fbpx Skip to content

IMG_0269-200x300Kellemes kedd reggelt mindenkinek. JarodFree kolléga elkészítette a navigonhoz a magyar hangokat, és elküldte nekünk. Ezzel már egy teljes értékű magyar navigon áll rendelkezésünkre. Ez az ipa csak a magyar térképet tartalmazza, de van magyar menü és magyar hang navigáció!

Letöltés erre: NAVIGON.1.1.HUN.ipa

Olvasd el a hozzászólásokat is

262 Comments

  1. köszönjük 🙂 remélem csodás lesz.

  2. Csatlakozom, köszönjünk!

  3. Srácok én lehet béna vagyok, de az igo-ban hol lehet kikapcsolni a hangot????

  4. Szuper! THX!
    Nagy pofátlanság lenne azt kérni, hogy esetleg egy nyaralásra kész teljes eu térképes magyar hanggal navigáló verziót készítsen valaki, és aztán torrent oldalra dobja?

  5. @hunwolf: Gondolom ebbe is csak bele kell dobálni a többi térképet a full verzióból és kész.

  6. Nem akarom elrontani a kedvetek, de elég sokat mentem mostanában a navigonnal, nagyon jó, nagyon szép, nagyon logikus, és nagyon furcsa utvonalakat tervez! Nekem ez a navi használhatatlan az utobbi miatt!
    Ha valakit érdekel, elég sok tapasztalatom leírtam a “Google nem hagyja magát” cikknél a 29. hozzászólásban. – De hangsúlyozom ez az én véleményem! izlések és pofonok

  7. @JEROME: Persze semelyik navi sem tökéletes, valahol ez valahol az jó, itt most a hang navigáció a lényeges dolog.

  8. @admin: ha megvan a teljes navigon, odaadom külön csak a magyar file-okat is. esetleg szifon update, amit mindenki felrak a saját navigonjára?

  9. no erre kíváncsi vagyok, ha nem leszek már útközben, akkor le is töltöm, ki is próbálom! 🙂 big thx!

  10. @jarodfree: megoldható, persze, küld el emailben a fileokat és az útvonalat, hogy hova kell berakni a többit én megírom és berakom a szifon source-ba.

  11. bocs hogy offolok de mi az a tuning az unstablesource-ban?

  12. Köszi, köszi és nagyon köszi!

    Amúgy is a NAVIGON a kedvencem..!

  13. @Turoci: Mimimimi? Csináltatok egy Cidya-s pakkot a tuning határok nélkül cikkből..?? Mostmár végképp meghajlok a szifon nemzet nagysága előtt.. 😉

  14. Cydia, elnézést.

  15. @Turoci: és ha már off akkor ujra megkérdeznénk a mestertől a “xargs: plutil: No such file or directory” problémát.

  16. @admin: átküldtem az emilt. ha valamit nem egyértelműen írtam, szólj nyugodtan.

  17. Sziasztok!

    Ismét egy gyors segítségre lenne szükségem, tegnap összeomlott a telefonom, de sikerült egy pár dolgot kimentem T-Pot-al a “Hogyan mentsük az adatainkat manuálisan?” cikk alapján. Ma vissza raktam azt a pár dolgot (call history, mail, sms, etc), majd újraindítottam és azóta a sima lock screen és a SAD IPHONE váltakozik, Mi a teendő, h elkerüljek egy újabb restoret, minél előbb használatba kellene vennem a munkaeszközöm.

    Válaszaitokat előre is köszönöm, bocsi az off ért.

  18. Nekem is ez volt a bajom a Navigonnal, hogy teljesen idióta útvonalai voltak. A belvárosban sokszor úgy navigált hogy ilyen kis szar utcákban rohangáltam végig amikor baromira nem kellett volna.

  19. Minden tiszteletem a tiéd, JarodFree!
    Én is próbáltam a magyar hangokat belehegeszteni, hex editorral írogattam át file-okat, hogy angol nyelvű hangnek ismerje fel, de nem sikerült! Egyedül az olasz hangot sikerült így angol beállítással megszólalásra bírnom 🙁
    El tudnád árulni, hogy hogy csináltad, hogy magyarul beszéljen hozzánk a program?

  20. @JEROME: Erica Sadun utility csomagját rakd fel cydiából, és menni fog

  21. @BandiG: Viszont legalább a belvárosban a szűk utcában ismutatja hogy merre van az ember.Legalább is nekem.Én szeretném használni az Igo-t,de…..épp tegnap ..pest Dob utca és környéke…Igo 1-2 utcával hátrébb már ha éppen volt jel…..Mivel ráértem visszafordultam és ugyan azon az útvonalon Navigon-nal…hát nekem teljesen tökéletesen mutatta mikor merre voltam.Sőt egy kicsit még megvariáltam és akkor se jött zavarba…

  22. Most jelen pillanataban felveszi a versenyt az IGO-val,h meg vki ezt hasznalja?

  23. Jelen pillanatban jobb mint az iGo.

  24. @Turoci: mi az az unstable source? Nem talalok ilyet.

  25. Sokkal jobb.

  26. @admin: mikor lesz meg a már felrakható Bzoolka-féle csomag?

  27. Mennyi időt kell várni a GPS jelre? 3Gs-sem van és GPS jelet nem nagyon talált eddig. Tény, hogy nem ment tovább fél percnél. Mennyit kell várni mire megtalálja a műholdakat?

  28. @cotag: bocs, megtalaltam

  29. @Abel: Jó GPS vevővel, álló helyzetben nekem mire betölt a szoftver megvan a GPS jel.

  30. úh, tehát lehet rá tenni majd olyan paraszt csávós navigálást is. az a legjobb:D

  31. @BoRRoNeo: Bluetooth-osat kezel?

  32. sziasztok!
    Vettem egy használt iphone-t és a neveket kiszeretném törölni egyszerre az összeset és utána nem a laptopon keresztül hanem a kártyárol feltenni a sajátomat!Hogy tudom ezt megtenni?
    köszönöm a segitséget!
    Ciao

  33. Most lehet hogy én vagyok a béna…de nekem nincs magyar hang sőt magyar menű se….

  34. Tegnap óta 100 %-on áll a töltéskijelzőm pedig nyúztam a szifont, szép lenne,k de félek ez szoft hiba ugye?

  35. @medogazda2: Ha segítenél?honnét töltöd le a külömböző hangokat?Köszi a válasz előre is

  36. @cartmen: próbáld resetelni az iPhone-t nekem is ez volt a bajom segített!

  37. @cartmen: nalam is volt ilyen. reboot utan rogton 41%-ot mutatott. azota nem jott elo a hiba.

  38. @cartmen: ilyen nekem is volt, még büszke is voltam rá, milyen különleges telefonom van 🙂
    Ezután jött a fekete leves. Úgy egy nap után elindítottam egy appot és kikapcsolt a telefon, mivel teljesen lemerült. Be is paráztam, mert olvastam hogy nem szabad teljesen lemeríteni, mert gondok lehetnek az újraindítással.
    Otthon rádugtam a töltőre, de szerencsére bekapcsolt a telefon és nem volt vele semmi gond.
    Az egészben az a rossz, hogy nem tudod éppen hány szazalékon van az akksi, mert 100 %-ot mutat. Több akksi ellenőrző programmal is próbáltam, mindegyik 100 %-ot jelzett ki, tehát magában a rendszerben van a hiba.

