fbpx Skip to content

Sancho kollégát szeretném most idézni. (forrás)

Elindul az iGO My way for iPhone (igomyway.com) weboldal, melyen keresztül elérhető az első hivatalos reklámvideó. Az iGO amigo változat kerül az Apple telefonjára, nem az iGO 8. Mint ahogy arról a minap írtam már, az iPhone-változat rövidesen az AppStore-ba kerül.

igomywayforiphone

Az iGO amigo egy funkcióiban egyszerűbben , könnyebben használható navigációs alkalmazás, mint az iGO 8, de természetesen megmaradt a full 3D itt is. A hivatalos reklámvideóból azért kiderül pár dolog, mit tud majd az iGO for iPhone:

TomTom ?

Tessék csak jobban megnézni, miért ad a TomTom majd az Apple iPhone-hoz nem csak navi szoftvert, hanem dokkolót is! Az autós tartóba GPS-vevőt építettek. Magát megnevezni nem kívánó, navigációs szoftver fejlesztéssel foglalkozó kedves ismerősöm is megerősítette, az iPhone 3G-ben lévő GPS-t rosszul kezeli a 3.0 szoftver. A TomTom reklámban lévő “fokozott teljesítményű GPS” nem csak marketing szöveg, hanem kényszer.

tomtom-iphone-app

Az iPhone a saját GPS-ét elfedi az operációs rendszerrel. Emiatt néha akár három másodperc is eltelik, mire úgy dönt az OS, hogy jelet ad a szoftver felé. Így egy belvárosi autós leizzad, mire befordul a kanyarban a nyilacska. Talán éppen ez az oka annak, hogy a TomTom GPS-vevős autós dokkolót kínál a rövidesen megjelenő iPhone-ra megírt Navigator szoftveréhez (iphone.tomtom.com).

Hogy mit fog produkálni a többi fejlesztő, jó kérdés. Ugyan el lehet élni a néha belassuló, elmaradó GPS-pozícióval, de a 3 sec azért elég komoly probléma már csak azért is, mert a szifon-felhasználók a gyors szoftverekhez szoktak. Az iPhone 3.0 fejlesztőknél lévő SDK pedig nem valószínű, hogy sokat fog változni. Ha a TomTom NMEA protokollt használ, akkor szerencséje lehet azoknak, akik ráfejlesztik szoftverüket a nemzetközi gyártó dokkolójára is. Ha nem, akkor szívás lesz.

További probléma a GPS-szel, hogy zabál. A jelenleg kapható autós dokkolók éppen hogy szinten tartják az akkut, mikor az iPhone 3G beépített GPS-vevője működik. Így dokkoló nélkül felejtős lesz egy városi navigáció, pláne ha napsütésben nézegeti az ember a teljes fényerőben úszó gyönyörű kijelzőt, mely még az erős fényű Garmin Nüviket is meghazudtolja, tolatólámpának is alkalmas akár.

iPhone_white

Nem az iPhone-ra izzított Google Maps-ből induljunk ki, hiszen az nem kér enni különösebben, azért ritkán látni így is szifonnal geoládázó cachert terepen. Egy folyamatos útvonaltervezéssel, látványos perspektivikus vagy 3D grafikával működő alkalmazás ráhajlít az akkura rendesen. Az is kérdés, hogy melyik fejlesztő lesz képes kihasználni az iPhone OpenGL meghajtását, vagy ki fog akadozós szoftvert írni a szifonra. A Nav N Go iGO-jától sokat várok, hiszen az iPhone egy multimédiás modell, az iGO fejlesztői meg ügyes fiúk. A GPS késését azonban a világ legtömörebb térképét előállító, szenzációs PDAmill játékfejlesztői tudással megspékelt NNG csapat sem hiszem, hogy át fogja tudni ugorni. Ehhez Steve Jobs és utódja kell. Ki tudja, lehet, hogy ez a szoftveres GPS-lassítás szándékos, és majd egy jó nagy zsíros licenc díjat kell érte fizetni?

Van még egy szívás, amivel szembe kell néznie a navigációs szoftverek iPhone-ra fejlesztőinek. Az iTunes maximum 1 GB-os alkalmazás letöltését engedélyezi. Közvetlenül iPhone-ra pedig talán mintha maximum 100 MB lenne ez a méret 3G-n át, mindenesetre van valami korlát, és ebbe térképestől, szoftverestől, 3D épületestől, POI adatbázisostól bele kell férni a kis méretekbe. Hazánk belefér mindkét méretbe, de egy teljes EU, esetleg egy Észak-Amerika már kihívás egy csomagban. Az iGO-sok csak-csak megoldják, de a TomTom nem arról híres, hogy kicsik lennének a térképei. Lássuk a medvét! Ámen! 🙂

Tessék csak jobban megnézni, miért ad a TomTom majd az Apple iPhone-hoz nem csak navi szoftvert, hanem dokkolót is! Az autós tartóba GPS-vevőt építettek. Magát megnevezni nem kívánó, navigációs szoftver fejlesztéssel foglalkozó kedves ismerősöm is megerősítette, az iPhone 3G-ben lévő GPS-t rosszul kezeli a 3.0 szoftver. A TomTom reklámban lévő “fokozott teljesítményű GPS” nem csak marketing szöveg, hanem kényszer.

Olvasd el a hozzászólásokat is

292 Comments

  1. Na erre vártam :)))) Jonak tűnik…

  2. Tehát a lebutított verziót kapta az iphone… Drága lesz ez.

  3. tiszta pöpec, amúgy kíváncsi lennék, hogy majd mennyiért fogják adni a tom tom tartót, mert innen nézve meglehetősen szimpatikus….

  4. Képes az volt az apple lassítani a gps-s kezelésen? Ha ez igaz, akkor egyre több hülyeség kerül napvilágra az almáékról…:\ ennyire azért nem kell tolni a 3gs-t…

  5. Nekem kell az a tomtom tartó

  6. ” Az iTunes maximum 1 GB-os alkalmazás letöltését engedélyezi.” Nem akarok kötekedni, de akkor a MobileNavigatort hogy lehet legálisan megvenni? 🙂

  7. @Polllen: Én nem vettem észre hogy bármi rosszabb/lassabb lenne a GPS körül a 3.0-án mint a 2.2.1-en..

  8. Hát pedig egy kis lassulás tényleg észre lehet venni! Szntem inkább furán működik! Nekem pl mikor mikor rányomtam először az új OS-t, pillanatok alatt megtalált Mapsban, viszont onnantol lassú és enyhén szólva pontatlan! De ez az iGo nem néz ki rosszul!

  9. Ez csak pletyka.
    A tartó nem jár a TomTom-hoz, hanem opcionális kiegészítő.
    Külső GPS sincs benne, csak antenna, ami javítja a vételt, innen az enhanced GPS kifejezés.
    A magyarázat is sántít, mert a TomTom az App Store-ban kíván megjelenni, nem a Cydiában, így kutya kötelessége az Apple GPS API-jának használata, ami azt jelenti, hogy ha az alkalmazás és a hardver közötti szoftveres felület késne, akkor teljesen mindegy, hogy külső, vagy belső hardvert szólít meg rajta keresztül egy alkalmazás az eredmény ugyanaz.

  10. amúgy a végén még a TOmTOm lesz lemaradva a többiekhez képest! azon azér jót röhögnék! 😀 Megmondom őszintén nekem a Garmin fog hiányozni a verdenyből, mer az ő navijukat ismerem és nekem az nagyon bejött! mondjuk Amigot még nem láttam élőben, de így videóról az eddigi 3 közül ez néz ki a legjobban!

