Magyar NAViGON – Magyar térképpel!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

IMG_0269 DnP kolléga elkészítette a NAViGON Magyar lokalizációját, igaz még nem beszél hozzánk magyarul, de már magyar menü magyar térképet tartalmaz a program. Így csak 120mb.

Erre lehet letölteni: LiNK

( Köszönjük neki! )


 1. Tesztelve, müxik. Viszont az a NAVIGON eléggé gyengusz kis progi.
  Tegnap letöltöttem a SYGIC Greece navi progit és tud magyarul is és nem kér semmilyen licencet. A formája a kinézete és a beállitásai teljesen “IDA”, viszont magyarország térkép kéne valahogy hozzá. Nem tudom, hogy esetleg valamilyen formában nem lehetne e az IDA magyar térképét hozzáfüzni?!

 2. Áruljátok már el nekem, hogy mi a bajatok a Navigon-nal? Mi az amit nem tud? Eddig mindenki itt pattogott, hogy milyen rossz a Google Maps. Aztán kijött az xGPS, mindenki megörült, aztán azt fikáztuk és vártuk az egyéb fejlesztéseket. Most megjelent egy KOMOLY program (Navigon) és most ezzel van a gond. Elárulom nektek a TomTom / iGo SEMMIVEL sem fog többet tudni ami a mindennapi használat során hasznosabb lenne. Ennyi lehet kihozni a telefonból. Aki meg nem tudja elolvasni a képernyőn a balra nyilat és alatta, a “400m” feliratot annak én magam lefordítom a programot. Arról nem is beszélve, hogyha a telefont tudjuk angolul használni akkor nehogy már egy 10 szavas navigáció fogjon ki rajtatok !? :D

  Hajrá Navigon! Te vagy a legjobb :D

 3. nszebenyi: annyi hogy a házszámszintű navigálás nálam pl eddig a legsz@rabb a navigonban. És a benne levő térkép is eléggé hiányos, hiába van benne a megyeri híd.
  Mindenféle extra csillivilli beállítás + extrák engem pl nem érdekelnek, az jó lenne így is ahogy van.

 4. Reggel feltelepítettem. Kellemes meglepetésként a kihangosítóból szólalt meg az utasítás merre menjek. Egyszerű, de jó. Nekem a hang igazából nem is kell, ennyit meg egyébként is még megértek az angolból.
  Ami hiányzik, az az utcanevek navigálás közben, és az, hogy nem annak az utcának a nevét írja ki amin haladok, hanem azét amelyikre majd kanyarodnom kell. Lehet hogy ezek állíthatóak, bekapcsolhatóak, de nem találtam őket akkor.
  IGO azért más kategória, és nem az épületek csili-vilijére gondolok, bár itt is a butított változat lesz majd, az amigo.
  Köszönjük a belefektetett munkát.

 5. a lokalizációt bele kell tölteni ssh-n a feltelepített navigonba a megfelelő helyre és akkor nem kell leszednem a ful európát
  van aki nem megy ki magyarországról,én is itt próbálkozom többet, de van amikor kell a külföldi cucc is bele, mert nem csak itthon nem talál el sehova az ember :)

 6. Egy kis adalék azoknak akik kétkednek az iPhone GPS képességeiben.
  Ezen a videón élőben tesztelnek egy Navigon 7210-es készüléket és az iPhone-t Navigonnal.
  Érdemes megnézni és megmutatni azoknak akik lehúzzák az iPhone-t. Ami negatívumot megfigyeltem az annyi, hogy fordulásnál darabosabb az iPhone, de ez “csak” a 3G modell és ugye azért több minden fut a háttérben.

  https://www.youtube.com/watch?v=aXENhmX_uOU

 7. Végülis azt meg tudjátok mondani, az iTunesba mikor be kerül az ipa file akkor olyankor a név alapján rakaj be a felül írást vagy az ipa fileben van egy olyan kód amivel meg állapítja hogy ilyaen van már ott? Csak azért kérdezem mert ku……ra megszenvedtem evvel a Navigonal míg lejött a netről ti meg csináltok egy magyarítást magyarország térképével és nem tudom egyszerre mind 2 őt fel rakni.

 8. Jó reggelt!:) tudna valaki segíteni?:) előre is köszönöm. Frissítettem a szifonomat . Természetesen még első generációs. Azt írja ” this doesn’t really do anyting yet…”
  A szöveggel nincs bajom, csak nem értem miért.

