fbpx Skip to content

Pár órával ezelőtt jelent meg egy cydia csomag, amit saurik és bigboss közösen készített el. Ez a csomag létrehoz egy olyan menüt amivel kikapcsolhatóak ezek a statisztika küldések. Holott ez a program csak jailbreak-elt telefonokra megy fel, nem egy hack… Ezt a csomagot közösen a Pich Mediával és több más statisztikai céggel fejlesztették a srácok, hogy nekünk szifon tulajdonosoknak legyen választásunk!

2436626259_afd5034765

Cydia Saurik idézet:

Mint a napokban kiderült, hogy néhány alkalmazás információkat gyűjt a felhasználóiról.  Nem csak a Pinch Media az egyetlen ilyen szolgáltató. (Másik három a: Flurry, Medialets, és a Mobclix.) A fejlesztők hasonló okokból használják ezeket a szolgáltatásokat, mint a Google Analytics-et. Hogy elemezni tudják a felhasználóik szokásait.

Sajnos, az AppStore korlátozási miatt, ezek a szolgáltatók direkt módon nem érhetik el a felhasználókat.  Helyette az alkalmazásfejlesztőkön múlik, hogy milyen információt logolnak, és hogy engedik-e a felhasználóknak, hogy közbeavatkozzanak – ha akarnak. Köszönhetően a redsn0w-nak és a cydia-nak, ezek a korlátozások már nem fontosak. Így egy rendszerszintű “opt-out” beállítás lehetséges.
A Pinch Media ezt felismerte, és felkeresett, hogy a beállítás a jailbreakelt telefonokon elérhető legyen. – törődnek.

BigBossal ezután felkerestük a többi szolgáltatót – hogy lehetővé tegyük azt, hogy kikapcsolható legyen az információhalászat.

Az eredmény a PrivaCy: egy új beállítások panel, ahol választhatóan ki-be lehet kapcsolni, hogy melyik szolgáltatónak küldjön a telefon anonim statisztikát.

Ez a kiterjesztés egy csoportmunka eredménye, és olyan gyorsan elkészítettük, amilyen gyorsan csak lehetett, köszönjük az érintett cégek együttműködését is.

A telepítéshez csak indítsuk el a Cydiát és keressük meg a PrivaCy csomagot!

Olvasd el a hozzászólásokat is

195 Comments

  1. Latni a konyokodet es a fekete geped objektivet:)

  2. ‘ alkotás közben ‘ 🙂

    nagyon dícséretes a program, köszönet!

  3. Szimpatikus.:P

  4. elirtad a kategoria nevet… “pich”-et irtál 😛

    amugy állat a progi, de en leszarom,h miket gyujtenek rolam 😀

  5. OFF help pls a cydia mindig kilép ( no internet connection-t ír de három vonalkán van a wifi lécci segítsetek kösz

  6. sziasztok

    tudom h ez nem idevaló, de már lassan egy hete azt hallom vissza másoktól, hogy akivel telefonálok visszahallja magát. Van egy másik baratom akinek szinten iphoneja van és neki is volt ilyen panasza?! ez mitol lehet tmobileos iphoneunk van… köszi a helpet

  7. OFF: DE NAGYON SÜRGŐS!!!!!
    Van itt olyan ember aki a T-nél vette a 3GS telóját és pixelhibás volt? Én találtam az enyimén 1 nagy (legalább 3 pixel) fehéren világító pixelhibát és közvetlen mellette még 2 pixelhibát. A kérdésem az, hogy én ezt ma vettem, hogy ha én ezt holnap vissza viszem, akkor ennyinél már azonnal adnak-e újat vagy beküldik a szervizbe bevizsgálni?

  8. nem értem nagyon…. Pinch Media ha ö gyüjti az infókat akkor miért csinál egy ellenszolgáltatást??

  9. Nem teljesen mindegy hogy mit irunk ugyis vissza kell vinni ott meg majd kiderül lecsapsz az asztalra és azt mondod hogy kell egy másik ha nem akkor fönök ha ugy sem akkor fönök ha ugy sem akkor fönök és a végén az agyauristen azt mondá hogy nesze egy uj mert te barátom azokat a pixeleket fogod nézni mig ki nem cserélik.

    ugyhogy keményen vidd és pofátlanul rámenossen mond hogy mit akarsz nem kéred hanem ezt akarod és meglesz a pixeled meglátod

  10. Beküldik es 14 napon bellül kapsz egy másikat.

  11. h.andras. Köszönöm, pontosan erre irányult a kérdésem. Azért ez elég szomorú

  12. @h.andras: 14napig mit kotlanak rajta?! úgysem értenek hozzá – szvsz 🙂

  13. Genyerálllis okossság:
    Pixel hibát – ISO 13406-2 Class II szabvány szerint kell kezelni minden kereskedőnek.
    Van aki 1 pixelhibánál már cserél, de jellemzően 5×5 ös területen 2-vagy ennél több hiba van.
    Gugliban rákeresve részletek…..

  14. @febern: Szerintem ha benne vagy a 3 napban akkor kötelesek azonnal egy ujat adni! Persze nem vagyok benne biztos ,de a magyar fogy.védelmi szab.szerint igen! Én a helyedben verném az asztalt!

  15. Hartakos-nak igaza van sajnos manapság csak így lehet! Határozott fellépés és főnök! 🙂

  16. Hát bevinni biztosan beviszem. De azt pl. tudom, hogy a T-nek is joga van bevizsgálásra elküldeni ezért nem vagyok abban biztos, hogy ezt holnap azonnal cserélik.

    Azt egyébként nem is mondtam, hogy az enyém mellé még a barátnőmnek is vettünk ma egy ugyanilyet, és lehet nem hiszitek el, de ő neki is van pixelhibája.

    Fokozzam még? 3G-kel is így jártunk amúgy háromszor cseréltettünk mend mindháromszor pixelhibás volt, akár hiszitek akár nem (de ez nem a T-nél volt!) és haramdjára már vissza kértük a pénzünket mert már elegünk lett. De azt gondoltam, hogy 3GS-nél nem fodulhat elő 🙁

  17. Ennyi pixelhibás iphone lenne? Vagy mi vagyunk ennyire szerencsétlenek, hogy belenyúlunk?

  18. @febern: sajna hiába van igazad, és helyből járna egy új, tuti hogy elküldik egy hivatalos szervizbe, mivel ők nem nyúlhatnak hozzá, aztán két hét múlva kapsz egy újat, csak ugye ciki hogy egy ilyen rohadt drága cuccnál is két hétig lesni kell…

  19. @febern:
    3napon belul vagy, csere

  20. @febern: A t -tudtommal nem nagyon vizsgálgat semmit ,csak bedobja egy dobozba és küldi vissza az apple-nek! Az meg szintén nem nagyon szokot szervizelni hanem küld egy ujat! Bár mostanában a beázások miatt azért vizsgálgat! De itt sztem a lényeg tényleg az ,hogy vettél egy majd 200e -es készüléket! Kvázi vagy azonnal kicseréli mivel a 3 napos cseregarancia törvény adta jogod ,vagy vissza adja a pénzedet! Ha meg egyenesen 2őt is vettél és szar ,na akkor én már boritanám is a bilit a T-szalonba ,ha azonnal nem cseréli ki! A pixel hibát Te tuti nem okozhattad 1 nap alatt! Mit vizsgálna ezen! Ne hagyd magad!!!!

