fbpx Skip to content

Csütörtök reggel van. Jailbreak még mindig nincs, illetve vannak alternatív megoldások, de ismertek minket mi ezeket nem támogatjuk.

Goodbye Installer!

day335

Elköszönünk az installertől. Sajnos?! Az installer komoly pozícióban volt az 1.x -es időkben és ugye, nélküle el sem tudtuk volna képzelni a jailbreak világot. Azt hiszem, ahogy a kép is mutatja vidáman, de egyben szomorúan tudatom magammal, hogy nem lesz többé. Az ifhone.hu hostolta az első Magyarországi installer source-ot a 2.0-ig. Ez volt akkoriban az a source mint most a szifon.com cydia source. Ebből mindenki következtethet arra, hogy mennyire is használtuk az installert. Több mint valószínű, hogy az új 3.0 jailbreak-ben sem lesz már benne.

A ripdev kijelentette, hogy a 3.0 -ban már nem lesz támogatva az installer és nem lesz fejlesztve csak az icy. A DPKG sokkal, de sokkal többre képes, amit ugye Saurik fejlesztett ki iphonera  és tette hozzá a cydia GUI -t. Good by Installer!

Jailbird?

Bigboss és néhány ismerőse fejleszti a JailBird nevű alkalmazást. Tulajdonképpen ez a winpwn folytatása, hogy Windows alatt is tudjunk custom firmware-t létrehozni. A JailBird-öt már több hónapja “bemutatták”, de sajnos feledésbe merült és nem is fejlesztette a csapat. Úgy néz ki a 3.0 -val vissza térnek, és már teljes mértékben kapunk támogatást Windows -ra is.

Rövid Videó:

3GS bemutatók:

3gs_60019

Elkezdtek szállingózni a 3gs bemutatók. Én leginkább a gadgetes-t ajánlom… az szinte mindenre kitér:

http://www.engadget.com/2009/06/17/iphone-3g-s-review/

Olvasd el a hozzászólásokat is

288 Comments

  1. Oké. Lehet, hogy hülye kérdés, de ha nincs installer akkor a szifon.com-os source is megszűnik? Hogy fogom ezek után például a magyarítást, iDA-t és egyéb általatok szállított finomságokat telepíteni?

  2. Ezek után majd icy vel fogod aszifon source ot nézegetni. Ugyanaz mint a ydia csak sokkal gyorsabb és stabilabb és reklám mentes. Ugyanazok a source ok benne vannak mint a cydiába. AMúgy Jó reggelt kívánok mindnekinet 🙂

  3. A kettőnek nincs köze egymáshoz. Nem szűnik meg semmi. (Az installer, amiről ír, a cydia elődje volt.)

  4. @Deeday: ‘reggelt
    a reklám mentesség az jó mert ez a cydiában elég sok volt…
    de várom a jb-t… 🙂

  5. @miv: én is ezt gondoltam csak nemtudtam biztosan

  6. Jó reggelt mindenki net! Szóval nincs még jalibeak? Pedig már azt hittem hogy tényleg hülyeséget mondtam avval, hogy csak pénteken fogják kiadni az ultra vagy yellovsn0wal. 🙁
    Tehát akkor türelem rózsát teremt! 🙂

  7. úgy érzem azért ma is lesz hiszti rendesen!

    az hogy az akkut nem irja ki %ban az mitől lehet?

  8. Bye bye Installer!

  9. Köszönöm a válaszokat 🙂

  10. @Deeday: micsoda reklám szöveg 🙂 attól, hogy nincs installer, még lehet cydia 🙂

  11. A hívásinfo jópofa. Azt nem nagyon értem, hogy ilyen alapszolgáltatásokért miért kellett ennyit várni. A fejlesztők igazán vehettek volna egy nokiát és nézegethették volna egy kicsit, hogy mit merre hány méter:)

  12. @NitroTom: Na ja! Az iphne-nak sokat kéne tanulnia más gyártóktól, de mégis valahogyan ez a telefon a legjobb és nálam eddig ez bírta legtovább csere nélkül!

  13. Nokia meg vehetne egy iphone-t és nézegethetnék hogy milyenek kéne lennie egy érintőképernyős telefonnak kezelhetőség szempontjából…

  14. Minden gyártó tanulhatna a másiktól! De tény, hogy az iphone elég “butácskára” sikerült az elején, amihez több frissitést kellett kiadni mire a mindennapokban használatos dolgok belekerültek. De mégis a legjobb nálam!!!!

  15. Pálinkás jó reggelt mindenkinek!

    Valaki megnézné nekem, akinek fenn van a 3.0, hogy fogadott hívás után előjön-e a híváslista, illetve nem fogadott hívásnál ha le van zárva, akkor feloldás után ugyanúgy csak lenn jelzi-e?

  16. Reggeltet azoknak akik reggeltet kívántak 🙂

  17. hello valaki meg tudja mondani, hogy tudom visszatenni 2.2.1-re? nincs aktiválva a telefon és igy nem tudom mit kell csinálni :S

  18. Én megoldottam a gondomat. Feltettem a 3.0át ami viszont nem aktív, így nem tudnak elérni, aminek örülök, mert végre pihenhetek 🙂 frissítettem is meg nem is..

  19. @The Hedgehog: Az Cydia te igenhulye. nem igaz,h felkelek, olvasgatok, és az elso comment rogton egy faszság

  20. Most néztem meg egy youtube videót és jót röhögtem. Eddig eszembe se jutott. iPod Touchra minek voice memo amikor nincs benne mikrofon? 😀

  21. @siriuspapa:

    irta is, hogy hulye kérdés lesz! 🙂

    Lehet, hogy kezdő és most akar 3GS -t venni és tanulgatja a szakmát 🙂

  22. vaaaa mi a pöcsre számítottatok pwn nélkül? kajak nem értem:D

  23. Morgen…nekem azért a hangvezérlés picit hiányozni fog a 3g-ből, remélem lessz valami alternatíva 😉

  24. Hát nemtom én soha nem használtam Installert max 1-2szer de akkor se akart működni pdeig letöltöttem volna 1 progit:-(

  25. háát, ez a 3GS review elég alapos ett, de ahogy nézegettem ezeket a 3 Mpixeles képeket, háááát, nem tettem le a hajamat! simán vetekszik a 2Mpixeles 3Gm vele!
    voice controll viszont must have! az elég jó, kár hogy nem tudták belerakni simán csak a 3-0ás osbe!

  26. Van arról valami info, hogy mondjuk ha lesz törés akkor aktív lesz e a sima 3G esetében a videó rögzítés? – mony’uk én ezt kb csak software-es tiltásnak tudom be. – ja és persze a Voice Control… stb…

  27. http://iphone.unlock.no/3G_iPhone_Unlock.php
    Érdekes oldal, azt állítják, hogy a programjuk unlockol, sima 3G-ben engedélyezi a voice controllt és a video record-ot… Remélem igaz, mert akkor JB kijötte után szerintem elérhetővé válik bárkinek.

