fbpx Skip to content

– Igen. A nagy nap… “ismét”

Nézzük csak meg milyen újdonságokat hozott a 2008 -as WWDC:

f1213036178

2008 -ban jelent meg a 2.0 és az iPhone 3G.  A 2.0 és az SDK hihetetlen áttörés volt az Applenek mivel akkor nyitották meg AppStore-t is. Azóta rengeteg program/játék került fel az ide, és ezzel a világ egyik legsikeresebb telefonjává vált az iphone.

A napokban kezdődik  a 2009 -es WWDC. Számíthatunk a 3.0 -ra, az már biztos. Több mint valószínű, hogy este már tölthetjük is. Jailbreak a dev-team-től körülbelül 1-2 napon belül várható. Itt a kérdés az, hogy sikerül-e megoldani a yellowsnöw problémát, miszerint jelenleg a régi baseband -el nem megy a 3.0. És természetesen még rengeteg újdonságot várhatunk, pl. új iPhone-t, MacOSX SnowLeopard-ot, és talán még új iPodot is.

Szóval kemény  napok állnak előttünk, ami fontos, hogy aki függetleníteni szeretne vagy jailbreak-elni, NE FRISSÍTSEN 3.0 -RA!

Igyekszünk majd mindenről időben, azonnal hírt adni és Hétfő 19:00-kor pedig élő közvetítés lesz a WWDC -ről! 🙂

Kellemes további hétvégét mindenkinek.

Olvasd el a hozzászólásokat is

58 Comments

  1. Hosszú hétvége áll elöttünk…

  2. “Holnap megrendezik a 2009 -es WWDC -t.” Hétfő 19:00-kor pedig élő közvetítés lesz a WWDC -ről! Most akkor holnap vagy hétfőn lesz ? 🙂

  3. @Patrik:
    Admin előredolgozott egy kicsit 🙂 Meg ez amolyan izgalom-fokozás, már alig várjuk a WWDC-t és a ‘holnap’ mindjárt itt van 😀

  4. Huhhh én nagyon várom!!! QRVA KIVÁNCSI VAGYOK AZ ÚJ PHONRA! hisz ez a 3G is annyira okos,h nagyon ako ami kijön most az mi lesz már?:D:)

  5. Hát ja, az biztos. Csak jönne már a 3.0 😀

  6. Ehh, rem 2* nagyobb aksi lesz benne mint a mostaniba…:D

  7. :O Nemrossz akkor 1 napom van elzúzni a 3G-t ha jó piinzt akarok erte? 😀

  8. huh szerintem Hétfő este hét óráig ki sem józanodom. 🙂

  9. @Patrik: Igen, egy pici zavar volt az idővel, – de javítottam a cikket az időnek megfelelően:) –

  10. mit értsek azon, hogy élő közvetítés? milyen formában meg hogyan?

  11. bocsánat, közben mással voltam elfoglalva 😀

  12. @admin:

    oppá:) ez elég komoly, sajnos nem tudom majd folyamatosan nézni, de fél-1 óránként tuti ránézek. grat ez előzőhöz is, nem semmi.

  13. Jó az új logó a honlapon. A szifon, az szifon

  14. Azt áruljátok el, hogy honnan veszitek az infót az online közvetítéshez?

  15. @apricot: Más külföldi honlapok is közvetítik és mi azokat szoktuk lefordítani.

    Köszi nekünk is tetszik, roobi kolléga csinálta.

  16. Hy
    Szerintem új Ipod nem lesz. Eddig mind a kettő szeptember körül jelent meg, valószínű most is akkor fog.

  17. várjuk várjuk! kíváncsi leszek mivel dobbantanak mostis egy nagyot! főleg a 3.0.án lesz szntem a hangsúly meg a Snow Leo-n ahogy azt nagyban beharangozták, de szntem ha kicsit a tőzsdére is odafigyelnek, akkor nem most fogják bejelenteni az új szidont hanem egy másik kicsit későbbi konferencián! 🙂

  18. @developer: Nyilván Ipod Touchról beszélek.
    Most jött ki az új Shuffle, Nano-k is szeptemberben voltak eddig. Kétlem hogy Classicból meg csinálnának újat.

