fbpx Skip to content

Egyretöbb magyar emberke kap rá a twitterre, akiknek kapóra jön a rengeteg iPhone-ra készített twitterkliens. Ezek közül főként a Tweetie-t és a Twittelator-t ajánlom a népnek, illetve a legújabb cydiás okosságot, amit az iSpazio repóból lehet telepíteni.

Ez a program nem más, mint a Twidget amivel egy interaktív lockscreent tudunk varázsolni telefonunkra. Ha feltelepítettük Cydiából, akkor a Winterboardot megnyitva kiválasztjuk a listából, majd egy respring után twitter-felhasználónevünkkel bejelentkezve élvezhetjük a csicsergés szépségeit.

u.i.: ebben a percben hozta a postagalamb az üzenetet, miszerint egy ModMyi repóból telepíthető QuickLock névre hallgató gyermek is megszületett ma, amivel könnyedén zárhatjuk le a lockscreent – gyakorta helyettesíti a power gombot, szóval nem egy olyan nagy was ist das

Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. Zsír 🙂 Bár magyarokat nem sűrűn láttam eddig twittelni.

  2. @zsepi: turulcsirip.hu – vannak páran 🙂

  3. Én már párszor láttam hogy milyen ez a twitter meg találtam pár értelmes használatot, pl uk-ban a lottóeredményeket oda írják meg egyből és így megnézhető mielőtt még a hivatalos oldalra kitennék, de őszintén nem látom hogy milyen értelmes haszna lehet egy átlagember számára. (persze az én szememben a személyes blogok is csak arra jók hogy jól ki lehessen nevetni az embert, de ugye mindez csak megánvélemény)

  4. @nka: ááááá :)) thx! ^^

  5. @nka: 😉

  6. @nka:
    “twitterfüggőknek”, mintha annyian lennének, nagyon jól megvagyok nélküle és az elég tágas baráti köröm is, még életembe nem találkoztam “twitterfüggő”-vel

    lehet másik bolygón élek az a baj….


Add a Comment