fbpx Skip to content

Ismételten összeválogattuk Nektek a közelmúlt legjobb szifonos játékait. Mai kalandozásunk során hódolni fogunk a golfozás szenvedélyének, kártyázunk egyet-kettőt, találkozunk egy 3on1 játékkal, letesztelünk egy ujjerősítő programot és elsajátítjuk az ittas vizelés fortélyait. Jó szórakozást!

1.) Let’s Golf!

Appulo link: http://appulo.us/appdb/?page=viewapp&id=7514

Picit a Sims-re emlékeztető kedvcsináló intro után elénk is tárul a játék főmenüje. A figyelmesebbek egyből kiszúrják, hogy multiplayer opcióval is kedveskedtek nekünk a fejlesztők, ami egyből 2 módot is kínál: a Hot Seat választásával egy szifonon ketten is golfozhatunk felváltva, míg a Wireless mód meglepő módon a wifi segítségével történő játékot teszi lehetővé. A beállítások terén sem lehet okunk panaszra, hiszen a klasszikus virtuális joyos megoldás mellett egy képernyősimogatós irányítási változatot is alkalmazhatunk. A multin kívül 3 játékmód áll rendelkezésünkre: Instant Play, Free Hole és a legnagyobb kihívást jelentő Tournament. A versenysorozat kezdetén még csak 2 karakter közül választhatunk, akiket a győzelmek számának növekedésével egyenes arányban tudunk egyre jobban testreszabni. Dicséretes, hogy a temérdek játékmód mellett még 3 nehézségi szint is bekerült a játékba. A játék grafikájára nem lehet panaszunk, ahogy a játékélményre sem. Tegyetek vele egy próbát, megéri 😉

2.) UNO

Appulo link: http://appulo.us/appdb/?page=viewapp&id=7536

Azt hiszem, hogy ez a kártyajátékot senkinek sem kell bemutatni. Aki azonban mégse ismerné, annak röviden összefoglalom a játék lényegét: színre színt, illetve számra számot kell tenni színtől függetlenül annak érdekében, hogy a végén a mi lapjaink fogyjanak el elsőként. Ha ez megtörténik, akkor a többi játékos annyi mínuszt kap, amennyi értékű lap maradt a kezében. Persze trükkös kártyák egész sorával tolhatunk ki ellenfeleinkkel, amiket érdemes a legmegfelelőbb pillanatokra tartogatni. Három játékmódban is játszhatunk: Quick Play, Single Player és a már lassan természetesnek számító Multiplayer. Utóbbit igencsak alaposan dolgozták ki, hiszen 3 opciót is lehetővé tesz: wifi-kapcsolat segítségével online és hálózatban is zsugázhatunk, továbbá egy szifonon váltakozva akár 4-en is játszhatunk.

3.) WackyLands

Appulo link: http://appulo.us/appdb/?page=viewapp&id=7583

A WackyLands összesen 3 rajzfilmes grafikával és egyedi humorral megáldott ügyességi játékot tartalmaz. A szörfös csodában meg kell védenünk drága szörfözőnket a rá leselkedő cápáktól. Ennek érdekében veszettül kell érintgetnünk a képernyőt, hiszen csak így tudjuk 2 érintés után lelőni őket. A tehenes játékban a tejre vágyó földönkívüliekkel vesszük fel a harcot, akik el akarják lopni teheneinket. A bocikat megérintve és a tanyára lerántva tudjuk megmenekíteni az ufóktól, s ha megjelenik a rádió ikonja, akkor gyorsan meg kell érintenünk azt némi csészealj-vadászat reményében. Az utolsó játékban egy termetes hátsóval rendelkező vizilovat alakítunk, akivel minél több ajándékot kell összegyűjtenünk a telefon döntögetésével. Mindhárom játékról elmondható, hogy agymosásnak remek de hosszabb távon igencsak fárasztó..