  28. Én személy szerint nem igazán szerettem az elején a Cydia-t. Mivel már 1.x-től használom a szifon-t, ezért nálam az volt az alap. Jobban is kezelte, és elöbb is jelent meg benne az install queue. Persze amikor kijött a 2.x akkor már Cydia volt a menő, azóta nem is installáltam semmit Installer-ből. Reklámokból tényleg sok van Cydia-ban. Főleg (ha jól tudom) a ripdev-es package-ekbe belenézve azonnal átküld valami reklámoldalra, nem csak embeddelve jelenik meg.
    Akksi%-ot meg valahol a Settings-ben kell beállítani. Részemről amig nincs Jailbreak addig nem lesz 3.0. SBSettings, StatusNotifier, iRealSMS,stb nélkül számomra elég 1.0 lenne a teló.

  29. @somfacsonk: nincs más dolgunk csak várni 🙂 de ahogy pörögnek a dolgok szerintem hamar megoldódnak majd ezek a is.

  30. hát igen, csak várunk és csak várunk! mondjuk vmi infó jöhetne dev teamtől!

  31. Menyire biztos hogy péntekre lehet jailbreak-elni a 3.0-át?

  32. MuscleNerd: We’ve been working out kinks in two areas: youtube on hacktivated phones, and an bona fide Apple bug

  33. @somfacsonk: Én azért fenntartással kezelném az ilyeneket. Pl:

    – Enable GPS
    – Enable Rss feed
    – Enable Instant messages

    Ezek eddig nem voltak vagy mi? 🙂

  34. benyomtam a restore-t, sikerult az apple szerverhez csatlakoznia az iTunesomnak, minden szép és jó, aztan kb fel is tette a 3.0-át aztán jött egy ablak, hogy new iphone vagy mi meg hogy backupolok -e, na én a new-ra akartam kattintani, de elbasztam, aztan most backuppol mar 1 orája ez a köcsög, eddig nem tudnak hívni, és a tetves iTunes folyamatosan eloterbe hozza magát percenként, és persze most van 50%-on, és semmi cancel lehetőseg… a franc az egészbe na…

    részemről tök nyolc a voice kontroll, szerintme ez már amikor megjelent is faszság volt.. a video recordingot meg tok nyolc hogy jb progi vagy a gyári tudja…

    majd, ha valakinek konkrétan van S a kezébe, számoljon már be erről az olaj taszító rétegről…

    (amíg ezt a kommentet írtam 6+1 szer jött elő az iTunes… )

  35. @Eyesis:

    Én most fejeztem be a backup-ot.Jobban jársz így mert megmaradnak a cuccaid sms-ek hivás infok,jegyzetek stb stb.Win 7-en nem jött előtérbe az itunes.

  36. @Criy75i: Akkor ez csak Win 7 sajátosság? Nekem is feltűnt, hogy a 8.2-nél már nem ugrik az előtérbe állandóan. Mondjuk ezalól még kivétel, ha pl netrádiót hallgatsz és újratölt, akkor sajna bevágja.

    Egyébként szerintem egyszerűbb és gyorsabb kézzel lementeni a hívásokat, jegyzeteket, smsekt és azokat visszamásolni egy szűz rendszerre.

  37. @somfacsonk: Aki ilyeneket árul azt kibannolnám a napban.

  38. @Ace: Szerintem is jobb kézzel lementeni mindent. Én jobban bízok saját magamban 😀

  39. “MuscleNerd: We’ve been working out kinks in two areas: youtube on hacktivated phones, and an bona fide Apple bug (!)”

    Egyenesen MuscleNerd Twitter-jéről!

  40. Amúgy a “We have been…” az múlt időre enged következtetni, szal ha minden jól megy hamarosan lesz JB. 1 órája írta Muscle a kommentet.

  41. A lényeg: Mire hazaérek este melóból legyen QuickPwn 😀

  42. @Patrik: isten szóljon belőled! hztam magammal kábelt, nehogy lemaradjak egy jókis szoft frissítésről!

  43. Sziasztok tegnap éjjal vagyis ma hajnalba iphonal a keztemben JB re várba aluttam el és még mindig semmi hát komolyan mondom egyre jobban csalodok 🙁
    Mostmár nagyon kiváncsi leszek mit alkotnak a team tagjai 🙂

  44. @Sigma: Csalódtál. LOL. Mintha polgári kötelezettsége lenne a dev-team -nek éjjel nappal a JB -n dolgozni. Nekik sem ez a munkájuk, ami a szabadidejükből kitelik azt megteszik.
    A remény hal meg utoljára és én remélem estére lesz már JB 😀 Akkor lehet frissíteni a 2G -s szifonokat.

  45. @Ace: Az Itouch 1Gre tényleg felesleges a voice memo, de a 2Gre már nem annyira, mert az rendelkezik mikrofon bemenettel, tehát ha valaki headsettel használja a toucht, akkor tudja használni a voice memot is.

  46. @laca: [És még azoknak akik kérdezik]

    2.2.1 Downgrade (vissa “butitás”) lépései a következök. (winfoson…)

    1. Vezérlőpultban Programok telepitése törlésében letörlöd ezeket:

    – Apple Mobile Device Support
    – Apple Softvare Update
    – iTunes
    – QucikTime

    2. ha ezeket leszetted újra inditod a gépedet…
    3. letöltöd a 8.0.2 es iTunest az alábbi linkröl:
    http://www.oldapps.com/itunes.php?old_itunes=36
    4. felrakod
    5. innentöl pedig a régi 2.2.1 es szoftvert restore al tudod rakni és utána JB-zni… 🙂

  47. szerintem még érdemes megnézni a http://gizmodo.com/5293388/iphone-3gs-review -t is főleg az ottani sebesség összehasonlító videót. Ott szerintem tényleg 1értelműen látszik mit tud a 3GS 🙂

  48. @Infy: Tudom hogy nem ez a munkájuk és biztos megfeszitve dolgoznak a problémán mert a teljes alma társadalom várja mit lépnek de akkor is 😀 (a türelmetlen fajtámat mi ?)

  49. @nonstopdigital:

    nem vok iphone fanatikus, csak mondom h az iphone “butácska” ez igaz de amikor 2007ben kihozta az első telóját kb 20x volt jobb mint bármelyik nokia és az apple-nek az első telója míg a nokia 30 éve gyárt telókat, és kipróbálta pl az 5800 nem akarok senkit sem megbántani de egy iphone-hoz képest egy szar, de amugy sem egy nagy csoda

  50. @Spleen: Jogos, dehát ha azt nézed, hogy + 10$ az update, és még plusz pénz a mikrofonos füles, szal így eléggé érdekes megoldás.

