fbpx Skip to content

Ismét figyelmeztet @MuscleNerd, hogy az iTunes 8.2 nem támogatja a jailbreaket és nem működnek vele dev-team szoftverei! Tehát, ha te jailbreakelni szeretnél a közeljövőben, akkor NE telepítsd fel a legfrissebb iTunes-t.

twitter

Több helyről is igazolták, hogy az iTunes 8.2 alatt nem működik a quickpwn vagy a pwnagetool. Egyelőre csak a Mac-es gépeken erősítették meg ezeket, de a dev-team folyamatosan teszteli az itunest. @MuscleNerd már elérte, hogy működjön 8.2 alatt a quickpwn, de még nem publikus.

@MuscleNerd’s Kommentjei:

Today’s iTunes 8.2 update changes the way your computer talks to the device. This affects things like QuickPwn and PwnageTool when they…

…when they try to identify what’s connected. Also, ssh over usb breaks due to same reasons. Fixes are in the works but for now avoid 8.2

(These are probably *not* anti-jailbreak maneuvers, just Apple changing protocols that normally only Apple cares about.)

Jelenleg ez csak az újra jailbreakelni kívánt készülékeket érinti, amik már jailbreak-elve vannak azokra semmi hatással nincs az itunes 8.2. Úgy néz ki, ez nem egy Anti Jailbreak húzás az Apple-től, hanem csak a protokollt próbálják biztonságosabbá tenni.

Olvasd el a hozzászólásokat is

38 Comments

  1. Nah, hozzátok itt rám a frászt korán reggel…tegnap raktam újra a telóm, éjjel 1-kor meg frissült az iTunes, én meg össze vissza szinkronizáltam, erre ilyen címet olvasok ma, hogy “Maradj távol…”. Na mondom biztosan valami szupertitkos kódokat is átszinkronizáltam…de szerencsére nem nagy dologról van szó. :)))

  2. Azzal nincs gond, csak a jailbreak -el. Óvatosan azért.

  3. mikor jön már a hülye 3.0???

  4. Fel eve vettem a telot azota itunest nem frissitettem bar nem tudom a frissitesek milyen uj funkciokkal szolgalnak.eddig az itunsom sose fagyott ki bar nagyon lassu.

  5. @Andras: Éppen ezért érdemes frissíteni, nálam az ezelőtti frissítés után érezhetően gyorsult a kezelése.

    @Csu-csu: a hülye 3.0 valszeg a WWDC09-en lesz bejelentve, ami 8-án kezdődik. Azt hittem ez már mindenkinek nyílvánvaló.

  6. Én nem csak a 3.0t várom.. Nagyon kiváncsi vok az uj phonra is:)

  7. végleges 3.0t a népnek! 😀

  8. Sztem nem lesz uj phone, csak uj szoftware

    Most akkor ha jol ertem az aki felrakta a 3.0-at az nem fogja tudni jailbreakelni a telojat, vagy mi? Csak azert mert en felraktam, es ahoz kell az uj itunes..:S

  9. MÁJUS 27:
    “Az utóbbi hetekben mint láthattátok jimny, jadeye és nkaa tartotta a frontot sőt… igazából mi nagyon meghúztuk magunkat. Developer, én és vadi kolléga 1-1 project-en dolgoztunk és ennek körülbelül most látom a végét. Mindegyik project végül is készen van. Igyekeztünk használható dolgokat fejleszteni, készíteni. Ismertek minket, akkor is megcsináljuk ha senkit sem érdekel, de a szifonosknak EZ IS LEGYEN. :)”

    Pff akkor most hol is az a híres projekt ???

  10. Laama miért ne lenne új iphone?:O nem értem azt hittem biztos h jön

  11. @miki315: Ez most, hogyan is jön ide? 🙂

  12. Egyre érdekesebb kommentek vannak. Az egyik, hogy nem lesz új iPhone…nyílván nem, semmi jel nem utal erre. Aztán, hogy megy a rinya a még nem publikált projectek miatt. Mit kell pattogni? Ha kész lesz teljesen akkor úgyis publikálva lesz, én ettől függetlenül ugyanolyan nyugodtan alszom. Valamint nehogymár mi kérjük számon a készítőket..a fika enné az óvodást?

