fbpx Skip to content

A dev-team ma reggelre ismét egy bemutató videóval készült:

Fontos: Ne frissíts 3.1-re, ha 3GS-el szeretnéd használni a függetlenítést.

Alább @planetbeing videóját láthatjátok arról, hogyan működik a dev-team függetlenítése 3Gs telefonon. Még egyszer köszönjük @Oranavnak az at+xlog crasht.

Az ultrasn0w ezt az at+xlog crasht vektorként használja, a függetlenítő payloadhoz – ugyanazon a módon, ahogy a 3G-s telefonok esetében. De ezt a vektort elveszítjük a 3.1-el, ami frissíti a basebandet is. Maradjatok távol az eredeti 3.1-es IPSW-től, amíg ki nem adjuk az eszközeinket hozzá, hogy baseband frissítés nélkül frissítsétek a firmware-t!!!

Olvasd el a hozzászólásokat is

12 Comments

  1. OFF:
    Rolando 2 megjelent! 😀
    OFF/

  2. Frankó ! Csak kár, hogy az újonnan vásárolt iPhone 3GS-ek már 3.1-es Firmware-el fognak jönni T_T

  3. Felmegy az értéke a régi iPhone-oknak 🙂

  4. Szopacs lesz annak aki majd T -nél akar 3G S -t vásárolni ha tényleg gyárilag 3.1 -el fog jönni a T -hez. Nah mindegy, majd kiderülnek a dolgok mikor az első pár száz ember megvszi a 3G S szifonját.
    Remélem lesz valami megoldás gyárilag 3.1 .el szerelt 3Gs függetlenítésére is. Akinek nincs pénze egyben kifizetni 100e ft feletti összeget annak muszáj lesz előfizetéssel venni. Meg az előfizetéshez jobb netcsomag jár mint Dominohoz.

  5. Sziasztok off leszek. Tegnap már írtam egy előző topikba de érdemleges segítséget nem kaptam. Problémám, hogy mióta németországban vagyok nem működik a Navigon. Egyszerűen nem talál jelet hiába várok. Csináltam már restore-t teljesen szűz telóra raktam vissza és így sem működött. Gondoltam arra, hogy rossz a gps vevő. Csináltam pár fotót és az i photoban a placesben igaz, hogy nem pontosan de mutat koordinátákat arról, hogy hol készült a fotó. Még ami feltűnt ha elindítom a navigont akkor egyből magyarországot jelez felül a kis zászló, de ki lehet választani németországot is, tehát biztos vagyok benne, hogy nem csak magyar térkép van benne. A mérete alapján is a teljes navigonról van szó mert a programm1.6 giga. Van valakinek ötlete, hogy miért nem működi ez a programm mióta németországban vagyok?Köszönöm a segítséget.

  6. Szevasztok, most olvastam egy szlovák oldalon, hogy egy rést találtak az iPhone rendszerében, mivel egyetlen sms-el el tudják érni a telefon helyzetét, ill. a teljes telefonkonyvet, a bongészett oldalak listáján, stb. Állítólag az Apple már gozerovel dolgozik a hiba elhárításán… Ti nem hallottatok valami hasonlót más forrásból?

  7. Na tessék!!!

  8. Megjegyzem ez lehet a jailbreak egyik eszköze is… 😀
    Illetve szerintem lesz 3.1 beta 2… amiben javitva lesz már… viszont ez azt jelenti, hogy addig kijövő iphonokon 3.0-a lesz…

  9. Jelentem alassan, a jailbreak mukodik, ultrasn0w nem, illetve felig, adatkapcsolat van, hivas kezdemenyezes/fogadas nincs. (3G S-en)


Add a Comment