fbpx Skip to content

Kedd van… holnap 3.0? 🙂 Igen! Ugye már mindenki tudja aki jailbreak-et használ illetve yellowsn0w az NE FRISSÍTSEN! Tessék megvárni amíg némi infót adunk, hogy mi a helyzet.

Lego Men Unpack iPhone - Advertising Lab future of advertising and advertising technology

Amit tudunk:

  • Jadeye kolléga már postolta azt, hogy a dev-team talált egy hibát (hehe azért ez érdekes…2.2.1 -be nincs, de itt azonnal van…) szóval a 3.0 hivatalos verzióhoz van jailbreak és van függetlenítés szoftveresen. Tehát akik eddig 2.2.1 -re véletlen be frissítettek azoknak most lehetőségük lesz újra másik szolgáltatóval használni az iphonet. A legfrissebb baseband jegyezzük meg most a 04.26.08. Ezzel kerülnek most a boltokba az új SIMA 3G-sek, és az új 3.0 szoftver is ezt a baseband-et tartalmazza. Ez a dev-team szerint most függetleníthető!
  • Természetesen 1-2 hét múlva várhatjuk a 3.0.1 -es szoftvert ami ezt a lyukat majd bezárja…meglátjuk.
  • A másik dolog az iTunes 8.2. Erre is lehet majd frissíteni, amikor megjelenik a Quickpwn és Pwnagetools 3.0. Az új dev-team szoftvereket már 8.2 alatt is lehet használni.
  • A dev-team demója 7pm Los Angeles idő szerint vagy előbb lesz. Ez kb hajnali 2-4 órát jelent. 🙂

Amit eddig nem tudunk, de nagyon gyorsan kifog derülni:

  • Jelenleg nem tudjuk, hogy a 3GS ugyan azt a baseband-et kapja-e?
  • Jelenleg nem tudjuk, hogy ha ugyan azt kapja akkor használható-e hozzá a yellowsn0w?
  • Jelenleg nem tudjuk, hogy hardware teljesen ugyan az-e, és ha nem, akkor a jailbreak megy-e rajta?

Amire számíthatunk a yellowsn0w megjelenése után:

  • Tömeges hisztéria :)))
  • Valószínűleg sok-sok bug, nem működő 3G illetve pinkód. Lehet hogy egyáltalán nem működő hálózatok stb… ezt bírjuk ki, ha nem akarunk tesztelni, akkor ne frissítsünk.
  • 3.0.1 megjelenik és bezárja ezt a baseband hibát.. tessék erre is figyelni.

Ha van még valami amit útközben megtudok akkor updatelek.

 

Olvasd el a hozzászólásokat is

131 Comments

  1. +1 a tomeges hiszteria emlitese miatt, tobb, mint jogos szamolni vele 🙂

  2. lego rulz 😀

  3. Vágom a centit !!!!

    Jó lenne egy centi a blogra is. Később is hasznos lehetne !!!

    SZERINTEM 😉

  4. Hi!
    Az normális h gyárilag független 3G nél 2.2.1+jailbreak esetén a 02.30.03 baseband van fenn???
    Baseband ügyben kicsit fogalmatlan vok, sorry. Mivel tud többet egy frissebb?
    Az updateket mindig úgy csináltam, h restoroltam a legfrissebb OSre és utána a “clear’ telóra ment a jailbreak, nem volt semmi restore from backup.
    Ha valaki felvilágosít, azt nagyon megköszönöm!

  5. A hir cimebol hianyzik egy N betu:)

  6. Tényleg !!

    Melyik időzona szerint 17-e a 17-e ?????

  7. @Teshowati: uh tényleg 🙂

    @marTone: Normális mivel gyári független.. 🙂

  8. várom a 3.0-t énis. egyből megkapja az 1.gen iphone-om. hálistennek ez problémamentesebb ilyen szempontból, mint a 3g.

