fbpx Skip to content

Szeptember 15. megjelenik a Zune HD. A zune -t már ismerjük régebb óta a Microsoft egyik legsz@rabb mp3 lejátszója, és sok sok probléma is volt vele. A zune gyártását persze beszüntették és átgondolták, hogy mégis mit lehetne piacra dobni az Apple ellen.

IMG_1668_540x331

Nos, elérkezett a Zune HD. A HD nyilván azt is jelenti ebben az esetben, hogy erre is ki van hegyezve a kis mp3lejátszó. Itt is 16 és 32GB -os memóriával fogják árulni a terméket 220 és 290 dollárért. Tehát a Microsoft próbál létrehozni egy árban/minőségben hasonló terméket.

prohardver.hu:

A lejátszó 52,7 x 102,1 x 8,9 mm méretű és 74 gramm tömegű. Akkumulátora videók lejátszásakor 4, zenehallgatás esetén pedig 24 óráig képes üzemben tartani, teljes feltöltése pedig 3 óráig tart. Vezeték nélküli hálózati csatolója a 802.11b/g szabvánnyal kompatibilis, és támogatja a WEP, a WPA valamint WPA2 technológiát is. A multimédiás tartalmak közül a WMV, az MPEG-4, a H.264 és a DVR-MS6 videoformátumokkal boldogul el, valamint a WMA, WMA Lossless, AAC és MP3 kódolású audiofájlokat tudja lejátszani. A beépített FM és HD rádióval felszerelt, internetezésre is alkalmas lejátszó

Sg.hu:

Fontos eltérés az első generációhoz képest, hogy a merevlemezeket flashmemória váltja fel a készülékekben, ehhez pedig 3,3 hüvelykes OLED multi-touch érintőképernyő, valamint az nVidia Tegra system-on-chip rendszere társul, amely egy GeForce 6-osztályú grafikus vezérlőt tartalmaz. Azt még nem tudni, hogy a vezeték nélküli elérésért az új 802.11n, avagy a régebbi 802.11g szabványú modul lesz-e a felelős.

Úgy gondolom, hogy a Zune HD méltó vetélytárs lehet, de még mindig ott az AppStore kérdés…

Olvasd el a hozzászólásokat is

104 Comments

  1. Videó alapján erre a célra jobbnak tűnik, mint maga a Touch.

  2. Első ránézésre a Touch sokkal elegánsabb, modernebbbek tűnik, de hát a külső nem minden 😉

  3. nekem baromira bejön a GUI

  4. Modified verson of IE, nálam itt megbukott…
    Viccet vélretéve jól néz ki az animációk is szépek. Tegrával talán még erősebb is mint a 3GS de nincs ami kihasználná. És nagyon soká lesz a Microsoftnak akkora boltja mint az Appstore.
    Touch 3G-ben meg ugye már kamera is lesz. (elvileg…)

  5. Nos, mindent összevetve a ZuneHD egy sokkal elegánsabb, a mult. célokra sokkal megfelelőbb készülék. Az appstore meg hát, baromi jó dolog, de hát sajna ez szerintem kevés. ZuneHD beruházás lesz : ))

  6. Tyűűű azért nem rossz!

  7. hali!
    itt talán nem túl nagy off a kérdésem.iphone-on ipod módba hogy tudok képet rakni az albumokhoz?
    légyszi help!

  8. @smokerdawe: iTunesban jobb gomb az albumon és get artwork.

  9. fasza
    but, a puncipöcögtető nagyítás nem apple szabadalom véletlenül?
    sztem igen….
    Lesz még balhéé 🙂

  10. @vighjoe: De épp ezt beszéltem az egyik ismerősömmel msn-en, hogy megmutatja az Apple ki az úr…

  11. @Csapi007: így semmit nem csinál
    vmi errort ír ki.nem tudok én választani hozzá?

  12. @smokerdawe: Letöltöd netről és a Get infora kattintva betallózod.

  13. a gond hogy magyar underground hip-hop-ot hallgatok és azt cd-ken szoktam szerezni és itunes-nak ugye ez ismeretlen zene,tehát ugyanugy hagyja kép nélkül

  14. jah,megvan
    köszi szépen,csak félreértettelek!!!!!!!!

  15. Üdv mindenkinek!