  21. @febern: A pixel hiba előfordul ,haveromnak is volt ,de csak 3 hónap után jött elő ,de még nem vitte vissza a lusta g… 🙂

  22. Hát a 3G-ket ahol vettük (direkt nem nevezem meg), ott először amikor az elsőt vettük,másnap visszavittem, hogy van vagy 4 pixelhiba, azonnal cserélték. A cserét haza vittem bekapcsoltam, bumm megint pixelhiba de csak 2 volt, vissza vittem, na azt már nem cserélték azonnal, mondván nem tudják pontosan, hiogy 2 pixelhiba hibának számít-e így elküldték az ő állításuk szerint az Apple-nek. 1 hét múlva mehettem, hogy cserélték, na azt már ott kibontottam bumm pixelhiba a bal sarokban itt már kértem vissza a pénzem

  23. Na akkor a pult-tól addig ne távozz amíg nem adnak a kezedbe 2db müködő pixelhiba menteset! 🙂 Ha kell bontson ki vagy 10-et és nézzétek meg közösen! Amúgy a kisebb vidéki T-pontok normálisabban állnak a dolgokhoz! Ez a személyes tapasztalatom….

  24. Értem. Az a probléma, hogy konkrétan azt mondta ott a srác, hogy még 3 darabjuk van szabadon eladható (gondolom ezekre nem volt előjegyzés, vagy le lett mondva) és mivel előttünk 2-en is vittek iphone-t van egy olyan érzésem, hogy már az a 3 is elfogyott nekik a délután folyamán. Amúgy ez az Aréna plaza t-mobiljában volt

  25. @febern: Igen mondjuk ilyen készelthiánynál ez kicsit nehezebb! De még mindig van arra is lehetőség ,hogy ha az arénába elfogyott ,akkor a kedves eladó, legyen szíves körbetelefonálni a BP-és környéki szalonokat ,(bár ezt a kis számítógépükön is látják ,hogy melyik boltba mennyi a raktárkészlet) és téged odairányítani! És persze odaszólni ,hogy mire odaérsz legyen félretéve! Bocs de engem annyira fel tud baszni ez az itthoni üzleti morál! BORZALOM! Kint a seggedet is kinyalják (persze vannak kivételek) ha ott hagysz nekik vagy 3-4 kilót és minden megtesznek mert TE VAGY A VEVŐ! Itthon meg örülj ha bejöhetsz hozzánk és nekünk adhatod a pézed alapon megy minden! Persze nem csak a T-re gondolok sajnos sok cég van még. (arról nem is beszélve ,hogy te meg utazz és benzinezz) Na mindegy nem akarok én senkit se bántani. Nekem volt már jó és nagyon rossz tapasztalatom is a T -vel! De mindig azt tapasztalom ,hogy ha valaki nyuszi azzal bármit megtesznek aki meg arogáns az “talán” el tud érni valamit! Persze ne érts félre nem rád gondolok! Én mióta hepciáskodom azóta sokkal több mindent el tudok érni bárhol,pedig alapból utálok ilyen lenni és nem is jellemző rám,de sajnos rákényszerítenek! Remélem sikerrel jársz!

  26. Enyemen egy baromi halvany zold halott pixel van. Csak tok fekete kepen lehet eszrevenni. Engem nem zavar.

  27. OFF
    Az ingyenes ebay appot fel tudnátok rakni a szifon sourceba? Mert a magyar app storeban nincs meg sajnos.

  28. @febern: ha 3 napon belül vagy a törvények szerint akkor is cserélniük kell valamit, hogyha mondjuk a szine nem tetszik, szóval mindenképpen menj be, ha a nagyokosok elkezdenek rizsázni, mondd meg hogy fogyasztó jogi törvények miatt ezt a vásárlástól számított 3 munkanapon belül KÖTELESEK megtenni, ha erre se tesznek semmit kérd tőlük a fogyasztóvédelem számát, akkor már biztosan cselekszenek

  29. @febern: ha készlethiányra hivatkoznak vissza kérheted az árát és máshol megveszed

  30. h t t p://www.apple.com/hotnews/apple-answers-fcc-questions/

  31. Admin, ha ezt olvasod, kérlek nézz rá a postaládára, illetve ha tudsz válaszolj a kérdésemre (2 napja írtam a némítókapcsoló gondommal). Sürgős lenne a javítása. Előre is köszönöm a választ:)

  32. Az én 3G -m is pixelhibás volt. Másnap vittem is vissza, azonnal cserélték Mom park-ban.

  33. Van nálam 4db 3g, mindenféle állapotban, olyan is ami x-szer leeshetett, de egyiken sincs pixelhiba, vagy csak én nem veszem észre, mert nem kerresem, de hogy nem zavaro, mégha lenne is az biztos…. viszont a GPS nem egyforma érzékenységü az biztos. Ez sokkal zavarobb…

  34. Valaki tudna nekem segíteni?

    Cydiába le akartam törölni a aksi %-os kijelzést de nem tudta rendesen letörölni mindig kiírta hogy félig telepített alkalmazás… közbe frissítettem 2 cuccot mert cydia felajánlotta hogy frissíteni kéne azokat… aztán kiírta hogy speakboard újraindítása de nem indult újra, kikapcsoltam aztán be de lefagyott az alma lógónál, nyomtam 1 hard resetet de úgyanúgy lefagyott az almánál. ha rányomom gépre akkor a fényképeket látom amik rajta vannak és az itunes is felismeri, lát rajta mindent de a telo kijelzőjén csak az alma van és az a körbe forgó jel lefagyva. Ha hagyom állni akkor kb 10 percenként újraindítsa magát de soha nem kapcsol be rendesen, hogy tudnám rendesen bekapcsolni?

  35. Már lényegtelen, rászántam magam 1 resetre:)

  36. @DnP: Csinálok egy nyelvi fájl részt az oldalamon és oda majd töltheted fel a kreálmányaidat mindenki örömére 😀

  37. Hű, ez egy szimpi húzás volt.

  38. Ez egy remek hir 🙂

    OFF
    Vegre feljottem Pestre, es szeretnek venni a 3g-mre egy InvisibleShield-et, meg tudjatok nekem mondani h itt Pesten hol lehet ilyet kapni? Nagy help lenne. Koszike.

