fbpx Skip to content

Nos, nagyon sok mindent nem tudok elmondani róla, itt egy trailer és egy alternatív elérés:

Alternatív link: http://appulo.us/appdb/?page=viewapp&id=8753

Vélemény?

Olvasd el a hozzászólásokat is

66 Comments

  1. Pont most szedem:)
    THX

  2. pont most vettem észre az appulon: 😀 leszedem

  3. Én is!! Kiváncsi vagyok rá……csak 63,4 mega

  4. Sziasztok!

    Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én feltettem szifonra és eléggé akadt, illetve nem egyszer léptett ki 😛 Pedig nem lenne baj ha működne rendesen. thx 🙂

  5. Lehet 3.0 an vagy az uj iphonon jobban fog menni:)

  6. áhhh, nekem valamiért folyamatosan kilép amikor már benn van a játékban.

  7. Nekem is állandóan kilép…

  8. totocassius nekem is szokta csinálni , nekem ugyen ezz volt a problémám a Terminatorral így azt csináltam,h letiltottam az összes alkalmazásokat s csak az alap appokat hagytam meg! S a terminator utána már nem lépett ki s nem akadt!

  9. Nekem el se indul… Harom kulon helyrol szedtem le de egyik se ment. Talan 3.0an

  10. Mi ez a letiltottam az appokat ?:D Ez most törlést jelent?

  11. Hehe az úgy tuti, ne játsz semmi mással csak a sims-el és nem lép ki 😀

  12. Igazából sztm ezek a jailbreakre allergiásak :S

  13. Aztán lehet tényleg csak 3.0 val fog normálisan menni, elvileg a zenéket is az Ipod zenéi közül szedi nem ? 🙂 tudtommal a 2.2 még ezt nem támogatja 🙂 De szóljatok ha tévedek 🙂

  14. Van ez a program most nemtom mi a neve de amiko ujjadat elhuzod az Órán ako előcsuszik a gyors menő s aba van az a funkcio,h HIDE IKON s itt lehet eltüntettni!

    Am nekem se megy pff. Nekem akkor lép ki amiko El akarom nevezni a karakteremet :S

  15. Ezek szerint 2.2-n is el kell neki menni 😛

    Requirements Compatible with iPhone and iPod touch
    Requires iPhone OS 2.2 or later

  16. Nekem keményen eljut az EA GAMES feliratig azelején aztán kilép. Ugyanígy vagyok a Ferrari GT vel is csak az nem lép ki hanem hófehér marad a kijelző…Ennyit a Sims-ről, majd kíváncsi leszek a 3 as szoft segít e ezeken a hibákon.

  17. Én felraktam, vagy 1 órája megy már, egyszer sem lépett ki, és nem is akadozik 2.2 OS-el. Eléggé agyon van pedig telepítve appokkal a teló, egyetlen dolgot töröltem még régen, és az a winterboard volt. Ha fent volt, nálam akkor lépkedtek ki a játékok.

  18. 3.0 OS-el szuperül meg, 9 óra óta le sem tudtam tenni :$

  19. Csávó hazajött munkából, kiment a parkba dumálgatni egy csajjal, aztán nálam is kilépett. Pedig akármi is lehetett volna 😀

  20. Hm nehogy már a winterboard tegyen be neki:S.. mind1 ugy is az a terv,h Ha kijön a 3.0 ako restor 3.0-ra..

  21. Hmm.. Jogos úgy néz ki Goncz9. Letöröltem a winterboard-ot egyenlőre még nem lépett ki. Eddig a karakterszerkesztésnél már kilépett.

  22. @goncz9: Az a helyzet nekem nem ér annyit ez a Sims meg a FerrariGT sem hogy letöröljem a winterboard-ot 🙂 Nagyon sokdolgot használok winterboard -ba ami széppé teszi a telefonom ,nem beszélve a házilag válogatott témáimról meg az ikonjaimról… Inkább megvárom a 3.0-t

  23. Nekem 1G-s touch-on megy gond nélkül…bár ez a játék nem az én stílusom.

  24. Hátöööö… kb. 5 percenként kilép :-/ Ha a winterborad törlése ezt megoldja, nos várom a 3.0ás szoftvert :-/ Így elég gáz, majd még próbálkozom vele.

  25. Hali! neharagudjatok az OFF miatt!
    Nem tudom használni a swirly mms-t nálatok is fenn áll a hiba folyamatosan a hiba üzit kapom ,hogy ott a zöld M betű és hogy ellenőrízzem a beállításokat! Már vagy 16szor ellenőríztem ,de semmi javulás!
    /ON
    Am meg most szedem a SImset engem PCn nem fogott meg de remélhetőleg szifonon meg fog! kössz előre is !
    Szép napot

  26. vki nem tudott rájönni esetleg hogy csókolózni nem lehet-e a játékban?

  27. Tökéletesen működik a Sims 3 a 2.2.1-es 3G-men. A telefon részt kikapcsoltam, hogy még véletlenül se zavarjanak meg, és nem is lépett ki 1 óra után sem. Winterboard-om van, illetve szépen tele van a kütyü, mert a 14.8 GB-ból 1.3 GB szabad… szóval próbáljátok meg a telefon részt kikapcsolni, előtte pedig restart. hajrá!