  39. Még mindig muszáj fényeznem az igot. Eddig mindegyik szoftvernél ugy jött be a gps jel hogy beléptem a progiba kiléptem és ujrabeléptem és jött is, kivéve igo. Ott egyből működik!

  40. @kbtomi: magyar menü van az iPhone-odon? Angollal angol, magyarral magyar a menü.

  41. @medogazda2: ha vannak navigonos hangjaid, fel lehet rakni 🙂

  42. @jimny: @Veritas: @cotag: Persze egy újraindítás segíthet de ki akarom várni mit tesz. Az is lehet hogy egyszer csak kikapcsol. 7végén jártam így mert nem tudtam töltőre tenni. Azután töltöttem egész éjszaka azóta ottragadt. Azért elég aggasztó.

  43. @jarodfree: Angol angol…..de az az érdekes hogy ez előző navigon amin csak a menü volt magyar ott is ez a beállitás volt…mit állítsak át?

  44. Honnan lehet leszedni a parasztcsávós hangot?

  45. engem is az érdekelne, hogy mekkora munka rárakni custom hangokat? pl. a cigányvajdás igo hangot rá lehet valahogy varázsolni erre?

  46. Tudja valaki hogy kell kilépni?A programban nem látok olyat hogy kilépés. Elég az ha simán a home gombbal lépek ki és kikapcs a helymeghatározást? Nem fog a háttérben futni?

  47. @Andris:

    No igen, de javitason mar dogloznak allitolag, szal IGO-s fiuk nemszoktak annyiban hagyni!

  48. tulajdonképpen a navigonban hol található a magyar hang? (már mint a mostaniban amiben benne van)

  49. Továbbra sincs senkinek tippje arra vonatkozólag, hogy tört appok miért lépnek ki az elindítás után? Már újratelepítettem mindent, itunest, az alkalmazást is és mégis ugyanaz a probléma.

  50. Lokalizáció mikor lesz?

  51. @samgar: próbáld manuálisan menteni a dolgaidat contact,mail,jegyzetek stb majd kezd teljesen tiszta lappal a telót szerintem ez lehet a baj mert bizonyos beállítások megmaradnak szinkronizálásnál ja és ne backapolj először azthiszem ez segíteni fog!Remélem segíteni tudtam.

  52. @samgar: Nekem is volt ilyen, még a 2.x-eknél, de sok xarakodás után restore-oltam a szifonomat, és újraraktam mindent. Azóta nem volt gondom… (szerintem nekem túl sok Cydiás app volt fent…)

  53. JarodFree köszönjük szépen a fáradozásaidat nagyon király lett a progi. kicsomagoltam és minden gond nélkül belemásoltam a nekem kellő térképeket a nyaraláshoz,vissza csomagoltam,átneveztem és gyönyörűen fut a progi a magyar női hanggal a berepülés teljesen korrekt még 1x köszike ha mondhatom mindannyiunk nevében!!!

  54. Esetleg aki letöltötte nem töltené fel valahova máshova? Sajnos annyira rossz a netem, hogy ilyen rapidshare, és társai féle oldalakról nem tudok tölteni. Nagyon megköszönném, ha valaki feltöltené máshova!

  55. nekem miért nem lett magyar????? letőltöttem felraktam…és minden angol benne

  56. esetleg a magyar hangot valahova felrakná valaki?

  57. Samgar@@@ mobileinstallation crack rendben fenn van?

  58. Admin szándékosan maradt benne néhány külföldi térkép?
    Én kitöröltem azokat és persze a többi idegen nyelvü hangfilet és így lett az IPA 82megás….

  59. @Veritas: @Szpisti:

    Rendicsek, akkor nyomok egy restorét és megpróblom újra.
    köszönöm

  60. @Abel: Nem. Úgy érettettem jó belső vevővel. Az iPhone-ok belső vevője igen nagy szórást mutat, van amelyik csapnivaló és van amelyik egészen kiváló.

  61. Letöltés után dupla klikk és : ” The application Navigon_1.1_hun_2_.ipa” could not be added to your iTunes library because it is not a valid application.
    Hogyan tudom ezt a hibaüzit kiküszöbölni?

  62. @jarodfree: Gratula!!! Köszönjük, jól működik.

  63. @jarodfree: Jaaa, eredeti angol nyelvű telefonnal nem is fog menni a magyar hang?

  64. @BoRRoNeo: Nem, csak magyar lokalizációval megy!

  65. off
    Hello, már írtam másik topicba is, de ott nem kaptam választ, így hát itt is megpróbálom.
    Megtudjátok mondani, hogy mi annak a proginak a neve, ami az állapot jelző sávra kiteszi az óra mellé számadatként, hogy mennyi mb- nál tartasz (internet használat)?
    thx, üdv

  66. @kleineriking: sbsettings beállításainál van egy extras menüpont, ott lehet beállítani, hogy az állapotjelző sávra az óra mellé kitegyen dolgokat, szerintem egy sbsettings kiegészítés megvalósíataná ezt, de nemtudom van-e ilyen. persze lehet egy teljesen más cydia-s csomag megoldja, keress rá cydia-ban.

  67. Cartmen: ha nem volna fent a mobileinstallation, akkor már az itunes fel sem teszi a tört appokat. Neki fent vannak, csak nem indulnak el…

  68. Off

    Nagyon egyszerű kérdésem van:-),mégsem tudom a választ.Hogy tudok a képek mappába könyvtárat létrehozni,hogy elkülönítsem a képeket.Már képen láttam ilyet,de nem találtam semmi menüt ahol megadhatok uj mappa nevet és ,hogy oda mentese a képet.Köszönöm

    On

  69. @ocsi10: amikor itunesban szinkronizálod a mappát amit megadtál neki, akkor az adott mappába csinálj több könyvtárat, és azt úgy fogja szinkronizálni az iphone-nal, mintha több mappát töltöttél volna fel.

  70. @adam101: Értem köszönöm.Meg is próbálom.

  71. üdv nem tudja valaki véletlenül, hogyan lehet kikapcsolni, hogy ne mutassa a poi-kat navigáció közben? számomra elég zavaró.

  72. @adam101: lehet hülyén fogalmaztam meg az elejét. Normálisan így nézne ki amit mondani akartam: iTunesban csak egy képek mappát szinkronizáltathatsz az iPhone-nal, ebbe a mappába kell könyvtárakba csoportosítanod a képeket, és akkor több mappában teszi fel iPhonera

  73. én ugy tudom h felteszi:-S de már nem emléxem pontosan. nekem is olt ilyen problémám, az volt a gond, h nem töltöttem le ingyenes appot. tölts le 1et aztán működni fog rendesen.

  74. @adam101: Igen ,már igy is értettem:-).,azt viszont nem lehet,hogy ha fényképezek alapból másik mappába tegye,pl amit én létrehoztam neki?

  75. feltettem egy 2G-s iPhone-ra valahogy nem lehet rábírni a progit h offline módban legyen? ugye nincs GPS de a térkép része használható legyen mint sima offlinemap ?