  39. szinte sehol, én az istyleból rendeltem 2G-re de már lassan két hónapja várom… szal most megrendeltem a zagg honlapjáról, szállítással együtt is olcsóbb mint az istyle, úgyhogy mondjanak.
    XMS-ben simán nem volt, más apple boltban nem néztem, de én azt ajánlom, hogy vedd meg neten a zagg.comon házhozszállítással 30$ alatt van(nyílván bankkártya kell hozzá)

  40. úgyhogy mondjank = úgyhogy mondjanak le, mint én a rendelésemet.

  41. @Cyberbird: OK. Koszi

  42. Napok óta nem tettem fel semmit, a tegnap ezt a PrivaCy-t feltettem.
    Este 100%-on állt az akku, levettem a töltőről, reggelre meg lemerült és kikapcsolt a teló.
    Tapasztalta ezt még valaki?

  43. Nekem is volt a kijelző alatt egy kis ezüstösen csillogó pötty(kikapcsolt állapotban is látszott, bevittem s egyből mondta h ez csere ,de kiszopattak mer pontba a 2.hét bekövetkeztében hívtak h kivan cserélve s fáradjak be.. Rem a 3GS-n nem lesz ien problémám:s

  44. Sziasztok, a segítségetekre lenne szükségem, a következőket írja a gépem amikor frissíteni szeretnék:

    “There was a problem downloading the software for the iPhone. The network connection timed out. 

    Make sure your network settings are correct and your network connection is active, or try again later.”

    Jó lenne ha valaki tudna nekem segíteni!

  45. @SS: valszeg vagy a neted adta be az unalmast, vagy az apple szervere tulterhelt… probalkozz ujra…

  46. @Psyclon: Én is jártam így. a Cydiát azóta nem szeretem, csak emiatt 2szer kellett restore-olnom, szóval más megoldást én sem tudtam kitalálni rá. Jelenleg is van egy félig telepített alkalmazásom és néha észre is veszem, hogy nem tetszik neki, pl: ujraindítás utána nem érzékeli, h nyomkodom a kijelzőt, ezért mégegyszer újra kell indítanom. a cydiába már be se merek lépni:)

  47. @BudNyke: 3.0.1 óta van ez. és 3G

  48. Van itt valakinek eladó iPhone 3G-je, aki hajlandó lenne beszámolni egy 2G-s iPhone-t?De nem muszály, csak simán eladó 3G-k is érdekelnek…

  49. @fontix:

    Dettó ez a gondom az utóbbi 3 hétbe már 3x raktam újra a telot ebből 2x akkumerülés miatt ma hajnalba cydia miatt de semmi se seggit 3 hete amikor először felraktam a 3.0-át aztán telepítetem rá vamit és azóta nem bír a telom 13óránál többet kikapcsolt képernyővel…ha használom is valamire és nem csak a asztali disz akkor 1-6óra alatt lemerül… igazából csak zenét hallgatok rajta 3 hete mert másra nem jó …. hiába csinálok resetet backup nélkül, egyszerűen szar… 🙁 ma reggel raktam újra már 3xra és 10perc mp3 15% ot leszed…komolyan ha hamarosan nem találok rá megoldást kibaszom a kukába, így is 3 hete 4éves nokiámat használom.

  50. @telegdyd: nekem van egy uj fehér 16gb.de nem olcsó de ezt nem is fogják tiltani az tuti.ha érdekel:andrasponthosszukukacyahoo

  51. VALAKI hozzaerto segitsen !!!!

    www . zoltan.try. hu/szifon

    teleputettem a szifon sourcebol a MobileLog-ot es ossze kakilta magat a cydia!

  52. Sziasztok!

    Valaki valamikor fog arrol irni,hogyan lehet TELJES BACKUPOT készíteni a szifonrol?
    akár programmal akár manuálisan egyszerűen nem llandóan egy mappánként másolgatni mindent?
    Ez FOTNOS és lényegretörő lenne!

  53. @Eyesis: Futtattam egy diagnosztikát, a teszten átment, “Internet connection verified”, fél éve próbálom újra és újra, tehát a try again later sem jött be……

    ötlet valakitől?

  54. a héten az Árkádban még volt de nem tudom hogy mostvan e ott.

    Starkingben vagy mia neve a apple shopnak

    üdv
    Ákos

  55. 51. esre valaszoljon valaki , koszi
    hiba uzenet mellekelve a web cimen.

  56. @zoltan: icyd van?

  57. @zoltan: ezt csinálta nekem is. erről írtam az előbb. csak restore szerintem.. a cydiával pedig vigyázz legközelebb. csak a legfontosabbakat telepítettem én is azóta, mert már 2* is belekerültem ebbe a hibába:S

  58. @zoltan: egyszer én is belefutottam ugyanebbe a problémába és restore lett a vége. Pontosabban ki kellett törölnöm néhény file-t a telóbol, és mególdódott, de úgy gondoltam ez nem 100%-os megoldás ezért neke is a restore-t ajánlom. Vigyázni kell a mobilelog-gal…. csak is a 3.0-ásat szebab felrakni különben megint így jársz. Ráadásul semmiféle cracket nem találtam hozzá, ezért inkább megvettem a progit 🙂 Nagyon hasznos alkalmazás ami megért nekem 2000Ft-ot. Azóta semmi bajom sincs a progival, tökéletesen megy. Illetve a substratja összeakad az IGO-val. Ugyhogy amig navizok, ki kell kapcsolnom a substratot az SBSETTINGS-el.

  59. Lego funoknak kötelező!!!!!!
    h ttp://rapidshare.com/files/270224739/LEGO_MAN.zip

  60. Mi az az SBSETTINGS?

  61. @Szanya: te mióta látogatod az oldalt, hogy még nem hallottál róla???
    A leghasznosabb alkalmazás a jailbreakelt telókon. Keress rá a cydia-ban és próbáld ki. Némi angol tudás szükséges hozzá

  62. @ypsilon: apám, simán lenyomtak egy jointot 🙂

  63. Hello
    Van 1kis hírem 😀
    Vodafonos vagyok.
    Üzleti előfizetésünk van, ezért van egy kirendelt üzletkötőnk.Ma súgta meg, hogy a Vodafone 2009 decemberében megkezdi AZ IPHONE 3GS FORGALMAZÁSÁT!!!!!!!!!Én örömmel fogadtam a hirt:D 😛 Azt remélem, hogy igy elkezdődik némi árverseny…
    Nah mindegy, csak gondoltam megosztom veletek…
    Dávid

  64. kis off a 3g-m email beállításánál a kimenő szerver résznél mit kell beirnom vipmail-os vagyok

  65. @telegdyd: Hát én ennek egyáltalán nem örülnék. 8 éves előfizetésem vodás szüntettem meg, az iphone miatt. Mikor megszüntettem könyörögtek a vodások, hogy maradjak és találunk valami kedvezményes előfizut. Lementek már 1000Ft-os havidijra amit le is beszélhetek csak maradjak. Rohadtul sajnáltam, hogy meg kellett szüntesem. De hát két évet irtam alá a tré-nél. két előfizu meg felesleges nekem. Erre meg benyögnék, hogy náluk is kapható lesz??? Baaah
    Az árverseny miatt jó lenne még egy szolgáltató. De hát ott a Pannon is 🙂

  66. Hello mindenki még friss vagyok itt egy olyan kérésem lenne hogy valaki aki ért az iphone-hoz felvehetném msn-re hogy pár dolgot megkérdezhessek ezzel kapcsolatba. elöre is köszi

  67. @Sonik: miért nem teszed fel itt a kérdéseid?