  9. na akkor én holnap nem is netezek, nem is nézek a szifonra, nem indítok iTunest, és nem csinálok semmit 🙂 majd csütörtökön 🙂

  10. @marTone: az normális, hiszen azt a baseband-et a 2.2.1 tette fel, ezért nem volt mindegy, hogy aki függetleníteni akar, az hogyan teszi fel a 2.2.1-et. erre jöttek ki a baseband-et NEM frissítő custom fw-k, amik a yellow-val is működő 02.28.00-ás baseband-en hagyták a telefont, és csak az OS verziót frissítették.

    baseband frissítéskor egyes GSM-jellemzőket szoktak “finomhangolni”, így például tudtak növelni a 3G vételi erején, stb., debug-golják, betömködik a lyukakat, a nagyobb verziószámú baseband valószínűleg stabilabb, ilyesmik.

  11. Csak az első bekezdést olvastam el, de már fülig ér a szám !!!

  12. végül is itt is majd azt kel meg várni! Már mint ha ki adják a 3.0.1 et akkor itt is csak meg kel várni míg a hozzáértők megcsinálják a OS verziót frisítik!
    Ennyit már igazán ki birok. 🙂

  13. Nem értem, miért ne frissítsen az aki jailbreak-et használ? Nem lehet frissíteni a gyári 3.0-ra és utána jailbreak-elni meg yellowsn0w-olni? (nekem sajna a legújabb baseband van úgyhogy az eddigi függetlenítésről lecsúsztam de most nem hagyom ki)

  14. A Pin kód egyébként mióta műküdik? Én kb 2 hete vettem észre, hogy aktív a beállítási lehetőség (nem kapcsoltam be, mert sose használok Pin-t.)

  15. @BandiG: azért várjál, hogy tuti ne az legyen, hogy ráfrissítesz, és mondjuk fél napig ott állsz, mert valami infó még hiányzik. ha megvárod, hogy legyen róla részletes leírás az oldalon, akkor tuti nem nyúlsz mellé. persze mindenki a saját pénzével játszik.

  16. @Ace: a pin-kód maga az mindig is működött. a kérdés itt az, hogy a yellow támogatja-e majd a pin-kód kérést, mert a jelenlegi yellow az tudtommal nem.

  17. engem a függetlenítés nem érint, szal én max a jailbreakre kell várjak fél napot, azt meg kibírom 🙂

  18. @jadeye: Az első pár yellow esetében nem volt elérhető a pin kód bekapcsolása, most az, de nem merem kipróbálni. 🙂

  19. Itt senki sincs aki az elsők közt akarja telepíteni a 3.0-át, és tesztelni, eredményekről beszámolni?
    hehe 🙂

  20. @vik707: én hajnalban rakom fel, mese nincs

  21. @vik707: sztem a GM-et már feltették jó páran, a beta-s cikkekben meg már le van írva szinte minden 🙂

    @yotzo: igen, tudod majd jailbreak-elni. elvileg nem lehet semmi gond.

  22. Nalam pl a GM-ben van eg yolyan bug ha beszelek valakivel es hivnak kozben es felakom venni nem veszi fel.

  23. @Bindike: ez nem bug. nincs bekapcsolva a hívástartás a kártyádon. hívásvárakoztatás igen, de az aktuális hívót már nem engedi tartásba tenni.

  24. Bocsi, ha megint evidens kérdés. A 2.2.1-es van Jailbreakelve és, ha erre frissítek 3-ra akkor lehet vmi gond? Tehát a Jailbreak okozhat problémát?

  25. @YLi: nem. de sztem jobban jársz,ha nem update-elsz,hanem restore-olsz

  26. Ha nem nagy gáz leírnád mit takar a restore? Nem szeretném elcseszni.

  27. én a GM-et viszont nem értem. elvileg már végleges, de még egy csomó minden hiányzik belőle. pl új calendar, battery percentage … stb. ez akkor hogy van?