  76. @clooney: show map -> majd csak simán nyomj bele egyet a közepébe, akkor elvileg megjeleníti a térképet.

  77. @ocsi10: arról sajnos nem tudok, de lehet egyes külső fényképező alkalmazásoknál meg lehet adni neki a mappát.

  78. Sziasztok!
    Leszedtem innen a Navigont ,nekem még egy régebbi de magyar menüs volt fent. Ezt most rátelepítettem és totál angol. Hol tudom magyarra állítani ? Előre is köszönöm a segítséget

  79. Szintén Deeday gondjával küzdöm. Nekem is full angol lett a cucc. Szerintem benéztetek valamit vagy én vagyok a hülye? 🙂

  80. @admin: szia bocs az OFF – ert
    erdeklodni szeretnek mit tudsz az IrealSMS rol lesz-e a 3.0 verziora mukodokepes valamikr a kozeljovoben ??
    Elore is koszonom

  81. @BoRRoNeo: Hát akkor az enyém kivételesen jó vevővel megáldott szifon, mert néha még a lakásban ülve is egész pontosan berak a térképre.. ..de hogy a gyengébbeket miért nem szűrik ki, nem értem!?!

  82. @Szpisti: Az lehet, nekem viszont volt úgy is fenn app h restore+backup után ottmaradt és mob.crack nem jó lett rátéve és akkor lépett ki mindjárt az elején….

  83. @Deeday: tedd fel a magyar nyelvet az iphonra és akkor a navigon is magyarul fog megszólalni…nekem is ez volt a problémám

  84. Nekem full magyarítva van az iphone. De a navigon alapból angolul ír mindent az egész menüje angol, és angolul is beszél.

  85. @Deeday: hmmm ez érdekes nekem ez megoldotta….

  86. @palbence: Beállítások->további beállítások->POI-k megjelenítése

  87. @adam101: oké,köszönöm:-)

  88. Hát akkor ha wifi közelbe leszek megpróbálom megint feltenni a magyarítást és meglátjuk . Azért köszönöm a segítséget.

  89. Hello bocsi az offért de a telómon megadta magát a wifi csak úgy 1ik napról a másikra…van amikor teljesen nem látja a wifit van amikor látja de nemtud rácsatlakozni volt h 10 secig rátudott néha stb restoreok után 1xer 1 óra kinlódás után sikerült stabilan fognom és tudtam netezni is de aztán jailbreakeltem és bukta mostmár legtöbbször nemis látja a wifit és ez így elég gáz…valaki tudna segíteni?

  90. @Csebby: haveromnál volt hasonló eset, szervízbe vitte, és kapott egy teljesen új iPhonet 🙂

  91. MINDENKINEK AKINÉL NEM MEGY MAGYARUL A NAVIGONNAK EZ A VERZIÓJA!

    Akinek nincs fent a magyarítás a szifonján (nem választható ki a magyar nyelv) az menjen a telóján a navigon app mappájába és azon belül a hu_HU.lproj nevû folderben található GUI.strings file-al írja felül az en.lproj mappában levôt. És máris magyarul fog beszélni.

  92. @cartmen: köszi, ezt észrevettem én is, csak itt egyesével lehet csak kikapcsolni a poi-kat. egyszerre nem lehet?

  93. @adam101: Ja csak nekem a T szerint “beázott a telóm” persze víz közelbe nemigazán vittem szal…de mindenesetre 1xer már sikerült stabil jelet fognom szal reménykdek h nem hardveres a gond…

  94. @celentano: űdv,a neveket én egyesével tőrőltem ki,vagy gyomsz 1 restort és akkor nem lesz semmi…de viszont kártyárol telcsire másolás,beállitások-mail,névjegyzék-naptár beállitásokba bemész.és ott lent lesz hogy sim kapcsolatok importálsa,és akkor rá másolja…halli

  95. @saybo: vagy várjon estig, felrakjuk ezzel a javítással.

  96. @saybo: Köszönöm, így a király!

  97. @saybo: Köszi!

  98. @cartmen:
    Nekem is volt ilyen, reboot és működik, ha jól emlékszem a bzoolka tweakjei után történt ilyesmi.

  99. @saybo:

    Tehat nincs honositva telom , de magyar menu es magyar hanggal igy mennie kell?

  100. nekem nem magyar… :/ mit szúrtam el?

  101. @saybo: oké mindjárt kipróbálom..

  102. @cartmen:
    Nem. Kapcsold ki és be. Kb 20%-on lesz :d

  103. Hello.
    Olyan kérdésem lenne,hogy ha fent van az angol Navengo teljes europa változat,nem tudom berakni valahogy ezt a magyar menüs változatot?
    Ha nem,akkor le kell törölnöm az eddigit,hogy felrakjam ezt?
    Előre is köszönöm!
    Egyébként nagyon köszönöm,királyok vagytok.

  104. hi all!

    olyan dolog erdekelne, hogy magyar hangot szeretnek hasznalni a navigonban De az eredtei navigont hasznalva mivel angliaban elek.nem lehet ezt vhogy megoldani a magyar hangot csak ramasolni a masikra pl ifileal vagy tpottal?
    ha nem lokalizalom a telot ami termeszetesen angol akkor nem is fog megszolalni nekem magyarul?
    elore is koszonom a segitseget.

    Regard

    Aren

  105. @mercurial:
    A Navengo nem egy szoftver hanem egy cég (bár azt sem így írjuk). Te most a My Way-re akarod ezeket a menüket rátenni, vagy Navigonra gondoltál, csak elrontottad?

  106. @Eyesis:
    Kb. 10 hozzászólással feljebb leírva!

    “MINDENKINEK AKINÉL NEM MEGY MAGYARUL A NAVIGONNAK EZ A VERZIÓJA!

    Akinek nincs fent a magyarítás a szifonján (nem választható ki a magyar nyelv) az menjen a telóján a navigon app mappájába és azon belül a hu_HU.lproj nevû folderben található GUI.strings file-al írja felül az en.lproj mappában levôt. És máris magyarul fog beszélni.”

  107. @taky1974:
    Igazad van,én rontottam el.
    A Navigonra szeretném rátenni ha lehetséges.

  108. @mercurial:

    Én monnyuk ezt letölteném, .zip-re átnevez, beleraknék minden térképet ami kell, oszt .ipa-ba visszanevez.

  109. @taky1974:
    A többi térképet meg rakjam át az teljes változatból?

  110. @mercurial: Elvileg Admin csinál egy Szifon-os installt, amit minden Navigon 1.1-re rá lehet majd ereszteni és akkor mindegy, hogy milyen van fent, nem kell leszedned. Tehát vagy heggesztesz, ahogy itt nyomatják, vagy megvárod.

    ez a két lehetőség van.

  111. @jarodfree:
    Köszönöm az infot,akkor inkább megvárom mert nem nagyon értek hozzá.

  112. Vki tud segíteni vagy reménytelen ? ^o)
    Van egy iPhone 2G-m és esős időszakban be eset vmi folytán egy pixel nagyságú vízpötty azt nem tudom sehogy se kiszívni vagy kiszárítani ? Mert szétszedni azt nme lehet az tény:(

  113. Nem tudja valaki,hogy a 2g dokkolója,jó e a 3ghez?Mert nekem nem megy bele a 3g-m.

  114. @mercurial:

    Én megpróbálnám…

  115. OFF

    Sziasztok!