    Egy olyan kérdésem lenne h 1 gigás internettel kell aggódnom, hogy túllépem az 1 gigát ha az internetet nagyrészt msn-re használom illetve 1-2 megás alkalmazásokat néha megnézek és böngészni kb napi 15 percet böngészek?(programok letöltésére gépet használom)

  16. @p.balazs: Szerintem elég lesz.

  17. kösz csapi

  18. Visszatérve a témához, nekem egy jól sikerült másolatnak tűnik a zune. Egyértelmű a konkurenciaharc, ami versenyhez és nagy pereskedésekhez vezet majd. Talán fogyasztóként mi járunk a legjobban, mert a felhasználók kegyeiért folyik a verseny. Innentől már csak az lesz a döntő, hogy kinek-kinek melyik gyártó készüléke tetszik majd. Amúgy az apple elsőként generálta ezt a piacot és készüléke(i) mindig is sugallni fogják eredetiségüket, felébresztve ezzel a fogyasztók márkahűségét.
    A ms kis készüléke tényleg combos hardware vértet kapott, de az apple elsőbbségét és az appstore programjainak sokféleségét figyelembe véve, ezen a piacon nehezen veti majd meg lábát Gates cége. Hiába a hardware, ha nincs rá software.

  19. Majd a következö 2010es iphone 4, meg touch sztem tudni fogja a 720p-t.Jövöre már nem lehet tovább várni, oda meg kevés lesz ez a 3gs grafikus chip sztem. Mert év végéig több telo is tudni fogja a hdreadyt:). Akkor lesz csak igazán bestbuy a szifon. Nemmintha ,másfél hete listán vagyok a trénél hogy kapjak a majdani szállitmánybol, elég sikeres igy is… A Tegra azért elég full.meg kell hagyni.

  20. Hasonló a véleményem az előttem szólókhoz,de ennek ellenére igen kíváncsi vagyok a Szeptember 7-11 közti bemutatóra,ebben az esetben az új touch-ra……

  21. Szerintem egy ilyen cuccba felesleges a fullHD, úgyse látod igazán. Azt se tudom igazán elképzelni h valaki magánál hordja a kábelt azt TV-re kirakja.

  22. @mikeyhun: Szerintem menj be egy kiemelt T-Pontba és kérj egyet, most elég sok van mindenhol.

  23. Azért ezt jól összerakták.

  24. Nem kell nagyon csodálkozni, lassan csak sikerül “lemásolni” az iPhone-t. 😀 De még mindig nem sikerült felülmúlniuk, ami valljuk be manapság a gyors technikai fejlődés, az ötletek lemásolása miatt elég komoly teljesítmény.

    Mellesleg kívánáncsi leszek az iPhone 4G-re 🙂 Mivel a Samsung kiadta az új modelljét, amely a legmodernebb 1Ghz-es processzorral rendelkezik, jók az előrelátások az új iPhone-ra nézve 🙂

  25. Én úgy vagyok az egésszel, hogy amíg nem lesz normális audió kimenete egy ilyen kategóriáju lejátszónak, amivel rendesen tudom hasznáni az RSA füllhallgató erősítőmet, addig számomra marad az ipod vonal. Amúgy a menü kinézete és sebessége nagyon nagyon meggyőző!

  26. @iWanted: ez csak egy pletyka volt (1GHz)
    HD-hez meg NEM kell kábel mivel a samsung telóm DLNA-n átlövi a TV-re a HD képet…. 🙂

  27. nekem van ipod touch-om van és meg vagyok vele elégedve de nem sokáig lesz az első jön a Ziii Egg is a Creative-tól. Lássuk mit tud: 32GB belső memó SD kártya slot HD kamera HDMI kimenet,GPS vevő,256 MB Ram,32 MB LInux kernel boot,wi-fi, Bluetooth 2.1+ EDR, ár körübelül 38.900 FT (!) ipod touch csere de lehet hogy ipod touch mellé XD

  28. Hát nem is tudom. Szép,szép de nekem egy kicsit nehézkésnek tűnik a kezelése. Ja és az sem segít hogy kívülről úgy néz ki mint egy harmadik kategóriájú kínai tescos mp4. Szerintem ez nem lesz konkurense az iPod nak. Nemes egyszerűséggel azért mert az Apple az iPoddal már befutott. Meg persze ott van az AppStore és a Cydia.

  29. Én kockapárti vagyok nekem tetszik a GUI csodálatosan szép, az hogy mennyire egyszerű kezelni más kérdés.
    A sikerének csak az appstore szabhat határt illetve a hiánya.