  28. Hello!
    Én semmit sem kapcsoltam ki és azért sok minden rajta van… 2.2.1 verzio jailbreak-elt és nem akad max annyira mint az átlagnak. Nem lépett ki 1X sem pedig direkt hagytam had menjen…szóval szerintem készülék függő a dolog.

  29. @Sasacore@Bud Nyke: melyik verziót szedtétek le?
    nekem 10percenként kilépked, de nem akad

  30. @sulytalan: én csak 1.0.85-ös verziót találtam, nálam megy rendesen, egyszer kilépett igaz 1 óra után, de azóta nem

  31. @sulytalan: Link ID: 48942
    Ez a legfrissebb, tehát a legelsőt töltöttem le.

  32. @sulytalan: nekem is az van.

  33. “The application “the sims 3″ was not installed on the iphone because it could not be verified….”- ezt miért irja ki telepitésnél:( valaki segitsen pls:)

  34. @eszti23: Jailbreakolva van a teló? Mobilintallation crack fent van?

  35. jailbreakelve van:) ööö a másodikban nincs.. de rákeresek:)mindensetre köszi a tippet:)remélem bejön::P

  36. No, nekem valami ritkanagy parasztot sikerult osszehoznom, feszt ultetni akar valamit a kertben. Eloszor repaval kezdte (nem, nem oda ohajtotta) most meg mar kukoricat is akar. Hogy tudok ultetni? Elblattyogtam a TSZbe, es vettem repat, de nem tom hova dugni. Mivel ulteti el? Vagy magot kene venni? Agyrem. Beneztem a szomszed nyanyahoz, leugatott, erre kifagyott az egesz 🙂 LoL

  37. @dnp:
    ültetni elvileg azután tudsz, miután kibővítetted a házad egy ezresér’.
    most 100-at keresek naponta, és egy örökkévalóságnak tűnik, míg összegyűlik a pénz, pedig kell a kertészkedés szkill a melóhoz.

    amúgy répamagot a hobbi-boltban vehetsz.

  38. Nekem is kilépegetett, de egy springboard újraindítás segített, azóta jó… Ja és nem árt, ha nem fut a háttérben semmi. Én sysinfo progival minden appot kilőttem…

  39. Valaki tudja hogy hogy lehet főzni? Vettem receptet szték és zöldségek kínlódtam mert nemtudtam mien zöldségejket akar és nemlátom sehol a receptet h mi kell hozzá.Ezután váltottam grilled cheesre meg tojásra sonkával de ennél is ugyanazt írja h valami hiányzik az hozzávalókból…Valaki tud segíteni?

  40. @Csebby:
    Passz, én is szenvedtem mire sikerült megvennem mindent a kajámhoz:)
    Mondjuk a grilled chees-hez csak kell sajt 🙂
    Mondjuk az jó pont, hogy a főzés nem csak annyi h rányomsz és megcsinálja..legalább kicsit tenni kell érte hogy ne égjen le a kaja :))

  41. A jobb also sarokbol erhetsz el egy menut, annak a jobb vegen van az inventory, ott latod h mid van, es a receoteket is ott tudod megnezni, ha ramesz, kiirja mi kell bele. Azokat kell a boltban megvenni ( a hobbi-bolt mellett kettovel)

  42. Ja, egy kütyü kikapcs-bekapcs nálam is megoldotta a gondot.
    @3aTi3: horgássz és add el a halat, egy hétvégi napon megkeresheted vele a házad árát 😀
    @Csebby: esetleg vegyél gáztűzhelyet 😀 h a receptbe mi kell azt nemtom, én is csak vettem pár cuccot aztán megfőzte.
    @csont_i: lehet, ha már randiztok… bár ha nálad úgy megy, hogy odamész a szomszéd nénihez és lekapod… 🙂

  43. Már látom köszi szépen a segítséget.

  44. @3aTi3: Hogy ne kelljen sokáig gyűjtögetni a pénzt, icy-ból már telepíthető a money patch 😀 Milliomosként már könnyebb lesz minden 😉

  45. 2.0touchon megy probléma nélkül. házat hogy lehet épiteni???

  46. @zsepi: kösz, ez nagyon frankó, pont volt egy házbővítésre való halam, mert unalmamban nem tudtam mit csinálni, csak halászni 🙂
    elég jó árban veszik 😀

  47. @3aTi3: Halat eladni ? Dúúúrva 😀 nem gondoltam volna ezzel lehet pénzt keresni.

  48. @admin: gondoltad volna, hogy meleg párkapcsolatot is lehet csinálni? sírva röhögök ezen az elmebeteg játékon xDDDD

  49. Bocs nincs időm végigolvasni most a commenteket, szoval lehet h más már írta…
    Nekem az segített, hogy ha nem teloról installáltam, hanem gépről ituneson keresztül. Ugy már egyből ment.