  28. @vader: majdnem végleges, még lesznek módosítások. Ha ez lenne a végleges, nem kéne várni a holnapot

  29. birom ezeket a kis legomanusokat :]
    ilyenkor úgy tudok örülni az én kis gyári függetlenemnek, itt ez a sok szenvedés-sz@rakodás a yellowfossal, én meg nevetve frissítek amint kijön a jailbreak és nem stresszelek ennyit a yellow miatt, éljenek a független készülékek ;P

  30. @xboxman: Hát nekem azért megér 1-2 nap várakozást, hogy megspóroltam több tízezer forintot. Nem fog senki belehalni.A szarakodás alatt meg nem tudom mit értesz, az egymást segítést? Érdekes hozzáállás…

  31. szóval akkor ma hajnalban jön ki vagy holnap hajnalban?

  32. @Ace: ebben van valami….

  33. @YLi: annyi,h olyankor egy teljesen szuz telefonnal indulsz. innen vissza tudod állitani egy backup fájlbol azt, amilyen elotte volt. szerintem ugyan sokkal jobb, ha egy szuz teloval kezdessz, jailbreak, és felteszed rá, ami fontos. ha jol tudom, 2 vagy 3 posttal ezelott le van irva,h mit h kell. de a lényeg az,h amig nincs kinn a jailbreak, addig ne 3.0-ázzál 🙂

  34. @xboxman: én se stresszelek, beleverem a 30as kártyát, és a 20ast meg a motorolába XD

  35. xboxman: ez valóban nem erre a fórumra való hozzászólás. Itt segítjük egymást és nem fikázzuk többiek munkáját. lehet, h te sz*rod a pénzt és nem probléma kicsengetni tízezrekkel többet a cuccaidra, én azért odafigyelek, mire költök. látod a kis legóembereket a képen? esetleg lehet velük kellene még foglalkoznod…

  36. Szerintem minden OK lesz, Dev-Team megint hozza a formajat, es jailbreak, minden lesz, de az Apple megnezi, mit, meg hogyan kell csinalni a software fuggetlenites megakadalyolzasahoz, es betomi a lyukat, 3.0.1-el. Es azzal fogja rabirni az embereket a frissitesre, hogy csomo bug fix, meg par kamu, hogy uj szolgaltatasok…

  37. Láz láz láz 41 fok Celsius…………..

  38. @xboxman: Akkor mit keresel itt a blogon , ha téged nem érdekel ez a sok szar? Szerintem elnézted a házszámot!!!!!

  39. kis off – ismerősöm amerikában vett 3G és függetlent kapott….tuti szarba nyult kiskorában 😛

    nade visszatérve, van itt a forumon nem egy ember, akinek “2G”-s teloja van és mégis mindenben segít és pozitívan áll a dolgokhoz, az emberek 80%-ának meg azt irni, hogy szarakodjunk csak a fuggetlenítéssel..inkább akkor ne irj semmit 😛

    mellesleg én részben azért vettem iphone-t, mert imádok vele “szarakodni”

  40. @xboxman & airness23: minden ember másképp gondolkodik. Attól amiért valaki kineveti a másikat, nem kell leszólni ezért, egyszer úgyis fogja ugyan ezt tapasztalni és akkor eszébe fog jutni, hogy Ő mit csinált. Minden esetre mind2töknek igazatok van. Aki T-s vagy GyáriFüggetlen vagy nincs is iPhone-ja azoknak nincs problémájuk. Nekik akkor ezzel a posttal nem is kell foglalkozniuk. = )

  41. Csigalom Gyárekek!

    Kellenek ilyen hozzászólások a blogra, hiszen mit sem érne egy nap egy másik ember cseszegetése nélkül. Ez itt Magyarország, magyarok vagyunk, ne csodálkozzatok! Csak meg kell nézni az élet más területeit Magyarországon.

    Más. Nem kell valakinek gy ~5 hónapot használt, de hibátlan állapotban lévő ifrogz iPhone 3G treadz típusú gumitok? 😀

    (ez az “ugyanott Lada eladó” kategória 🙂 )

  42. @Bence: na most miiivaaan? = D
    Most akkor AT&T-nél kapott függetlent vagy direkt azt vett? Mert akk nem értem a csodát = D
    Mellesleg mondom, akiknek nem tetszik más commentje, hagyják figyelmetlenül. Aztán majd elmúlik mint a megfázás = )

  43. én imádok sz@rakodni az ájfonommal. mondjuk a sárgahó nem nagyon mozgat de azért nem fikázok senkit mert őt érdekli

  44. @neonsun:
    A toktól mennyiért válnál meg?