  11. közben már a Sygic is kidobta navi programját, de Eruópa még csak coming soon…
    ttp://www.sygic.com/index.html

  12. @csigger: sorry, hozzá tenném, ha jobban megnézitek, akkor lehet látni, hogy egy az egyben iDa! 😀 akkor nemtudom, hogy Európa miért komingszúún??!!! 😀

  13. 30+ lesz a TOMTOM ha jol lattam…

  14. mondjátok lécci azt, hogy az iGo-ban qwerty billt lesz, mer az Amigo-ban, meg a Garminban is a hülye abcd billentyű van és én attól megőrülök, a sírba visz komolyan mondom!

  15. @csigger: Pontosan. Küldtem Adminnak egy e-mailben egy linket, ahonnan már pár napja el is érhető, crack is van hozzá csatolva… Amúgy 7.71-es verzió, amihez már megvan az Európa-térkép, szóval jb-elt telefonnál nem coming soon. Van egy fórum, ahonnan szinte korlátlan mennyiségben lehet térképet letölteni… A postban lévő utolsó kép is Sygic…

  16. más kérdés: ezt a külső GPS-es TomTom dokkolót lehet majd kapni a webshopban? Vagy valami hasonlót? Csak mert ez lehet, hogy a 2G-t is ki tudná segíteni GPS-sel?

  17. @kipseter: ez engem is érdekelne! bár arra azér majd kívánics lennék, hogy monjduk ez a TomTom dokkoló együttműködik e az iGoval mondjuk!

  18. szinte biztos, hogy nincs benne gps, csak egy antenna, amivel nem sokra mennétek…

    a másik dolog ami zavar, hogy miért akarnak arany árban eladni nekem egy navigációs programot, amiről TUDNI, hogy csakis iPhone-ra telepíthető, és az iPhone erősen korlátozott gps-el rendelkezik…
    Szerintem egy ilyen akár 3 seces késésű navigációs eszme NEM lehetne több 10 dolcsinál, szerintem, esetleg 19.99… de már ez is elgondolkoztató lenne…
    arra én is kiváncsi lennék, hogy a gps mitől ilyen silány az iPhone-ban, az irrealis, hogy a szuper hw függő alma gagyit kért volna, inkább az OS-re gyanakszom én is…

    Na meglátjuk mi lesz…

  19. esetleg azt a linket nem osztanád meg velünk is?

  20. @kipseter: él feltettem az iDA ausztráliai verzióját, de magamtól nem jöttem rá hogy hogy lehet rábírni hogy a magyar térképeket is lássa
    pedig tetszett az iDA, pláne hogy magyar, és hogy rendes beállításai vannak

  21. @kipseter: Igen kiváncsi lennék rá én is.

  22. @Eyesis:

    “amiről TUDNI, hogy csakis iPhone-ra telepíthető, és az iPhone erősen korlátozott gps-el rendelkezik…”

    – Az iGO-t is csak WinMo-ra lehetett telepíteni, mégis megvették
    – Az iPhone-ban is pontosan annyira korlátozott a GPS, mint bármelyik PDA-ban, vagy telefonban

    “Szerintem egy ilyen akár 3 seces késésű navigációs eszme NEM lehetne több 10 dolcsinál, szerintem, esetleg 19.99”

    Itt sokan tesztelgetik a már hozzáférhető navi alkalmazásokat, én is és nem látom ezt a nagy késést. Haverom Omniájánál mindenképpen gyorsabban igazodik.

    Gondolom Te is olcsóbban adnád a hónapok óta fejlesztett alkalmazásodat, csak azért, mert a konkurencia fals híreket terjeszt, hogy a saját termékét előtérbe helyezze 😀

  23. Nekem 3.0 alatt marha nehezen talál a gps jelet!

  24. Vegyes érzelmekkel fogadom ezt az egész GPS dolgot. Se jót, se rosszat! Nem tudok, és nem is akarok mondani róla.

    Vak is azt mondta: Majd meglátjuk!

  25. Az appulo.us en van de ausztrália új zéland majd később görög térképpel europa nincs.

  26. Én teszteltem a navigont és semilyen késést nem tapasztaltam nagyon pontos és egyszer vesztette el csak a jelet és azt is borus időben, de a többi gps hez is van külső antenna.

  27. Akkor ez azt jelenti hogy az appuloson a kiadást követő pár héten belül lesz IGO is! Ez remek hír! A NAVIGON- ról csak annyit hogy csatlakozni tudok zozmester hozzászólásához!

  28. A tomtom tartója teljes Gps vevőt tartalmaz amit esetleg a 2G-s szifonnal is lehetne izzítani. Vagy csak erősítőtt???

  29. @Takony:
    kb 10 hszel lejjebb már megkérdzték, NEM!

  30. @Mordon: ez egy érdekes kérdéskör… ugye valóban nem szeretném én sem, és más sem, hogy a fejelsztők kapjanak normális ifzetést a munkájukért, és a kitaláló az ötletéért, na de ezt az összeget erősen befolyásolja az eladott példányszámok mennyisége…
    szivem szerint úgy áraznám be az én programom mondjuk az appstoreban, hogy az első 100 letöltőnek 100 dolcsi, 100 után már csak 50 és az első száz vissza kap 50-et, egész ezerig, akkor már csak 25, és midnenki visszakap 25ot.. és igy tovabb,… nem pont ezekkel a számokkal…

    pl mitől jobb 50 dollárér eladni 1 milliót, mint 5 dollárért 10 milliót?

    na mindegy 🙂

  31. Srácok igaz hogy nem a tom tommal kapcsolatos de lenne egy kérdésem?! nem tudja valaki mi okozhatja hogy a CYDIÁBOL állanodan kilép a telefon! nehezen tok felrakni valamit mert mire oda megyek a szifon sourcra egyszerüen minden hiba üzenet nélkül csak kilép! valamikor meg felrakok ezt az akkor jó! De nagyonsokszor kilép! Másnál is vagy csak nálam? RAKJAM UJRA A 3.0át?

  32. @Eyesis:
    Eyesis for President!!! XD

  33. @ezolika:
    Nálam is csinálja és ahogy olvastam, nem vagyunk egyedül. Valamiért instabilabb lett a cydia 3.0 alatt, nem hiszem hogyha újrateszed, jobb lesz…

  34. @Eyesis:

    Csak óvatosan az ilyen dolgokkal 😀
    Az iGO mennyibe is kerül most? Az per pillanat több gyártó tucatnyi modelljén futtatható több 10 milliós példányban. Az iPhone bár szépen fogy, de a WinMo készülékek számához képest kevesebb van piacon, így ha a te logikádat követjük, akkor sokkal drágábban kéne adni pl. az iGO iPhone-os változatát, mint a WinMo-st.
    Ugye ezt Te sem szeretnéd 😀

  35. csatlakozom nico és zozomesterhez 🙂 navigon nekem teljesen jol bevállt!

  36. A 3.0 legnagyobb újítása, hogy a fejlesztők szabadon programozhatnak a csatlakozóra bármiféle eszközt! Ebből kifolyólag akár külső gps is lehet a tomtom dokkolóban, amiben annyi logika lenne hogy akkor az első szifon tulajok is vásárolnák az ő cuccukat.
    De hogy ezt meg is fogják fizettetni az tuti. TomTom lesz mind közül a legdrágább.

    Én a Navigonnál nem vettem észre késést, az hogy letérsz az útról és fordulónál lassan reagál az a gps természetéből adódik, kell a sebesség a pontos méréshez, rgo erős fordulóban ahol lassan mész kicsit nehézkesebb. (ezt hivatott az beépített iránytű segíteni)

    Magyar programot meg tessék megvenni, ha már ennyit dolgoztak vele!