 9. @Apooca:

  Nem biztos, de nem arra gondolsz amit alul ir ki, hogy milyen utca jon?
  Ha arra rányomsz, akkor vált és azt irja amin éppen vagy, ugy ahogy a fenti sorban is lehet váltani hogy mit irjon ki.

 10. [OFF]Hétfőn bevittem a telefonom a T-hez, mivel volt egy kis hardware problémám vele (WIFI) azt csak egy kérdés, hogy vitt e valaki már vissza telefont, és ha igen, mennyi idő múlva volt újra a kis kezében?[/OFF]

 11. Hol tudok uj térképet berakni mert pl az én utcámat nem találja de az iDA igen !
  Keresem az App között de nincs Navi mappa ! Hova pakolt fel az iTunes a szifonomba??

 12. @nszebenyi:

  Nálam a navi egy ASUS A696-on megy IGO 6 formájában (IGO 8-at nem szeretem), és nekem valahogy az az a szint ami mondhatjuk naviban tökéletes. Szerintem pedig az ASUS sem “erősebb” gép mint az Iphone, csak az IGO 6 kifinomultabb jóval mint a Navigon (nem csak az 1000+1 beállítási lehetőségre gondolok, de szerintem nagyon hasznos az érkezési dő funkció, az hogy 3-4 címet egymás után útvonalba fűzhetek, stb…). Én ezért várom az IGO megjelenését, és ezért nem tetszenek a jelenlegi szifon navigációk.

 13. @Napalm:

  3-4 cimet navigon-ban nem lehet egymás után fuzni?

  En azt már probáltam, hogy egy köztes állomást beirok neki és azt korrektul be is rakta, egynél többel még nem probáltam.

  Én mikor eloszor felraktam navigon nagyon nem tetszett, hogy csak ennyi beállitás van benne, de valljuk be, 2-3 honapja földhöz vertuk volna a seggunket egy fele ekkora tudásu navi-ért is.
  Mikor kiprobáltam meg is tetszett, mert nagyon le van tisztázva minden, semmit se bonyolitottak tul. (hozzáteszem jo lenne egyszerre látni az adatokat – sebesség, hátralévő idő, km) ugyhogy szerintem nagyon jol használhato a program.

  Az hogy milyen lefedettsége van azt nem tudom, mert csak bp-en probáltam. Ha valakinek a saját utcáján nem találja az nyilvan gáz.

 14. mi a bánatért van “Your comment is awaiting moderation. ” a hasznos hsz-eimen vazz? :)
  Pedig egy tök jó videót linkeltem be, ahol a Navigon 7210-et hasonlítják össze a Navigonnal szerelt iPhone 3G-vel…
  na majd csak kikerül.

 15. Az normális hogy ha más kártyát teszek a telefonomban akkor mindig újra kell aktiválni? Sőt bekapcsoltam a repülő módot, és utánna is ujra kellet aktiválnom!!
  Szóval??

 16. Hát srácok szerintem egyáltalán nem olyan jó ez a progi! Iszonyatosan lassú, késik, egy kanyar után mondja,hogy forduljak be…a jel sem ott van,ahol valójában én vagyok…Valljuk be,ez a progi bohóckodni jó,de hol van ez egy normális GPS-hez képest? Meg tegnap már olvashattuk hogy amúgy sem tökéletes cucc ez az Iphoneban. Kíváncsi leszek az IGO-nál ezt hogy fogják megoldani, ha egyáltalán meg tudják oldani…
  Persze a lokalizációt meg a kurítást nagyon köszönjük!!:)

 17. Valaki tudna segíteni?
  Fent van már 3 napja a navigon de eddig egyszer talált GPS-jelet:S
  Most feltettem a magyar a nyelvűt de az sem jelet:S:S
  Valaki tudja mitől lehet ez?

 18. @Endruboy007:

  A hiba nálad van, nálam nem késik és nem is lassú.

  ” Meg tegnap már olvashattuk hogy amúgy sem tökéletes cucc ez az Iphoneban.”

  Tegnap azt olvastuk, hogy a TomTom le van maradva a fejlesztéssel és megpróbálja a vásárlókat eltántorítani a konkurens termékektől.
  Szép sötétzöld hülyeségeket írtak.