  30. Az első hírek nem szóltak alkalmazásokról, de a MS megkeresett néhány iPhone fejlesztőt, hogy portolja át alkalmazását Zune HD-re. Kiváncsi leszek rá, mert zenehallgatás és videónézés manapság kevés egy csúcskategóriás készüléktől.

  31. senki sem vette észre csak én hogy van egy marketplace menü sztem azok az alkalmazások piaci áron XD

  32. Sziasztok!
    Bocsi az OFF-ért!
    Olyan gondom van hogy frissítettem 3.0.1.-re az iPhone 3G-met és jailbreak meg minden és hiába fényképezek a teloval nem menti el egyik képet sem!!!Nem tudja valaki esetlek hogy mi lehet a gond???A másik gondom meg egy olyen sms programot keresek ami működik 3.0 felett mert a gyárival nem vagyok kibékülve és az irealsms meg nem működik rajta vagyis nem tudom beállítani alapértelmezett sms kliensnek!
    Ha tud valaki kérem segítsen nekem!
    Köszönöm!
    Még 1x bocsi!
    ON 🙂

  33. Hát ez a Zune HD eléggé durva cucc lett.

  34. @bakker83: ooooffffff : )))

  35. sziasztok
    bocs az OFF-ert
    Segitsegeteket kerem kb 15 szor probalom felrakni a 3g iphonra a 3 v de mindig hibakoddal vegzodik (10),(13),(1013) es sehogyse jon ossze valami otlet??
    Probaltam visszateni a 2.2.1 is az is hibakoddal vegzodik
    Segitsetek legyszives
    elore is koszonom

  36. jo lett a zune mar a csak a teo resz ill a tobb aprosag hianyzik belőle 😀 de a vilag minden penzéért sem használnék windows platformos okos telefont:D … szar ahogy van 😉

  37. OFF: Megint megosztanám veletek tapasztalataim! Restore telepites tuning:
    Eddig 2.0 utan backupoltam restore jb és backupbol állítottam vissza -> 3.0.1.
    Tegnap kedvtelésből nyomtam egy restoret de elötte kézzel lementettem mindent!
    Nem volt semmilyen backup. Tuningot mindkét esetben megcsinaltam! Én semmiféle különbséget akkumerülésben, sebességben, memoriában, semmiben eddig nem vettem észre! Nem mindig indokolt verzióváltásnál a manualis mentés! Viszont nyertem 500mega tárhelyet. Azért ajánlatos mert abszoltu nem bonyolult!
    És kiegészíteném a manualis mentés leírását: -ha az appok mentéseit szeretnénk visszatenni, amiket ugye a megfelelő application documents könyvtárában találunk meg, – telefonra való visszamásolás után minden esteben 775ös jogot kell nekik adni különben nem tudják irni a progik!
    hát ennyi
    üdv

  38. szerintem nagyon jól néz ki a készülék is, a gui is, nomeg ha tényleg nem kell hozzá semmilyen csodaprogi, csak átszórni a zenét. Ha árban lejjebb menne, és kapna egy normális reklámkampányt, szerint korrekt eladások lehetnének. Persze nekem egy 16 gigás 3G-m van, úgyhogy nincs miről beszélni, sosem adom el 😀

  39. @esfrost: Hy
    Az iPodoknál messze vannak jobb hangzású lejátszók, még az olcsóbb piacon is.
    3 éves Samsung P2-m (iPod Touch elött olyanom volt) Sokkal szebben és tisztábban szól. Ott vannak még a Creative meg a Sony termékek minimum.

  40. nem rossz, nem rossz…

  41. Nekem az Ipod audió kimenete – tehát nem ahova a fülest dugod, hanem ahova a széles csatlakozót – nagyon jól bevált, csináltattam direkt hozzá egy ezüst kábelt, ami az erősítőbe megy, az erősítőbe pedig az UE 5 pro füles, az ipodon meg ALAC zenék vannak. Így azért már nagyon dúrván tud szólni a cucc. Amúgy persze, gondolom vannak még az ipdon kívül olyan lejátszók, amik nagyon szép hangázással rendelkeznek, de nekem a kompatibilitás az erősítőmmel nagyon fontos, és ezaz, amit az ipod nekem kielégít.