  37. @ezolika: telepítettél valamit a cydiából majd letörölted értem a nem 3.0 OS re frissített verzióra és törölted ! nálam is ez volt és Restore megoldotta sőt még a tethetringet MMS-t stb stb!

  38. Segítene valaki?

    Feltelepítettem a Navigon-t, mielőtt kimennék vele első tesztre, kell valamit beállítani, vagy ki-be kapcsolni a teló beállításai között?

  39. “Az iTunes maximum 1 GB-os alkalmazás letöltését engedélyezi. Közvetlenül iPhone-ra pedig talán mintha maximum 100 MB lenne ez a méret 3G-n át, mindenesetre van valami korlát, és ebbe térképestől, szoftverestől, 3D épületestől, POI adatbázisostól bele kell férni a kis méretekbe.”

    Ez a rész nem igaz. Én magam egy 1,6 GB-os alkalmazást töltöttem és telepítettem 3G-re.

  40. @zozomester: nem akarok kötekedni: “Az appulo.us en van de ausztrália új zéland majd később görög térképpel europa nincs.”

  41. @zozomester: nem akarok kötekedni: “Az appulo.us en van de ausztrália új zéland majd később görög térképpel europa nincs.” akkor görög ország melyik kontinensen foglalt helyet?! 😀

  42. Nekem is tokeletesen mukodik a Navigon!
    Persze, jo lenne latni az utcak nevet, vagy kikapcsolni a POI-kat.
    Ami a legjobban tetszik, ha leterek a megadott utrol, nem mondja a
    mar-mar klasszikus mondatot, hogy “ujratervezes”, hanem azonnal
    modositja az utvonalat.

    Off: mi tortent az oldal iphone-os feluletevel? Nekem a full jon be :S

  43. @Mejulie: nekem is ezt csinálta, mikor újratettem nem csinálta! mondjuk előtte kíváncsiságból rajta volt a magyar lokalizáció meg korább logo meg billentyű fix. újratelepítés után ezeket nem tettem fel és tökéletes a cydia! csak tipp, de lehet nálatok is ez van.

    sajnálom,h 2G.n nincs stereo bluetooth…amiatt vártam annyira a 3.0.t…..:((

  44. Ez a cikk eleg,khom,gyengusra sikeredett.
    ad1:Tobben is mondtak elottem hogy az a resz sem igaz hogy nem lehet 1gb-nal nagyobb alkalmazast letolteni app store-bol,
    ad2:hetfon-kedden tesztelgettem a navigont es semmilyen keses nem volt a navigacioban,budan keresztul pesten at SEHOL,bar a program egyedul azt nem szereti ha megallsz,akkor az indulast kovetoen kesik maximum 2mp-t.
    Osszesegen ez egy gyenge es Talan felrevezeto cikk is lett

  45. bocs az utolsó monsat nem ide … azt hittem a másik postban vagyok…

  46. Mit vársz a pdamania-s Sancho-tól? Álmából felkeltve is a NavNgo seggét nyalja, itt meg is áll a tudománya. De mivel a pdamániának erről szól minden napja, így nagy örömmel veszik Pedro írásait:)))

  47. @ProgHammer: A kulcs az .mlm fájl, ott rakj be egy [hun] sort, majd a hun mappában legyen benne a hun.pak. Elvileg ezután már menni fog. Még az is gond lehet, hogy nem megfelelő verziójú a hun.pak-od.

  48. @Eyesis: Kéne erről is egy post, ha van valakinek már 2G+külső GPS-ről tapasztalata. Mert írni sokmindent írnak, de most kezd értelme lenni. Szerintem amint kijön egy olyan iGO ami külső GPS-t is támogat, bőven lenne rá kereslet csak az itt fórumozók között is.
    Ha tényleg ennyire gyenge a beépített GPS, akkor szerintem előbb utóbb márcsak a 3G miatt is lépni fognak ezirányba a programírók.

  49. Sziasztok!

    Kicsit tanacstalan vagyok mert nem talaltam errol semmi,hogy mukodik e:

    http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=4255

    Az elozo frissiteseket mindig az iClarifield-el csinaltam es minden ok volt de most nem tudom,hogy a 3.0 is bevallalhato e?
    Ha van valami tapasztalatotok leci osszatok meg velem! Elore is kosz!

  50. off:
    Valaki fel tudná nekem dobni a com.apple.MobileSMS.plist fájl tartalmát egy 3g-s iphoneról?
    Helye:
    /private/var/mobile/Library/Preferences

    Thanks!
    On

  51. off megint…
    Tulképp a könyvtár teljes tartalmát szivesen venném egy zipben… :)))
    a “juhasz.os{kukac}gmail.com”-ra

  52. @kipseter: Még annyit fűznék hozzá, hogy a magyar nyelv fájlok nem biztos, hogy benne lesznek, de némi fórumozás után azt is találtok hozzá (nekem volt a normál Sygicből)

  53. @Télapó: egy pill és megy

  54. @kipseter: köszi
    az iDA-s hun.pak-om van
    este kipróbálom

  55. @cia: Köszönöm!
    (megjegyzés: ha a teljes tartalmat átdobod, a com.apple.mobilesafari.plist-ből látni fogom miket kerestél utoljára… és még pár érdekes infót, de szigorúan bizalmasan kezelem… 🙂 )

  56. @Télapó: e-mail ment.

  57. @Télapó: Tudom de jó gyerek vagy 🙂 hoztál DZSÉLBRÉKET

  58. A GPS Elfedése a 3.0-ban…… Erre egy szó van: GYALÁZAT!!!

  59. @cia:
    com.apple.mms_override.plist fájl nincs benne a csomagban… ilyen fájlod nincs?
    Mert ha nincs az érdekes de nagyon… 🙂

  60. Még nem teszteltem a Navigont, de akkor érdekelne egy 3G-s iPhone tartó a kocsiba. Erről van valakinek valami tapasztalata? Ezt a TOMTOm-os cuccot én is megvenném, ha van benne antenna, ha nem (mert azért egy gps ebben a kis cuccban érdekes lenne). Valaki tudna ajánlani ilyen tartót? Mert akkor holnap vennék egyet 🙂

  61. én a tomtom-ra szavaznék. 🙂

  62. Mennyi ideig installálja az iTunes a Navigon-t ? Nekem már 20 perce “Sync in Progress” -t ír és még csak a 60-65% -a ment fel. Normális ez 🙁 ?

  63. A Navigon halál pontos volt nekem is, az iDA (Sygic) viszont tényleg késik…

  64. Jézusom most látom, a “legszörnyűbb” az, hogy még csak 65%-nál tart de már kerek 3,0GB helyet foglal el :S … Elfér ez egyálltalán egy 8GB-os iPhone 3G-n :D?

  65. off again… 🙂
    valaki átküldené nekem az “/private/var/stash/Applications.pwn/Preferences.app” könyvtárból a Messages.plist fájlt? 🙂

    (Cia esetleg a teljes könyvtártartalom (*.plist) Zip-ben? 🙂 )

  66. @nszebenyi: Persze. Utána törölheted ami nem kell. Gondolom. Egyébként honnan töltötted le?Én csak olyanokat találtam ahol darabokban van ….

  67. @Télapó: de sok bajod van mar nézem is.

  68. @admin:OFF: küldtem egy mailt, hangszóró ls headset hangerő-maximum módosítást, a régi iclarified-os 2.2-es cydia csomag alapján, a 3.0-ban módosították a fájlokat, úgyhogy az nem jó, nézd meg, ha van időd.