 19. Hello!
  Nekem egyszerűen nem akarja felrakni az itunes ezt a progit. Installing NAVIGON, majd egy perc mulva unknown errort dob ki. Mi lehet a baj? MobileInst. már fent van, minden fasza.
  Valaki?

 20. @JoHn123: nem értem ezt a fanyalgást a házszám miatt ( bár nekem megtalálja a házszámokat )
  ha megvan az utca akkor nem nagy kaland a házszámot megtalálni navi nélkül is.
  nagyon elvagytok kényelmesedve lassan már a lakásotokon belül a szobáig is navi kel, hogy megtaláljátok.

 21. Én tegnap teszteltem Pécs-Villány környékén.
  Nagyon tetszik. Gyors, pontos, egyértelmű szinte minden.
  Nagyon gyorsan újratervez, ha nem arra megyek amerre ő tervezte.
  POI-kat nagyon jól mutatja.

  Pár megjegyzés másoknak:
  1. Alapból azt az utcát írja ki, ami következik és nem azt amin vagyunk, de ha rábök az ember az utcanévre alul, akkor a kettőt váltogatni tudja.
  2. Meg lehet adni köztes uticélokat is (házszám szinten).
  3. Igaz, hogy 3D-s nézetben nem írja ki a szomszédos utcaneveket, de 2D-ben igen.

  Én csak egy dolgot hiányolok: a kiindulási pont csak az lehet, ahol vagyok, vagyis csak a célt lehet megadni. Így nem lehet előre útvonalat tervezni.

  Mellettem ült egy iGo 8-at használó ember és neki is tetszett.

  Köszönet a feltöltőknek !

 22. @almacsiga: Én is rigót használok. A Navigon sem rossz, de azért összehasonlíthatatlan. Rigo javára…

  Nekem az a bajom, hogy IGO Amigo lesz elérhető szifonra. Mivel már volt dolgom vele, elmondhatom, hogy az egy szőkenőknek készített lebutított IGO8. Érthetetlen…

 23. Olyan mi van, ha letöltöttem és nem egy .ipa filet kaptam, hanem egy mappát benne még egy Payload mappával meg egy iTunesArtwork filet? Már többször találkoztam ilyennel de nem tudtam vele mit kezdeni. Ha valaki megtenné, hogy gyorsan felhomályosít, az dicséretes lenne. Nemsokára el kell indulnom és szívesen tesztelném…
  Big THX

 24. @Gyufika:
  Szabad ég alatt 1-2 perc alatt magára kell találnia. A Maps megtalálja a pozíciódat? Nem csak háromszögeléssel? Ha az sem, akkor nem jó a GPS vevő, nekem emiatt cserélték két hete…

 25. @Csaba29:
  Igazad van, de direkt azért dobtam fel egyben, mert sokan nem szeretnek linkenként szedegetni a rapidról.
  Viszont akinek van premium account-ja, az pikk-pakk leszedi azt a kb. 1,7 GB-t.

 26. Mordon:

  Mi lehet a baj szerinted? Ugyanolyan telefonom van,mint a többieknek…

  “Magát megnevezni nem kívánó, navigációs szoftver fejlesztéssel foglalkozó kedves ismerősöm is megerősítette, az iPhone 3G-ben lévő GPS-t rosszul kezeli a 3.0 szoftver”

  Ez elég egyértelmű…tudok olvasni…

 27. @Gyufika:

  Azt olvastam, hogy valakinek ugy megy a gps, hogy előtte elinditja vagy a maps-et vagy valamilyen gps alkalmazást, ami megtalálja a jelet, aztán inditják a navigont és ugy már mukodik.

