fbpx Skip to content

Tegnap óta megtekinthetőek az Apple legújabb tvs reklámjai: Copy Paste és a Voice Control!

Olvasd el a hozzászólásokat is

29 Comments

  1. Ez vicc. Tényleg reklámozzák a Paste-t 🙂

  2. Hát igen. Én sem dicsekednék vele.

  3. ezzel leestek a samsung vagy a nokia szintjére. minek kellett?

  4. Off.
    Csak most gondolkodtam el azon, hogy az apple mekkora szemét néha. Én 3.0-tól rengeteg új funkciót reméltem, ilyen volt a videó felvevő is. Ez szerintem egy alap funkció lenne mert körübelül 7-8 éve létezik a telefonokban és nagyjából az i phone-n kívül nem tudok olyan telót mondani ami ne tudná ezen funkciót. Ez a hiányosság gyakorlatilag a hihetetlen kategóriába tartozik egy ilyen érték telefonnál. Az új 3 g (s) megkapta ezen funkciót. Igaz más a kamera a 3 g-ben de erre is simán gyárthatott volna egy progit ami 3 g kamerájára van optimalizálva. De simán belerakhatta volna a nike+Ipod funkciót is (nekem ez jól jönne mert szeretek futni) a 3 g-be mert szerintem szofveresen ez is megoldható lett volna. Az MMS-ről nem is beszélve, amiről most már végleg bebizonyosodott, hogy simán tudná a 2 G is. Rájöttem én nem veszem meg a 3 G (s)-t. És tudjátok miért nem? Azért mert annak ellenére, hogy egy szuper telefon, kiadsz érte 200 ezer forintot és jövő nyárra ez is már csak egy előző generációs telóvá válik, amit az apple nem fog szoftveresen tovább támogatni. Én értem, hogy fejlődik a technika és egyre jobbak lesznek hardveresen a telefonok, én csak azt nem értem, hogy ha valamit meg lehetne oldani szoftveresen miért nem támogatja az apple és miért fordul el a vásárlóitól ilyen mértékben. Vagyis ezt is értem tudom azért, hogy megvedd az újat. De én simán elvárnám azt, hogy ha ha veszek egy ilyen felsőkategóriás készüléket akkor az apple addig támogassa szoftveresen ameddig lehet.De mindenesetre az, hogy egy év után már kihagy dolgokat amit meg tudott volna csinálni ez szerintem elég gáz. Na de nem baj majd megoldják helyette a problémát a hackerek.

  5. Elképesztő….egy most még 200e Ftos telefont avval reklámoznak hogy tud mindenféle tutiságot másolni…bravó…ezt a 4 évvel ezelőtti sony ericcsonom is tudta! De a voice controll az zsír…nekem is kell (go hackers)!

  6. @Javelin: hallod egyetértek…de a nike plushoz külön chip kell ami veszi a jeleket…várok következő nyárig (főleg ha az említett VC-t megtudják most oldani)!

  7. Kell külön csipp igaz!!! De ezt a boltban kell megvenned hozzá. Annyi, hogy az I Podba(nekem zon van) beraksz egy kis vackot ez gyakorlatilag egy bluetooth vevő (az i phone 3 g-be meg tudtommal van blue tooth).Úgyhogy ez is egy átbaszás, hogy vedd meg az újat. Sajnos sok, ember a fogyasztás csapdájába esik a marketingesek nagyon jó módszereinek köszönhetően. Na de mindegy szerintem ezeket a hiányosságokat majd megoldják a hackerek és lesz egy 3 g (s)-em ami valójában “csak egy 3 G”. Az, hogy a 3 g (s) meg egy picit gyorsabb leszarom. Ma kipróbáltam németországban egyet összehasonlítottam a sajátommal. Hát mit mondjak. Az vegye meg aki nem bír várni 2 másodpercet valamelyik alaklmazásra, mert kb. ennyivel gyorsabb.

  8. a 3GS-ből én amúgy csak ezt a voice controllt irigylem! semmi mást, szntem így is elég gyors a szifon 3G-m!

  9. A voice kontroll egyébként a gyengénlátóknak és vakoknak fejlesztették ki, hogy ők is kezelhessék a telefont! Egészséges ember meg van nélküle is.

