fbpx Skip to content

wwdc

Június 8. reggel 10 órakor kezdődik az idei WWDC Keynote! Phil Schiller fogja bemutatni az iphone 3.0 -t és Snow Leopard -ot.

Apple® will kick off its annual Worldwide Developers Conference (WWDC) with a keynote address on Monday, June 8 at 10:00 a.m. A team of Apple executives, led by Philip Schiller, Apple’s senior vice president of Worldwide Product Marketing, will deliver the keynote. WWDC will offer in-depth sessions on both iPhone™ OS 3.0, the world’s most advanced mobile operating system, and Mac OS® X Snow Leopard™, an even more powerful and refined version of the world’s best desktop operating system and the foundation for future Mac® innovation.

Sajnos Steve Jobs még mindig betegségre hivatkozva nem fog megjelenni a WWDC -n. Viszont ezzel egyetemben azt is kijelentették, hogy az új iphone bemutatásán már ott lesz június végén.

Apple just recently announced that Phil Schiller would lead the WWDC keynote and Munster believes that this address will focus only on iPhone 3.0 and Mac OS X Snow Leopard.

Tehát jelenleg csak a 3.0 és a leo-ról lesz szó.

DE!

We expect Apple to host a special event in late June or early July to launch a family of iPhones. We continue to expect multiple models, possibly a high-end iPhone with improved specs from the current version and a low-end version with lower capacity and fewer features along with a reduced pricing plan. Such a model could also be used in Apple’s launch of the iPhone into China as soon as the end of summer ‘09.

Olvasd el a hozzászólásokat is

24 Comments

  1. Ajjjj! Pedig épp ma gondoltam rá h már csak 1 hónapot kell várni! De legalább hivatalosan is meg van erősítve az új jobb(?) iphone és a 3.0 újdonságaival csak kibírjuk még egy hónapig!!! 🙂

  2. “and a low-end version with lower capacity and fewer features along with a reduced pricing plan” erre gondolsz ugye? 😀 kiváncsi vagyok, hogy a mostani 2G es 3Ghez mérten ez a low-end hol lesz 🙂

  3. Hát ez a low end sok kérdést takar … 😀 Mitől low end? kevesebbet tud ugyebár, de miben? Appstoreban lesz olyan app ami low-end-re nem telepithető hardverfunkciók hiányában? Mertügye hol máshol lehetne megbutitani az iPhone-t hogy költséghatékony maradjon. Kivesznek egy kamerát, gyengép proc, kevesebb memória … Aztán lehet hogy 32GB lesz a high-end 😀 és lesz egy 8 GB low-end :D:D:D Elképzelni nem tudom hogy akarják meghuzni a határt .. miben lesz gyengébb az eggyik mint a másik (és mindemellet valami olyan dologgal legyen kevesebb amivel pénzt takaritanak meg, mertügye a gyengébb olcsóbb is lesz) …

  4. @FekaBa:
    gondolom akkor így fog alakulni a :
    Sony E+Nokia+Moto+palm+BB+stb=X
    X<low end iPhone<iPhone 2G<iPhone 3G<iPhone 2Gen
    vagy az a low eng így is jobb legy a 3Gnél és akor a 2G tartja majd a frontot ahogy eddig is?

  5. @xboxman:
    hopp, gondolom akkor így fog alakulni a rangsor: – ra gondoltam 😛

  6. Nem sok értelme van az egésznek. Csak a szokásos apple termékpolitika….félévente mindig “új” terméket dobnak piacra.
    A pénzes kis köcsögök meg a megszállott apple funok, majd megveszik ígyis-úgyis, teljesen mindegy, hogy lesznek-e olyan újítások ami miatt tényleg indokolt vagy sem. Habár a 2Gsek elgondolkodhatnak rajta…

  7. “…pénzes kis köcsögök…” :)))

  8. Hát nekem 2G tulajként érdekes lesz mindenképpen az új kütyü. Ha nem lesz nagy újítás, akkor 3G-re váltok.

    Arra azért kiváncsi leszek, hogy mennyiért és mit tud majd a low-end és mit tud majd a normál, valamint mennyivel lesz drágább, ha egyáltalán drágább lesz, mint a 3G. Közben meg T-nél levették a weblapról a 8GB-s modellt. 🙁

  9. @Invi: Vegyél fehér 16GB 🙂 max átfested 😛

  10. hát én mint 2g tulaj mostanában le fogom cserélni 3g-re.

  11. Hol van ez a két készülékről szóló bejelentés? Én csak elemzői spekulációban olvastam.

  12. Akkor ez azt jelenti, hogy a 3.0-ás softwear is csak julisban lesz kiadva?
    Vagy talán az elöbb lesz mint a iPhone+ 3.0?????

  13. @nico: Hát a 3.0 bemutatóva leggyüt nem feltétlen jár a 3.0 kiadása 🙁 habár idáig ha jól emlékszem igy volt.

  14. Én a jelenlegi 2G-m mellé mindenképp a hájendre gyúrok 🙂 Bár mindenképp kiváncsi leszek rá, hogy a lóend mihez képest lesz ló, a 2, vagy a 3G-hez képest?

  15. ne haragudjatok skacok, de ezt én most úgy nemértem ahogy van!
    nem arról szól most ez a cikk, hogy csak Snow Leo meg iPhone OS 3.0 jön?
    tehát a köv kenegáricós szifonról egy szó sincs itten! nemdebár?

  16. sorry! mostmá énis ténylegesen végiolvastam a dolgot! szal akkor június vége július eleje az új szifon, és mondjuk a megjenelés ténylegesen nyár vége! i know it! 😀

  17. Rájöttem! A 2G és a 3G a Low-end a “4G” pedig a High. 😀

  18. @Dezs:

    nincsen 4 g….

  19. A “lóend” nem egy kínaikaknak készülö modell?

  20. nem tudunk semmit, mindenki csak találgat. Majd kiderül, Applenél bármi lehetséges.

  21. @tom: Még….

  22. @vabe: szentem is ez a low end termék a kínaiaknak fog menni! ők nyafogtak, hogy nekik nem kell bele ez meg az! ha nem kell nekik a 3g, edge chip, és wifit sem akarnak bele, akkor mire akarják használni???

  23. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
    Lehet, hogy így lesz, de egy szó sincs az Apple közleményében a két modellről és a június végi-július eleji bemutatóról. Az egész egy Wall Streeti elemző találgatása.

  24. Eddig mindig hónap végén jelentették be az iPhone-okat, és következő hónapban kezdték el árulni őket.De már nagyon várom, Steve Jobs nélkül, már lassan elképzelhetetlen egy új iPhone bemutatása.


Add a Comment