  13. /OFF

    KIJÖTT AZ ELSŐ TURN-BY-TURN NAVIGÁCIÓ! A neve iDA Europe, és a RipDev Cydia source-ból érhetitek el, Európa összes országának a térképe is fenn van!

    /ON

  14. Jah, és mellesleg nem más, mint a Sygic fejlesztette! 😉

  15. Mellesleg a navigáció maga majdnem 60mb, és az Európa térképek mérete is cirka ~2GB! 🙂

  16. Huh patrik mar nezem is, koszi:)

  17. Nekem kilép a cydia mikor rá akarok nyomni az install -ra 😀

  18. Mármint ha a Hungary -ra nyomok.

  19. Próbáltad Icy-ból ?

  20. @Patrik: Mi a source címe?

  21. apt.ripdev.com

  22. Kössz a Info-t Patrik ….

  23. Már Telepitem is..remélem mükszik is..

  24. Azthiszem találtam a ripdev nél egy Installerapp nevű pc-s alkalmazást amivel pc-re le lehet szedni és utána telefonra telepíteni a cydiás alkalmazásokat. Legalább is ezt nézem ki a programból ,demindjárt kiderül. Bocsi az OFF ért 🙂

  25. Nincs mit! Figyelem! Cydia-val kilép nekem is, amint rányomok az Install-ra. Próbáltam Icy-val is, azzal is az volt, amíg észre nem vettem, hogy kijött egy frissítés az Icy-hoz! Először telepítse mindenki azt, és utánna a Hungary map-csomagot!

  26. nah ne offoljuk szét a postot, mindjárt lesz róla 1 másik.

  27. okosembereknek ez kb egy nap még és minden menni fog
    yellofosra is ezt mondták, meg a baseband downgrade re is

    mi csak homokszemek vagyunk a gépezetben, vannak sokkal okosabbak
    mindannyiunknál..

    megoldják.
    Zoltánt birod? 🙂

  28. @admin: Mert hosszú idő után most írtál először 😀 Gondoltam hátha ….

  29. @RolE3: Sztem max annyi lesz h nagyobb kapacitas, meg max a kinaiaknak elso kamera, ami mar most is van nekik..:S
    Meg amugyis ugy tudom h ha lesz uj telo akkor azt steve bratyo fogja bemutatni a z embereknek, o meg tudtommal nem lesz ott wwdc-n…

  30. Türelmetlen emberek. Azért ne akarjatok jún. 8. után rohanni új szifont venni. Ha be is mutatják /aminek 0 % az esélye/ Magyarországon ismerve a szokásokat eltelik 2-3 hónap mire kapható lesz. Szerintem max Mikulásra rendelhetitek :-))

  31. A főcímben szereplő megállapítás igaz! Én is úgy jártam hogy az Itunes 8.2 nem engedte szinkronizálni a telefont. Nem csak az appokat hanem semmit!
    Felismeri a telót de nem enged semmilyen műveletet.

  32. @Deeday: Ha találsz hozzá keygent akk passzold le nekem is lécci!!

  33. Hali!

    Felmerült egy kérdés, miszerint ha a 3.0 OS 8.2 iTunes-t igényel, akkor nem lesz jailbreakelhető?Legalábbis várnunk kell az új pwn-re?

    Illetve hol lehet nyomon követni a WWDC-t? Adják vhol tvben, vagy neten vhol adják élőben?

  34. nekem ez az uj iTunes nem jelzi ha fullon van töltve az iPhone
    csak a villám jel van mindig
    eddig ha fullon volt akkor egy konektor dugo jel volt

  35. Gondolom mint multkor percről percre rakjátok fel a képeket meg az infot….. vagy élőbe is közvetititek a WWDC-t??

  36. Én KO vagyok nem tudom mi szarakszik, de ez a nyomourult iTunes rosszul synceli a kontakjaimat az egyik részét nem hajkandó fel pakolni gyak benne vannak a számok a gyroshívóba de egy csomó eltűnt anévjegyzékből és nem látok benne leogkiát, hogy mi alapján, amikor újra indítottam az egész gépet akkor meg a másik részé tünt el és amik eddig nem voltak meg azok újra vissza kerültek… van valakinek tippe??


Add a Comment