  68. @ady800: mi ma voltunk bennt náluk, meglepően rendesek, és mikor látta a srác hogy iPhonja van apámnak, iPhone-om van nekem, mondta, hogy örülni fogok, mert ma tudta meg, hogy decemberben elkezdik a forgalmazást.Elég nagyot néztem 🙂 Nah lényeg a lényeg 2010 elején lejár a szerződés, és végre meglesz az első jogtiszta iPhone-om 😀

  69. @Sonik: mkb_td kukac hotmail.com
    Vegyél fel nyugodtan

  70. mert nem szeretnék offolni holott már igaz megtettem ezért bocsánat meg a válaszok lehet ujjabb kérdést szülne és lehet sokk lenne ne érts félre nem szeretnék senkit zaklatni csak ott gyorsabb valamivel

  71. Köszönöm 🙂

  72. Hello
    Kérem segítsetek!!
    Tudtok olyan programot ajànlani, ahol a bejövő és kimenő hívàsaim külön számolja, ill sms-t???Bosszantó számlákat kreál a kedves trémobile, ikon 400-as díjcsomagban vagyok és huszonezres havi számlákat fizetek.
    Juliusban én állítólag kb 7000 ft értékben küldtem pannon hálózatba sms-t, holott egész honapban max 10-et.Most már nagyon felbosszantott és fogalmam sincs hogy mit tegyek…Valaki kérem mondjon már valami ötletet

  73. hello all!!Bocsi az offért.
    sikerült szereznem jó áron egy iphone 3g-t az öcsémnek!nekem már van egy és minden tisztelettem a szifonosoké:)
    Szal félek hogy amit most szereztem lopott ki jailbreak-eltem+ki függetlenitettem!Szerintettek be tudják valahogy mérni a telot?nincs kedvem rendörségre futkozni!Köszi

  74. @4nt1: Ha lopott, akkor csak használhatatlanná fog válni a telefon része a szifonnak, mert a tré letiltja.

  75. @telegdyd: Nem hinném hogy rendőrségi ügy lenne belőle.Bemérni pedig tudnák, ha akarnák, de nem fogják.

  76. hogy tiltja le a tré ha mondjuk vodás kártya lesz benne!Amúgy kösszi a segitséget

  77. @4nt1:

    Ha a készülék feketelistára kerül, akkor egyetlen európai szolgáltató kártyájával sem fog menni.

  78. értem kösszi szépen!!!Remélem nem lesz ilyen és az öcsém is szifon-os lehet!:)

  79. @4nt1: Mi is reméljük 🙂

  80. @4nt1: van az apple-nek egy oldala ahol meg lehet nézni, hogy lopott-e a cucc. bepötyögöd a szeria számot és ha be van jelentve, hogy ellopták a telót, megmondja. sajna a linket most nem talállom, de hátha valaki tudja. Sőt, talán az oldalon is volt már róla szó

  81. kösszi szépen jó lenne annak az oldalnak a cime:S

  82. http :// beszeljukmac. com/index.php/forums/viewforum/34/
    ezen az oldalon is körülnézhetsz

  83. kösszi

  84. Amúgy ha a T letiltja a kártyát akkor az ég világon semmilyen mód nincs arra hogy valahogy valamilyen szolgáltatóval használható legyen a teló? 1ik haverom anyja még anno vett 3g-t mikor megjelent, de nem igazán jött be neki na meg amúgy is 1000 céges mobilja van szóval fiának adta, de persze a havidíjat nem fizette… így elég hamar letiltották:) haver azóta azt használja mp3 ra de semmi másra mert még JB sincs rajta, kérdezte hogy -nem e tudom neki megcsinálni, hogy tudja használni más szolgáltatóval… komolyan erre semmi program nem létezik?

  85. @Psyclon: Semmi.Maximum alaplap csere, de nem igazán éri meg.

  86. @ady800:
    milyen fileokat toroltl ki pontosan?

  87. @zoltan: sajnos már nem emlékszem, azért nem írtam le pontosan. Cydia mappában turkáltam és amiben bennne volt a mobolelog név azokat töröltem. Nem 100%-os módszer, biztosan maradtak még hulladék fileok a telón, így inkább ujra raktam.

  88. Admkn segitenel ebben? Megis csak a te repodrol van szo. Koszi!

  89. Na azért a Vodafone-tól ne várjatok nagy áresést.
    Amikor alakultak mindenki azt hitte hogy olcsóbb lesz aztán fenét…

    IPHONE 3G 8GB TRÉS FEKETE 2008.09 HAVI ELADÓ.
    Reális áron.
    Kártyát megtartom , a 2 év hűség rendben lesz.
    Ha valakit érdekel pemikl kukac f r e e m a i l h u

  90. Ha 3G-met akarom frissíteni 3.0.1-re, akkor ahhoz kell a 8.2.1-es iTunes, vagy jó hozzá a sima 8.2.0 (ami a 3.0-hoz kellett)? Valamint ha iTunes feltelepítette a 3.0.1-et, akkor redsnow-nak csak betolom a gyári 3.0-s firmware-t ugye?

    (Tudom, hogy 100000000+1x leírtátok, de sajnos akkor nem olvastam el egy ilyet se, és kicsit melós lenne utánanézni.)

    Köszi a segítségeket!

  91. Sziasztok!

    Valaki tudna segíteni? Nem ehhez a témához kapcsolódik, de a safari download m. hova tölti le a file-okat? Az a baj, hogy miután letöltöttem felajánlja, hogy nézzem meg ifile-lal, de az ifile nekem csak shareware verzió és nem engedi. Szóval manuálisan kellene megkeresnem.