  42. Szép és jó dolog ez a Zune HD….az már más kérdést hogy Microsoftért pénz nagyon nem adnék ki szívesen…

    Egyébként az Apple tuti hogy azért tartja vissza a Touch 3G kiadását, hogy mikor kijön a Zune HD szeptember közepén akkor mintegy villámcsapás egyből leverik az új Touch-al. Szerintem ez a készülék is be fog fuccsolni, habár hosszútávon lehet jövője, de csak európában, ha az ára megfelelően lesz belőve. Az amerikaiak elfogult és megrögzött Apple fanok 🙂 Meg lehet őket érteni és ha van rá pénz is… 🙂

    Üdv!

  43. NEm is rossz de nem lehet igaz hogy mindenkinek az Apple-t kell koppintania… Emberek, az Apple előállt egy eredeti és egyedi ötlettel és úgy lett piacvezető nem lopott dolgokkal.

    Egyébként azt megnézném hogy a 2gen iTouchnál vékonyabb könnyű az iPhone-nal összehasonlítani mert az kicsit vastagabb…

  44. Azért mondjuk ki: Microsoft, szép munka!
    Nem egy rossz készülék ez és ha objektíven szemléljük akkor láthatjuk, hogy sokkal funkcionálisabbra sikerült mint egy iPod Touch. Nekem még megmondom őszintén, mint média lejátszó jobban is tetszik 😀

    Persze telefonnak marad a szifon de ez sem rossz masina.

  45. Nekem latvanyra bejon a kutyu. Szep munkanak tunik, remeljuk jo es okos is lesz nem csak szep.
    Kar ennyire felfujni ezt a koppintas dolgot. Mindig valaki kitalal valamit es ha az jo akkor mas is belekezd kicsit mashogy. Ez igy ment mindig es igy is fog menni…

  46. @Toucher: Hát igen ott van … 🙂

    Elmondhatatlanul szeretnék ott élni, mindent ott gyártanak amit szeretek / szeretnék. Apple – MacBook, Gibson – Les Paul, és még a BMW-k nagy részét is ott pakolják össze. 😛

    Itthon mindet csak drágán lehet beszerezni alacsony fizetés mellett..Ez így nem jó 😀

  47. @KendiAdam: ha ott élnél nem lenne 22 nap szabadságos, nem tudnád kifizetni a gyógyítatásodat! sok pénzt keresnél de nem tudnad mikor elkölteni! Mert az átlag dolgozni akaro embert szopatjak!

  48. Üdv mindenkit! Lenne egy hatalmas problémám… A helyzet az, hogy mióta Redsn0w 0.8+3.0.1 -et használok a telefon gyakorlatilag 1 nap alatt lemerül stand by módba… Ha bekapcsolom valamelyik navigációs szoftvert, akkor egyenként mennek le a %-ok… Redsn0w 0.8 + 3.0-al annyira nem merül, de ott is max másfél napot ha bírja stand by módba… A kérdés az, hogy mi lehet a baj? talán a redsn0w? csak azóta van mióta 0.8 at használok… Mindjárt megpróbálom a régi 0.7.2 es verzióval…. Valakinek van hasonló problémája?

  49. Ha nekem vágnának egy ilyen lejátszót én szónélkül elfogadnám xD

  50. @mythbuster: Neken is ez most a bajom. Ne ezek után nem tom hová frissítsem. Nekem pl. 75 %-on volt és este rátettem a töltőre, így reggelre 50%-lett:D Érdekes ugy tudtam a töltő feltöltésre való. Mindeközben tök forró lett a teló regglere. Kikapcsolt helyzetből meg szépen fel tudtam tölteni offline módban. Érdekes. Valaki vmi megoldást esetleg?

  51. @szepnorbee: Lehet a Redsn0w 0.8 lessz az oka… mindjárt újraszoftolom 0.7.2 vel… nekem csak azóta csinálja mióta 0.8 al jailbreakelem…

  52. @mythbuster: Dobnál majd egy üzit ide h. sikeres volt e?