  51. Nah akkor igy korán reggel kv mellet a melleti felfedezéseim…

    1. A QucikPWN Titterén 6 órával ezelött megjelent egy hír hogy nyitottak egy chat et, most probáltam belépni és az az üzenet fogadot hogy “The chat has been removed due to constant spamming. ” Nah akkor ott hány türelmetlen ember irkálhatott ? 😀
    2. A QucikPWN fórumában semmi változás mindenki türelmetlen
    3. Megnéztem az videot amit RKG ajánlot és arra jutottam veszek egy 3GS-t ha biztosan lesz rá JB 😀

  52. azért az ipari lol hogy a vcard küldés nem megy csak iphone és iphone között. kipróbáltam nokiával és samsunggal és nem ismerte fel. így akkor szart se ér

  53. Adminoknak egy 5let. Miért nem dobtok fel egy chat motort a szerverre akkor nem lenne enyire leterhelve a sok frisitéstöl és nekünk is jobb lenne (szerintem) mert nem kéne mindig frisitgetni 🙂

  54. Off:
    Ezen én jókat mosolyogtam:
    http://www.apple.com/batteries/iphone.html
    Ha nem használod a telót nem merül le… 🙂 Ezt nem is tudtam…
    Egyébként jó reggelt!

    Magánvélemény:
    Patrik: A folyamatos múlt átnyúlik a jelenbe… 🙂

  55. Őszintén mondva engem nagyon nem érdekel, hogy a 3GS milyen gyors, mert nekem a 3G-s telóm megadja mind azt amire szükségem van (Közel nem volt ilyen gyors telóm mint az iPhone)… Videó alapján jó gyors a telefon…

  56. @Sigma: a video után én is rájöttem h mindenképp kell a 3GS 😀

  57. Videó után tuti én is váltok majd 2G -ről.

  58. Nah pillanat emberek épp egy html alapu chat motor után turkálok 🙂 meg igy bele gondolva kéne még egy kv is szal… 😀

  59. Megint off: (Kávészönetem van… 🙂 )
    Admin, vagy valaki benfentes: Tegnap mennyi volt a maximum (l) userszám között? 😐

  60. most egy kicsit el vagyok keseredve, mert újra angol a telefonom, azt nézem mint ti is mikor lehet végre magyarosítani ráadásul 2 iphonom van és mind a kettőt megcsináltam.
    Várom a délutánt vagy az estét
    Aki ezt csinálja annak előre is kösz
    Csicsike

  61. No frissítettem. Nem talál hálózatot. :S Airplane mód, SIM kártya ki – be megvolt.

  62. vader: megy az, nekem samsung és nokia próbám volt, még az ékezeteket is cosnt nélkül átvitte.

  63. Nah chat motor már van márcsak lekéne optimizálni… ha az Adminokat érdeklik keresenek meg 🙂

  64. @RKG: hát én vmi ilyesmire vártam, egy jókis összehasonlító teszt! komoly! tényleg nem kicsit gyorsult a tella! így fel kell kötni megin a konkurenciának a gatyáját, mer ez így verhetetlen lesz! most eddig arra mentek, hogy megközelítsék gyorsaságban a 3G-t, erre most nesze nektek, kidobták a 3GS aztán megin odavernek mindenkit! kezdhetnek mindent elölről! Imádom az Applet! 😀

  65. Sziasztok!

    Havernak nem működik a 3G upgrade óta egy független 3G-n.
    “Could not activate cellular data network You are not subscribed to a cellular data service”
    Vodafonos és a fenti üzenetet kapja.
    A reset network settings kilőtte a beállításait. Valaki megsúgná, mit kell Voda esetében beállítani?

    Thx!

  66. @krisgo: tipp, de: internet.vodafone.net írja be a APN beállításhoz ami a settgings – general – network – cellular data network-ben található!

  67. @csigger: Amúgy az a baj, hogy a konkurens telók hardvere is erős, csak hát az OS amit ők használnak finoman szólva is szar. Magyarul nem tudnak programozni 😀 Az Apple -nél meg már akkor programozással foglalkoztak mikor a nagy mobilgyártók atyjai még a zacsiban voltak 😀

  68. @Infy: hát ez már csak ilyen! Samu is inkább megmaradhatna a tv panelek gyártásánál! és akkor aztaz energyt amit belenyomnak a mobilokba fektethetnék, mondjuk panelekre, és szebb képernyőt kaphatnánk a szifonunkba! 😀

  69. @csigger: De jót is röhögnék ha a Samu szállítaná az iPhone képernyőpanelját. Az lenne a GIGALOL 😀

  70. No, restore után megy minden…

  71. @RKG: Nem az igazi, Safariban: Cannot open the page, unknown error.

  72. @krisgo: hát akkor nemnagyon tudok mást mondani minthogy restore-t neki…

  73. Nah 2 kv és egy kis ébredezés után sikerült össze fabrikálnom egy iPhone kompatibilis chat et 🙂 Bár nem tudom van e neki keletje (nagyon alap a cucc ha érdekli az usereket megosztom veletek 🙂 )

  74. @krisgo: vagy esetleg még ezt próbáljátok ugyanoda ahova az előbb: standardnet.vodafone.hu

  75. @csigger: Na igen, meg valszeg a Samsungnál is vannak Apple gépek, vagy éppen az Applenél is vannak 30″-os Samsung monitorok. Nincs ezzel semmi gond szvsz. 😉

  76. Akinel nem megy a Tethering:
    1, safariban iphonenal a help.benm.at
    2, keresd ki a szolgaltatodat
    3, telepitsd fel a config filet
    Es elvileg minden menni fog

    Bocs ha mar volt

  77. @jultotme: Hali hát kb 400 an voltatok átlagosan a blogon ami 8000 egyedit csinált, és több mint 16.000 oldaletöltést.

  78. @admin: Érdekel a chat “motor” vagy nem látjátok értelmét (semmi extra dolog txt fájl ba ment nem használ adatbázist 10mp ként frisit automatán…)

  79. Engem az bosszant,hogy amíg nem szerzek egy trémobilos kártyát addig nem tudom aktiválni ezt a sz@rt!

  80. @Jason: Ezért kellet volna várnod még vele, vagy vársz mikor jön ki a JB vagy vissza teszed a 2.2.1 et 🙂

  81. @Sigma: van chatünk egyébként: IRC channel > ircnet > pl: atw.irc.hu > #iphone szoba 🙂

    Azért köszi.

  82. Bocs az OFF-ért!!!
    Adobe Flash Player az még mindig alszik?Arra várok a legjobban,az internetezés alapja!Mit tudni rólla?