    Tudna valaki egy 3.0-as custom firmware linket dobni?
    Előre is köszi’

    ON

  116. @kozmo:

    Szerintem nem víz esett bele, hanem bubis lett a kijelződ… Azt pedig kiszívni nem tudod. De bárcsak tévednék.

  117. @ocsi10:

    Nem, nem jó, de ha nem megy bele, akkor miért kérdezed?

  118. @taky1974: húú hát az gáz.. akkor ez így marad ? ,mert én 20000-et nem dobok ki kijelzőre annyi miatt az tuti. 🙁
    nah mindegy köszi 🙂

  119. @taky1974: Mert épp hogy nem megy bele,mondom segítsek e neki vagy sem:-D ,de közben olvastam egy másik oldalon is ,hogy nem jó.Köszi

  120. Bocsi OFFért, de lenne 1 kérdésem: a cydia-ba ma nem tudok belépni… kiírja, hogy loading data majd kilép… van ötletek, hogy miért? és hogyan orvosolhatnám restore nélkül?

    Köszönöm

  121. Köszönjük szépen a feltöltést, remekül működik! =)

  122. @petya: végső megoldásként talán ha újrajailbreakeled jó lesz. az nem jár semmilyen adatvesztéssel sem, ha jól tudom.

  123. @kozmo:

    Még annyit megtehetsz, hogy felhívod az ipodszerviz.com-ot. Ők megmondják Neked a tutit. Mellesleg náluk korrektebb srácokkal nem találkoztam. Ott vettem a 3GS-t, ingyen JB meg hasonlót megcsinált volna a srác, amikor mondtam hogy nincs időm rá, akkor oda akarta adni hozzá a cuccokat (snow, OS). De mondtam, hogy nincs nálam semmi amire rátehetném, kölcsön adta a pendrive-ját: – Majd visszahozod! felkiáltással.
    Tehát én csak Őket ajánlom mindenkinek!

  124. @petya: Nekem amikor ilyen gondolm van akkor ujra JB -elem a redsnow-al és megoldja a problémát! Hátránya ,hogy elvesznek a source-k! De azt kimentheted t-pott-al és ujra visszarakhatod!

  125. @taky1974: OFF Csak egy gondolat! Lassan 3/4 éve vagyok itt a blogon és az a megállapításom ,hogy , AKINEK iPHONE-ja VAN ROSSZ EMBER NEM LEHET! 🙂 Na jó lehetnek gengszterek! De sehol nem találkoztam még ennyi önzetlen segítőkész emberrel mint ITT! Sajnos ez nagyon ritkaság számba megy! Ugyhogy ezóton is respekt MINDENKINEK aki itt van segít és fáradozik!!!!

  126. sziasztok!
    tudna valaki segiteni nekem?Esetleg ki tudja hogy hogy tudom a neveket kitörölni és a simkártyárok a saját névjegyzékemet bemásolni?(a régi névjegyzéket egyszerre is kilehet törölni?)
    köszi a segitséget!
    Ciao

  127. Ha a szigeten esetleg valaki szifon-os pólóba jön-megy ,vendégem egy sörre!!! 🙂

  128. @Higgins köszi 🙂 otthonról megpróbálom… sajnos a jelek szerint betegeskedig a edge-m már másodszor játssza el 2 nap alatt h nem hallom aki hív…

  129. hú de magyartalan mondatt lett szóval nem hallom azt aki a vonal másik végén van, konkrétan ma egy beszélgetés közben játszotta ezt be….

  130. @celentano: T-POT /private/var/mobile/library/AddressBook itt két file található az egyik a névjegyzék bázis (AddressBook.sqlitedb) A másik a nevekhez rendel fotó (AddressBookImages.sqlitedb)

  131. @petya: Nincs mit! Az gáz! 🙁 Gari? Szervíz!

  132. @ocsi10: Csak roncsolással! :)))))))

  133. @Higgins:
    az a baj hogy lehet nem voltam elég érthetö!Vettem az asszonynak egy használt 3g_t és tele van tel.számmal!nem akarom egyenként letörölni hanem az egészet egyben és utána meg a simkártyárol átmásolni az uj neveket!Azt tudom hogy másoljam át csak azt nem a régieket hogy töröljem le….azt nem!
    Köszi a segitséget!

  134. @Higgins: Ez Csak a látszat.
    Az APPLE is megmondta JB-esek mind terroristak, drogbarok és anyagyilkosok, semmirekellő népség, és ha rajtukmulna ránkuldené a világrendörséget meg a patásördögöt aki ugy kurna minket segbe csipőspaprikás üvegszlánkos vazelinnel hogy a JB gondolatát is elfelejtenénk. LOL

  135. @celentano: /private/var/mobile/library/AddressBook
    amit itt találsz töröld ki majd egy újraindítás..és már nincs is benne semmi féle telefonszám

  136. @Csaba29: Pfff Bazééé :))))))))) Hihihihi Te egy állat vagy besírtam a röhögéstől….:) És az Apple még nem is ismeri a magyarok nyilait!

  137. Gari? 😀 szifon edge-m van 🙂 szóval soha nem is volt igazán és mivel áprilisban volt 1 éves így már nem is lenne 🙂

  138. Hy mindenki van 1 pici problémám most probáltam elinditani a cydiat és elindult majd adatok frissitése és utánna ki lépett és nem idultöbbet nem toltottem le semmit csak elinditottam mi lehet a baj megint felraktak valami hibás cuccot? valaki vágja
    thx

  139. @Higgins: A magyarok nyilait? Lof…t! A magyarok teloit, melyektol a vilag adotornyai rettegnek.

  140. clearcam-hoz nem tud nekem valaki serialt?Köszi

  141. @celentano: Akkor bocs ,félre értettem! 🙂 Azt nem merem mondani ,hogy töröld ki a AddressBook.sqlitedb-t és írd vissza üresen ,mert ezt még nem próbáltam és könnyen restor lehet a vége! Bár szerintem ha kedvesedé lesz a telefon akkor jobb ha egy (szűz) telefont kap ,amin nincs semmi felesleges belassítő és idegesítő beállítás! Előbb utóbb ugyis személyérere szabja! De esetleg próbáld meg a Beállítások menübe/álltalános beállítások/Visszaállítás (reset) / Összes tartalom és beállítás törlése! Persze mindent csak saját felelőségre! 🙂

  142. @Csaba29: 🙂 Sajnos ez az ő tolluk amivel ékeskedünk! De leleményes nép lévén ezt is szétbuheráljuk! 🙂

  143. @celentano: @kbtomi: Na akkor mégis ott a tuti megoldás! Csak nem voltam 100as benne hogy a restart visszarakja a mappát!

  144. @celentano: illetve ha még elfogadsz egy tanácsot akkor outlook-szinkronizációval teszed fel a kontaktokat mert ha esetleg más telefonba volt az a sim kártya mondjuk nokia akkor az átmásolás után egy halom karakter hibásan fog megjeleni és egyesével javítgathatod őket ,esetleg még a kereszt és vezeték nevek is fel lesznek cserélve. Én is így jártam és kézzel kibogarászni mondjuk 100-200 tel számot ,és javítani elég szaros meló!