  19. @iWanted: eléggé nagy szerintem a sansz arra hogy a hátlap így fog kinézni, több fotón láttam már ezt! kíváncsi leszek, hogy végülis mire jutottak a tengerentúlon! egy fm transmitter és egy oled kijelző szntem nagyot dobna, esetleg egy előlapi kamera! hmmm, mind fincsi dolgok, bár nemhiszem hogy a 3G-met lecserélem, a 3,2es kamera nagyon nem hoz lázba és a videőfelvétel sem!

  20. @Csapi007:
    Viszont, ha lesz megerősített iPhone 3G, akkor hasonlóképp lehet megerősített iPod Touch is 🙂 De majd hétfőn kiderül 🙂

  21. @csigger:
    Igazából én is így vagyok vele, kíváncsi vagyok mit alkotnak, a 3.0 már kellett, de nem hiszem, hogy olyat tudnának beletenni, ami miatt, megvenném, inkább várok egy évet az új generációra, amiben már esélyesebb, hogy jelentősebb újítások kerülnek.

  22. nagyon jók vagytok, tetszik h mindig figyelmeztetitek az embert, ez nagyon kedves…. jó csapat, gratula… 🙂

  23. Szerintem az egész “banda” tűkön ücsörög, és vágják a centit már hetek óta. (Köztük én is) 🙂

  24. @cia: de az nagyon jó h figyelmeztetik a kevésbé felkészült tagokat, h csak néhány nap mulva lesz jailbreak…

  25. pedig én úgy hallottam, hogy most az utsó beta fog jönni az OS-böl, a végleges meg pár hét múlva jön az új iPhone-nal együtt 😉

  26. Ja és mit gondoltok a 2G-s Touch JB-ről? Az is 1-2 napon belül ki fog jönni?

  27. Remélem tényleg most jön az új iPhone, gyakorlatilag erre várok, azért nem vettem 3G-t. 😛
    Live-ot követni fogom, előre is köszi érte! 🙂

  28. @Csapi007: 2G-s touchra eleve nem ingyen lesz a frissítés, hanem $10 körüli összegbe fog kerülni. Így annak a jailbreakelése picit elhúzódhat.

  29. @Damol: ja, az lehet, hogy most jön ki, de mire ide Mo-ra elér hivatalosan, addigra lehet, h lehullanak a fákról a levelek (ősz). szóval még mindenképp várni kell, hacsak nem import cucc – de ez sem lesz egy-kettőre.
    @developer: akkor majd a touchosok megint letöltik az ingyenes fw-t az apple oldaláról és egy restore-ral felteszik 🙂
    @Csapi007: mivel megtalálták azt a “rést” (hardverben), amivel a 2g touchot fel tudták törni, így a 2g jb-je se lesz különös probléma. és azt is nyilatkozta a devteam, hogy ez a rés az új iphone-ban is benne lesz nagy valószínűséggel. így az se lesz nagy probléma…

  30. Kivancsi leszek az új készülékre, ha lesz. Ha nagyon nagy lenne az ugrás lehet én is cserélem a 3G-t. Először megprobalom gariban megokosítani, ha nem megy akkor pedig hátha a magenta is kitalál valami konstrukciót!

  31. Xero: a magenta errol hires… 🙂 huh de varom mar..

  32. Nem értelek benneteket. Elég idősek vagytok higgyetek a mesében. Mért cserélné be a trémobil a 3g-t és adna helyette újat? Mi ebben neki a pláne?
    Szerintetek mikorra fog ideérni kishazánkba az új készülék? jó ha ősszel.
    Úgyhogy kár remegni ennyire. Ha külsőre semmi újat ne hoz akkor a nagyobb kameráért tuti nem cserélném le

  33. En tuti valtok az uj genre, mert 2Gm van… A 3Gt nem ereztem akkora ujitasnak, akkor meg nem sokat neteztem wifi nelkul, a GPS meg normalis program hianyaban ertelmetlen volt…

  34. Az apple cuccok world premieresek, legalabbis allmost, kb 1 heten belul minden mar terjesztesi joggal rendelkezo orszagban meg szokott jelenni az USA utan… En a magyar premiertol max azert tartok, hogy nehogy a hazai T kivarjon, mert sok 3G van meg nala. Bar szerintem ha az uj nem lesz kurva draga marketing szempontbol, vagy a 3Gt nem arazzak le, akkor eselytelen lesz a bejelentes utan eladni oket, marmint az eladatlan 3Gket.