  53. Vegyél fel messre…
    MSN: [email protected]
    Yahoo: mythbuster1991
    Dolgozom rajta, csak föjjön le a kávém 😛

  54. Nálam is melegedik az akksi… s tegnap előtt olyan volt, hogy éjjszaka 100% on leraktam az asztalra, s reggelre kivolt kapcsolva… már rendesen minuszba volt… Félek tőle, mert a multkor egy francia emberkének atomjaira robbant a kezében, és a megelőző jelei a túlmelegedés, és a sistergés… Az utóbbit nemkéne megvárjam…

  55. Nem ér egy ló…. se ez a jailbreak sem. Nem valami stabil dolog. Lehet nyomok egy restore-t aztán cső.

  56. Huhhh hát nekem bejön a szerkezet, csak baj, hogy nem olyan nagy a kijelzője 🙂 Illetve, nem kisebb a készülékház… Szerintem a gyorsaság is nagyon rendben van, sőt… Néhol nekem gyorsabbnak tűnik mint az iPhone (pl.: mikor giroszkóp segítségével elfordul a kép…) Ha megnézzük, se az lg, se samsung, és még a Palm koppincska sem tudta a görgetést baromi jól megcsinálni, de itt az sem akad. Én azt mondom, hogyha a windows csinálna egy ilyen telefont, akkor talán nagyobb esélye is lenne. Bár nem értem miért koppincsolták le az Apple multitouch-át mikor máshogy is meglehetne oldani, nem pont a széthúzással 🙂 No mind1. Szép munka szerintem

  57. @szepnorbee: ugyanez előfordult velem is. feltettem töltőre lement 25%ot és tűz forró volt, nem csodálkoztam volna ha nem veszem észre leég a p***ba.
    Egyeztessünk: én redsn0w 8… nemtomi, ultrasn0w, sbsettings, nincs winterboard, ssh, mms tethering szifonrol, magyar bill, nincs magyaritva, tethering kikapcsolva, push kiakpcsolva, fetch data kikapcsolva, de a tuningot vegigcsinaltam mindegyiket! a léyneg kb ennyi

  58. amugy az enyem egyszer csinalta

  59. Nah én most 1 hétre lemondok a jailbreak-ről, mert nagyon merül a teló, de itt már lehet hogy az akksi se jó…. :((

  60. @telegdyd: ne modj le! az akksival semmi baj sztem a redsn0wal lessz valami gebasz most próbálom a régivel… majd leirom a fejleményeket… nekem is csinálja, de csak mióta Redsn0w 0.8 at használok…

  61. H.andrasnak!!! Beszéltem telefonon adminnal aki Segítséget ígért a közzétételben a nagyobb publicitásban. Ha komolyan gondolod a bulit akkor a [email protected] – ra várom leveled.

  62. Szerintem létre kéne hozni a szifonon, egy olyan forumot, ahol csak ilyen problémákon lenne a hangsúly…

  63. @mythbuster: De nekem sztem az akksival lesz a baj:S mert nagyon leharcolt szifon az enyém….

  64. én meg nem hiszem hoyg a redsn0w a gond
    bar lehet

  65. @mythbuster: Hát admin multkor irta hogy semmilyen körülmények között nem lesz fórum…Én már évek óta olvasom ezeket a “blogokat”… 1phone-on is voltam, it is vagyok, és az a tapasztalatom hogy jobban járnánk mi a visszajárók:) is, mert nem kéne ugyanazokat a kérdéseket megválaszolni, és az újoncok is, mert lehetne egy rendbeszedett hely, ahol minden kérdésre ott lenne a válasz…Ha ti nem, majd én megcsinálom 😉

  66. nekem meg most fagyott ki harmadjára a telóm restore közben:S

  67. tegnap restore-ztem ha ma is kell már kiakadok, de ha ugy van ahogy mondjatok akkor kénytelen leszek

  68. @telegdyd: Gondolkodom én is egy iPhonos fórumon… de még fejlesztés alatt áll 😛 vmit öszekellene hozzunk szifon kiegészítőként 🙂 olyas szoftverműhely… Ha megakad a restorenál, akkor lehet adatkábel hiba is vagy flex kábel… de lehet csak a windoz haldoklik 😛

  69. De volt nekem egy 2G-s iPhone ami hardveresen meghalt… Leblokkált a memóriája vagy mi, de a “Waiting for iPhone” ciklusban megállt az itunes, s nem mozdult onnan… cseréltem benne flex kábelt s úgy sem… Mondjuk a 2G-s iPhone hardveres összetétele nagyon szar…

  70. sziasztok. Egy kerdesem lenne. Haverom iPhone 3g jet szeretnem JB kelni.
    Van rajta millio cucc, de mar mar rajta van a 3.1 es Os.
    Ha csinalok egy backupot, restorolom, jailbrakelem, majd visszateszem a Backupot , az nem fog belezavarni a JB be?

  71. vagy van vmi progi amivel a szuz 3.0 rol le tudom szedni a kontaktokat ?