    Előre is köszi!♠

  92. @simonmiki: Én a helyedben a letörölném azt a verziót és a szifon .com Cydia source-rol letölteném ami fent van,mert annak adsz egy email címet és máris teljes verzió ifile-od

  93. Joker 3g.:mindent ugy csinálj ahogy le irtad!amugy frissithetsz nyugodtan.

  94. @Zoltan: /private/var/lib/dpkg/info
    innen törölj minden filet, amiben benne van a mobilelog szó

  95. @zoltan: Én Is így jártam :-(((((

    Idézem bzoolkát:

    Nem kell, elég a t-pot, töröld ki a /System/Library/LaunchDaemons/com.iXtension.MobileLogDaemon.plistet, a /private/var/stash/Applications/MobileLog.app et is. Ennyi amit feltett a csomag, persze attol függ, ha valamit nem találsz – mert félig lett ugye feltéve – akkor az nem is volt fent. Hogy a cydia ne idiótáskodjon ezután a manuális eltávolítás után: menj tpottal a /private/var/lib/dpkg/info könyvtárba, és töröld a com.szifon.com.MobileLog.crack.prerm és com.szifon.com.MobileLog.postrm fileokat, ezekután elvileg cydiában eltávolításra nyomva simán kiveszi az adatbázisából.

  96. skacok segítsetek műr egy kicsit.
    OFF:Keresek egy játékot és nem tudom mi a neve.
    Rajzolgatnod kell a képre pályákat hogy a golyót eljuttasd a csillaghoz.
    A dizájn olyan mint ha egy 2 éves gyerek rajzolta volna.
    thx

  97. OFF

    Tudom, ennek a témának még csak az iPhone-hoz sincs köze, de több részletes fórumot is átolvasva, nem tiszta nekem teljesen a dolog és kedvelem a szifonos közösséget. Ezért kérek innen segítséget.
    Sosem volt problémám, ha valamit meg kellett oldani a gépen, de most nagyon lámának érzem magam…

    Konkrétan a Chameleon bootloaderről lenne szó.
    Ha bárki olvassa ezt az üzit és esetleg több OS-t tud jelenleg bootolni a Chameleonnal, kérem szóljon nekem. Nagyon fontos lenne.
    (Tulajdonképpen az egy EFI partícióra történő Chameleon bootloader telepítése sötét számomra.)

    Előre is köszi.

    /OFF

  98. Admin: ma már vasárnap van és NEM péntek 🙂

  99. @NitroTom: Crayon Physics

  100. @en:
    thx
    mióta keresem tenkju

  101. Hello telepítettem a BeejiveIM 3.0 with Push alkalmazást a telcsimre de nem tudom használni. “no legal license key”
    Nem is fogom tudni használni ? Valaki? tudna segíteni ?

  102. @Zoltan: a képeket nem ő csinálja.

  103. @tibcsi1983: Nem fogod tudni használni csak ha megveszed.

  104. @cartmen: köszi az infót … maradok az eBuddy nál.

  105. @ady800: @cartmen:

    Nagy koszonet az idezetert, es BAZOOLKAnak kulon!

  106. akkor ezek szerint mobilelogot felejtsem el 3.0 3gs-en?

  107. @zoltan: vedd meg a 3.0-s verziót 🙂

  108. Mi ez a halál itt??? Hahó!!! Admin!!! Már vasárnap van!!! 🙂

  109. @hencida: látom Te is észrevetted 🙂

  110. Hello!

    Kérhetnék egy kis segítséget abban, hogy hogyan tudnám használni a BeejiveIM progit. “Megszereztem” a legújabb verziót, de license key error-t ír ki. Van erre megoldás? Köszönöm!

  111. Sziasztok!
    egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy szeretnék képeket rátölteni az iphone-ra és azt olvastam neten, hogy ehhez a winscp dolog kell, ami viszont nem csatlakozik az iphone-hoz root alpine-t beirtam- ipjét telómnak beirtam… openssh-t letöltöttem(na ezt mondjuk nem tudom h hogy kell bekapcsolni amit pár helyen irtak) illetve még h ezen kivül mit kéne tennem, segitségeket köszönöm:)

  112. ezt a bsd subsystemet olvasom h még meg kéne találnom de cydiába semmit nem ir

  113. @P.Balázs: iphonebrowser es 1 perc alatt keszvagy vele 🙂

  114. @P.Balázs: Pl. SBSettingsből egyszerűen ki-be tudod kapcsolni az SSH-t.

  115. @hencida: Én is várom az új híreket 😀

  116. Off
    Sziasztok! Van egy kis bibim. Telepítettem egy progit installous-al. Mivel nem láttam utána a progi iknját nyomtam egy respring-et. Nos azóta “szürke” képrnyő, alma és ez ismétlődik. Az itunes nem látja viszont mikor szürke a képernyő a t-pot igen.
    A lényeg HELP mi a teendő ilyenkor?
    ON

  117. @hencida: kész az oldal 😀 iphonestable.tk !

  118. Sziasztok!
    Ezzel a navival is kéne szerintem foglalkozni, mert magyar menüs, magyarul navigál, csak magyar térkép kéne bele.
    h t t p://www.alk.com/copilot/iphone/

  119. Az utóbbi hetekben már mindent megtudtuk az Apple tabletről, és mindennek az ellenkezőjét is, már abban sem lehetünk biztosak, hogy lesz-e egyáltalán. Azért ha egymás mellé rakjuk a pletykákat, kirajzolódni látszik a gép körvonala.

    Az Apple tablet gondolata közel sem új, van már előzménye a most még csak pletykaszinten létező terméknek. Méghozzá a Newton, a piac egyik első PDA-ja, ami a kilencvenes évek elején legalább olyan futurisztikusnak hatott, mint két éve az iPhone, és ami valójában sosem tudott igazán sikeres lenni, mert nem volt igazán kiforrott termék. Amikor Steve Jobs 1997-ben visszatért a vállalathoz, az egyik első dolga volt kinyírni az érintésérzékeny számítógépet, aminek tíz évig nem is volt folytatása.

    Megint a hírekben

    Két évvel ezelőtt aztán megjelent az iPhone, és az Apple-nek megint volt érintésérzékeny, nyomogatható kütyüje. Sokáig nem is foglalkozott a piac egy esetleges tablet pécé (azaz érintőképernyős mobil számítógép) megjelenésével, aztán ahogy csökkent a mobil körüli felhajtás, ahogy újra kialakult a vásárlókban a híres Jobs-féle „one more thing” iránti vágy, úgy bukkant fel újra a pletykalapokban az Apple tablet ötlete.

    A kaliforniai cég a mai napig nem tett olyan nyilatkozatot, ami bizonyítaná, hogy érintésérzékeny számítógépen dolgozik, a kezdeti, légből kapott híresztelések után azonban több olyan közvetett bizonyíték is napvilágot látott mostanában, ami már okot ad a gyanúra.

    Az internetre került fantáziaképek természetesen nem tartoznak ezek közé: a világ tele van ügyes grafikusokkal, és számtalanszor láttunk már olyat, hogy a premier előtt megjelent fotók utóbb kamunak bizonyultak annak ellenére, hogy legalább olyan jól néztek ki, mint a végleges termék.