  83. igen látszik kezdö szifonos vagyok 😀 valahgogy utána se néztem hogy van e irc csatorna 😀 Eszembe se jutott 🙂

  84. hát srácok ez szomorú most keltem fel és még mindig sehol a JB ..

  85. @Sigma: De nem birok a véremmel 😀

  86. Irc connected 🙂

    @Jason: Akkor vegyél be egy altatot vagy meny el futni egy maratont mire felébredsz vagy vissza jösz addigra talán lesz valami 😀

  87. @Sigma: jaj hagyjuk már.
    Elvileg már tegnap érkeznie kellett volna a jailbreaknek!
    Péntekig csak meg lesz minden…

  88. @admin: csak a sulinetes ip-k bannolva vannak 😛

  89. sziasztok,

    ha a fent emlitett modszerrel (help.benm.at) kapcsolom be a tetheringet, illetve hasznalom, akkor fognak-e nekem tobb penzt szamlazni?

    (t-mobile, ikon dijcsomagban vagyok)

  90. @Jason: “…tegnap érkeznie KELLETT volna…”

    Ehh…azért nehogymár itt háborogj meg számonkérj amikor ingyen csinálják meg…komolyan itt tartunk, hogy ha kicsit várni kell már megy a nyígás?

  91. @Jason: Jó hát erre senki nem számitott hogy enyire bonyolult lesz a dolog még ők sem…. (türelmesen várni kell és nagyon köszöngetni hogy egyáltalán kinlodnak vele)

  92. eddig is lehetett a SIM ről importálni contactokat?

  93. Sziasztok!

    Kérlek ne kövezzetek meg, de az lenne a kérdésem, hogy akkor most ha felraknám a 3.0-t, akkor a back up az nem javasolt, hanem amit T-pottal kiszedtem telefonból ahogy az oldalon le vannak írva, akkor ha feltelepítettem az új os-t, akkor utána ugyanúgy T-pottal visszahelyezem őket a telefonra?

    Üdv.

  94. @Jason: Egyébként úgy az életfunkcióid rendben vannak? Mármint nem hagy ki a szíved, lélegzel is rendesen, meg anyagcsere folyamataid is a terv szerint zajlanak, vagy ezeket is érinti, hogy ne adj isten nem ölik meg a dev-teamesek magukat, hogy te ma jailbreakelhess?

  95. @NitroTom: Igen legalábis azthiszem….

  96. @Joker_3G: amint kint van a jailbreak igen, de addig nemtudod visszarakni!!!

  97. @NitroTom: @Sigma: lehetett, ha jól emlékszem 2.0-tól

  98. @RKG: Értem köszi a választ!

    Üdv.

  99. @RKG: Nekem is ez rémlet hogy 2 be lehetet már mert találkoztam már ezzel az opcioval csak nem voltam benne biztos mivel sosem használtam

  100. ROFL kapjátok már be 😀
    Aki megkövezett annak meg a jailbreak csak egy év mulva legyen elérhető! 😀

  101. @Jason: LOL 🙂

  102. Amugy megtaláltam a megoldást.
    Beta5! (H)

  103. Nektek van naptar es tozsde ikon?mert nekem nincs

  104. nah egy kis ujdonság !! a QuickPWN.com on megjelent egy hirlevélre való feliratkozás opcio hogyha megjelenik a 3.0 küldenek levelet 🙂

  105. @Sigma: mint tudjuk, az egy dev-teamtol fuggetlen oldal, ami penzt ker azert, hogy letoltsd a qpwn-t

  106. @Sigma: köszi az infót, rögtön 2 mail címet is “reg”eltem 😀

  107. @NitroTom: Nem, miért? Most lehet?

  108. Amúgy már régen készen van a quickpwm 3.0 csak tesztelik még mindig.
    Igazábol bármelyik pillanatban megjelenhet!

  109. @developer: De akkor is legalább egy értesités hogy megvan még egy + forrás ahonan megjöhet elsöként az infó

  110. @Sigma: De azt nem a dev-team üzemelteti, tehát csak felírattad magad egy spam listára 🙂 grat.

  111. @Jason: idézek egy másik blogban készült postbol remélem nem baj senkinek.
    “Jailbreak még mindig sehol. Az eredeti eljárás az lett volna, hogy miután kijön a 3.0, a Dev-Team leteszteli az általuk előre elkészített Jailbreak programokat, és ha mindent rendben találnak, akkor publikálják. Ebből, hogy egyik program sem jelent még meg, ill., hogy a Dev-Team még nem adta jelét magáról, azt lehet sejteni, hogy valami gubanc volt, nem működött előszőr rendben az általuk készített program, így dolgoznak rajta. De ezek mind találgatások, nem tudok semmi biztosat, még azt sem, hogy akkor így a pénteki Ultrasn0w megjelenésével mi lesz.”
    forrás: iTouch.hu 🙂

  112. @admin: Erre van a spam szürés 😀 igyis oránként kapok 2 spamat szal teljesen mind1 már annak a mail cimnek amire regeltem magán levelezésre és regisztráciora teljesen más cimet használok pont ezért 🙂

  113. @Sigma: Persze ezt én is olvastam de ez nem jelent semmit tudod jól!
    Ez kb. olyan mint régen a free sms.
    Mire kikerültek a központ számok már régen volt új!
    1-2 nap csúszás mindig van előbb mindig a protekciósok kapják meg az ilyen cuccokat.
    Aztán ha megcsinálták maguknak akkor esetleg publikálják.

  114. Spam… OMG minden nap küldik a viagramailt 😀
    Száradna le a fejük 😀

  115. Bocsi lehet h én vagyok hülye meg minden többen is feltehették már ezt a kérdést, de hol lehet beállítani a % kijelzést???? Valahol a settingsben igen tudom arra én is gondoltam h a beállításoknál lehet vhol, de nem találom help plz.
    Köszi

  116. @Patrik: Ez mi ez ? :D:D:D

  117. @gonzo: Nincs százalékos kijelzés a 3.0-ban várd meg a JB és utána majd lesz 🙂

  118. /me playz: Armin_van_Buuren_presents_-_A_State_of_Trance_Episode_408

  119. @Sigma: Nem tom, én a magyar szövegen pörögtem nagyon. Amúgy a Dev Csapat Twitter-je. Szal, benne lesz alapból az Icy a QuickPWN 3.0-ban.

  120. várom márt nagyon JB.-t 😀 remélem még ma este fent lesz

  121. @Patrik: Tudom hogy milyen Twitter röl van szó 🙂 Azért csipáztam én is…

  122. @Patrik: azannya, ez nem semmi:)

  123. amúgy arra kíváncsi lennék, hogy a dev team milyen hibába tudott beleütközni?! Apple furmányosan biztos elrejtett vmi kis dolgot, ami szinte biztos megegyezik bitről bitre a GM verzióval, de vhol mégis tettek bele egy kis csavart!