  45. @Bence:

    egyet ertek veled! bar nem vagyok seggnyalo,de tuti igazad van! ezzel a telefonnal a legjobb,hogy a te szavaidal eljek ,, szarakodni ´´

    ezt egy nokia vagy egyeb tipussal nem lehet megtenni.masreszröl a sracnak meg tuti nem gyari független a telefonja,mert akkor nem lenne itt!! hiszen akkor eleg lenne neki a dev-team oldala is a JB-hez.

    abban meg tuti biztos vagyok hogy az okosok megoldjak a függetlenitest is,akar baseband frissites nelkül is!

  46. @sztar1: miért ne lehetne itt, ha gyári független a telója?
    Én sem vagyok már nokiás mégis szoktam látogatni a nokiának egyik szifon.comhoz hasonló oldalára. = )
    A SZiFONnal való foglalkozás egy új értelmet nyitott a “kütyüzések” címszó alatt. Figyelembe nem lehet venni sem a Nokiával, sem egyéb más PDAval való foglalkozást a SZiFONossal (ezt nem szeretném ha más felhasználók sértésnek vennék, de nem nyújt olyan felhasználói élményt egyéb készülék, mint a SZiFON) = )

  47. nem az a baj hogy itt van,söt ellenkezöleg! legalabb szaporodik a nepes taborunk,csak azert sertö esetleg lenezö kijelentest ne tegyen,ha mar ö megengedheti maganak a gyrilag kartyafüggetlen telefont. en majd 6 honapig kuporgattam az en telefonomra,es akkor is csak hasznaltat tudtam venni.pedig ausztriaban elek.szerintem sokan vagyunk,akik sokmindenröl mondtak le egy ilyen telefon kedveert,es azota is nagyon boldogan jönnek ide infokat halaszni,mint ahogy enis! elmondhatom,hogy Jady segitsegevel es nemutolso sorban segitökezsegevel,mostmar siman megy nekem is a telefon csiklandozasa.pedig a szoftver ujra rakasa,es magyarositasa csak a jeghegy alja.ennel komolyabb dolgok is vannak.en hozza nem mernek nyulni a szoftverhez ami rajta van,de itt sokan siman belepiszkalnak. na ez a nemindegy. inkabb aljon ugy a dologhoz,hogy esetleg segitsen az itt kerdezöknek,mintsem majdhogynem fikazva irja,hogy he-he-he nekem gyari független meg egyebek.

  48. @Chrys: A gumitokért 3999 JMF-et (Jó Magyar Forintot) szeretnék kapni.

  49. egyébként érdekes hogy xboxman iPhone kedvelő, és használó, és a nevére kattintva a “http://bazd.meg.szifon.com/” nyílik meg. LOL

  50. ráadásul a “b@****” szót “sz”-szel írják, nem “z”-vel. 😀

  51. @neonsun: nah, hagyjuk mostmár Őt, mert biztosan azt akarta: vele foglalkozzunk = )

  52. @iTrash: Hogyan lehet avatar-t beilleszteni a neved mellé?

  53. Szóval nem kell senkinek a gumitokom? 🙁

  54. @neonsun: bekell regisztrálnod a wordpress.comra a szifonos email címeddel és felkell töltened 1 képet. A szifon.com pedig felismeri az email címed alapján = )

  55. akkor várjunk még a 8.2 vel?

  56. @NitroTom: én szvsz azt ajánlom, igen. Nekem is 8.1 van még fent és 3.0 + JBig fel sem teszem a 8.2-őt.