  Nem tudom már pontosan, de azt irták, hogy bizonyos helyről ha letoltod akkor ez van, probáld meg letölteni mégegyszer onnana, amiről tudod, hogy másnak mukodik (ha esetleg nem onnan van már most is, ha igen, akkor nincs ötletem)

 28. @Endruboy007:

  PWNTools-os Custom firmware, meg néhány Cydiás alkalmazás csodákat tud tenni, ha instabilitásról, lassúságról és akksizabálásról van szó :D

  “Ez elég egyértelmű…tudok olvasni…”

  Ha logikusan gondolkodsz, akkor rögtön ki lehet szűrni, hogy hülyeség.
  Az App Store-ba kizárólag csak az SDK-val és az Apple API-jaival készült alkalmazás kerülhet be.
  Ha a 3.0 GPS API-ja lassan közvetíti az adatokat a hardver és a szoftver között, akkor ugyanúgy fog késni egy külső GPS vevővel, mint egy belsővel, mert mindenképpen ezt kell használnia a fejlesztőnek.
  Van már 2 hivatalos és 1 Cydiás navigációs alkalmazásunk és mindegyik látványos késések nélkül működik (haverral teszteltük és az Ő Omniája iGO-val nagyobb késéseket produkált, mint az iPhone Navigon-nal).

 29. @Mordon:

  Akkor lehet, hogy csak túl nagyok az elvárásaim…:)
  Amúgy is eléggé csalódtam ebben a GPS dologban…Elmegy az ember kis túlzással egy nagyobb lombkoronájú fa alatt vagy mondjuk felül a buszra…és már is nincs jel…Legalábbis nekem…de olvastam hasonló hozzászólásokat is…szóval nem csak nálam van gubanc…vagy én már nem tudom:)
  Custom firmware van fent a telómon…Cydiából nem telepítettem semmit, csak aksi kijelzést vagy pl msn beállításokat…
  Akkor nem tudom mi lehet nálam a baj…

 30. @zozomester: Nem kell premium account hozzá! Feltöltöd a fájlt, majd csinálsz egy collector’s accountot, az ingyen van, és az is megőrzi végtelen letöltőig. Akkor törlik ha (azt hiszem) 30 napig nem tölti le senki.

  Ha valakinek van gyors feltöltése, feltölthetné ide: http://asapload.com/
  Így egyszerre 6 tárhelyre kerülne fel egy feltöltéssel!

 31. @endruboy007 : Azért megnézetném a készülékemet. Nekem az anyósülésen is tökéletesen működött 120 km-en keresztül, nincs csúszás stb. IDA-ban volt térerőmérő is, végig stabilan 2-est mutat, sőt most voltam a belvárosban, házak között, ott sem veszítette el egyszer sem ….GPS kb. 20 mp alatt talál jelet, főleg a Navigonban, IDA-nál kétszer volt 1 perc környékén.

 32. @Endruboy007: Csak igazolni tudom az elöttem szólókat nekem is azonnal talál jelet a navi és semmifle csúszást nem tapasztalok.A dunán a km eggyezik a hajóével tehát az is korrekt nálam jobban bejön mint az iDA

 33. Hi!
  Biztos, én vaok a hülye, de nem kerek ez a program…
  1.Címekkel óriás bajban van, nem stimmelnek a valós helyükhöz képest. Nem méterkről, több 100 méterekről beszélek!
  2. Autós navigációban merőben új fordulat számomra, egy kb 300 m-es lépcsősor megadása, mint lehetséges útvonal… :(
  Ennyi, alig pár perc gyűrködés után…

 34. @KaZse: Passz, nekem még a telkünket is méterre megmutatja, pedig egy földút egy horgásztó partján, IDA még a tvat sem mutatta, csak nagy pusztaságot. Szerintem az IDA ilyen szempontból gyengébb volt, tuti guggli térképére épült, legalábbis az utca ahol lakom pont úgy volt elírva.

 35. Egy lehet hülye kérdés, egy ismerősömnek nem jailbeakelt a telefonja, az .ipa-s dolog működik nála, vagy kell a mobilinstallácios crack hozzá, ami ugye meg csak tört telefonra tehető?

 36. GUI.strings (en mappa)
  ezt kell fellüliratni , ha valaki akarja az 1.6 os verziót
  hiányoznak belőle dolgok, csak arra leszek kiváncsi, amikor a magyar lokalizáció belekerül a telcsibe mit keres hozzá a navigon, met ha átteszed pl németre a nyelvet akkor német lesz az is
  mindenesetre bemásoltam és nagyrésze a menünek magyar

  folyt köv
  (kicst még reszelgetek rajta sztem)

 37. Azt meg lehet oldani, h csak néhány kiválasztott ország térképe kerüljön fel (pl környező országok) vagy legalábbis szlovéniát meg horváto-t mellétenném.
  Ha vki tud infot, egy kis know-how-val, linkekkel, azt nagyon megköszönném:D