  69. cia köszi!
    kár hogy pasi vagy, ennyi segítségért már beléd szeretnék… 😀

  70. @Télapó: hiába akkor sem k****unk, a jegyesem itt nevet rajtunk. 🙂

  71. akit nem érdekel ne olvassa 🙂 mert hosszú 🙂 és hülyeség 🙂

    @Mordon: nem szabadna kulon valasztani a ketto projektet, mert egy eleg komoly atfedes van a ketto kozotti munkaban (terkepek, algoritmusok, menuszerkezet) a konkret kulon munkat meg mivel szeirntme <10% max <20% lehetne osszevonni az egesz nagy iGO projektnek, és nem egy felhaborítóan magas profitot számolva, simán lehetne olcsóbb sokkal, mint egyéb platformon, hiszen tényleg úgy kéne belőni, hogy a lehető legtöbb vásárlót célozzák meg, és ehhez belőni a várt profitot… (jó tudom szar, mert a kocsog alma 30%ot máris nyúlja… )
    ugye abbol kell kiindulni, hogy minel tobben veszik, annal tobb az ingyenreklam, annal tobb a tesztelo, annal tobb a bódogtád 🙂
    én úgy lőném be az árat, hogy csak az iPhones fejelsztési munka legyen jól megfizetve plusz mondjuk pár tizmillió haszna legyen a cégnek… átlagosan számolva ez 5000ftos eladasi ar mellett kb 100ezer eladas utan össze is jönne, na de vajon 500FTért gondolkozna e bárki azon, hogy nem venné meg? 🙂 és ha igazak a hírek közel lehet a 100 millióhoz az iPhone 3g 3gs es touch osok száma… ha csak a 10ede veszi meg, már az is nagyságrendekkel több bevételt jelentene olcsobban mint drágábban… 🙂
    na bocs a nagy offért 🙂

  72. @cia: 😀 Az enyém munkában… de küldtem neki linket… 😀

  73. @miki315: thepiratebay.org -ról 🙂 Legegyszerűbb… Én is babráltam tegnap este a Rapidshare, 4shared, Megaupload-al, de hol megszakadt, hol hibás volt a file, hol nem találhatót írt ki. Becsuktam a picsába, majd reggel felmásztam a piratebay-re, leszedtem fél óra alatt, feltettem és már működik is 🙂 Nagyon jó kis program az eddigi kezdeményezésekhez képest, csak ajánlani tudom!

  74. @Télapó: Preferences.app megy feléd aztán jó bogarászást, ha valami jó sül ki belőle írj.

  75. @nszebenyi: Köszi. Hát akkor én se tökölök a rapidshare-val. Még egy kérdés: Magyar nyelv van benne?

  76. Na gyerekek valami okosít 2g szifonhoz @Télapó: remélem jó lesz 🙂

  77. Sziasztok! Bocs az offért, de nem tudom feltelepíteni cydiából az sbsettingset. Amikor telepíteném, kiír még csomó packot, amit együtt telepítene vele, confirm után letölti őket, majd kiírja, h : coludn’t cnfigure pre-depend dpkg for grep, probably a dependency cycle. Ez mitől lehet? köszi előre is (ja, iphone 3g 3.0)
    mondjuk azért kéne csak, h az edge-t ki tudjam kapcsolni, ha tudtok rá valami más megoldást, azt is szivesen veszem.

  78. @nszebenyi: a itt a “kalózöbölben” nem találom ami nekem kell. Milyen néven kerestél rá? Mert Navigon-ra kidobja a normál szoftvereket de szifon-ra valót nem látok…

  79. @bence: BossPrefs

  80. Adok linket:

    h t t p : / / thepiratebay.org/torrent/4969434/MobileNavigator_Europe_-_Full_Sat_Nav_For_Iphone_3G___3GS

    a h t t p : / / -t vond össze, szóközt tettem bele, hogy ne moderálja a rendszer 😉

  81. @nszebenyi: Köszi! Király! Így már meg van 😀

  82. A Navigonnál nekem is befagyott a sync az itunes-ban. Aztán egy félóra után leállítottam, majd utána restartoltam a telót és már működött is.

  83. @miki315: ugyan az a hiba ennél is:S

  84. @bence: @bence: akkor a cydia nem oké. Mást fel tudtál már vele rakni?
    A végső megoldás : JB újra…

  85. Bocs az offért.

    A játékok és az appok mindegyike müködik 3.0 alatt amik működtek 2.0, .2.1, 2.2 illetve 2.2.1 alatt az app storból? Akkor ha jól értelmezem csak azok nem futnak el amelyek cydia-ban vannak????

  86. @miki315: háát szifon repóbol fel tudtam tenni a mobilinstallation cracket, de másik sourcokról eddig mindnél ezt írta ki:S

  87. @bence: Nekem az első 1-2 alkalommal halt meg a Cydia, kifagyott, telepítés után egyszer csak kilépett stb. De egyszer csak megjavúlt. Lehet, hogy hagynom kellett volna az első 1-2 alkalommal updatelni meg szöszmötölni 😀

    @miki315: Örülök neki, told be iTunes-ba ha végeztél és ne lepődj meg ha fél órán át telepít és alig mozdúl meg a folyamat jelző 😀 NEM FAGY LE! Én is azt hittem, hogy lefagyott aztán hirtelen 70% ról 100%-ra ugrott, kiírta, hogy kész és már ment is a progi 😉

  88. @nszebenyi: A gondom az hogy b@sznak seedelni a kedves “kollégák” 10 kb/s -al jön :-(((((

  89. Kipróbálnátok ezt a billentyűzetet:
    gyorsan módosítottam az eredeti 3.0-ás apple plisteket, nekem tökéletesen működik, és nem hagytam benne felesleges nem magyar ékezetes betűket.
    (amit most használtok, azt azért mentsétek le) a fájlok helye, amik a zipben vannak: /System/Library/Frameworks/UIKit.framework/
    itt kellene felülírni őket.
    Settingsben a többi billentyűzetet ki kell kapcsolni.

    link: http://rapidshare.com/files/248077892/keyboardhusajat.zip

  90. @cia: Ment egy mail… 🙂 (Utálsz már? :D)

  91. ja, felülírás után kell egy reboot.

  92. @kipseter: Jelszót kér a letöltéshez…

  93. @petIQe: ööö NEMSZÓLTAM! 😀 csak a szemem szúrta ki!

  94. @nico: nekem eddig ment, amit telepítettem mind.

  95. iDa kedvelők figyelem!!!!!! Az appulo.us ről letölthető a sygic greece ami ugyanaz mint az iDA csak ipa kiterjesztésben bele kell varázsolni a hun.pak ot és nem kell crack, én kipróbáltam működik csak nem akarja elfogadni a hun pak-ot, van benne magyar hang és nyelv is az Itunes simán felnyomja a szifonra!!

  96. Ez az igo amigos dolog jó lehet, mert ha jól tudom, akkor az amigonal külön lehet megvásárolni azt a térképet, amire szükségünk van. Ha ez lesz az iphone esetében is, akkor lehet kedvezőbb lesz az ára, mint egy teljes eu-s térkép programnak.

  97. OFF: hol van ez a M68AP.plist mert nem találom?? thx

  98. @zozomester: na nekem is ez van, hogy letöltöttem, de a hun pack ugye alapból nincs benne. Akkor ezek szerint sima másolással nm jó. Valakinek valami ötlet? 🙂 Végre újra hallom Laura hangát!