  145. hello
    én már jáccottam ezzel régebben, de akkor még nem volt meg a magyar báta
    és igy félbemaradt, angolra átnevezett magyarral nem akart menni vlami miatt akor nekem
    pedig minden megvolt hozá
    most sikerrel jrt a koma és meghozta azt ami én szerettem volna 1 hónapja kb
    drakulálok neki
    csak megjegyzés képpen:
    ha az innét letöltött cuccból a hun proj könyvtárat és a “tunde” nevű filet csak simán bekopírozod sshval a full feltelepített eu 1.1 navigonba a telefonodon akkor már megy is az egész európa térkép magyar hanggal és magyar szöveggel. Mindösszesen 3 mega az egész. Ja és ne felejtsed a telefont magyarra tenni..

  146. @sylwestr: Előfordul! Kérlek olvass vissza!

  147. @Higgins: 😀 ez szép tőled! 🙂 SZIGETRE A SZIFONOS PÓLÓKAT! (végül is oda pont jó!)

  148. @celentano: Ha másolsz a sim-ről úgy tudom az előtte ott levő számokat kitörli

  149. Nagyon jó a program, nekem eddig ez az egyetlen amely felismeri az utcánkat. Az IGO és az IDA sem ismerte az 1994-ben létesített külvárosi utcánkat, a Navigonban benne van, viszont az IGO jobban néz ki.

  150. 1000 hála és köszönet a magyarosításért!!!

  151. @cartmen: Sajna mégsem törli ki , most néztem..

  152. @vighjoe: megy full angollal is. nem ez a lényeg.

  153. @Higgins: thx csak lusta voltam igy már jo

  154. Admin bacsi.
    Nekem 1.1 navigon is egy iglo is van. Sajna ugy tunik hogy a navigon terkepe kicsit regebbi. Ez persze az en tapasztalatom. Fel lehete esetlen tenni a szifon-szorszba a leheto legujabb navigon magyar mappot? Az iglo es a navigon is tetszik de lassan az egyiknek tavozni kell a telorol. Es elkell dolnie a harcnak 😀

  155. Bocs az OFF! Van akinek megy a Global.AQ SMS?

  156. @Szilva: Van és nagyon jól megy Vodára és T-mobilra is küldtem vele sms-t.

  157. @fat32: Pannonra nem megy el?

  158. Nekem még az 1.0 -ás van fenn, arra nem lesz jó a magyarítás?

  159. @Szilva: Nem próbáltam , de szerintem elmegy.

  160. @jarodfree: Gratula! Hogy sikerult a hangokat szetszedni? en nem talaltam semmit ami szetkapna, majd osszerakna egy fileba a sok kis hangot… Max hexeditorral tudtam kiszedni 1 1 OGG-t, de visszarakni eselytelen 🙂 Egy kis technikai infot kerhetnek a mikentrol?

  161. OFF

    Valaki találkozott már olyannal, hogyha Jailbrake-elne a szifont, akkor mikor DFU módba indulna a telefon, nem indul el, csak kifagy?
    Mi ilyenkor a teendő?
    Eddig megtudtam csinálni az enyémem kivül másik 4-et, de az ennyémmel sz*pok…
    3.0.1-van a telefonon, redns0w 0.8-at használok!

  162. nem tud valaki egy alternatív letoltés a Navigon Hu-ra. Nekem nem megy a rapidshare-s link, vagyis nem tudom letolteni.

  163. Bocsi mindenkitől az OFF-ért! Mondjátok meg nekem, hogy hol találom a cydiában a magyar lokalizációt a 3.0 os-hez??? Mert van ott 2.0, 2.1, 2.2, 2.2.1-re, meg van egy sima magyar ui lokalizáció… de 3.0-hoz sehol nem találtam… vki???, 🙂

  164. @ocsi10:

    Nem jó, szándékosan igy csinálta az Apple 🙁

  165. @hencida:
    betalocal.szifon.com allat

  166. @nonoka: ezt kell source-ba betenni???
    Köszi, kipróbálom!

  167. Bocsi az OFFért, de sehol nem találok megoldást. Van olyan program az iTunes-on kívül, amivel MP3-at másolhatok a szifonra és azt az IPDO le is játsz, megtalálja?

  168. @Neo78: KB-még 25-perc és tolok 1 linket
    DATA.hu-rol

  169. köszönjük a Navigon magyar verzióját remekül működik,végre értem is hogy mit mesél. 🙂

  170. Lehet en vagyok tudatlan de sem magyar menu sem magyar hang nincs benne. LOL

  171. @samgar: Csak magyar lokalizált telón jelenik meg… én is most csináltam meg és tökéletesen működik… 🙂

  172. Volt az IPA-ban egy csomó felesleges cucc még..

  173. volt időm használni a programot, szerintem ez:
    -pontosabban helyez el a térképen, gyorsabban talál jelet, mint az iGo, de annak a tervezési algoritmusa tapasztalataim alapján sokkal jobb.

  174. SRY az Off-ert, de masnak is lehalt a CYDIA??? Engem kihajingal az asztalra a loading utan… 🙁 Pfff. Semmit nem csinaltam, delelott meg beneztem, hatha van valami progi, de nem garazdalkodtam semmit. 🙁 Valaki mondjon okosat (restore helyett)

  175. @admin: Remélem addig a sajátomat is át tudom venni! 🙂

  176. Helloka
    Sürgős!
    Ha valaki megmondaná nekem hogy lehet e más ország térképet is rakni erre a progira akkor azt megköszönném!!!
    Pár óra és indulunk Svájc-ba!!!
    S.O.S!!! Előre is köszi!

  177. @jarodfree: Nem értelek baszki

  178. melyik lokalizációt kell feltenni a cydia szifon sourceból? 2.1-est és verziószám nélkülit látok. Melyik a jó?

    köcc

  179. ja, 3.0-ra kéne a magyar lokalizáció, ez kimaradt

  180. vighjoe: ez van baszki 🙂

  181. @greg03: a betalocal-os forrásban van. keress vissza a szifonon

  182. Sziasztok.
    Köszi a magyarosított progit!!!!!!!!!!!!

    Érdekes amiket írtok az IGO-ról, hogy jobban tervez, és jobb a térképe.
    Én a napokban próbáltam úgy a navit, hogy az iPhone-on ment a Navigon, a PNA-n pedig az IGO 8.3. A tapasztalatom, az hogy ha mind a 2-őn a gazdaságos útvonal van beállítva, akkor 98%-osan ugyan azt az utat tervezi, sőt vicces volt amikor az üllőin mind a 2 navi balra akart fordítani(persze ott tilos volt)
    Szóval, én azt hittem sokáig, hogy az IGO verhetetlen, de nálam most a Navigon a nyerő iPhone-ra, mert nem a csilivili számít, hanem a pontosság.

  183. @frboy72: Nálam az iphoneil repo okozott ilyet, a BigBossos Cydia balhé cikkben megtalálod hol lehet kitörölni. Ifile-al a szifonról is lehet.