 38. megtaláltam az angol néni hangját
  kicsimagoltam 133 mega aiff ben
  most a sygicnénit átültetem visszatömörítem, cainálok nfs állományt és beszélni fog navigon is magyarul :)

  ha kész kiteszem valahova, meg leírom mit hova kell másolni
  izguljatok

 39. vighjoe: nagyszerű vállalkozás, előre is köszönjük a közösség nevében!

  aztán figyelj a néni tájszólására, szép british english-t beszél a hölgy, félek a szinkronhangjától :))
  Vicc volt!! Mély tiszteletem a munkádért, el nem tudom képzelni, hogyan lehet a beszédet átkonvertálni más nyelvre.

 40. Én még mindig térkép cserénél tartok mert az utcám nem létezik a számára de az iDA az tudja hogy hol is vagyok :D ! Nem lehet kicserélni az iDA térképrendszerére valahogy??

 41. Sziasztok. Az megoldható, hogy az 1.6 Gb-os navigon maradjon fent, és csak a magyar nyelvet beletegyem? Ha igen, mit kell kicserélni, mire? :-)
  Ha nem, és felteszem a fenti linkről letölthetőt, az felülírja az én eredetimet, vagy csak azt írja felül, ami más? Köszi
  Egyébként szép munka, gratulálok hozzá!

 42. Láttam már többen kérdezték. A mappkat hol lehet megbütykölni, hogy az legyen benne, ami nekem kell?

  Láttam valaki kérdezte: sygic térképet elég valoszinutlen, hogy fel lehet rá tenni. A gyártok lekodolják a saját térképuket, hogy más ne használhassa.

 43. @vighjoe: Ha gondolod, leszedtem a gyári Navigon magyar hangot, azaz Tündikét :)

  Talán ezeket egyszerűbb átültetni mint a Sygic hangjait:

  http:// data. hu/ get/ 1518428/ hun-HUN_Tunde_def_sound.nfs. html

  Remélem segítség, de ha nem, az sem baj, hajrá!

  Egyébként engem is érdekelne hogy sikerült kicsomagolni a .nfs állományt.

 44. http:// data. hu/ get/ 1518428/ hun- HUN_ Tunde_ def_ sound. nfs. html

  Itt az eredeti Navigon Tündike hang, hátha egyszerűbb ezt átszerkeszteni, mint a Sygic hangokat!

  Jó munkát, és köszi előre is.

 45. szerintem semmi baj a navigonnal / en az 1,6GB-osat / töltöttem le,es istenemre mondom,ugy elverte ma az Igo Amigot,mint a huzat!! teljesen mas utvonalon tervez,es nem visz be feleslegesen a varosba.ma becsben teszteltem egyszere min2 navit,es az igo vagy 5-6 km-es kerülövel juttat ugyan arra a cimre.ellemben a navigon a lehetö legrövidebb utat valasztja.azert ez nem mindegy.aki jart mar becsben autoval,az tudja miröl beszelek.

 46. most értem haza németországból ez azért “lényeges”mert végre hosszu távon tudtam tesztelni a Navigont.
  egy szó mint száz:tökéletes!
  nem késik,pontos,gyors a gps-el sem volt semmi gond pedig lent volt a váltóboxon a szifon.(tartó hiányában)
  Én biztos nem váltok másra.minek?tökéletes!

 47. Sygic valóban késik kb 30-50 métert, ezenkívül rendszeresen hibáz. 200 méter után forduljon balra, majd amikor odaérsz, forduljon jobbra.Erőszakosan próbál arra vinni amerre ő akar, még 1 km után is próbál a mellékutcákban bisszafordítani.
  Navigon méterre pontos, korrekt, másfele mész, már tervezi is arra az utat.
  Nálam a Navigon nyert

 48. Nálam is a navigon nyert, mar eleg sokat probaltam pesten es batran kijelenthetem h jobb a terkep mint az IDA-é..
  Igaz h nehol a hazszam nem stimmel de meg mindig jobb minthogy ne ismerje az egyirányu utcakat

 49. @DnP: az nfs az eg ynafigon file system kiterjesztés ami eg y egyedi tömörítés
  a sound file a belsejében .ogg mint a file neve
  ki is csomagoltam a tartalmát és egy file van benne amibena néni monja a magáét mint állat

 50. na
  kiszedtem tündét és tökjó a hang

  pont olyyan mint az angol maga ahang fole csak vaalamit még át kell irni az nfs ben mert nemtölti be, mivel nem a filnév alapján keres hanem valami belső info alapján mint az mp3 ban is ami van

 51. az nfs file-t hogy bontod ki? ha jol ertelmezem, amiket irtatok, abban vannak a map file-ok is, amiket lehetne szelektalni, engem foleg ez erdekelne.