  124. @Sigma: dehogynincs, 3.0 újdonság h alapban van %os kijelzés!

  125. @csigger: Én ahogy sejtem az injectional van gáz legalábis amenyire az IQ-m feltudja fogni mert alabol nem nagyon vágom hogy müködik az a JB táma sosem ástam bele magam de ha valamien modon letudják blokolni a kod befecskendezését akkor megbukott a dolog lehetséges hogy az iTunes al van gond…

  126. @Sigma: Nálam érdekes módon van. Kiíja a számot, mellette a “%”, utána pedig a szokásos akksi-kép…

  127. @RKG: És azt hol tudom bekapcsolni? 🙂

  128. Ja és még annyi akik nyígnak a péntek miatt…mégis…szerintetek miért péntek? Na? Segítek! Pénteken kezdik árulni az új iPhonet, és ha idő előtt adnák ki a függetlenítést mondjuk, akkor lépni tudna az Apple, annyi lenne, hogy amit kiszállítottak telefonokat, az értékesítés megkezdése előtt rátesznek egy új szoftot, amiben a hibát kijavították. De ha már elkezdték árulni, akkor nincs ilyen veszély. FEL TUDJÁTOK FOGNI?

  129. Ezek szerint dolgozik magyar(!) ember a Dev Team-ben ? 😀

  130. @Babar: Az a SBsettingsböl megmaratt dolog… restore al rakd fel a 3.0 át eltünik….

    @RKG: Akkor hol van mert én átnéztem a beálitásokat és nem találkoztam vele sehol….

  131. @csigger: hát ha bitről bitre megegyezik, akkor elég nehezen 😉

  132. @Patrik: Regizek és odaírom én is,hogy igen icy lesz! 😀
    Akkor már én is ott melozok? 🙂

  133. @Patrik: nem teljesen magyar, de amúgy ez kérdés volt?:D

  134. @Ace: Ne görcsölj, szerintem már az agyuknak az a része elhalt ami a gondolkodást teszi lehetővé.
    Én azért még minidg bízok a mai napban JB -vel kapcsolatban (: LOL 😛 Nem fogok belehani abba se ha holnap jön ki a QPwn, a lényeg, hogy már tesztelik is várják, hogy hivatalosan is elkezdődjön a 3GS értékesítése, hogy az apple nehogy keresztbe tegyen nekik.
    Amúgy a Copy-Paste már nem is trendi? Most a % -os kijelzés a menő? Ami már ezer éve benne a BossPrefs -ben 😀

  135. @Developer: Aham, kérdés akart lenni. 🙂

    @Jason: Nem, nem azt mondtam, csak azért jó érzés lenne tudni, hogy egy magyar is dolgozik közöttök. Nem kis dolgokat raktak már le elénk az asztalra.

  136. A 3GS-ben van csak százalékos kijelzés… Azt írják másik fórumokon, hogy az új aku “képes” arra csak. Magyarul egy újabb indok, hogy miért kell megvenni a 3GS-t….

  137. @apricot:
    aham
    szerintem eddig nem volt
    setting/mail,contact és ott van import sim
    mondjuk egy exportot is belevarhattak volna

  138. Szerintem zárjátok be a blogot szombatig… és megdöntjük az egynap elkövetett öngyilkosságok világrakordját… 😀

  139. Hát az érdekes… Tegnap mutattak képeket itt felhasználók akiknek ment a %-os kijelzés…

  140. @Abel: Nemtom, nálam alapból ilyen volt, de nemhiszem, h az sbsettings lenne, mert az ugye nem pont így nézett ki.

  141. @Mac.14: Nem tudom akkor, mindenesetre jó lenne, ha működne a sima 3G-n is, mert kifejezetten tetszik.

  142. @developer: úgy gondoltam, hogy úgy TŰNIK, hogy ugyanolyan, de mégse! 🙂 persze akkor nem bitről bitre! gyorsabban járt a kezem mint az agyam!

    @Ace: mondasz vmit! 😀

  143. @Mac.14: Ismételten elmondom !! 2.2.1 JB röl frisitetve ha volt fent SBsettings akkor ott volt a százalékos kijelzés !! Legalábis nekem meg még valakinek volt nem emléxem már kinek… De restore után eltünt 🙂

  144. 3G-m van, és VAN %-os kijelzés.
    (igazából azt sem tudom, hol lehetne kikapcsolni, de nem is érdekel)

  145. @Sigma: bossprefs is tudta ezt 😉

  146. Elképzelem amint az apple a (már esetleg kiszállított) de mindenképpen becsomagolt Iphonokat elkezdi egyenként újraflashelni… 🙂
    Lenne ott kapkodás meg hiba rendesen. 🙂 Nem hiszem, hogy ettől félnének a srácok. De ahogy őket eddig megismertük, lehet egy apró de bosszantó hiba a guiban, amivel vacakolnak… Türelem…

  147. @jultotme: Ha tényleg az a szitu hogy a 3Gs megjelenésére várnak akkor az apple ügyeségét elképzelve azt is eltudom képzelni hogy ugy oldanák meg a dolgot hogy addig nem tudod aktiválni az új 3Gs ed mig nem frisited a szoftvert 3.0.1 re például és igy nem kell vissza hivni a telefonokat…

  148. @jultotme: Jobb félni mint megijedni szerintem. 🙂

  149. @Sigma: ezt eddig is megtehették volna

  150. @Sigma: El tudod képzelni, hogy az Apple bevállal egy bug javításból eredő esetleg még nagyobb bugot, azért, hogy mi ne jb-kelhessük a telefon? Én nem…
    Szerintem tudják nagyon jól, hogy a jb meglesz akkor is, ha szét kell hozzá szedni a telót lefújni hőléggel az alkatrészt kivül újraflashelni, és visszarakni… Max majd 5000-10000 forintért csinálják a gsm shopok… :)))

  151. Mit lehet csinalni a %-kal akkor?

  152. @developer: Ez is igaz és ugye az apple nek is jó azért ez a dolog igaz az Store terén nem de igy tudnak bejutni olyan helyekre is ahol nem forgalmaznak…

  153. @jultotme: Akkor jó pénzt fognak keresni azok akik értenek az smt javitáshoz 😀 Mondjuk elég kockázatos lenne szerintem…
    Nem látam még szifont szétszedve nagyon PGA k sorakoznak benne vagy sima fine pich es ic-k ? PGA kicsit bonyolultabb müvelet 😀

  154. @Sigma: Van KFKI-s ismerős… megoldjuk… 😀 😀

  155. (Aki nem érti a KFKI-s utalást, felejtse el.. lényegtelen… 😀 )

  156. Egyébként érdekes fricska lenne az appletől egy dátum függő bug… 😀
    Na abbahagytam a floodot… mielött banoltok a holdra…

  157. @Abel: Nekem is tetszik… Elég jó kis fícsör :)@Sigma: Köszi Sigma, de én fogtam… csak másnak mondtam…

  158. OFF.

    Kéne menni ebédet is fözni mert mire kijön a JB éhen halok és akkor “megérte várni” 😀 Csak épp semmi kedvem felálni 😀

    ON.