  184. Hello!

    Meg lehetne-e oldani azt, hogy a lokalizáció felrakása nélkül is magyar legyen a Navigon? De nem úgy, hogy belenyúlkálok a telefon fájlrendszerébe.

  185. @KillZ: lesz megoldás, csak várjatok kicsit.

  186. @jarodfree: Köszönöm, várom 🙂

  187. nekem egész europa kellene

  188. @nnikolas93: Csak nem Napóleonhoz van szerencsénk? 🙂

  189. @jarodfree: Mivel csinaltad?

  190. @zolipapa_hu: próbálj meg egy csorna – siofok utvonalat, csak terveztesd meg offline mindkét progival, vagy egy pápa füzfőt, de még sorolhatnám hoyg hány helyen küld hülye irányba a navigon

  191. @KillZ: 🙂 de nagy vagy 🙂

  192. OFF: Tudna valaki segíteni 3.0 frissités előtt rajta volt a vwallpaper, és miután ráraktam a 3.0 nem működik a program,sőt fenn sincs, de mégis használja a régi beállított csörgéseket, de nem tudom módosítani, és már baromi idegesítő!

  193. KillZ: tényleg mókás de inkább válaszolna valaki hogy lehet-e??????

  194. Egy két gondolat a különböző navi programok tervezéséről.Szóval egyszer olvastam egy cikket még úgymond az őskorból amikor szinte nem is volt más progi csak az Igo.és az akkor annyira bennem maradt hogy a mai napig így használom minden navi programot ami a kezem közé kerül.A lényeg az hogy még pesten is amikor elindulok A-ból B-ba akkor a tervezés után mindíg meg kell nézni hogy merre tervezett és ha nem tetszik akkor mindig köztes célpontot kell adni arról a területről amit úgy gondolunk hogy érintenünk kell és akkor nem érhet nagy meglepetés.Mondok még egy pl..csak próbáljátok ki..Budapest-Verona…na szóval a régebbi verziók most az igo-ra értem Horvátországon keresztül tervez ugye aki jár arra tudja hogy Szlovénián keresztül érdemes menni..na ilyenkor kell mondjuk Maribor környékén az autópályán bejelölni egy köztes célpontot.Evvel csak azt akartam érzékeltetni,hogy bármilyen navi programról van szó nem szabad vaktában rá bízni magunkat.Viszont ha ésszel használjuk akkor mindenhová elvisz.Még egy dolog valamelyik nap olvastam hogy valaki írta hogy a navigon a Váci uton akar balra forditani ahhol nem szabad…ilyenkor az ember tovább megy a navi ujra tervez és folytathatjuk az utunkat.Olyan navi sosem lesz ami ilyen hibákat nem vét.

  195. A navigon “fordulj balra” üzenetnek mondja ami a TomTom szerint “a bal oldali sávban haladjon”. Ma engem is meg akart fordítani a Budaörsi úton, de a képernyőn egyértelműen látszott, hogy azt akarta, hogy menjek a belső (bal) sávba. Persze nem tudom, hogy az ominózus váci úti történetben ez volt-e a gond, vagy tényleg meg akarta fordítani a delikvenst.

  196. @kbtomi: hát ez szerintem annyira magától értetődő! De ugye ezért választ olyan navirendszert az ember ami a legközelebbit állitja be az elképzeléséhez, és a legkevesebb modositas kell a kivant utvonal eléréséhez!
    És elég gáz lenne ha mindenféle tiltás ellenére egy hibas navigálás miatt az emberek pl nekimennének egy házfalnak, vagy bemennének egy egyirányuba szemből, a többség továbbhalad!

  197. @JEROME: Semmi képp nem szeretnék vitába szálni veled,De nem a navi vezet ugye hanem az ember és ahová nem lehet behajtani akkor ugye nem megyünk be főleg ha ott egy házfal van.A navigáció irányt mutat nem utasít.Ennyi erővel ha egy faluban beülteted magad melé Pista bácsit aki világ életében biciklivel járt a faluban és persze a táblákat se ismeri és ő mutatja az utat akkor természetes hogy figyelembe veszed a jelzőtáblákat és max azt mondod itt nem lehet bemenni mutasson egy másik utat.Én erre gondoltam.Most persze lehet azt mondani,hogy Pista bácsi nem kér pénzt érte….Évek óta használok navit és azt kimerem mondani hogy egyre fejlettebbek…és a mai állapoton 5év múlva már csak vigyorgunk.Igazából én tanácsot szerettem volna adni azoknak akik most kezdenek navit használni..ne bizzunk vakon benne!!!!..de ettől még bizti elvisz Aból-B-be…főleg ha segitünk neki egy kicsit..mondjuk egy köztes célpont-al..és így nem visz el közben várost nézni :))

  198. @kbtomi: igazad van! akinek ez uj volt az tanúlt belőle, okosodott. Én meg le egyértelműztem, -volt egy kis vita, így még jobban megjegyzik! Így tanítjuk a népet indirket módon okosna hazzsnálni a navit! 🙂

  199. @JEROME: 🙂

  200. Én a navit csakis ajánlatnak használom. Ha tudok jobbat, zokszó nélkül elmegyek arra, navi majd újra tervez. Mindig előre gondolkodom, talán ezért nem vettem észre soha, hogy ha itt-ott késik hiszen tudom hol, mikor akarok fordulni. Nekem a navi egy okos térkép, amin nem kell keresgélni, nem kell hajtogatni 😀

  201. Ha valaki tud segitsen. Navigon is IGO is letöltés 99százaléknál leáll és game over.Miért nem jönle ?????????????????

  202. winscpben hova tudok feltenni képeket?

  203. (grat: másodszor írom, mert ESC-re törli postot….szép!)

    Kis segítséget szeretnék kérni, mert most ismét ( anvigon miatt ) magyarításra adtam a fejem: az itt megadott betalocal.szifon.com -ot beírtam a szifonba, rebootolt és azóta a cydia nem indul….azaz indulás után azonnal kilép.

    Mit honnan kéne törölni, hogy ez a dolog megjavuljon (ismét fusson a cydia)

    (A segítségért cserébe építő jelleggel megjegyzem, hogy a szifonról letölthető kis programka, ami Ikont rakt a Contac-ok mellé, hibát okoz az eMail/Exchange név kezelésében, konkrétan: emilezés közben az Exchange Global Address Book kilép, használni nem lehet….az Ikonos progi uninstallja után minden megy rendesen újra.)

  204. Tudom, hogy Navigon, de az iGOhoz még senki sem csinált csak magyar változatot. Adminnak is elküldtem a levelet, remélem kiteszi hírbe…
    Készítettem az iGOhoz egy csak magyar változatot. Tartalmazza: a magyar és angol nyelvet (ez úgyis csak pár KB), a magyar POI-kat, beszédhangot (Bori és Moha bá), térképet, 3D-s épületeket.
    Így 1.4 GB-ból csináltam 140 MB-ot.