 52. hexeditor kinyitja
  de ha átnevezed a hangot tartalmazót.oggra és belehuzod mac alatt a tosatba árkonvertálja aiffre és hallod miket karattyol
  a magyar file amit kaptam és amibenne eredeti angol tök stimel mindehol minden részletében
  csak van valami id-e ami maitt nem nyitja meg

 53. Két napja próbálgatom és 3 év igo (2006 majd igo 8) használat után azt kell mondjam, jobb a navigon. Nincs annyi feature, nincs annyi csicsa, de a fontos részletek legalább rendesen működnek.

 54. Hello,
  lehet h off téma,
  de vki megtudja mondani nekem h miért merül le a szifonom pár óra alatt?
  semmi nem megy csak készenlétben van lezárva.
  Röpke 6-8h és 20% az akksi.

 55. Teszt megvolt azonos uton mint az iDA ahol tesztelve volt ! Nem ette meg az aksit ugy mint az iDA csak a negyedét használta , ujratervezés müködik és pontosan jelezte a helyzetemet , nem késett egy métert se ! Jel erős volt pedig nincs antenna a kocsiba ! Csak az utcám nincs a térképen és a szomszéd utcát kell megjelölnöm hogy hazavigyen :( ! Látom még mindig nincs meg hogy lehet uj térképet beadni neki hogy hazataláljak :D !

 56. sziasztok,segítséget kérek. hogy tudom telepíteni? itunes-en keresztül nem megy. 3.0-ás firmware van,3G iphone és jailbrake is mögvan… köszönöm

 57. Nekem totál nem működik. A gps koordináta hellyel-közzel jó, viszont akárhányszor rábökök a “berepül”-re hirtelen ugrik eggyet, mintha vmi demo tour lenne. Egy helyben ülök a szobában & ugrik 200 km-t és szépen elvezet a célig, miközben nem is mozdulok, persze könnyen lehet, hogy csak én vagyok a láma, de eddig Ida sokkal jobb.

 58. Ezer köszönet a magyarország térképért úgyse nagyon megyek ki külföldre és csak 8Gb-os telóm van ezért pont jól jött 1 kissebb méretű navigáció!!!!Mégegyszer THX és respect!!! :)

 59. @Vittore:

  A letöltött file nevében a zip kiterjesztést átnevezed ipa-ra. Duppla klikk, vagy ráhúzod az iTunes-ra, végül szinkronizálod az iPhone-t.
  Mac-en így megy. Win-t nem tudom.

 60. Sziasztok!

  Nekem az a gondom, hogy a win XP-vel az iTunes-n keresztül nem tudja a Navigont feltenni a szifonomra. 3.0, illetev jb van a készülékemen. az iTunes 8.2-s.
  Valaki tud segíteni?

  köszi

 61. Sajnos megint nem ment fel. Az alábbi hibával állandóan eszáll:

  The application „navigon” was not installed ont he iPhone „lacika iPhonja” because an unknown erreored (0xE8008001).

  Tud valaki segíteni?

 62. Az iDA-ban két Pécs és Pécs Cserkút van ezért találja meg a cimemet de a Naviban meg egy Pécs szerepel abban meg nincs a cimem ! Kérdés hogy lehet belevarázsolni :D ??

 63. Ez beszél angolul? Én ma kipróbáltam az 1,6 Gb-osat és az se magyarul se angolul nem beszélt! Viszont jól működött 1,5 órás út alatt kb a felére ment le az aksi! Végig volt GPS vétel úgy hogy a kezemben fogtam a telefon!

 64. @vighjoe: Tudom mi az az OGG :) de az nfs fileban van belole tobb100. Mivel bontottad ki? En nem talaltam sehol cuccost hozza. Egyenkent ki lehetne mentegetni (nekem akkor sem nyitotta meg winamp) de visszarakni nemhinnem hogy lehet az eredeti tomorito nelkul.