  120. az előzőt nem ide akartam sorry

    @Ginopapa: A postázó funkció nem inicializálható

  121. @Ginopapa:
    nem akar jönni az aktiváló mail

  122. Off
    Sziasztok! Van egy kis bibim. Telepítettem egy progit installous-al. Mivel nem láttam utána a progi iknját nyomtam egy respring-et. Nos azóta “szürke” képrnyő, alma és ez ismétlődik. Az itunes nem látja viszont mikor szürke a képernyő a t-pot igen.
    A lényeg: HELP mi a teendő ilyenkor?
    Fontos lenne, hogy hétfő reggelig életre keltsem 🙂
    ON

  123. @mzsolt6.1: Vagy megnézed h melyik fájlokat cseszted el és azokat kicseréled a jóra, vagy DFU mód és restore.

  124. Elado iPhone3G 8Gb fekete T-mobilos 2008.09 havi. Hűségvállalást tovább fizetem szerződést írhatunk. Fix ár 75e ft. Karcmentes szép állapotu, kezdettől fogva fóliázott , iMat bőr hátsóban tartott. Megtekinthető kizárólag százhalombattai lakásomon ahol ha kell mindent megcsinálok rá: jailbreak magyarítás függetlenítés stb.

    pemikl kukac f r e e m a i l pont h u

  125. köszönöm a segitségeket!
    még egy olyan kérdésem lenne, hogy járok futni a margitszigetre, és futás közben egy idő után megőrül az iphone és 5 másodpercenként behozza nekem a voice recognition-ös dolgot ami egy idő után elég fusztráló, magától nem múlik el, beállitások visszaállitása segit rajta, de pl ma igy csináltam és még utána is ment 10 percig kb, valaki nem tudja ez mitől lehet?

  126. Srácok!! Hírzárlat van???? 😀 😀

  127. Sziasztok.sajna Ginopapánál nem tudok jelezni de van még GS eladó 16 és 32gb.feketék.bontatlanok,gyári függetlenek.160e és 188e.

  128. Szevasztok
    Szerintetek jól jártam, hogy az első generációs szifonomra,aminek be volt repedve a kijelzője, és a hátlapja szarrá volt görbülve, ráfizettem 25 ezret, és kaptam egy szinte zsír új iPhone 3G-t?Mind2 8gigás.

  129. Ha nem lövik le akkor biztos jól jártál.

  130. Sziasztok
    Lenne egy olyan problémám hogy amikor netre akarok menni ki irja hogy “Could not activatecellular data network: You are not subscribed to a cellular data service”
    ezzel mit lehet kezdeni? t-mobilos a telo

  131. @Sonik: Nincs adatcsomag elofizetesed a szolgaltatonal (3G, Edge). Vagy kikapcsoltad a cellular data-t a settingsben. Mi a gond: szeretnel 3G-vel csatlakozni es nem tudsz, vagy szeretned kikapcsolni es csak wifit hasznalni?

  132. @Csapi007: Köszi!
    Restore lett. Már jail is megvolt. 🙂

  133. Elméletileg van mert valami 500 megáig lehet netezni.szeretnék 3g vel csatlakozni és nem tudok pedig a settingsbe bevan kapcsolva. most raktam rá a cydiat es nem tudja letölteni a dolgokat mert ezt irja ki és hát nem nagyon tudok angolul 🙂

  134. @Sonik: Settings / General / Network — itt tudod ki-be kapcsolni a 3G-t illetve a Data Roamingot. Ha abszolut nem akarsz Tmobilos adatforgalmat, akkor kapcsold ki mindkettot. Sajnos az Edge nem kapcsolhato, igy ha nincs wifi kapcsolat, akkor megproval Edge-re felmenni, de nem tud, mivel a roaming ki van kapcsolva es ekkor felugrik a hibauzenet. Ha SBS settingset felrakod, ott kapcsolhato az Edge is.

    Ha T-Mobilos rendszeren keresztul szeretnel netezni, akkor kapcsold be a fenti ket kapcsolot. Ha igy sem megy, akkor nincs ra elofizetesed. Hivd fel oket es rogotn tudjak aktivalni. De elobb nezd at a lehetosegeket a Tmobile weboldalon…

  135. probáltam már hogy bevan kapcsolva mind2 de ugyse ment akkor lehet hogy nincs majd felhivom minjárt mert igazság szerint ma 3 kor hoztam el és még nekem is uj 🙂

  136. Sziasztok!
    Push email alkalmazást keresek iphonera,gmail postafiókom van
    tud valaki segíteni? A gpusht letöltöttem de az csak akkor működik amikor kedve van
    ti mit használtok? Hallottam még au msgpushról is.

  137. na felhivtam elméletileg valaki kikapcsolta de fain volt a hölgy és vissza lőtte ugyhogy most pörög 🙂 nagyon köszi a segitséget isten vagy 😀

  138. sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy telefon adatjelzésében mennyire szabad megbizni?

  139. @mzsolt6.1: Dfu mode, restore. Tegnap jartam enis ugyanigy.

  140. @P.Balázs: Az adatforgalomra gondolsz?
    Ha igen akkor abban nem igazán, volt akinek 400MB-os eltérést mutatott a számlához képest.

  141. de most az h msn-zem az minimális adatforgalom ugye? 1 giga netem van, és csak hónlapok myspace néha 1-1 videó youtubeon ennyire használom, hasbaszúrom magam ha kidobnak egy 20 rugós számlát, vagy én magam vagy apám engem 😀

  142. @P.Balázs: Hát nagyon nem!
    Én pont így jártam az emult egy hónapban! A lényeg, hogy nem annyiea rossz a iPhone adatforgalom számlálója sem, de szegényke kb 40-50MB adatforgalommal MINDIG levan maradva!T-Mobile 500MB os csomagom van, még a szerencsém az, hogy küldenek egy sms-t, ha elértem a felét, vagy az egészet felhasználtam 🙂 Ez egy jó hír, a rossz, hogy mikor én elértem a felét kb az iPhone 40megával mutatott kevesebb adatforgalmat (ki és bejövő is számít egybe).

  143. Admin!!!! küldtem mailt egy kijelző javitással kapcsolatban de nem válaszoltál.
    megtennéd?(a válaszolást :))
    üdv Vezo

  144. köszi Atesz ez mondjuk sokat segit mert én nekem mondjuk 60 megát ir és igy is féltem felmenni 🙂 valaki azzal kapcsolatban nem tud valamit, hogy miért pattanhat fel állandóa a voice recognition futásnál?

  145. köszi Atesz a hozzászólást ez mondjuk sokat segit mert én nekem mondjuk 60 megát ir és igy is féltem felmenni 🙂 valaki azzal kapcsolatban nem tud valamit, hogy miért pattanhat fel állandóa a voice recognition futásnál?