  57. Szerintem legyel turelmes marcsak par ora.:)

  58. @iTrash:
    már nagyon “nem fér egy babszem sem a seggembe”:)

  59. Kíváncsi vok hogy ha reggel felkelek akkor lesze e már valami vagy csak estére várható:)

  60. @neonsun:
    azt akkor írtam bele amikor nem elsőre tapasztaltam hogy normális hozzászólásaim estéről reggelre eltüntek, mostanában már kicsit negatívabban állok hozzá a honlaphoz és ez látszik a hozzászólásaimon, de nemakarok mutogatni, nemtudom hogy ki mien joggal rendellkezik vagy hogyis müködik a moderálás….
    @neonsun:
    mondogasd létszives lassan a tükör elött hogy B*SZ****! majd utánna ezt Z vel és utánna vágd fejbe magad

    és elnézést mindenkitől aki szerint nem ér meg egy kis plusz pénzt az hogy ne ezen stresszeljen, nem veszek se részletre, se függő telefont, ha csak annyival drágább ami kifizethető még!

    siriuspapa meg tökjól megoldotta xD ő se stresszel

  61. @NitroTom: Szerintem reggelre már lesz esemény = )

  62. Na most akkor melyik is jó nekünk?
    3.0 vagy 3.0.1 ?

  63. azert annyit hozzatennek hogy a 3GS szoftvert NEM szabd illetve nem lehet feltenni a 2G es 3G telefonra!!! viszont talan valaki hasznat veszi majd! a moderator meg törölje a letöltesi linket!!!

  64. @NitroTom:

    moderalas alatt! egyepkent a 60-as hozzaszolasban,amit nem lathatsz!

  65. itt nezelödj

    forum.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=769344

  66. @sztar1: egy kicsit tájékozódj jobban utána.

  67. mondom moderalas alatt van! ott irtam hogy ez a 3GS szoft verzio!! akkor erdemes leszedni ha esetleg lesz majd ilyen teloja valakinek,es tudja a szoftvert hozza hasznalni!!

  68. egy apró kérdés: mivel csak most váltottam mac-re, ezért eddig nem nagyon figyeltem oda, amikor arról volt szó, hogy most lehet-e rendesen jb-elni mac-en vagy mókolni kell hozzá valamit? és hát valljuk be, elég szomorú lennék, ha emiatt nem jönne össze a dolog…
    szóval el tudja valaki mondani nekem mondani röviden, hogy ha van egy 10.5.7-es Leo-val rendelkező MacBook alu-m, akkor mit kell tennem a zavartalan jb-hez? előre is köszönöm!

  69. @sztar1 & Typhoon47: szvsz bízzátok a szifonosokra, ők időben fognak mindent leadni (linkek, letöltések, cfw-k…stb.)

  70. Hello!
    a 8.1 itunessal is fel lehet rakni majd a 3.0.-t? és ha kapásból felrakom akkor még tudom majd jailbreakelni később is nem(a függetlenítés nem érdekel)?
    előre is köszönöm

  71. @hartam: egyenlőre Semmit = ). Tesztelés alatt van a Tool, ami majd segítségedre lesz Maces JBéskor. Nyugodj meg, menni fog, de egyenlőre semmit sem tudunk írni.
    Szerintem holnap biztosan kapsz értelmes, teljes választ = )

  72. @iTrash: természetesen.

  73. Csak én nem látom a Lego-s képek készítőjének megjelenítését? 😮

  74. @Typhoon47: ezt ne vedd semmi “fenyegetésnek vagy bármi rossznak”, csak nem szeretném hogy valaki (aki nem ért a dolgokhoz) valami rosszba kezdjen bele. = S
    Mindenki időben tudni fog mindenről. 😉

  75. Annyira megnézném, ahogy az apples-ok is várják, hogy mikor jelenik meg a jailbreak a telóra:)
    Tuti ott fognak ülni a monitorok előtt és várják a megváltást, hogy kijöjjön a jailbreak, majd utána megpróbálják tönkretenni…
    …vagy vígan használják ők is 😀
    Tuti van valami kitüntetett emberke az applenél, akit erre idomítottak:)