    Ha egyik pillanatrol a másikra megjelenik a QucikPWN szerintem rosszab lesz mint tegnap az alma szervereknél és kb 1-1,5 óráig senki se fogja tudni letölteni 😀

  159. komolyan, lassan túlteszek magamon! ennyire, mint ezt a 3.0ás JB-t, még nem vártam semmit! mikor a szifon 3G-re vártam, hogy megjelenjen akkor sem ültem ennyire tűkön! 🙂 pedig arra sokkal töbet kellett várni, most meg csak szinte percek, órák választanak el a megoldástól! nembaj, legalább nem unatkozom halálra magam!

  160. Csigger = Csiga?

  161. Sigma: Ja nekem ott figyel a kaja a hűtőben, de nem kelek fel, nehogy valamiről lemaradjak 🙂

  162. @Sigma: ezért szokták tpb-re kirakni ^^

  163. @cia: Én itt hibáztam el a dolgot hogy nekem fözni kéne 😀 Lehet pizza rendelés lesz a vége vagy valami girosz tál vagy mit tudom én…

  164. @developer: Igen tudom folyamatosan frisitem a dev team tpb jét is…. De sokan user lesz aki nem torrentezik…

  165. pedig más mód elsődlegesen nem lesz:) azt meglátjuk még, hogy a mi szerverünk mennyire fogja bírni a strapát

  166. @Sigma: úgyis lesznek olyanok, akik majd felrakják mindenféle megosztó siteokra! nem kell szntem izgulni! 🙂

  167. @Jason: igen! 🙂 és Jason = ???

  168. @csigger: Ha ismernél már rám írnál volna msnen 😀

  169. @developer: Hát igen most ülünk csendben és várunk aztán majd kiderül mi lesz 🙂

  170. @Jason: ne szivass! akkor te ismersz én meg nem??
    ez a nickname nekem kicsit ismeretlen! kicsit tudsz segíteni? hamár barkochbázunk! 😀

  171. na megyek kaját melegíteni, Sigma ha gondolod fény post küld 🙂 (Mézga család)

  172. @cia: Kösz nem kell ha már haldokolni fogok akkor eszek valamit addig meg nem mozdulok 😀

  173. Ma nagyon nyugis a banda, nem hiányzik senkinek a szifonjából egy iránytű?
    :))

  174. Hat skacok, LA-ben most hajnali 5 ora van. Nagy valoszinuseggel a dev.team-esek a monitorok elott a billenytuzeten alszanak…

  175. JB=Messiás? 😀

  176. Amúgy az új szifon.com ikon sokkal jobban tetszik, mint a korábbi. Szolid, egyszerű, jól mutat a springboardon

  177. @Mad_Boy: Igen én is erre gondoltam amugy… Kéne nekik küldeni pár kiló KV t hogy ébren maradjanak 😀

    @Ace: Egyetértek 😀

  178. @Mad_Boy: Ez igaz, de nincs az összes tag 1 helyen, vannak európai tagok is. 🙂

  179. @Ace: Kitudja lehet hogy a héten Dev Team Konferencia van és egyhejen vannak 😀

  180. Nah jó idáig birtam elmentem fözöcskézni remélem addig nem történik semmi izgi 😀 (Vagyis történyen csak inkább és akkor mire vissza jövök tölthetem is a JB-t 😛 )

  181. @Mad_Boy: akkor sűrű bólogatás mellett lefejelték már az asztalt egy ideje szntem! 😀

  182. Nekem ezzel az a bajom, hogy ha ez csuszik akkor lehet hogy csuszik az ultrasn0w is. Egyre jobban az az erzesem, hogy penteken nem lesz semilyen ho.

  183. francba meghalok iPhone-on mire letekerem a válaszok aljára. Van erre valami trükk vagy mindenki szenved ezzel?

  184. @jarodfree: van! kikapcsolod a mobile témát, és akkor a normál oldalon csak az utcsó hszre kell kattintanod jobb oldalt! 😉

  185. szerintem csak te 🙂

  186. Szerintem az alma orul jbnek, a fuggetlenitest leszarja. Ha nem lenne jb, fele ennyi iphone-t adtak volna el…

  187. Egy észrevétel: (elnézést ha vki már említette)

    Tudtommal azt írták, hogy “landscape keyboard everywhere”.
    Na most a Maps-ben nem működik így, illetve a search-nél sem, de ez legyen a kisebb baj.

    Lenne pár kérdésem a Maps-el kapcsolatban:
    – Mindig csak egy könyvjelzőt tudok egyidejűleg megnézni?
    – Lehetséges az hogy a könyvjelzőim közett keressen, ne a beépített keresőjében. (pl. ha arra keresek rá, hogy pizzéria, akkor a gyárilag beépített információkat használja, amit én tettem a könyvjelzőim közé azt nem mutatja..)
    – Lehetséges az hogy az aktuális helyzetemhez kiírja a környékén levő összes könyvjelzőt?

    Ha ezek nem lehetségesek, akkor tudtok vmi alkalmazást ami képes hasonlókra?

  188. @csigger: te vagy a
    király 🙂

    mr. elector: csókoltatom a sanghaji nagynénikéd 🙂

  189. @iWanted: el a Pizzafutárt a contactba… és rendelj hozzá térképet… aztán a spotlight megtalálja neked… A többire nem tudok okosságot…

  190. Télapó bácsi hozott nekünk jb-es ajándékot? 🙂

  191. @jarodfree: régen volt a sima mobile them-ben is olyan opció, hogy add comments, ahogy a sima oldalon is van, de aztán vhogy eltűnt! 😀 úgyhogy ezér énis mindig átváltok inkább! 😉

  192. @cia: Nyem… 🙂 Mert rossz kislány voltál… (ha fiú vagy akkor bocsi… 🙂

  193. Vissza tértem látom még semmi változás 🙁

  194. brüüüühhüü, fütyim van :):)

  195. Sigma: sajna még semmi.

  196. Én is gondolom!Az mi munka lenne kicsomagolás flash visszacsomagolás ést ezt több ezerszer,akor esetleg két hónap múlva lenne 3GS

  197. Gyerekek szerintem a Dev Team alszik szal tényleg holnap lesz csak JB….

  198. @Jason: Nem szeretem a nagy melleket… 🙂

  199. Na ebből látszik mennyire várjuk a JB-t.. már a mellekről ducsizunk…. 😀

  200. Csao. Szerintetek jb után fognak működni az appok,vagy újra szedjük le őket?

  201. @KT: Ami comp a 3.í-val az müködni fog szerintem feltéve, hogy lesz mobileinstalation patch… Ami meg nem comp azt úgyis töltheted újra… 🙂

  202. Az nem lehet hogy úgy müködik ez a százalékos kijelzés hogy a sima 3g-be is van amelyikbe ujabb valamelyikbe régebbi akksi van és például mivel én az enyémet még agusztusban vettem emiatt nincs nekem %-os kijelzés? És lehet akkor hogy aki idén vett 3g-t annak már van frissítés után.