  146. @Atesz: Nekem a 100 Megas csomagom van, vajon nekem is kuldenek SMS-t ha elerem a limitet? Vagy ezt a szolgaltatast kulon kerni kell?

  147. Külön kérd/kérdezd meg őket a biztonság kedvéért! Én úgy tudom kell hogy legyen a 100MB nál is, elvileg automatikusan! Én direkt rákérdeztem bevan-e nálam kapcsolva! Szerencsémre korrekten küldtek is már a felénél egy értesítő smst pár napja. Ekkor derült ki számomra is, hogy a két érték nem ugyan az a T-nél és Szifonnál.

  148. Megjegyzés, hogy abban a hónapban amikor előfizettem, aktiváltattam az 500MB csomagot és az sms figyelmeztetést, a rendszer még nem küldött értesítőt! De újonnan kezdett hónapoktól már kaptam…. Ez lehet csak a T-hanyagsága, nemtudom! De legalább már küldenek ez a lényeg 🙂

  149. OFF

    Bocs, de van egy idegesítő problémám…
    Pár napja véletlenül kikapcsoltam az iTunes-ban azt a popup-ot, amiben megkérdezi, hogy a vásárolt/telepített app-okat behúzza e a Library-be… Azóta sem jöttem rá, hogy kell visszacsinálni, így minden sync-nél letörli az iPhone-on telepített app-okat! Tud valaki megoldást?

    /OFF

  150. @atesz: Koszonom, felhivom oket!

    @petIQe: iTunes / Devices: iPhone a bal menuben kijelol / majd jobbra fenn Applications fulre katt / Sync Applications kipipal / All Applications kijelol. Igy mennie kell. Ha a listaban nincs benne az osszes app, akkor Devices / Iphone jobb klikk / majd Transfer Purchases. OSX alatt en az emliett popup ablakkal soha nem talalkoztam, igy abban nem tudok segiteni.

  151. Sziasztok!

    Előre is bocs az OFF ért.
    Egy olyan kérdésem lenne,hogy iphone-n könnyen áttudják írni az imei számot ?
    Hétvégén feltörték a kocsimat,és elvittek belőle mindent köztük egy iphone -t is.
    Szolgáltató meg szenyózott ,h felesleges letiltatni,mert ugyis átirjak,mondom ok persze,de én ugy tudom ezen azért nem olyan könnyü.

    Van valakinek hasonló tapasztalata ?:)
    Ha netán kell valakinek töltő,akkor tudok egyett adni :/

    Üdv.

  152. megaoff: T-mobilos kártyám volt. Lecseréltem vodafonera de a logo és a hálozatnál ugyanúgy t-mobile van írva. fagyogatott már néha a teló, gondoltam itt az ideje 3.0-ról 3.0.1-re váltani, gondoltam akkor ez a gond is megoldódik. Nos nem változott a helyzet. Valaki látott már ilyet? Mi okozza ezt a jelenséget?

  153. Bocs az offért elöre is de ma kaptam külföldröl 1 3gs-t és az lenne a kérdésem hogy mivel tudom jailbreakelni és unlockolni?
    Köszi

  154. @atesz: Felhivtam a T-Mobile-t. Augusztus eleje ota van ez az uj szolgaltatas, hogy az adatcsomag felenel es vegenel kuldenek egy figyelmezteto SMS-t. Namost, ez elvileg automatikusan aktivalodik mindenkinel, ha nincs kifejezetten letiltva. Nalam le volt, igy jo, hogy telefonaltam es aktivaltattam. Nekem ez igy nagyon korrektnek tunik es vegre nem kell rettegni, hogy atleped a hatart. Csak erdemes felhivni oket, hogy biztosan aktivalva legyen.

  155. …annyit elfelejtettem, hogy a szines t-mobile logo eltünt, csak a sima T-mobile felirat maradt meg…

  156. @skl: Bar nem ertek hozza, de sztem nem tudjak atirni. Legalabbis az eddigi hirek mind arrol szoltak, hogy ha egyszer kozpontilag tiltjak a telodat a budos eletben nem tudod ujra telefonalasra hasznalni.

  157. @cotag: akkor jo,de igyis van egy touch-ja 😀
    Büdös gyökér brrb… 🙁

  158. Hello!
    Bocs az offért de tudna nekem valaki mondani egy olyan programot amivel iphone 3g-rol attudnam masolni a zeneket szamitogepre?
    A copy trans programot talaltam de azzal csak 250 zenet tudtam atrakni.

  159. @joco4: OSX alatt PhoneView.

  160. kossz csak azt elfelejtettem odairni hogy xp oprendszerhez kene a program

  161. @ady800:
    A 61. hozzászólásra:
    Alig egy hete van szifonom. Pár napja mondta egy haver, hogy van ez az oldal. Az ő készülékén láttam, hogy párhuzamosan futhat két progi, hogy van iGO és hogy a képernyő felső szélén végighúzva az ujját legördült egy gyors menü.
    Cydiát nem nagyon ismerem. Sejtem, mire való, de nem tudom, hogy hogyan működik.

  162. @skl: hello merre törték fel az autod???És milyen iphone?Amúgy az imei számot nem tudják kiütni engem már kiokositottak:)

  163. Én próbáltam rárakni a Kelet-Eu térképeket a TomTom-ra, de nem sikerülz, azonban egy lengyel megcsinálta, hamarosan lesz letöltő link! 🙂 Sajnos pont most nem leszek autó közelben egy darabig, majd számoljatok be, hogy mik a tapasztalatok! 🙂

  164. @Szanya: Az SBS settings amire gondolsz, de ez valojaban nem ket progi parhuzamos futtatasa. Csak egy ‘sima’ kiegeszito, amivel gyorsan tudsz modositani alapbeallitasokon. Cydiat fel kell rakni hozza. Az oldalon olvass vissza van leiras.

  165. @4nt1: Lupa szigetnél.
    Nem tudom ismerős-e neked 🙂 ha pesti vagy akkor valószínüleg hallottál már róla.
    Fekete 3g 16gb 🙁
    Rendőrségbe is csak csalódni lehet… csesznek rákeresni,ide oda dobálják az embert,szolgáltatot kell kérni szolgáltató meg mondja ,h rendőrségnek kell kérnie tőlük… blablabla…

  166. Bocs az off-ért: egy sor programnál frissül(ne), illetve települ(ne) az “iKeyEx” prg a Cydiaban, de nekem valamiért állandó hibaüzenetet ad ki, és nem tud frissülni ez a progi. Egyszer asszem önmagában feltelepítettem az xsellize source-ról az iKeyEx 3-t, és azóta van ez a hiba. Próbáltam Cydiából leszedni, de szintén hibaüzenet, és nem megy. Mit csináljak?

  167. Sziasztok!

    Mi híretek van BP-i T-Pontokban lévő 3GS készletekről?