 65. Én leszedtem a full versiot,benne van M.o.-is de mikor megadok 1 cimet akkor nem azt ajánlja fel hogy beállitod úticélnak,hanem hogy demo,-vagy kilép???és a saját cimemre nem akar reagálni sztem gagyi!!-Marad a jó öreg IGO 08.Ha az IGO AMIGO is ilyen lesz akkor IPHONE megy a levesbe!!!:-))))

 66. MEg van a jó verzió ITunes-ból telepszik nem kér se kódot se semmit!!
  Ezt a verziót keressétek “Extratorrent com NAVIGON MobileNavigator Europe – Full Sat Nav For Iphone 3G + 3GS”.–Magyar hang viszont nincs.

 67. Sziasztok, segítség kellene van 2db ipod touch 2G az egyiken egy 2.2.1 a másikon egy 3.0 firmware van mióta JB-ve lettek azóta nem talál GPS jelet a maps alkalmazás sem, előtte tökéletesen ment mind a kettő.Van valakinek vmi ötlete mi lehet a gond a 3.0-a redsnow 0.7.2-vel lett JB-ve.Köszi!

 68. Sziasztok!
  Ma ismét egy nagyobb tesztet hajtottam végre Budapesten a Navigonnal.
  A mások által írt panaszok (Nem pontos, töltővel együtt is merült a telefon) nálam nem jelentkeztek, sőt a Sygic(Ida)-val ellentétben nagyon pontos.
  Az M3 as kivezető szakaszán a nyolcvanas tábla után jön 3 tábla 70-60-50, és mindegyiknél szinte azonnal váltott a sebességhatár jelző.
  A program indításakor 60%-on állt a töltöttségi szint, persze lassabban mint normál helyzetben, de szépen feltöltött 92%-ra.
  A tervezése elég korrekt, nem akar bevinni behajtani tilos táblánál, és befordítani ott ahol nem lehet. A Sygic ezt már eljátszotta.
  Kb 100 métert kell eltérni a tervezett útvonalról mire rájön, hogy “átvágtuk”, ekkor kb 2 másodperc alatt újratervez.
  Ha valaki csinálgatja hozzá a magyar hangot, az jelezhetné!!

 69. @zolipapa_hu: Tapasztalat nálam is hasonlo ! Pontos ,ujratervez , nyelvi részt én is várom és a megoldást hogy lehet térképet cserélni mert az utcám még mindig hiányzik belöle ! De szerintem is jobb mint az iDA vagy a Sygic !

 70. bocsi srácok az OFFért, de valahol ide is tartozik. Letöltöttem a navigon, csak tudom hogy a mobileinstallation crack-et is fel kell tennem, de most frissítettem 3.0ra, és érdekelne hogy:
  1. hogyan is kell feltenni, és aktiválni? (felrakom, aztán egy ingyenes progi, és utána mehetnek az ipa-k?)
  2. 3.0-n stabil a crack. nem szívja az akksit vagy ilyenek?
  Köszi

 71. @gomezbuc7: mobileinstallation 3.0 felrak a szifonra majd innen letöltöd a Navit aminek a kiterjesztése .ipa és ha már egy sima appot felraktál a itunesbol akkor utánna a letöltött Navi.ipa-ra klikk és az itunes betölti magának és onnan átrakod a szifonodra ! Nálam nem tünt fel hogy szivja az akksit ! Az iDA jobban megterhelte mint a Navigon !!

 72. iDa-val simán jó volt a teló, mióta 3,0a van fennt nem talál jelet se az, se a navigon, sőt még a gyári Maps se próbáltam xGps-t, meg egy ingyenes GPSLite-ot az se talál műholdat, próbáltam kikapcs-bekapcs, restore volt két napja, de semmi… lehet ez hardveres hiba mert akkor meg vissza a trémobilnak, amúgy 8gb 3g Tré 3,0 +jailbreak +ultrával Vodával hajtom…
  Valaki ötlet??????

 73. sajnos nem lesz magyar nyelv:(((((

  Free Update will be available in July!