  203. Teljesen off de hátha valaki tudja: ideneb 10.5.6-hoz van patch pc billhez?
    Utálom, hogy a maces billen nem ott a null ahol a pc-sen…

  204. @Criy75i: A Sony info lythium akkuk óta bármiben hiszek, de mivel volt %-os kijelzés a régin is, nemhiszem, hoyg valóban akksi függő lenne…

  205. @yotzo: Nem az a buta, aki nem tud valamit… hadd kérdezzen, ez egy “új” ötlet volr legalábbis én még ilyen függést nem láttam felvetve… 🙂

  206. @Télapó: Adj egy címet és küldök “billentyűzetet” 🙂

  207. @yotzo: Kinek gagyi? Akinek nincs MacBookja vagy bármely apple mac-es cucca annak nem lehet érdekes? ….

  208. Megöl a várakozás mostmár engem is………….

  209. Nah jó ugydöntöttem lefoglalom magam majd néha vissza vissza nézek de ez igy nem álapot 🙂

  210. @Jason: nah Jason ismét itt? ráadásul mellkomplexusban szenvedsz? 😀 (az ismerlek, nem simerlek téma már lezártnak tekinthető, vagy találgassak?)

  211. Arról van valami info, hogy a mobilinstallation crack készülőben van – e?

  212. Mivan a navigácioval, iGo?

  213. légyszi segitsen valaki a nagy várakozásban.
    Hogy tudom vissza tenni a 2.2-öt?valamit részletesen.köszönöm

  214. A notes-hoz milyen program szükséges hogy szinkronizálhassam win-alatt???Mert most az írja hogy “No supported notes application can be found”.Ugye bár az itunes-ban az iphone-omnál az info fűl alatt.

  215. @András: kis keresés! pls!

    #

    @laca: [És még azoknak akik kérdezik]

    2.2.1 Downgrade (vissa “butitás”) lépései a következök. (winfoson…)

    1. Vezérlőpultban Programok telepitése törlésében letörlöd ezeket:

    – Apple Mobile Device Support
    – Apple Softvare Update
    – iTunes
    – QucikTime

    2. ha ezeket leszetted újra inditod a gépedet…
    3. letöltöd a 8.0.2 es iTunest az alábbi linkröl:
    http://www.oldapps.com/itunes.php?old_itunes=36
    4. felrakod
    5. innentöl pedig a régi 2.2.1 es szoftvert restore al tudod rakni és utána JB-zni… 🙂
    # RKG Says:Reply to this comment

  216. nekem az istennek nem sikerül.pedig mindent ugy csinálok ahogy leirtad korábban.de amikor felrakom a régit,valami hibát ir.tehát nem sikerül

  217. @András: Mijaza “valami hiba”? Erre KB azt lehet mondani, hogy menj be a registrybe, torold az izet, és teleítsd a valamelyik verziót…

  218. @András: Sigma kollegától idéztem! szntem őt kérdezd, én ebben a downgrade témában nem vagyok otthon!

  219. (András most lázas “ize” keresésbe kezdett a registrybe… 😀 Bocsi…)

  220. az itunes ir hibát de 10 perc és megmondom mit

  221. @Jason: ha te mondod, visznt akkor te se engem, ezekszerint!

  222. @Télapó: NEM!ujra letörlöm.felrakom és irok!

  223. @András: A következő infokra lenne szükség: windows vezió, itunes verzió ami fenn volt/ami nem ment fel most és hogy mire szeretnél downgradelni…

  224. @Mac.14: Nekem is van % . Még a 3.0 GM van fenn, de marad is. Viszont vagy az aksim halódik /9 hónapos/ vagy a 3.0 zabálja jobban pedig nem megy semmi csak a wifi….

  225. vista,tegnap frissitettem az itunest a 3.0 miatt.szeretném vissza tenni az itunes 8.1.1-et.es a 3.0 helyett a 2.2.1-et.

  226. Update MuscleNerdtől:

    “@dmustafic in the demo I should have mentioned that that 2G doesn’t need ultrasn0w, because BootNeuter already handles the 2G unlock”

    “@madcowz @dcplaya it’s the same bug that @planetbeing tweeted about a month ago, it’s hitting some of the devices in our testing”

  227. @Criy75i: Egyébként régen ha volt Boss Preft telepítve akkor is működött a %-os kijelzés csak nem volt mellette a jel…

  228. A notes-hoz milyen program szükséges hogy szinkronizálhassam win-alatt???Mert most az írja hogy “No supported notes application can be found”.Ugye bár az itunes-ban az iphone-omnál az info fűl alatt. Nagyon fontos lenne.

  229. @miki315: Tudom hogy müködött meg volt egy “memoria feszabadító program” is a store-on amin mutatta %-ban.

  230. UPDATE A DEV BLOGON!

    “Update 2 (Thursday morning):

    * We have two issues that we’ve been trying to resolve:

    1. There are new 3.0 complications with YouTube.app if you’re on a hacktivated (unofficially activated) device
    2. There’s a bug in Apple’s new version of asr that our custom IPSW’s are tickling and causing crashes on, on some devices.

    * We have a workaround for #2. For #1, we’ll try our best to get it fixed but we may end up releasing a preliminary jailbreak in which YouTube doesn’t work for hacktivated devices, and then follow that up with a more complete jailbreak when we can.”

  231. @iCs: Majd ha kiadják lesz. Olvasgasd a gyártó oldalát.

  232. Sziasztok! Segítsetek nekem,hogyan kell JB nélkül a cydia-t telepíteni.Előre is köszönöm.

  233. @Kcsaba65: ez kicsit fájt. Szerintem kicsit nézz körül mielőtt ilyet kérdezel. Cydia nem volt, nincs és NEM IS LESZ SOHA JB nélkül.