4.) iBox

Appulo link: http://appulo.us/appdb/?page=viewapp&id=7663

Ezzel a játékkal remekül fejleszthetjük ujjtechnikánkat, amit aztán az élet különböző területein előszeretettel alkalmazhatunk. Egy postai csomagot alakítunk, akinek még a futár kocsija előtt kell megérkeznie a címzetthez. A futás sebességét a képernyő két alsó sarkának egyre gyorsabb érintgetésével tudjuk növelni – ami nem mellesleg kívülről elég idiótán néz ki. Természetesen itt nem áll meg az élet és néha egy-egy bugyuta alak mászik ránk, hogy kellően lassítson minket. Ebben az esetben még 2 ujjunkat be kell vetni a képernyő felső sávjának 2 sarkába, hogy a hívatlan vendéget minél gyorsabban távozásra kényszerítsük.

5.) Drunk Sniper

Appulo link: http://appulo.us/appdb/?page=viewapp&id=8096

Idézet a mestertől: “A Drunk Sniper lényege hogy egy ivászatban gazdag éjszaka után könnyíts egyet magadon. Az irányítás finoman szólva is arcpirító: az iPhone-odat úgy kell tartani, mintha a varázsvessződ lenne és annak mozgatásával tudsz célozni a játékban megjelenített wc-csészébe (reméljük részegen senki sem használja majd egyéb célokra).

A játék egyre nehezebbé válik az italfogyasztás növekedésével (kb mint a való életben), hiszen egyre nehezebb lesz a célzás kieszközlése – ha pedig túlsok csurog mellé, akkor vége a játéknak. A fejlesztők 5 nehézségi szintet, pontozási rendszert garantálnak, illetve némi égést ha nyilvánosan játszod a játékukat – emellett a nők is megtapasztalhatják hogy milyen férfi cipőben járni.”

Olvasd el a hozzászólásokat is

12 Comments

  1. a drunk snipert bezzeg beengedte az Apple. Jellemző 🙂

  2. ezek a gamek nem éppen a legfrissebbek! :S Egy csomóról már írtatok is külön posztot! bár érthető, mostanában nem sok nagyobb játék jött ki, kivárják most már a fejlesztők a 3.0 megjelenését szerintem!

  3. @csigger: Sokminden mást nem tudnak tenni mert az apple már csak 3.0 programokat fogad el 😀 amiket most kapunk meg tőlük azok már rég belettek küldve csak mostanra engedélyezték.

  4. a hugyozos mintha már lett volna………gg :ASD

  5. csak ha mindenki kivárja a 3.0-át akkor,meg akkora dömping lesz,hogy csak na…. én rolando 2őt már várom!de még egy hónap…(vagy kevesebb) van amúgy pontos infó,hogy mikor jön a végleges 3.0?

  6. @Davey: kb jún. 8. körül. de biztos kitesznek a fiúk egy visszaszámlálót 😀

  7. Na végre akár hol kerestem az UNOS játékot mindenhol már megxünt,de a NKA jóvoltából már megvan 😀

  8. @Davey: A “dömpig”-et szeretik az applenél 😀 Kapsz egy új OS-t és egy halom új appot … 😀 Ők direkt erre gyurnak, hogy mégcsak pislogni se legyen időd a sok új dolog mellet 😀 és meglegyen az apple a legkúlabb érzésed 😀

  9. csak jól beidőzítették a vizsgaidőszak közepére 😀 na nembaj…majd azért kipróbálgatjuk őket

  10. @Davey: hohó vizsgaidőszak! nem akarom lekopogni, de én június 9én végzek az összes vizsgámmal, szal lesz időm letesztelni az új kis OSt! 😀

  11. @csigger: mármint nem akarom elkiabálni, lekopogni tán lekopogom!:D

  12. Sziasztok!
    Valaki meg tudna mondani nekem, hogy az uno-s jatekban mit kell csinalni, amikor az elottem levo lerakja a 4-es kartyat? En ranyomok a chalangera, de nem tudom mit kell ilyenkor csinalni.


Add a Comment