  76. @iTrash: köszi. a kérdés igazából a DFU módra és társaira vonatkozott, amikről emlékszem, hogy volt szó, csak akkoriban még nem érintett, ezért nem figyeltem oda a megoldási módokra sem. 🙂

  77. Kicsit off leszek. Megdöglött a készülékem, de ma hívtak az almáriumból, hogy megjött ámerikából cseretáccs, mehetek érte. 🙂 Ha nem lenne meló, ott toporognék nyitáskor. Viszont az előző keményen karcolódott, (leginkább a háta, de a kijelzőre is összeszedtem egyet) szeretnék hozzá tokot. Kinéztem a Belkint a store-ban, azt írja van rakin, de nincs ára. Át lehet venni valahogy személyesen is Bp-n? Mert ha muszáj postát fizetni, akkor lehet, hogy inkább betotyogok az XMS-be, és olcsóbban kijövök, valamint várnom sem kell.

  78. @hartam: értelek. Valahol volt említés hogy azzal sincs gond (ha jól emlékszem.)
    Csak neeem jut eszembe hol o.O = /

  79. Lassan de biztosan elérkez(t)ünk az előrejelzett eseménysorozat első állomásához:

    1. Tömeges hisztéria :)))

  80. kérnék egy kis segítséget:a 8.1. iTunes-al is fel lehet tenni a 3.0.-t?(3G)
    És ha én azonnal felteszem, később tudom majd JB-zni?(mac-en, ha kijön a quickpwn)most JB-ve van a szifonom. a crackelt appok fognak futni?(nemtom mivan ezzel a Cydia-Icy dologgal)
    előre is köszi

  81. NA !
    Az van már !!!

  82. Holnap csak este 7re érek haza, addig meg fogok őrülni….:)

  83. @xedoxzn1.1:
    1. kérdés – iTunes 8.1 vs. OS 3.0
    Sorry, de ha jól tudom, 8.2re van szüksége mindenkinek a 3.0 feltevéséhez.

    2. kérdés – Későbbi JB
    Igen, tudod később is a megfelelő alkalmazással (de mi előtte nem ajánljuk)

    3. kérdés – Crackelt APP’s
    Jelen pillanatban futnak a crackelt APPk (azt írtad, JBt a szifon), DE!! ha felteszed a 3.0át és nincs JB akkor nem fognak futni. Ahhoz újra kell JBni a telót (ezért mondjuk hogy VÁRJ még a 3.0val, mi is azt tesszük)

    Remélem érthető volt = )

  84. @ocso26: én meg este fél12re = DDD

  85. Telik az idő! 🙂 Már nem sok van hátra a kedvenc iphonomnak és frissülhet, mint én! 🙂

  86. Sziasztok!
    Olvastam az előzőekbe, hogy be lehet majd cserélni a készülékedet 3GS-re.
    Ezeket apple store-okba lehet vagy csak az AT&T-nél van. Van egy olyan független telefonom, ami lengyelbe lett legálisan függetlenítve, azt be lehet cserélni függetlenre? Itt írbe van apple store, de amcsiba is elviszik nekem,
    ha ez tényleg így van, szóval ha tudtok valamit írni erről, légyszi fejtsétek ki hogy van!
    köszi

  87. @mocsocsaba: szerintem: régi iPhone 3G + az újnak az a 199 or 299$-os ára (vagy amennyiért adják abban az országban)
    (nem is tudtam hogy lehetlesz cserélni = O Remélem itthon is = ) )

  88. @admin:Ugye dobtok szét egy kör e.-mailt mikor kijön a 3.0 ????

  89. @jadeye: köszi az infót

  90. @mocsocsaba: [b]Egyelőre még nincs[/b] ilyen [i]akció[/i] sem az AT[b]n[/b]T-nél sem másutt [i]tudtommal.[/i]

    iTrashStyle, mert megérdemled : D , viccet félre téve éljen a BB code? =)

  91. áhh, ezt benéztem, Te hogy csinálod? o_O

  92. @Typhoon47: fákk má puszi xD (csak hogy egy ismerősöm szlogenjét használjam)
    Én csak kihasználom az adottságokat = )

    Amúgy kijavítalak = D

    “Egyelőre még nincs ilyen akció sem az ATnT-nél sem másutt tudtommal.