  10. engem az egeszbol a YET szocska erdekel de nagyon

  11. http://tysiphonehelp.com/?p=3125
    3.1 újdonságok. igazából semmi érdemleges, az nincs oda írva, hogy none jailbreakable yet..

    amúgy tényleg vicc ez a reklám, inkább a sebességet reklámozzák, ne a copy pastet..ha egy Se reklámozna ilyet akkor a marekingesek főbelőnék magukat. De ha az apple pezsgőt bontanak..

  12. a Yet szót mindig elmondják, mert ugye nem értük el a technológia határát, jövőre jobb lesz, ezért yet..

  13. Azért a 3GS-ben van egy iránytű is, amit azért elég sok mindenre lehet majd használni. Pl. a kibővített valóság (augmented reality). A grafikai tulajdonságai is jobbak, ami majd akkor fog előjönni ha az új mobilra fognak alkalmazásokat fejleszteni.

  14. Légyszi aki tudja mi a reklámok elején annak a zenének a címe az ossza meg velem! Bejön!! 🙂

  15. @szepnorbee :használd a szifon Shazam!! 🙂

  16. @Avni: Próbáltam csak közben dumál a hapi és nem ismeri fel:S

  17. A voice controll-ról jut eszembe – bár kicsit más – hogy egyes telefonon be lehet állítani, hogy automatikusan – tehát egyetlen külön gombnyomás nélkül – minden telefonbeszélgetést hang formában eltároljon. Van elég hely a telefonon – törölni meg pillanatok alatt lehet – viszont ha egyszer szükség lenne egy elhangzott információt megjegyezni már akkor érdemes ezt a funkciót használni. A kérdésem, hogy tudtok-e erre megoldást a szifonra? Előre is köszönöm.

  18. Vocie control csak 3G S- ben van csak? Sima 3g- be nem lehet belevarázsolni, hackelni?

  19. @TigerBP: tudtommal ilyen funckió nincs, de nekem is kellene. Ehhez engedélyezni kellene a háttérben futást, de ezt ugye az Apple tiltja…

  20. @szepnorbee: A szám előadója és címe: Matt Costa: Mr. Pitiful. A kezdő zongora szólamot lehet hallani a reklámban végtelenítve.

  21. @sgery:
    nem mondod, tenyleg ? 😉

  22. @kasricsi: Köszönöm szépen!!!! 🙂

  23. Tudjátok az a vicces, hogy szídjuk az Apple-t…. de hol is szídjuk? Egy Apple iPhone blogon… az itt fórumozók nagyrésze valamilyen Apple készüléket tulajdonol. Az Apple üzletpolitikája mindig is ilyen volt. Ők nem abból élnek, hogy csúcs kütyüket gyártanak hanem a nevükből. Egy macbook pont semmivel sem jobb mint az én ASUS notim, csak van rajta egy kifejezetten arra a gépre szánt OS. Szerintetek miért reszketnek attól, hogy a Dell Mac OSX-es gépeket akar gyártani? Mert kiderülne, hogy az OSX ugyan olyan sebezhető, gyenge, instabil rendszer, mint az összes többi. A saját környezetében jól mutat és csillog – villog de onnan kivéve már szart sem ér. Aki Apple-t vesz / vett jól tudja / tudta, hogy nem egy csúcs kütyüt vett hanem egy szép design, szép logo-val és az árhoz képest szar teljesítményt. Egy Sony laptop sokkal olcsóbban sokkal komolyabb, mint egy Apple. Ez a telefonokra is igaz, csak elkábítanak a multi-touch-al. Egészen addig lesz komoly az iPhone OS-e amíg valaki (akár az Android) elő nem áll egy teljesen készülékfüggetlen, gyors és komoly rendszerrel. Ezt az Apple jól tudja ezért akarnak most minden bőrt lehúzni rólunk. Félre értés ne essék, Apple van,volt és lesz is csak a jelenlegi gazdasági helyzetben már a név közel sem ér annyit mint egy éve.