  * Additional languages: Portugese, Czech, Polish, Turkish, Croatian, Romanian, Slovakian, Greek and Russian (GUI und Audio)

 74. hát jó, kapott restore-t és T-s kártyával se talál semmit, úgyhogy délután megy vissza a Trémobilhoz, kíváncsi vagyok mit alkotnak vele, remélem ha cserélik, még sima 3,0ával jön vissza…

 75. @zolipapa_hu: Nem baj ennyit mindenki tudd hogy jobb bal vagy haladj még 200 métert angolul, ha meg nem akkor megnézi a jelet :D ! A térkép csere még mindig érdekelne mert nem találok haza részegen a kocsmábol mert az utcám nem létezik számára :( !

 76. Hi all!
  érdeklődnék hogy van egy szűz iphone 3g
  arra fel tudom-e rakni ezt a navigont ami itt szerepel, csak Magyar térképpel?
  vagy az eredeti Navigon Europe-ből ki tudom törölni a nem magyar térképeket?
  mindez törés és kikódolás nélkül lehetséges-e?
  Túl sok az 1.6 giga és csak feleslegesen vannak rajta más eu-s országok térképei.

 77. Sziasztok!
  Egy kis segítséget szeretnék kérni!
  Van egy 3g-m, a napokban lőttük rá a 3.0 ás szoftvert. Eddig minden tökéletes volt vele. Viszont a mai napon rátettem a NAVIGONT illetve a Sygic Europe szoftvert, és az a bajom hogy 1ik progi sem talál műholdas kapcsolatot :S A gyári GPS működik csak ez a kettő nem… Ha valaki tud akkor segítsen pls.
  Köszönöm!

 78. Hi All!
  nemsokára megyünk Horvátba nyaralni, és baromira jó lenne egy HR térkép a Navigon-ra. Tudja már valaki hogyan lehet feltenni?
  Köszi!
  Üdv

 79. Üdv.
  Innen lehet tölteni a térkép nélküli verziót.

  Telepítés (csak annak, aki még új a témában):
  A legegyszerűbb Total Commanderben, szerintem!
  1. A letöltött .IPA átnevez .ZIP-re.
  2. A régi (1.0.0) .IPA átnevez .ZIP-re.
  3. A régi MobileNavigatorból a szükséges .MAP (térkép)
  fájlokat átmásol az újba.
  4. Visszanevez .ZIP-ről .IPA-ra.
  5. Behúz iTunes-ba, majd mehet a Sync.
  6. Örül a remek új funkcióknak, majd ha tetszett, MEGVÁSÁROLJA, mert jó!

  Ha valakinek nem mennek a linkek, az nézzen körül az xsellize fórumán, biztos talál valamit.

  http://getapp.info/download/NAVIGON_1.1_no_maps.ipa
  http://rapidshare.com/files/262159680/NAVIGON_1.1_no_maps.ipa

  Remélem Admin bácsi engedélyezi a linkeket, ha nem, akkor sorry.

  Sok sikert mindenkinek!

 80. Sziasztok!
  én azt próbáltam meg hogy az @ttis leírása alapján a teljes Navigonból (1,6Gb) letöröltem a felesleges térképeket, de így nem engedte az iTunes, hogy betegyem az App-ok közé. Az a hibaüzenetet írta ki hogy NOT VALID.
  Ennél a térkép nélkülinél remélem menni fog!
  (a rendszerem: 3.0 OS, 3G-s JB-s teló, T-s kártyával)
  Üdv

 81. jelentem így sem működik. valamit elrontok vagy nem állítok be?!
  sikerült már valakinek így feltenni nem Mo-i térképet. én horvátot szeretném…

 82. @gomezbuc7: Nekem sikerült. Csak magyar térkép van az új 1.1-es Navigonban. Mindent úgy csináltál ahogy írva vagyon?

  @Kris: Most szenvedek a fordítással, remélem mi hamarabb végzek, s akkor felteszem az 1.1-es csak magyar navigont.

 83. összeraktam NAVIGON 1.1-hez a magyar fordítást (felhasználva az 1.0-ásét), de ipa-ba nem tudom belerakni. Ha kizippelem, belerakom, bezippelem és átnevezem ipa-nak, akkor nem engedi felrakni az iTunes. ha bemásolom ftp-vel, akkor működik a magyar nyelv sőt magyar mappával csináltam, így nem kell az angolt bolygatni. Nekem eddig jól megy. Nem tudom ki projektje (DnP vagy Böszi?), de szívesen odaadom neki.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!