  234. @Kcsaba65: gondolom ezt a kérdést viccből szántad

  235. Bocsi csak valahol olvastam,hogy lehet.Egy orosz oldalon volt fennt csak már nincs a fájl meg.:(

  236. Hihetetlen, még fel se tettem a 3.0-át máris tudok videot rögzíteni, mms-t küldeni, vcardot kezelni, ja és van egy iránytű a zsebemben 🙂 (3G 2.2.1 + JB)

    Női melleket meg légyszi ne emlegessetek, mert az asszony innene is kitilt 😉

  237. @ezolika: ez szép és jó, csak még nincs QuickPWN 3.0

  238. @András: Ha az itunes nem megy fel, annak két oka lehet:

    1. nem szedtél le mindent a gépről amit a lista ír. Megoldás kezdeni elölről
    2. a windows szemetet hagyott a registrybe/program files.ban. Megoldás: uninstall mindent újra, majd registryből/program filesbol kiszedni mident ami az Applere/itunesra/Quicktimera utal, de ezt nagyon óvatosan!!!!!!!!!! utána újrainstall régi itunes

  239. Ja csak azt nem monnnya meg, hogy a QuickPWN 3.0- at honnan töccsem le :-)@ezolika:

  240. @Patrik: Ez végülis akkor első sorban azokat az embereket érinti idehaza, akik Vodás és Pannonos kártyával akarják használni az iPhone-t?

  241. @Patrik: valaki forditsa le pls! mert ennyire nem tudok angolul

  242. ez a baj most én is azt keresem :S 😀

  243. @suxID: Ez csak arról szólt, hogy a 2G-hez nem kell ultrasn0w, mert BootNeuter-rel megoldották már rég.

    @tuti: mindjárt lefordítom.

  244. UPDATE #2:
    Update 2 (Thursday morning):

    We have two issues that we’ve been trying to resolve:
    There are new 3.0 complications with YouTube.app if you’re on a hacktivated (unofficially activated) device
    There’s a bug in Apple’s new version of asr that our custom IPSW’s are tickling and causing crashes on, on some devices. (For the nerdy or curious among us, the details of that bug were tweeted by planetbeing a month ago.)
    As of Thursday morning we now have a workaround for #2. For #1, we’ll try our best to get it fixed but we may end up releasing a preliminary jailbreak in which YouTube doesn’t work for hacktivated devices, and then follow that up with a more complete jailbreak when we can.

    http://twitter.com/MuscleNerd

  245. @Télapó: feltétlenül kell internet kapcsolat a régi itunes felrakásához?

  246. A lényeg:
    – You Tube problémára még keresik a megoldást. Valszeg lesz egy release ami e nélkül lesz.
    – ASR probléma (Apple Software Restore), amire van workaround-juk.

  247. 2. FRISSÍTÉS (Csütörtök reggel):

    2 gondunk van jelenleg, amiket meg próbálunk oldani:

    1. Új 3.0-ás komplikációk adódtak a YouTube programmal, ha egy nem hivatalosan aktivált iPhone-od van.
    2. Van egy hiba az Apple új “asr”-jében, ami némely készülékeknél fagyásokat, újraindulásokat eredményezhet.

    a 2.-ra van alternatív megoldásunk. Az 1.-n még mindig dolgozunk, de lehet, hogy az lesz belőle, hogy kiadunk egy “előzetes” Jailbreak-et, majd utánna később egy javított változatot.

  248. @Patrik Köszi! 😉

  249. youtube annyira nem érdekel azt nem szoktam hazsnálni de jöjjön már a JB!!

  250. @András: Tudtommal nem, de nekem online a gép bekapcs után rögtön, úgyhogy ez nem gyakorlati tapasztalat…

  251. Vajon csak a sima YouTube app szórakozhat, vagy az mxTube is ? Mert ha az mxTube működik, akkor már bocsánat, de ki nem szarja le a sima YouTube app-ot ? 😀

  252. NAGYON FONTOS LENNE!

    A notes-hoz milyen program szükséges hogy szinkronizálhassam win-alatt???Mert most az írja hogy “No supported notes application can be found”.Ugye bár az itunes-ban az iphone-omnál az info fűl alatt.

    NAGYON FONTOS LENNE!

  253. @Criy75i: UTFG vagy keresd az apple oldalán tuti fenn van.. “Note: It’s our understanding Notes Sync currently only works with Apple’s Mail.app Notes under OS X Leopard.” Google első találat… 🙂

  254. Oooops jobban megnézve az outlook is megy álltólag, bár rengetegen panaszkodnak rá… (OUTLOOK és nem OUTLOOK EXPRESS!!!)

  255. kiválasztottad@Criy75i:Ha van Outlookod, akkor a következőt kell megcsinálni miután

    Eject your iPhone from iTunes
    Alt-F4 iTunes
    power Cycle your iPhone
    restart iTunes
    reconnect iPhone
    make sure check box for notes is selected on Info tab
    make sure outlook is selected in drop down box
    apply
    sync

  256. No én meg t-s vagyok, úgyhogy nekem már jó is lenne.

  257. Télapó: Te használsz pc osx-et ha igen, akkor milyet?

  258. @Télapó: ezt irja:The file “iTunes Libary.itl”cannot be read because it was created by a newer version of iTunes.szerinted?

  259. bocs véletlen 2x küldte el bocsi 🙁

  260. András: nem törölted ki azt a bejegyzest, c:\Documents and Settings\név\Application Data\Apple Computer\iTunes\, itt találod

  261. András fogj egy másik üres winyót tedd be a gépet rakj rá egy tiszta XP-t és tedd fel rá a Régi itunest… 😀 vagy ülj le egy másik géphez és oda tedd fel a régi itunest (már a win install is meglett volna enyi idö alatt…)

  262. @Sigma: amit itt elsoroltál megtudtam volna oldani már megoldottam volna.amugy köszi

  263. @András: Töröld a fájlt… (Megkeres letöröl…)

  264. @cia: Ideneb 10.5.6 van fennt… Egy sima pc-n… (nvidia, 8600, ich7)

  265. ok nálam 10.5.7 ich10 nvidia7600

  266. És online hogyan lehet feltenni a Cydia-t?Remélem ez nem egy éktelen baromság:)

  267. @Kcsaba65: Őszintén: de… 😀

  268. @Kcsaba65: jb nélkül sehogy

  269. :))))

  270. @adam101: mondjuk jailbreakkel se lehet online tudtommal 😀

  271. Köszönöm:)

  272. bázel tornya, ülünk és várjuk a dev team álláspontját, mint a Messiást! 😀

  273. @Télapó: sikerült a régi itunes felrakása,viszont amikor összekötöm a szifonnal ez van:The iphone”andras iphone”cannot be used because it requires iTunes version 8.2 or later.download the latest version of iTunes. tehát igy kuka


Add a Comment