  50. Na van egy tipp h mitől legyen akadás mentesebb! Frissitettem a SBSETTiNgset ott már van ara is lehetőség,h idéglenesen letilts appokat ott mindent letiltottam csak a simset és a alap progikat hagytam meg! És még van egy olyan,h MOBILE SUBSTRATE ADDONS ott lehetőség van ara h letilsd pl: winterboardot! Utána ujrainditottam repőlpű módba raktam s aztán már tökéletesen ment a SIMS! Nekem bevált…

  51. hát ez nekem ennyi is volt…
    összehalásztam két házbővítést, nem tudom van-e több, de értelme nem sok lenne, így is van 3 tök üres szobám. megvettem a modern bútorokat, de nem sok hasznuk van, a 200 dolcsis hűtőből is ugyanazt a kaját veszi ki, mint a 800-asból. talán a drágább ágyon jobban kipiheni magát, és a plazmatévé jobban szórakoztatja, de ennyi.
    a karrierem csúcsára értem (mellesleg 2 perc (!) lefolyása alatt, mert a képességeim megvoltak, és a feleségem a főnököm a melóban: innen úgy nézett ki h megkérdeztem kaphatnék-e fizu-emelést; aszondja persze. aztán még 2* még nagyobb emelést kértem, azt is megkaptam :D) bár megint azt tudom mondani h értelme nem sok van, mert a legmagasabb beosztásban 300-at keresek 8 óra alatt, de a parkban 2-3 óra alatt összehalászok 1000 dollár értékű halat.

    a feleségem csak úgy van, nem sok befolyással vagyok az életére.

    ja és még mindig nem tudom mire jó a kívánságok teljesítése, gyakorlati hasznot nem vettem észre. ha csak mind a 78 teljesítése után történik vmi, akkor köszönöm szépen.

    tehát egy napig tudott szórakoztatni; kár mert, jobbnak indult.

  52. @3aTi3: pfff, a simem férje nálam nem ad emelést. Lehet az a gond, hogy van 1 másik férjem is és még 1 meleg kapcsolatot is sikerült összehozni mellé? Buta játék :-/

  53. @zsepi: a lényeg h a munkához szükséges képességeid meglegyenek. de ezt nem írja sehol, csak ha rákérdezel az emelésre, akkor mondja hogy ez meg az kéne hozzá.

    tehát az éttermi munkához főzési képesség kell (azt nem is éri meg annyira választani, mert a főzési tudománnyal lassan haladsz), a laboratóriumi melóhoz meg kertészkedés. szal ha munkába álláskor már 5-ös szintű kertész vagyok, akkor gyorsan fog menni a ranglétrán lépkedés.

  54. bocsi hogy OFF
    de 3.0 mikor jön ki pontosan? és ahhoz am lesz jailbrake?

  55. “az elvileg jövő héten megjelenő végső 3.0-ás verzió választ ad a kérdésre”
    Egy frissebb cikkből kimásolva választ kaptál a kérdésedre.
    Jailbrake pedig mindig volt és reméljük mindig is lesz;)

  56. Értem! Köszönöm szépen!

  57. azt tudja valaki, hogy lehet-e transzferálni az adott sim-et iPhone és számítógép közt? mármint hogy ne állandóan telón kelljen nyomni, hanem hazaérek, akkor átdobom gépre, ott jáccogatunk, aztán visszatöltöm telóra, ha megyek el itthonról.

  58. halat, hogy tudom eladni?:S

  59. @Barna: bemégy a boltba – shop, és ott kiválasztod a halat, és nyomsz rá mínuszokat, majd pipa, és mikor kérdezi, hogy például -50 pénzért veszel 2 halat, akkor leokézod, és levonja a halakat, meg hozzáadja a pénzt

  60. Nem tudom ki hogy van vele de ez a játék szinte játszhatatlan magyar nyelv nélkül………vannak benne olyan feladatok amit rohadtul nem értek.ír valami paradicsomról…oké megveszem de még mindig ott van….kelllll magyar!!!!!!megoldható valahogy a magyarosítás vagy full bukta az ügy??

  61. @jadeye:
    még nincs ilyen, de elvileg tervezik beletenni.
    bár én kötve hiszem, mert az elég sok problémát vetne fel: ugyanolyan házadnak kéne lenni, mint gépen, ugyanolyan munkahely, ugyanazok az ismerősök a környéken, és a pc-s simsben úgy általában sokkal több a lehetőség, sztem nehéz lenne megoldani.

  62. iPhone 2g …. 2.2 OS … Sim nevének beírásánál halál … kilép kész vége .. :S Ötlet ?

  63. @clooney: 2G-nél nyugodtan felrakhatod a 2.2.1-et, csak a 3G-nél van nyavajg a baseband miatt. egy próbát megérne az a .1 az OS-verzió végén… egyébiránt reboot a telepítés után. vagy jövő hét magasságában már csak ki lesz adva a 3.0 is, és akkor majd csekkold meg azzal.

  64. 2G 2.2.1 minden lehetséges variációt teszteltem. Az EA logonál agyhalál…Vicc! 🙁

  65. Jah! Mellesleg Resivel ugyanez a szitu. Nemtom hol a párhuzam a kettő között…


Add a Comment