  35. @iWanted: dettó! akkor hasonló gondolatmenetem vagyunk kolléga! 😀 (kamerával nem vesznek le a lábamról, oled nélkül is kibírom, fm transmitter talán jól jönne)

    @Invi: szntem nagyon nincs sok 3G már itthon sem,ha felmész a szép kis magenta honlapra, látod, hogy már csak fekete 8Gbos és 16Gbos van, fehér elfogyott! sőőt mi több vmlyik nap fel akartam menni és már error-t írt ki a rendelésnél, szal vmit variáltak rajta az tuti!

  36. Itthon 2 fuggetlen iphone varja hogy vegre 3.0 kent szulessen ujra 🙂 mar csak egyet kell aludniuk… a kis dragak 🙂 (szo szerint)

  37. Ha frissítek a majdani JB-elt 3.0-ra akkor teljesen üres rendszert kapok? Tehát az sms-ek meg kontaktok meg minden elvesznek? Biztos van rá mód, hogy megmentsem őket. Én is várom a 3.0-t de ettől kicsit tartok.

  38. @horvath911: Backup? 🙂 A kontaktokat szinkronizálod outlookkal, az smseket meg jegyzeteket le tudod menteni ssh-val vagy iphone browser-el, kb fél perc. A telefon beállításait meg pár perc alatt le lehet tudni szerintem.

  39. @ituti°: Hát erre kevés az esély, de nekem bejön. 😀

  40. @ituti°:
    A legelső hozzászólások között is megjelent már ez a kép, NEM ez lesz, ez csak egy photoshop által készített kép, viszont gyönyörű, a következő generációsnak el tudnám képzelni 2010ben 😀

  41. @ituti°: hát ez kegyetlen jol néz ki, ha ilyen lesz, megyek érte 😀 ugyan 3G-m van, de akkori s 😀

  42. OFF
    kéne nekem a banner kép háttérkép méretben
    ON

  43. Kevesebb mint 24 ora… Nem biirom 🙂 3.0-at akarok!

  44. Szerintem holnap mèg nem lesz elèrhetö a 3.0

  45. @Ace:
    Király lenne, ha így nézne ki, és persze nekem is lenne egy ilyenem 😛

    @urbijoe:
    Hát ez jó, nagyon jó! 😀

    @Urbijoe:
    Szerintem sem lesz még holnap elérhető (hivatalosan), hisz holnap fogják bemutatni. Egy napon bemutatni, és kiadni, nem hiszem…

  46. Ituti tényleg szépnek nézki! elfogadható 🙂

  47. Huhh ha ilyen lenne az uj iphone, akkor nekem is kellene 🙂 Várom már az estét, mert remélem kiadják a 3.0-át, azaz elérhetővé teszik. Ha nem akkor :@:@ Télleg és az iGo mikor jön ?

  48. @Xedamen:
    Sztem este az iGO-t is bejelentik. Már nem sok van hátha és minden kiderül 🙂

  49. @Ace:
    Üdv,

    kifejtenéd bővebben hogy mit hogyan?

    Köszi
    Jani

  50. Nem bírom tovább XD Legyen már este 7 🙂 KELL a 3.0 XD

  51. @rastawicc:
    nemtudom mi ez de ha ezaz új iPhone akkro eladom a gépem és vegyek egyet ha belerohadok is, vagy nyárimunka vagy akármi de megszerzem 😛
    mindenesetre gyönyörű :]

    kiváncsi vagyok nagyon már a 3.0ra is 😛

  52. Jobs most irta a twinter én juni 7-én jön az új iphone!!


Add a Comment