  93. @iTrash: köszi a segítséget, akkor megpróbálok várni.(bár ez r…dt nehéz:) a cydia-Icy dologgal mi a helyzet? lesz 3.0. JB-nél Cydia?

  94. @Typhoon47: Így:
    ez félkövér
    ez döntött
    = )

  95. @xedoxzn1.1: Igen, lesz. (cáfoljon meg és kövezzen meg valaki, ha nem igaz.)

    @Typhoon47: kacsacsőrökkel van és nem kapcsosokkal = )

  96. @iTrash: köszi a válaszokat

  97. @xedoxzn1.1: ha jól tudom az Installert hagyják ki, de Cydia lesz.

    A válaszokért vagyunk = )

  98. @iTrash: ty^^

  99. Így? 🙂

  100. és mi a helyzet a MobileInstallation crakkel? tudni már arról is valamit?

  101. Most komolyan! Mitől izgultatok be ennyire? Mindenki azt hiszi olyan nagy durranás ez a 3.0?? Én már hetek óta használom, de nem estem hanyatt tőle. Nem egy eget rengető változás……

  102. @Typhoon47: igen
    @Chrys: úgy
    = )

    @ady800: úgy láttam hogy van készen Mi.crack a Cydiaban. Szóval biztosan lesz használható is még a héten (ha csak nem holnap). = )

  103. 3.0 esetén már nem mobileinstallation lesz krekkelve, hanem az installd, erről is volt már szó a betatesztelős cikkekben. 🙂 lesz rá valami, pár nap az is.

  104. na a Dev-Team 19. igeri a nagy bombat!

  105. Sziasztok! magyar idő szerint kell a JUni17et értenia frisités miatt vagy majd csak reggel 6 kor lessz belőle vmi mármint american time szerint…

  106. az installerért nem nagy kár

  107. Látom megy ám a pörgés mostmár… csupa offtopic ezerrel xD

  108. @sztar1: Na ezt meg hol olvastad?

  109. Namosmáaztán mindenki mennyen aludniiiii !!! 🙂

  110. @Lacost: de anyúúúúúúúúúúúú !!! 😀

  111. bzolkaa: ez nem gyengén fájt 🙂 lol

  112. @iTrash: miért ne lehetne kikapcsolni? persze a birkák nem fogják kikapcsolni. amúgy meg a legegyszerűbb megoldás, ha kiveszed a sim-et, és már bukó is a find my iphone, mert nincs netkapcsolat, ahol elküldje a koordinátákat. vagy kikapcsolod a telefont, és nyomsz egy restore-t, szintén bukó.

  113. Hoppá, rámentem MuscleNerd Twitter-jére, és le van állva.

    http://twitter.com/Musclenerd

    Lehet ennek valami köze a mai 3.0 YellowSn0w stream-jükhöz ?

  114. @jadeye: jóóóó = D De tegyük fel hogy kevésbé értenek hozzá azok akik teszemfel megtalálták/ellopták = D

  115. @Patrik: nem hiszem…a twitter se jön be = D

  116. @iTrash: twitternél elvileg épp planned maintenance van

  117. @jadeye: akkor végképp semmi köze Musclenerdhez

  118. Basszus, már kezdtem örülni. :/

  119. ha a twitter épp le lesz még halva, a dev-team blogján is kint lesz a stream linkje.

  120. MuscleNerd: the yellowsn0w 3.0 demo should be about 7:15pm L.A. time, 4 hours from now. Will avoid nerd talk as much as possible! (00:20-kor írta magyar idő szerint)

  121. 4:47 van és még nem lehet teölteni a 3.0-t:(, majd csak este tudom így csak feltenni.

  122. még most se tőthessük le ez a frissítést, basszameg!!! :-S


Add a Comment