  24. OFF: alsó videon bejön egy michael jackson video
    nézzétek meg 😀

  25. @nszebenyi: Én úgy gondolom, hogy az Apple termékek azért nemcsak a márkanév miatt kelendők. Ahogy Te is írtad, pont abban rejlik a lényeg, hogy veszel egy laptopot, amin egy olyan OP rendszer fut, amit kifejezetten ahhoz a készülékhez gyártottak. Ugyanez igaz az iPhone-ra is: attól jó, hogy minden illik mindenhez benne. Én iPhone előtt Nokiát használtam évekig, kb. 15 különböző modell fordult meg a kezemben, és ezekre a készülékekre is igaz, hogy minden illik egymáshoz. Ne haragudj, de nem hiszem, hogy az Asus vagy bármely márka képes olyan megbízható gépet piacra dobni, mint az Apple, mivel egész egyszerűen nincs maradéktalan harmónia a hardware és a software között. Mellesleg az OS X-el kapcsolatban is igazad van, ugyanis PC-re telepítve, finoman szólva megbízhatatlan (folyamatos fagyások, stb.). És ugyanígy a Mac-re telepített Windows sem ér sokat véleményem szerint

  26. @kasricsi: Igen, nagyjából egyetértünk. Azért van pár kivétel: a Mac-re telepített Windows tökéletesen kell, hogy fusson, mert ugyan olyan hardver van egy Mac alatt amit bármilyen PC-be lehet venni. Kizárólag a Mac-nek van hátránya, ő csak Apple terméken fut jól. A Windows mindenhol egységes minőséget produkál. Pont egy Apple alkalmazottal beszélgettem a múlt héten és arra jutottunk, hogy azért a Microsoft Windows-a sokkal komolyabb hiszen minden képen egészen jól fut. Míg a Mac ezt képtelen lenne megoldani! Tudod az a baj ezzel az Apple rajongással, hogy elfelejtitek a hibákat:
    – túlmelegedő és bebarnuló iPhone
    – túlmelegedő és bebarnuló Macbook
    – repedésre igencsak hajlamos Macbook
    – kiderült, hogy a 20-as iMac rosszabb kijelzőt kapott mint a 24-es és az Apple átvert egy csomó embert

    egyébként még sorolhatnám reggelig az Apple baklövéseit amit a márkanévvel eltakart… Maradjunk annyiban, hogy én is szeretem, mert “jó” de isteníteni nem szabad és nem is lehet! Lehet, hogy egy 150-200ezres HP laptop-nak vannak hibái de egy 300-400-500 ezres MacBook, hogy a ***** életbe engedheti meg magának, hogy repedjen, törjön, bebarnuljon :D? Röhögő görcsöt kaptam amikor ezt előszőr megláttam és mondtam a tulajnak, hogy dobja ki a picsába, hiszen egy kalap szar. Elhiszem, hogy jó az OSX de, hogy a búbánatba vesszük a bátorságot, hogy az OSX-ről beszéljünk ha sok esetben addig nem sikerül eljutni, hogy a készülékek hardveresen jók legyenek (ne gyulladjon ki, ne törjön szét, ne repedjen meg és ne barnúljon be) !?

    Parádés az Apple de jól csinálja! A másik… az én iPhone-omon néha előjön egy pixel hiba. Hogy a bánatba lehet, hogy előtte egy telefonomnál sem (volt vagy 40db) történt ilyen? Egy monitoromnál és tv-mnél sem? Pedig rengeteg technikai kütyü megfordúlt már a kezemben de eddig csak Apple-el volt baj. De a legjobb, hogy az iPod-om belülről porosodik hallod…:D Végülis a 100ezres mp3 lejátszó beporosodhat de a 40ezres iRiver az bezzeg sikeresen megoldotta ezt a problémát 🙂

  27. Admin: egy tanács (tényleg csak tanács:) ), szerintem a Szifon Store-os kulcstartót vagy mi az, ami itt “lóg” módosítsátok. Ha jól gondolom részben photoshop-al készült. A Drop-Shadow-nál az Opacity-t vegyétek le 40-50% körülire a Distance-t állítsd 3-4px-re és a Size pedig kb 5-6. Sokkal realisztikusabb lesz, így túl erős az árnyék a biléta részén, a madzag a jó 🙂

    Remélem nem veszed tolakodásnak, csak egy észrevétel volt 🙂


Add a Comment