  72. @wolfi: szinkronizáld outlookal

  73. windows 7 re van outlook ?

  74. @wolfi: 🙂 microsoft outlookra gondoltam az mindenre felmegy

  75. sziasztok
    bocs az OFF-ert
    Segitsegeteket kerem kb 15 szor probalom felrakni a 3g iphonra a 3 v de mindig hibakoddal vegzodik (10),(13),(1013) es sehogyse jon ossze valami otlet??
    Probaltam visszateni a 2.2.1 is az is hibakoddal vegzodik
    Segitsetek legyszives
    elore is koszonom

  76. A Tegra ellen esélye nincs az iPhone/Touch-nak a jelenlegi HW kiépítésükben és pont!

  77. Off:

    sziasztok van vkinek tipje hogy ha simről importolom a kontaktokat mert vagja le a fél nevet emailt nemlát és pontosvesszővel választja el pl. Lajos ; Moln
    Nagyon idegesítő… havernak és bnőmnek ugyanúgy t-s sim mindekttőnek jó csak nekem nem GSen… :S

  78. Én is reggeltem!nem értek annyira a dolgokhoz de jo lenne a megjelenitést iphonehoz optimalizálni.:)

  79. hmh… jó lesz az alakulónak 🙂

  80. KÉRDÉS: megvettem egy progit a cydiaból, odaadnám másnak, hogy kell kivenni a telóból?!

  81. @mythbuster: Tudnál irni egy MSN cimet?Szeretmék kéerdezni vmit 😛

  82. @JEROME: nekem dettó ugyan ez csak nincs ultrasn0w, sbsettings és van HUN UI. Nekem már 2szer volt ilyen forrósodás.

  83. @szepnorbee: mit csináltok a telóval, hogy forrósodik?! – nálam egyedül az idióta igo váltja ki belőle a melegedést de más semmi, még az állandó pdanet használat+állandó töltés sem melegíti fel a 3gs-t…

  84. @draft: Csak simán megpróbáljuk feltölteni:D én bekapcsolt állapotban már nem is merem csak úgy ha ki van kapcsolva és úgy rakom töltőre. Ekkor bekapcsol de nem írok pint h. offline maradjon. így tölt és nem melegedik. De holnap restore

  85. töltőn egyszer történt hogy majd meggyullad és semmi nemment
    minden offon volt

  86. @szepnorbee: sztem vigyétek be az oldal tetején lévő servicebe ott megcsinálják amit kell és lehet utána nem lesz vele baj…

  87. szepnorbee, JEROME: trés a készüléketek?!

  88. @draft: megoldódott, ha kell vkinek egy 3.0-án működő full gba emulátor keressen meg…

  89. @draft: szerintem ehhez nem szerviz kell. Hiaba vinnem oda és mondanam hogy 1 restorevel ezelöt egyszer majdnem leeget, nem tudnam produkalni neki a hibat. Amugy trés és ultrasn0w és igy vodas és nincs push

  90. @JEROME: már kb. 1-1,5 hete is téma volt, hogy a trés mobilok forrósodnak…nálam USA hidegek mind… lehet kinn nemcsak válság hanem hideg is volt mikor gyártották őket 🙂

  91. ok, de hangsulyozom tökéletesen jól működik azon az egy hiban kivűl amit egyzser csinált, azaz mostanában beszart a felso gomb, neha nem mükszik. Ha valaki nekem megmondja miert lehetett és mit lehet tenni viszem is! De lehet soha többet nem csinalja!

  92. ki akar ingyen iphone 3gs-t? aki akar vegyen fel msn-re : tiztiztiz(kukac)msn.com

  93. Igen trés a telcsi. De nemhiszem h ebben lenne összefüggés. /from my iPhone/

  94. Elfogadnék egy ilyen kütyüt.

  95. A 3GS vígan lejátssza a FullHD videókat is, úgyhogy csak egy megfelelő dokk kell HDMI csatival és a MS már megint csak a integethet az Apple után 😀

  96. @Mordon: a samsung 8910HD a HD képet DLNA.n keresztül lövi ki SEMMI KÁBEL!!! 🙂 minden nap használom ezt a funkcióját… igaz a tv-is elve lejáccik mindent 🙂

  97. @Mordon: köszi szépen ezt a hasznos tippet, így ismét egy új oldalát ismerhetjük meg a telefonunknak!


Add a Comment