    Linkek:
    http://rapidshare.com/files/266299271/iGO_My_way_1.0_hu.ipa
    http://www.appscene.org/download.php?id=355617834

    Appulo.us-ra is beküldtem. 🙂

  205. OFF: T-Mobilos korlátlan mobilnet SIM kártyával nincs net a szifonomon. Na ez mitől lehet? Vki próbálta így? Fontos lenne

  206. OMG! És tényleg elég csak elolvasni a SZIFONT, ahol le vagyon írva, hogy hol töröljem a cydia.list-et.

    Köszönöm!

    mingyáveszekegypólót!

  207. off
    Már csak az lenne a kérdés, hogy a stable.szifon.com hozzáadása után miért írja ki, hogy: http://mxweas.com Sub-process bzip2 returned an error code (2)

    ?

    ————az előző-előző posthoz: az Exhange Address Group hibát a Cyntact 1.3-0/3.0 okozza.

  208. 205 please

  209. melyik szinfon.com cydia pacage-et kell feltenni, hogy magyarosítva legyen a 3.0, mert ESKÜSZÖM hogy nem találom … köszi

  210. @cortx: betalocal.szifon.com

  211. aha de mi a pack neve? 🙂

  212. Egy agyon csonkolt 83MB csak magyar verzió, ami az angol telón is magyar.

    h t t p ://rapidshare.com/files/266375480/NAVIGON_1.1_hun_2.ipa

  213. @cortx:
    mivel csak az az 1 csomag van azon a forráson szerintem nem lesz nehéz kitalálni 😉

  214. @honda.racing:
    winscp-vel(?) az egész telón bárhova ahol neked jól esik, de hogy meg is tudd jeleníteni az alap nézegetővel ahhoz itunes kell.

  215. @hepike: Nekem pl semmilyen csomag nem jelenik ott meg….teljesen üres 🙁

    De a fentiek szerint bemásoltam a magyar .list-et és úgy jó

  216. Kicsit teszteltem…. vegyes érzelmek. Ez is generál adatforgalmat, de míg az IGO 6 kb-ot, ez csak 2-t. Hangbemondásnál még véletlenül sem találja el a képernyőre kiírt hátralévő távolságot, 3, 4 km helyett 4 km mond, 100 méter helyett 200-at stb. Jóval kevesebbet beszél mint a rIGO, ezt nem tudom eldönteni hova tegyem, jó, vagy rossz. Továbbra is hiányolom az utcaneveket, még 2D ben vannak ugyan, de alig olvashatóan…. GPS jelet nem dobta el egyszer sem, telefonhívás után kb. 1 perc mire újra navigál, semmilyen gombot nem kell ehhez nyomkodni.
    Úgy látszik navigációban várnunk kell a tökéletesre még egy kicsit.

  217. @Apooca:Adatforgalmat azért generál mert A-GPS van benne vagy is a navi indulásakor a teló letölti az aktuális műholdak állását.Ez azért kell,hogy hamar fogjon jelet a gps vevő.Szóval akármilyen navit fogsz használni ez mindíg lesz.(amúgy a mai telefonokban ez már alap dolog Noki Samsung).Utcanevek már vannak 3D-ben is az 1.1-ben csak be kell kapcsolni.

  218. Koszi a magyar Navigonért! Királyok vagytok, nekem nagyon bevállt, bár az iGo-t nem próbáltam, de azt hiszem nem is fogom, inkább megvárom a TomTom-ot.

  219. Mikor felraktam a navigon ezen példányát akkor szembesültem vele hogy az aksi merül mint a réggeben problémának jelezték a JB után nvigon leszedése után, és reboot elvégezve a probléma megszünt tehát nem tudom hogy ténylegessen a navigon a hibás e de tapasztalatnak nem utolsó.

  220. Egy érdekes kérdésem van!
    Ha nincs töltőn a telefon és Winscp vel ssh-zok, mit kell tenni a telefonnal hogy magatol ne löje le a wifit.
    Jó lenne egy olyan mod hogy kép nincs a telon de a wifi megy!
    Tehát a problám az hogy ssh közben ha nem nyulok a telohoz bezár és le is nyomja a wifit!

  221. @JEROME: amig fel vagy kapcsolódva a settings…general… auto-lock kapcsold ki….egy picit macerás

  222. @kbtomi: Hát igen, más megoldás jobban tetszene! Vagy egyszerűen elindítom az igot ami ébren tartja a telót, de cserébe húzza is az aksit lefelé! 🙂

  223. @kbtomi: O.K. az adatforgalmat előnynek írtam, hogy kisebb mint az IGI-nál, utcanevek O.K. csak nekem nagyon nehezen olvashatóak, míg IGO-nál tökéletesen tudom olvasni.
    Mindenesetre köszönet a készítőnek !

  224. Srácok! Én a full 1.73GB-os Navigont töltöttem le. Mikor lesz hozzá magyar nyelv és hang?

  225. sziasztok ,valaki feltenné a szlovak navigon részét vagy egész europat nagyonszépen koszonom aki folrakja.

  226. sziasztok!
    Én még egy új iphonos vagyok. Valaki leírná lépésről lépésre hogy hogyan tudom a gépre letöltött Navigont az iphonra feltölteni? ( Iphon 3g magyar nyelvű os.)

    Előre is köszi

  227. sziasztok,
    lehet, hogy én vagyok a béna, de nem sikerül felraknom a navigont. az iTunes tölti-tölti, és a végén kiírja, hogy nem sikerült. örülnék valami iránymutatásnak, hogy a telón vagy az iTunes-on állítsak-e valamit! köszi előre is!

  228. @WM: mobileinstallation fenn van az iPhone-on? mert anelkul a tort progi nem fog felmenni.

  229. @kucuka: a, Eloszor kell egy jailbreak, aztan cydiabol mobileinstallation. Ha ezeken tul vagy, akkor rahuzod a Navigont az iTunesra, majd raszinkrinizalod a telefonra. b, megveszed az alkalmazast es akkor nincs ez a veszodseg

  230. @cotag:
    Hali! A cydából már szedtem le progit , az sikerült. Akkor már jailbreakolva van és van rajta mobileinstalation? A magyarosítást nem én csináltam ezért nem tudom.

  231. @kucuka: Hat a telefonon elinditottad a Cydiat, majd ezen keresztul felinstallaltad a mobile installation cracket, akkor igen, elvileg rendben. Nyisd meg az iTunes (legujabb legyen), kosd ra a telefont. Huzd ra az itunesra a navigont, egy par perc amig feldolgozza. Ha ez megvan synceld a telefont es rafogja tolteni a telefonra a programot. Ez lehet fel ora is. Ha a vegen nem jelez hibat, akkor kesz vagy. Ha hibat jelez, akkor megsem volt rajta a mobil installation… sok sikert.

  232. @V-ADi: szia,
    nálam ez a változat nem indul… csak megjelenik a splash-kép aztán kilép a progi…tipp?
    iPhone 3G @ FW 3.0

  233. @cotag: Te vagy a császár! Köszi szépen a segítséget! Cydiából még egy kicsit fel kell zárkóznom, de már rajta vagyok 🙂

  234. @WM: Oh, orulok, ha en is tudtam valakinek segiteni. Nem nagy ordongosseg az egesz. Erdemes itt a szifonon olvasgatni a hireket es hozzaszolasokat es nagyon hamar kepbe kerul az ember.

