

  104. “sad iphone” by geoff ….

    Mit lehet tenni?

  105. senki nem tud a kérdésemre megoldást? 🙁

  106. @NitroTom:
    Kissé megkésve, de ha még nem JB-eltél, akkor az én tanácsom:

    Én Purplera1n-t használtam és nagyon egyszerű volt.
    Youtube-on találtam több videot és az alapján csináltam kb 5 perc alatt.
    Közben volt egy áramszünet,amitől azt hittem elszáll minden,de semmi nem történt!

    h t t p ://www.youtube.com/watch?v=oOtck1MM6mE&feature=fvw

    Egyébként valaki elmondaná mi a külömbség a redsn0w és a purplera1in között?Esetleg előny/hátrány valamelyik oldalán?

  107. Appulo.us-ről letöltött játékok zip-elve vannak.
    Kicsomagolás után lesz egy PayLoad mappa és egy iTunesArtwork file.
    Hogyan tudom ezt a szifonra eröltetni?
    Ha belehúzom azt mappát amiben ez a 2 dolog van az iTunes Library/applications-be nem történik semmi…
    Valaki segítene?

  108. @Endrusz83: nincsenek bezippelve. ez egy IPA fájl. azt töltsd le. ne csomagolj ki semmit. az IPA fájlt dobd be iTunesba.

  109. @kareeka: THX! Műxik,csak át kellett neveznem a file-t,hogy ne legyen a végén .zip!

  110. @Endrusz83: nincs mit!


Add a Comment