  99. @Télapó: nesze neked.Nevemre ne vegyelek? 🙂 🙂 he he, de ha nem kapok mikulásra semmit benyújtom a számlát 🙂

  100. @nico: jah igen, a cydiából telepített dolgok között lehet olyan, ami nem kompatibilis (még) a 3.0-val

  101. @Hage: Bemásoltam, de nem fogadja el már próbáltam többféleképpen is.

  102. @cia: Nevedre vehetsz ha gondolod, de nem járnál velem jól, amennyi adóságom van… 😀

  103. @Hage: nekem sikerült betenni a pak-ot de térképregisztrációt ir. Persze kódot nem tudok ugyhogy valami más megoldás kéne

  104. @zozomester: Linket tudsz adni?

  105. Nekem is regisztrációt kér…. a rohadék….

  106. Már kétszer belinkeltem de sajna moderálják.

  107. @krisgo: Görgesd le a telódon a szifon.com oldalát és ott ki/be lehet kapcsolni a Témát!

  108. @zozomester: http :// walami hu / ize / hogyhivjak /

  109. @zozomester: nem lehet, hogy valami filban kellene kutakodni? Hogy lehet, hogy az idás ezeket elfogadta? Ott hogyan volt?

  110. @Hage: Nem egy külön kóddal hivatkoznak rá.Közben sorba jelennek meg más országok is ipa formában pl: lengyel, francia, német stb. Szerintem a magyar nem fog.

  111. @zozomester: Ezek az appstoreban jelennek meg, vagy fórumokon?

  112. @kipseter: ez amit linkeltél iDa nem sygic
    ugyanaz de nem sygic – ez a devteames ida amit krekkelni kell időkorlát ellen
    sajnos…

  113. ADMIN!! Mikorra várható h kész lesz a magyarítás 3.0-ra ? A régi 2.2-re való eléggé bekavar. Pl nem műxik a copy-paste 🙁

  114. SEGITSETEK LÉGYSZI !!!!!!! 2.2.1-en fent volt az iDA,3.0-án viszont nem tudom meghackelni ,azt irje az idő lejárt! Mit csináljak????????

  115. valaki megnézheté az appulo.us en a Sygic nevű ipa-t mert már több orzságra megcsinálták némi hozzáértéssel magyar térkép is lehetne hang és szöveg az magyar is van :http://www.appscene.org/download.php?id=199284355

  116. zozomester: ha más addig nem, akkor én holnap megcsinálom.

  117. @JoHn123: Azthittem már senkit nem érdekel mindenki visít hogy az iDA nem megy és senki nem foglalkozik ezzel a dologgal pedig szerintem megéri.

  118. ahogy a szavaiból kivettem ez még csak abszolut találgatás:

    ” 2009.06.12. 7:07:00
    Sancho írta…

    Még nem tudni, mi a végső üzleti modell. De tudtommal felmerült az előfizetéses változat, ahol olcsón akkor veszel hozzá használati jogot, mikor kell.”

    De:

    Szerintem ez a legnagyobb hülyeség lenne amit elkövethetnek, mert ebben az esetben mindenki olyan szoftvert választana amit megvehet, és akkor használ amikor akar.

    Nem tudom ti hogy látjátok?

  119. Eljutottam valameddig, csak elakadtam a maps mappába azon belül az ausztrália mappába kell berakni a nagyar mappát az ausztrál helyére persze átnevezve de ennyi nem elég a programmal el kell hitetni hogy ausztrál térkép és az ausztrál mappa alatti MLM fájlt át kell nevzni Hungarianra stb. stb. de itt elakadtam.

  120. @zozomester: Én próbáltam hexeditorral megnyitni a magyar fájlt átirtam benne a hun bejegyzéseket aus-ra, de semmi
    pedig a lengyel térkép és igy volt “megoldva”. Fogalmam sincs mi lehet a megoldás. Egész nap fórumokat olvastam de semmi 🙁 azért sok sikert, ne add fel, ha már én igen 😀

  121. Ma kipróbáltam a MobileNavigátort. Nem rossz de nagyon messze van a jótól. Nekem személy szerint az iDA jobban bejött, gyorsabban talált jelet.

  122. @JoHn123: ez ida
    leszedtem
    sima ida liba 🙂

  123. Én már megcsináltam, működik, nem volt egyszerű vazze.

  124. @zozomester: segítenél megcsinálni vagy fel tudnád tölteni vhova hogy nekünk is meglegyen? hálás lennék! vagy emailben a:
    janklovicsmarton @ gmail pont com -ra köszi előre is

  125. @Marty: Hova rakjam fel hogy más is le tudja tölteni?

  126. @zozomester: valamilyen fájlmegosztóra pl: data.hu, rapidshare.com vagy ilyesmire

  127. @zozomester: mit tettél bele?
    magyart? , vagy többet nem is enged gondolom, csak egy pakkot
    mondjuk jó lenne eg yasutria szlovák lengyel trallalllla
    akor meg már várjuk meg a ful eut
    🙂
    ha kiteszed valahova meglesem
    köszi
    hi

  128. @Marty: Már töltöm felfele de lassan megy mert lassú a netem reggel megadom a linket belehúzod az Itunesba és kész az Ida.

  129. Jó reggelt sikerült a feltöltés a link a következő:http://rapidshare.com/files/248316891/Sygic-Hun.ipa.html A tapasztalatokat légyszi irjátok le. Én úgy vettem észre, hogy a POI-kal valami gond van mert sokszor csak kérdőjel van pedig az iDA-s POI-kat használom mivel a térkép is az.

  130. Majdnem elfelejtettem a menü az fullos nem úgy mint az alap iDA-ban mert a menü ini-t átkódoltam.

  131. @zozomester: ez úgy néz ki hogy megy
    pár szóval: mi volt a trükk, én s próbálkoztam triviális dolgokkal de feladtam 🙂
    köszi mégegyszer

  132. Sokat szenvedtem vele röviden el kellett a programmal hitetni hogy ez egy ausztrál térkép.

  133. @zozomester: Szia! Nemjo a link, esetleg feltennéd máshova? Köszi!

  134. Sajnos lejárt az idő. Adminnak kellene szólni hogy az oldalra nem e tudná feltenni mert sehol nincs accountom és free csak így megy.

  135. én is most akartam leszedni de tényleg nem jó 🙁 esetleg data.hu?

  136. @mikeyhun: Már megy a data.hu-ra amint felmegy adom a linket.

  137. Töltsük fel valahova 😀 Már kiváncsi vagyok!

  138. a poik megvannak, de úgy vettem észre hogy az utólag belehekkel poiknak nincs ikonja (csak jelzem)

  139. @ProgHammer: Igen. A POI kat még finomítani kell!

  140. Sziasztok !

    3.0-án is rendesen fog menni a hekkelt sygic ?

    Üdv: Sasparipa

  141. srácok látom megy itt nagyban a Sygic hekkelés! majd kaphatnék énis egy linket? 🙂 köszike!

  142. @zozomester: felment? 🙂

  143. @petIQe: Uraim türelem 39% nál jár…..

  144. @zozomester: he? mekkora? :O

  145. hány megás a fájl? 🙂

  146. @zozomester:

    Bocsi, a data.hu-s linket meg szabadna kapnom?
    (A rapidshare nekem se ment már)
    Hálás köszönet!!

  147. @K-ree: 4 hszt nézzél felfele plíííz! várunk, kollega rakja felfele, take it easy!