  168. @MegyoCon: Az hogy nincs 😀
    Konkrétan nekem pénteken lopták el a simát,és akartam egy GS -t de mondták ,h csak előjegyzés 🙁

  169. Üdv mindenkinek! Tudna valaki valamiféle információval szolgálni arról, hogy garanciába kezdenek e valamit a T mobilnál iphone 3g fekete háttéren látszó 1 pixelhibájával? Kicserélik, érdemes visszavinni?

  170. gyerekek,mi van az oldallal?3 napja semmi új… :s szifon store-ból is rendelt barátnőm nekem vroom tokot 2 hete,de az se akar még mindig ideérni 🙁

  171. sajan nem vagyok pesti:)

  172. @skl: Azért kérdezem, mert a T honlapján megjelent a “Megrendelem” gomb a 32GB-os fehér 3GS-nél…

  173. Már én is várom a kelet EU-s térképekkel felszerelt TomTom-ot.

  174. Egyébként egy kis biztonsági kiegészítés aki nyomozni szeretne, hol is van telója (ha pl ellopoták):

    1. Kapjátok le a telóra a Cydiából közvetlen a Featured csomagokból a Cylay 3.0 terméket! Telón a helyzetmeghatározás legyen aktív mindig!

    2. Felmentek szépen és regeltek a cylay.com on! Majd megadtok mindenféle adatot a telótokról értelemszerűen! Még a telószámotokat, egészen át a sorozatszámig stb stb!

    3. Aktiváló mailt is kaptok asszem, és még sms értesítést is küld az oldal, hogy minden jó e! (persze ha a számod megadtad)

    4. És lehet örülni, én teszteltem is! Előnyök: egyből tudod zárolni telefonod egy négy jegyű kóddal netről (tehát magát a telót bekapcsolásnál egyből lezárja és helyes kóddal nyitható csak; figyelmeztető szöveget küldhetsz a kijelzőre (“Add vissza a telóm” stb..); törölhetsz minden egy parnaccsal a telódról; ébresztő hang funkció bekapcsolása (melyet nem lehet kikapcsolni csak neten aszem); és legfincsibb: GPS miatt beméri a telód tartózkodási helyét, akkor is ha nem a te kártyád van benne, ha kiveszik a kártyát, ha csak úgy bekapcsolja a hülyegyerekje egyből jelet ad teló és fixen/pontosan beméri a telód helyét! és még sok nyalánkság!

    5. Tény, ha újrahúzzák a telót az gáz! De kérdem én, ki az aki iPhone adatkábellel és iTunessal szaladgál egyből! És már az is jó ha próbálgatják a kódot, mivel akkor is bekapcsolva van telód és jelet ad! nem 100% os, de nekem bevált! SBSettingsel még az app ikont is elrejtettem, semmi szükség rá! Beállítások alatt meg csakis az egyedileg megadott kódoddal tudod módosítani a Cylay-t, hogy be ill. ki van egy kapcsolva 🙂

    Bármi kérdéseteket van írjatok bátran!

  175. Sziasztok,

    Lehet, hogy nem jó helyen kérdezem, de senki sem tud válaszolni nekem. Megcsináltam a Jailbreak-elést, és minden ok volt, mígnem az Icy programmal feltettem valamit, amitől se kép se hang, csak az apple logo. Namármost nem voltam kétségbe esve, hiszen az iTunes oldalon restorolni lehet és minden ewredeti lesz. igen ám, de nem tudtam, a program folyamatosan azt írta, hogy: The iPhone could be restored. An unknown error occured (3014).

    Csak a szervízben tudták visszatenni, persze ott gond nélkül.

    Mi lehet a hiba? (nem merem ismét jailbreakolni, mert ha valami van nem akarok a szervízbe rohangálni)

    Tud valaki segíteni????

  176. OFF Nem talalja meg a poziciomat az iGo.
    Mi lehet a bibi?

  177. @cotag: Elméletben automatikus de én még csak azt hallottam hogy akkor aktiválták ha telefonáltál nekik…

  178. @atesz: Atesz van msned?Kérdeznék párat ,ha lehet.Köszi

  179. Akad, persze kérdezz csak! ateszovics kukac hotmail.com

  180. Azt miért van,ha engedélyezem a push-t sokszor nem tudnak hivni,pedig be vagyok kapcsolva.Az sms-is később jön meg és nem egyböl.

  181. Felvettelek atesz

  182. Sziasztok!

    Erre vki: @hazmester:

    Mielőbbi válaszaitokat előre is köszönöm!

  183. az előbb nem sikerült a linkelés:

    Sziasztok!

    WinterBoard Lite ot szerettem volna feltenni, de nem akarja az igazságot.
    kitöröltem a dlybet a /Library/MobileSubstrate/DynamicLibraries/ ból
    majd felmásoltam a WBlite-ot a /private/var/stash/Applications/WinterBoard.app mappába és beéllítottam neki 777-es és 755 jögöt is, de egyikkel sem állította be a korábbam már használt témát. De legalább már a Cydiát sem tudom használni, indítás után kilép. Mi a teendő?

  184. Sziasztok 177.-re senkii??

  185. @skl: A soroksári Auchanba van egy T ott lehet kapni mert van raktáron én tegnap vettem ott GS-t.

    Kéne egy kis segitség Itunes hoz most raktam fel és csináltat valami regisztrációt ki töltöm de a végén kéri a bankártyát és ott nem tudok tovább menni ugyan ez az appstore nál amikor ingyenes játékot töltenék h ott is bankkártyázik. hogy lehetne megcsinálni?

  186. @atesz: Ez jól hangzik. Tisztára dzsémszbondos. 🙂

  187. Az Ikon x00-hoz nincs sms értesítés adatforgalommal kapcsolatban…

  188. megaoff: T-mobilos kártyám volt. Lecseréltem vodafonera de a logo és a hálozatnál ugyanúgy t-mobile van írva. fagyogatott már néha a teló, gondoltam itt az ideje 3.0-ról 3.0.1-re váltani, gondoltam akkor ez a gond is megoldódik. Nos nem változott a helyzet. Valaki látott már ilyet? Mi okozza ezt a jelenséget? A szines t-mobile logo eltünt, csak a sima T-mobile felirat maradt meg…

  189. @Szanya: nem csak hangzik 🙂 Működik is !

  190. Off: 168-as bejegyzés megoldódott. Kérdés, hogy miért nem működik most meg az ikeyex? Bent van a beállításokban, aktiválom is az emoti keyboardot, de aztán semmi változás a billentyűzetben. Működik egyáltalán 3.0-án?

  191. @Mikey™: Nekem csak magyar lokalizációval ment…tedd fel azt is állítsd magyarra és elvileg jó lesz

  192. @ocsi10: fentvan még a jövő7 is. Semmi… És van úgy, hogy hívni sem tudnak mert nem vagyok elérhető, holott térerő full! És nincs fent push sem.


Add a Comment