  235. Szinte hibátlan a program, még a földutakat is ismeri (örül is a parasztgyerek rendesen) viszont Nokia CK7W kihangosítóm van és arra nem teszi ki a hangot.
    Valami megoldás erre?Vagy csak nekem nagy az igényem?

  236. @cotag: Hali!
    Elindítottam a cydat. Leszedtem A mobile intalationt. Mindent úgy csináltam ahogy írtad , de semmi.Elkezd szinkronizálni és kb 10 másodperc múlva azt írja hogy kész. Gondolom a navigonnak egy ikonnal meg kéne jelenni az ifonon. Vagy még a telcsin is kell valamit állítani? A storébol is betettem egy ingyenes játékot de azt sem rakta fel.

  237. @kucuka: A telon nem kell allitani semmit. Ha rakotod a teleot az itunesra, a bal oldali menuben a devices-nal valaszd ki az iphone-odat, majd jobbra fenn az application ful alatt nezd meg, hogy ott van-e a Navigon program es ki van-e pipalva. Ha igen, akkor ra kellene szinkronizalnia. Szinkon utan a Navigon ikon automatikusan megjelenik az iPhoneon. Lehet, hogy teljesen ki van nalad kapcsolva az applikacioknal a synceles???

  238. @cotag:
    Hali!
    A bal oldali application- nál ott van a navigon. Ha a jobbra fent lévő application fülre megyek ahol pipálni kellene , ott minden szürkével van , nem tudok benne semmit csinálni.

  239. @kucuka: hat igy nehez… tudsz egy screenshotot csinalni? ha ide elkuldod (cotagg-kukac–gmail.com), akkor meglesem hatha rajovok mi ez

  240. bocsi a láma kérdésért, de a navigon csak a 3.x-en megy vagy a régebbi 2.x-en is? mert nekem az utóbbira/2.2/ nem igazán akar felmenni!

  241. @borula: Sajnos 3.0 a minimum.
    Én is csak a navigáció miatt frissítettem.

  242. Kérdés külon mapokat lehete fel rakni pl. Austria,Németország,Romania. stb
    Mert ez a progi jobb mint az iGO.
    Letöltötem a Navigont ami itt fent van és felmásoltam a iphonra és elinditom a telepitést az iphonon megy a kicsomagolás és utána pedig unable install és nem telepiti fel az itunsal is probálkoztam és aval se megy fel.

    Please help: mapok és a progi?

  243. @JokeAPC: iTunes-ba csak az app-ot húzd be nekem úgy működött.Egyébként már el is adtam az Igo-s navigációmat…

  244. Sziasztok!

    Tud valaki egy linket az egész Európára az 1.1-es verzából? Ha nem itt, akkor a [email protected] -re légyszi küldjétek el.

    Köszi

  245. Sziasztok!

    Túl vagyok egy 2000 km-es horvátországi túrán. Végig a szifonnal navigáltam. Egy kis tapasztalat megosztás:

    iGO:
    Vele indultam Pestről, mondván az iGO8-at sokáig használtam PDA-n, és nagyon bevált.
    Az útvonal tervezés és a navigálás teljesen rendben volt. DE:
    Autós töltőn tartva (Belkin) rohamosan merült a telefon navigálás alatt. Ha kikapcsoltam az iGO-t, pikk-pakk feltöltötte a telefont. A magyar határon 50%-on volt a telefon:-(

    Navigon:
    Ugyan azt az útvonalat tervezte mint az Amigo, tökéletesen vezetett végig. Merülést nem tapasztaltam, csak nagy ritkán 3-4% -ot, de idővel vissza töltődött a telefon (ennek okát nem igazán értem). Így végig a Navigon navigált, és teljesen elégedett voltam vele.
    A magyar határőrök meg is nézték. Nem is tudták, hogy a szifon tud már ilyet is:-))))))

    Még egy dolog, amit nem értettem: Rijekában egyszerűen nem talált GPS jelet a telefon. Amíg ki nem értem a városból, csak egy-egy pillanatra volt jel, aztán el is tünt. Ezt sehol máshol nem tapasztaltam.

    Röviden ennyi. Nekem a Navigon tökéletesen bevált.

  246. @jarodfree: Szia!
    Hová írtad le, hogyan kell plusz térképeket berakni??
    Engem is érdekelne, ha nem nagy fáradság….előre is köszönöm!!!

    Zsola

  247. Üdv nektek.

    Kérdésem, az hogy van már Navigon 1.2 a mi meg is van viszont kellene hozzá magyarosítás, próbáltam a Navigon 1.1Hu- bol kimásolni a magyarosítást de nem megy csak Angol nyelven.

    APC

  248. Üdv nektek!
    Kérdésem hogy honnan tudnám letölteni a navig ezen verióját mert rapid azt mondja hogy le szették a szerveről!!!

  249. Sziasztok!
    Egy ismerősömnek van egy navigációja, ami székely dialektussal navigál. Ezt meg lehet Navigonon is oldani vajon?

  250. Tudna valaki segíteni? feltettem a 1.2 Nvigonhoz a magyarítást, majd le akartam szedni és hibát írt ki, majd magát a Navigon programot sem törölte le az ipodról…merre találom a Navigont az ipodomon, hogy manuálisan le tudjam törölni, mert azért 2 gigabájt sok amit foglal…köszönöm

  251. Megjelent az 1.3…

  252. @hazmester: Hali és honnét lehetne letölteni?Köszi előre is

  253. @hazmester:
    mivel jobb?

  254. Honnan tudom letölteni a navigont iphonra, hogy legyen magyar térkép?

  255. sziasztok!

    Kb 3 napja vettem egy i phone és szeretném felrakni az I Go-t . találtam egy crekkelt változatot, de lövésem sincs hogy, hogy kell felrakni, tudna valaki adni egy linket ahol le van írva hogy mit hogy kell csinálni (jailbreak) stb…

  256. @peetboy84: Egyszerűbb mint gondolnád. Jobb fölül beírod hogy blackrain, egy cikket talál ahol megleled a linket a blackrain nevű program letöltéséhez. Letöltöd indítod követed az utasításokat és már jailbreakelt is a telefonod. Telepíted a cydia progit a blackrain segítégével. Indítod. Manage alatt megleled a sources nevű kapcsolót, add-dal hozzáadod a stable.szifon.com nevűt. Belépsz telepíted a mobilinstallationcrack 3.0-át és máris olyan progit telepítesz itunes-ból amit nem szégyelsz.

    Ennyi lenne gyorsan összefoglalva.
    DE FELTÉTLENÜL OLVASS UTÁNNA! csak saját fellelősségre stb stb..

    Egyébként az oldal keresőjében megadott megfelelő kulcsszavakkal (jailbreak, stb stb ) megtalálod a megfelelő szószedetet hozzá!

    Sok sikert!

  257. Majd elfelejtettem az FW (firmware) verziószáma elég fontos a leírtak a 3.1.2-re vonatkoznak. Ez fontos a későbbi függetlenítési lehetőség miatt. Ezt is megleled ezen a szuper oldalon 🙂

  258. hali
    a fenti link nem megy de le szeretném szedni vhonnan a navigont csak magyar térképpel magyar hanggal…. pls help…..
    linket vagy mailt…. reiterdabika kukac gmail pont com
    thx


Add a Comment