  148. @csigger:
    2szer végigolvastam a topic-ot (igyekszem elkerülni a lámáskodást), csak azt nem néztem meg, hogy mikoriak a hozzászólások.
    (azt hittem még tegnap vagyok, de most látom, hogy frisssek vagyunk)

    Sorry..

  149. @zozomester: Hello. Csak most olvasom h megy fel a cucc. Hol tart a dolog mert engem is érdekelne? Meg aztán próbáld megfűzni a szifonos fiúkat tegyék ki post-ba ha műxik.

  150. Elnézést de lassú a netem 70% most el kell mennem de 3 körül rakom a linket .

  151. A progi különben csak 85 mega de a fetöltés csak max15kb/s mal megy.

  152. @zozomester: köszönjük szépen! istencsászár lenne, ha még egy naviprogram ott csücsülne a szifonomon, ami magyar hanggal adná az utasításokat! 😀

  153. @zozomester: Köszi , várjuk. Sikíts ha megvan 😀

  154. Sziasztok !

    Tudna ebban esetleg segíteni valaki, hogy feltettem a 3.0 ra a mobilelog ot és azóta sem tudom leszedni, uninstallálni nem tudom cydia alól, és mindig hibaüzenettel leáll, újratelepítésnél is, meg uninstallnál is. Csak rohadt zavaró, hogy mikor belépek a cydiába, akkor mindig ennek az uninstallállásával kezdi, ami ugye nem tud lezajlani.
    (amúgy régebben mgvettem a hivatalosan is a progit 🙁 )

    Aki tud kérem segítsen: Előre is köszi: Sasparipa

  155. @zozomester: nekem csak annyi a gondom az általad feltöltött sygic-kel, hogy mindig azt írja ki, hogy nincs GPS jel…
    pedig konfiguráltam rendesen a GPS-t, Location Services: ON… aztán mégse…
    iPhone 3G 3.0 @ voda

    Amikor a hardverbeállításoknál a GPS-szel próbálkoztam (automatikus ill sk. beállítás után is) ezt kaptam vissza hibaüzenetként:
    Érzékelési hiba !
    pedig megtalálta, hogy integrated GPS, sebesség: 9600

    pedig az akkut tisztességesen meríti…

    megyek google-özni 🙁

  156. vki linket hozzá plsssss 😀
    rapidshares link mar nem megy

  157. @sanchomuzax Tegnap éjjel készült el az Apple felé az iGO My way for iPhone Product Release. Várás jön… Addig is megnézek egy fejlesztői példányt. 🙂
    17 minutes ago

  158. Ejnye! Szal már akkor csak az Apple féle herce hurca van hátra és mehetünk csengetni a Store-ba, hogy izzíthassuk a jó kis iGot! Mondjuk egy összehasonlító tesztet majd szívesen elolvasnék a navikról! Azt fogom megvenni, amelyik a legjobb!

  159. @miki315: Már fentvan a link, de:Your comment is awaiting moderation.

  160. @csigger:

    “Szal már akkor csak az Apple féle herce hurca van hátra és mehetünk csengetni a Store-ba, hogy izzíthassuk a jó kis iGot!”

    Kár a lelkesedésért. Az én infóim szerint még eléggé béta a szoftver, kb. 1-2 hónap kell még a megjelenéshez.
    Egyszerűen csak jelezni akartak, hogy igen, lesz iGO.

  161. @zozomester: rakj bele pár space-t!

  162. Itt van újra:http:// rapidshare .com/files/248488513/Sygic-Hun.ipa space nélkül!

  163. köszi szépen már jön is

  164. tudna valaki segiteni
    a sygic grecebe hogy tudnek slovak terklepet rakni

  165. @zozomester: Yaaa! Köszönöm! És gratulálok hozzá, nekem még most sincs erőm nekikezdeni 🙂 A további fejlesztések ügyében tudok segíteni ha kell (holnaptól).

  166. Nekem nem jön be e link 🙁

    Kivettem a spacét természetesen.

    Valami másik link esetleg ?

    vagy el tudna kuldeni nekem valaki a toldacuccottal erre a címre:

    [email protected]

    Előre is köszi:

  167. hmm… még csak egyszer próbáltam, de nem akarja felmásolni az itunes, valami hibát ír ki. Ez másnak is van?

  168. @zozomester: kitennéd megint mert letelt a limit meglesném milyen lett

  169. @admin: Légyszives töltsétek le a linket és rakjátok fel újra mert lejár az idő!

  170. Már lejárt sajnálom küldtem emailt a blognak hogy rakják ki nemtudom megnézték e.

  171. Nekem sem ment már a letöltés..

    zozomester: azt, hogy hogyan lehet rávenni a progit, hogy a magyar térképet bevegye, nem osztanád meg?
    letöltöttem a lengyel verziót is, és ha megvolna a módszer, akkor mindenki esetleg maga megkreálhatná a térképet a kedve szerinti országra.
    Vagy bonyolult programozói munka kell hozzá?

  172. Ja, és köszi előre is!!

  173. @zozomester: reméljük kint lesz hamarosan! amúgy grat hozzá!

  174. @zozomester: Úgy volt hogy a data.hu-ra rakod nem?

  175. @Hage: mi a pontos hibaüzenet?
    Mobileinstallation crack-et feltetted? s utána egy ingyenes app-ot töltöttél le?

  176. lejött, felment… Köszönöm!!! 🙂
    poikat visszaraktam abból, amik nekem voltak bent még a legelső iDA-ból, tökéletesen működik!
    ebből a verzióből hiányoznak a poi képek, ezért van csak kérdőjel a helyükön!

  177. @eM82: igen, ez mind megvolt. Most másodjára próbálom. Most azt írta ki, hogy “timed out” aztán meg azt, hogy nem találja a disk-et… Aki nem tud úszni, az ne másszon fára? 🙂

  178. ismeretlen hiba (0xE80000001)

  179. @petIQe: A POI-k érdekelnének. Honnan vannak?

  180. @Hage: Mobilinstallation crack…

  181. @Hage:
    találtam a neten egy megoldást, de ha sok zenéd/videód van akkor sokáig fog tartani…
    (biztonsági mentés után) töröld az ebben a mappában lévő fájlokat az iPhone-on:
    /private/var/mobile/Media/iTunes_Control
    majd ezután próbáld a szinkronizálást az iTunes-szal.

  182. @miki315: Ott megállt mint a “szög”.

  183. @zozomester: Na most mi a helyzet ?? Mert letölteni rapid-ról nem tudom…..

  184. @zozomester: Ha gondolod feltehetjük az
    a p p lephone pont h u ra ha gondolod.

  185. @miki315: Oké hogyan?

  186. @zozomester: írj emailt miki315 kuk citromail.hu

  187. feltöltöttem ide zozomester által nemrég felrakott változatot szifon.zip néven, hogy ne töröljék olyan hamar:
    http :// data. hu/ get/ 1518371/ szifon.zip.html

  188. @bazsee: Na végre köszi a segítséget közben javítom a poi kat.

  189. Közben tökéletesre sikerült a POI-k is jól működnek feltöltöm ezt a verziót is miki315-től kaptam igéretet hogy kirakják valamelyik oldalra este 7 után……

  190. @zozomester: Ha gondolod esetleg feltehetted a szerveremre 300Mbit-et ki tud szolgálni 80 mg meg nem olyan sok

  191. ja ha érdekel akkor írjál egy e-mail címet és adok ftp hozzáférést

  192. @KendiPeti: Rendben

  193. @KendiPeti: zozomester kukac citromail.hu a kukacot cseréld ki. Moderálás miatt így irtam.

  194. Elment a mail

  195. @KendiPeti: nem jött semmi!!!

  196. elküldöm mégegyszer

  197. @zozomester: azért nézd meg nem késik e csak

  198. @KendiPeti:

    Szia !

    Küldenél nekem is egy ftp elérést ?

    sasparipa kukac citromail.hu

    Előre is köszi !!

  199. @zozomester: Elment még1x másik címről hátha jó

  200. @sasparipa: Az attól függ mit szeretnél megosztani?
    Ha tölteni akarsz akkor az meg ki lesz linkelve ha felment

  201. @KendiPeti:

    Szia !
    a magyarított sygic drive-ot szeretném leszedni,mert a data hu ról nem tudom leszedni.

    Megoldható ?

    Üdv: Sasparipa

  202. @sasparipa: Amint feltette zozomester az ftp-re kiírom ide honan lehet leszedni.

  203. Vagy Zozomastertől kéne ftp elérést kérnem _? 🙂

    Üdv:

  204. oksa, köszi !!!!

  205. @sasparipa: Neked akkor link kell 😀 azt várjuk mind, de isten malmai lassan őrölnek. Türelem… tornaterem….

  206. Mesterek! Kiraktok majd akkor ide is egy linket arrol a megokositott navirol? Köszike

  207. @zozomester: Kaphatnék tőled visszajelzést arról, hogy megérkezett e már az aminek meg kell?

  208. Sorry srácok, látom lesz link, csak nem volt frissítve az oldal! Akkor várjuk azt a tornatermet! 😉

  209. @KendiPeti: Frankóra megy felfele 1 órát ír ki ez már a jó verzió tökéletesen működik, ha femennt küldök visszajelzést.

  210. @zozomester: Rendben már mindenki nagyon várja sztem, és Köszönjük a fáradozásodatt!

  211. @zozomester: Azért addig azt elárulhatod melyik fájlt kellett kicserélni az IDA-s verzióra?

  212. @miki315: Mindjárt 82% még 14 perc…tik….tak…tik….tak

  213. @KendiPeti: Kész van told ezerrel!!!!!!!

  214. akkor jöhet a link 🙂 köszönjük zozomester!!

  215. Köszönjük legalább egy hétig elérhető garantálom.
    zozomester : bocsi hogy átneveztem kicsit a fájlt de link szempontjából muszáj volt.

    zozomester.ath.cx/Sygic.Hun.by.zozomester.ipa

  216. de Miért csak 4.8 MB ?

  217. Valami nem oké….

  218. @KendiPeti: Semmi gond nyomd a népnek es kösz a segítséget.

  219. igen amikor kész volt akkor 83 mb körül volt

  220. @miki315: Nálam 5,6 Mb-ot jelez. :S

  221. Ne töltsetek megpróbálok kapcsolatba lépni zozomesterrel hogy mi történhetet

  222. Ja ha letöltöm 4.8 ha megnyitom 5.6 de iTunes nem szereti!!!

  223. Szia Zozómester !

    Le is kaptam, te aztán hatékonyan tudsz tömöríteni 🙂 🙂

    Node félre a tréfát, sajna nálami is 5,6 mb

    Üdv: Sasparipa,

  224. Várunk várunk. De tényleg egyszerűbb lenne ha a módszert írnátok le!!!!!!

  225. Zozomester esetleg ha lenne msn akkor tudnánk beszélni könyebben és hatékonyabbak lennénk

  226. @zozomester: Ment a cím a citromélre!

  227. @miki315: Már megvan KendiPeti k is próbálta megy fel figyeljetek!

  228. Hiba javítva lehet tölteni!!!!!!

    zozomester.ath.cx/Sygic.Hun.by.zozomester.ipa

  229. Figyelem aki internet Explorert használ annak valószínűleg zip fájl ként fog feltünni, DE NEM AZ!!!
    Nevezzétek át .IPA fájlnak és utána iTunes…

  230. 8 Perc és lesz még egy mirror ami ténylegesen tömörítve lesz.

  231. 83,33MB lenn! – install GO!

  232. bocsi 84,33 !

  233. @zozomester: jó ok. De olvasd el a citrom leveleidet

  234. @miki315: Te is!!!

  235. Ez ki kell csomagolni és utána iTunes.

    plaszko.hu/Sygic.Hun.by.zozomester.zip

  236. Na milyen véleményeket kérek.

  237. Nem figyelsz…A zippet átnevezni .ipa-ra..Katt rá go iTunes..
    Most rakja fel..Előre is köszönöm.

  238. 2 perc alatt leszedve, és már Sync in Progress 🙂 thx zozomester

  239. Félreértések elkerülése végett még1x utoljára

    Aki ezt tölti annak explorer töltés esetén zip fájl lesz ÁT KELL NEVEZNI IPA-RA : –> zozomester.ath.cx/Sygic.Hun.by.zozomester.ipa

    Ezt NEM KELL ÁTNEVEZNI EZT KI KELL CSOMAGOLNI!!!:

    plaszko.hu/Sygic.Hun.by.zozomester.zip

    zozomesternek még1x köszönet remekül működik

  240. perfekt, eddig minden megy ! tervezés pontos volt és az érkezés is… 🙂

  241. Így itthonról minden okés vele.Kipróbálni csak holnap tudom forgalomban.
    Eddig ez tetszik a lejobban.Agyon lehet állítgatni mindent benne.
    A Navigonból ezt hiányoltam.
    Köszi még egyszer.

  242. Sziasztok ! az itunesban hogyan kapcsolom ki, hogy ne backupoljon minden szinkronizálásnál ?
    már minden menüt átnéztem, de nem találom 🙁 pedig tudom, hogy van ilyen lehetőség)

  243. @miki315: Az applephone.hu-n irtad, hogy angolnyelvű a Sygic-ben a menü ez nem igaz állítsd át a beállításokba magyarra és magyar lesz!!!

  244. ebbe van olyan hogyha rányomok a poikra akkor kiírja a nevét a helynek és a számát? mert mintha láttam volna valahol, de itt ha rányomok bármire akkor vissza dob a beállításokra… 🙂 egyébként mikorra várható a full európa térkép? :D:D:D:D:D:D

  245. Sziasztok!
    Kérlek, segítsetek! Eddig minden klasszul ment 3.0 telepítés, stb.
    Aztán egy újraindításnál nem indult újra a teló. Alma látszik, a kis kör is látszik (aminek forogni kellene alma alatt) de nem forog, itt várok már 1 órája. Újratelepítettem, akkor sem történik semmi.
    Előre is köszi!

  246. @miki315: Az a p p l e p h o n e .hu-n irtad, hogy angolnyelvű a Sygic-ben a menü ez nem igaz állítsd át a beállításokba magyarra és magyar lesz!!!

  247. Köszi mindekinek remek munka fiukmég 1x köszönöm

  248. @gerdg: már rájöttem hogy hol kell… vegyétek úgy hogy nem kérdeztem semmit…

  249. szinkronizálásnál ?
    már minden menüt átnéztem, de nem találom pedig tudom, hogy van ilyen lehetőség)

  250. Sorry, az eleje lemaradt az előbb, aki tud kérem segítsen !!!

    Sziasztok ! az itunesban hogyan kapcsolom ki, hogy ne backupoljon minden szinkronizálásnál ?
    már minden menüt átnéztem, de nem találom pedig tudom, hogy van ilyen lehetőség)

    előre is köszi: Sasparipa

  251. amúgy most nem kötegedni akarok, de nem arról volt szó hogy ebbe a verzióba már zozomester megcsinálta hogy a kérdőjelek helyett a normál kis poi képet mutassa? illetve miért nem lehet belépni a “Látnivaló kezelése” vagy a “GPS állapot” menübe?

  252. @gerdg: Ha az utóbbi verziót töltötted le akkor mutatja a POI-kat is rendesen.

  253. @zozomester: zozomester.ath.cx/Sygic.Hun.by.zozomester.ipa ezt a változatot szedtem le, de csak kérdőjelek vannak többségben, az éttermek jók meg a korházak meg a benzinkutak kb, és a többi kérdőjel pl: szorakozóhely, fogorvos stb…

  254. @zozomester: de itt van egy kép róla: kepfeltoltes.hu/090625/photo_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  255. @gerdg: Fingom nincs mi a baj, most megnéztem ugyanazt a helyet ami a képen van és nincs egyetlen kérdőjel sem mindehol ikon van próbálj meg egy rebootot vagy telepítsd újra!

  256. @gerdg: Esetleg engedélyezt a POI kat a főmenü/látnivalók/látnivalók mutatása/rejtése alatt mindet engedélyezd!

  257. @zozomester: a teló újraindítása megoldotta a problémát 🙂 thx! így már minden fasza 🙂 mostmár csak a teljes eu térkép hiányzik, de azt majd idővel 🙂 😀 😛 vagy azokat honnan és hogyan lehet beszerezni?

  258. Na, kipróbáltam. Mondjuk iDA-m volt, szóval nem volt nagy újság… Jónak tűnik minden, kivéve azt, hogy az idővel valami gáz van! Az érkezési időt más időzóna szerint mutatja. Átírtam a settings.ini-ben (asszem ott van) az időzónát, de így sem jó. És elsőre nem mentette el a beállításokat. A második indítás után megint beállítottam mindent, akkor már megjegyezte.

  259. @zozomester: hatalmasok vagytok srácok! leborulok előttetek komolyan mondom! ez kellett nekem! Navigator sem rossz, de azér mégiscsak magyar! mégiscsak a “miénk” ! 😀

  260. @petIQe: én azt vettem észre hogy csak akkor menti el a beállításokat ha a programnak a kilépés gombjával lépsz ki, tehát ne a home gombal lépjetek ki!

  261. @zozomester:
    Nagyon nagy!
    Ötlet: nem kellene további térképeket betenni valamilyen formában? Tudok adni részletes Romániát sygicost, nekem személy szerint nagy szükségem lenne rá!!

  262. Sziasztok!
    Leszedtem az .ipa fájlt és beraktam az itunesba, aztán sync, majd kb a 3/4nél kiír valami hibát. Megprobáltam a .zip-vel is, ua.
    Vki tud segíteni?

  263. Opsz, akkor ide is leírom. Nekem kb. 30-50 méter csúszásom van, pl. a Navigonhoz képest. Más is írta, már bekanyarodtam, amikor a térképen odaér, ill. ,omdja, hogy kanyarodjam. Rendszeres a következő hiba. 200 méer után forduljon balra, majd amikor odaérek “forduljon jobbra”.
    Az IDA-nal én is azt hittem másik időzónával dolgozik, de mire odaérsz szépen veszi le a hátralévő időt, és a végén stimmel.
    Ja, Navigonnal tökéletesen mutatja a helyzetem, ugyanazon az útvonalon kapcsoltam át menet közben.
    Nektek nincs csúszás?

  264. @delcsi: mobileinstallation crack rendben van?

  265. nincs:) 3.0-t ma raktam fel.

  266. most már értem, miért nem ment,..

  267. @Apooca: Minden Navigációnál változó lehet a csúszás nekem néha navigonnál is előfordul hogy a kanyarban mondja csak hogy “please turn left” 🙂 ez attól függ ki milyen módon tudta megoldani az apple-nek ez a f..szságát ,hogy direktbe rontja a 3G különböző részeit hogy vegyék a 3G(S)-t ugyanis be van építve egy automatikus késletetés.
    gazán majd az Igo és a TomTom nyújthat elsőként megoldást erre de sztem az sem lesz tökéletes de valószínűleg jobbak lesznek.
    Sajna ez van.

  268. @Apooca: Sajna nekem is ez a bajom és feltettem még 2 szifonra és szintén. Egymás mellet a 2 szifon a kocsiba az egyiken a Navigon a másikon a Sygic, a Sygic sajna késik mindig.
    Nekem az IDA is késett ugyanigy mind a Sygic. A Navigon viszont nem késik viszontnem olyan részletes az utcanevek és a poik miatt, ebben az IDA és a Sygic is veri.
    Remélem és már nagyon várom az IGO-t és a TOM-TOm-ot, hogy az milyen is lesz.
    Köszi azért a remek munkát!

  269. Figyelem !!! Most vettem észre hogy a szoftver időcsúszásban van, de ki lehet küszöbölni: az ipa fájlban Sygic/payload/sygic australia/settings ini/timezone-ban a +10.00-át át kell írni +3.00-ra és jó lesz!

  270. @zozomester: HUhh. Egyébként fenn van már az applephone pont h u szerveren is……

  271. @zozomester: ezt hol? hogyan? winscpvel ha rámegyek a mappára? vagy ha átnevezem zipre és úgy turizok benne?

  272. @miki315: Módosítni kéne az ipa-t és újra felrakni. SORY……………………..

  273. @csigger: Társítás/win zip/and happy!?

  274. @zozomester: Ha van türelmed állok rendelkezésre 🙂

  275. @KendiPeti: Én már megcsináltam mit találjun ki?

  276. Hát mivel ezt újra fel kéne töltened így most az előbb benéztem és a setting iniben átírtam a 10.00 3.00 -ra tulajdonképpen csak a 10 helyett 3 van újracsomagoltam és most töltöm fel a szerverre még 4 perc és fent van de nem tudom hogy ennyi kellet e csak ha igen akkor megoldottuk

  277. Yes goooooooooood!

  278. Megkérem Bubut javitsa ki…

  279. @miki315: Jó lenne, ha már lúúúd legyen kövér!

  280. Ha letöltés után esetleg zip vagy más formátuma lenne a fájlnak egyszerűen nevezd át ipa-ra és iTunes…

    zozomester.ath.cx/Sygic.Hun.by.zozomester.javitott.ipa

  281. @zozomester: kellene kommunikálnunk
    skyplsz egyet rám lécci (vighjoe) próbálom a navigont megszerelni egy tökpöcsön vagyok elakadva megvan a magyar beszélgető néni hangja,, jó is
    mindent akkor és ugy mond, mint az angol néni, de amikr beteszem nem akar megszólalni, és nemtommi atöcs van vele.
    Másik dolog: a sygicbe lehe betenni + térképeket is vagy ez nem támogat csak egyet?

    namajd szólj
    cs

  282. Zozomester@ Hiba javítva apple phone pont h u n is.

  283. @miki315: Köszi, jó a cikk, gratula.

  284. Sziasztok, segítség kellene van 2db ipod touch 2G az egyiken egy 2.2.1 a másikon egy 3.0 firmware van mióta JB-ve lettek azóta nem talál GPS jelet a maps alkalmazás sem, előtte tökéletesen ment mind a kettő.Van valakinek vmi ötlete mi lehet a gond a 3.0-a redsnow 0.7.2-vel lett JB-ve.Köszi!

  285. En a navigonra szavazok, bar ez hogy nincs allando GPS jel, tenyleg eleg idegesito. Most az 1.0 van fent, de most toltom az 1.3 full eu-t szinten piratebay-rol. 700kb/s-el jon 😀 En hulye meg szenvedtem a nyamvadt rapiddal.


Add a Comment