fbpx Skip to content

Ehhez nem kell mást tenned, mint megnyitni a Safarit és bepötyögni a következő url-t: http://m.nbc.com és már élvezheted is az NBC népszerű sorozatainak epizódjait. Ide tartozik a több díjat bezsebelt felettébb szórakoztató 30 Rock, a sci-fi kedvelőinek a Battlestar Galactica, továbbá a Médium, az Office, a Late Night with Jimmy Fallon stb. Természetesen a sorozatok mellé kellő angoltudás szükségeltetik.

A feketeleves az egészben az, hogy a 30 perceseket 4 darabban, míg a 60 perceseket 6 darabban lehet megtekinteni. Az iPhoneFreak.com szerint remekül működik a dolog, mind a 3G-n mind akár WiFi-n keresztül is.

Természetesen akit nem hoznak lázba annyira a sorozatok vagy már éppenséggel látta őket, akkor a tvműsort és az NBC fórumát is tudja böngészni.

Forrás

Olvasd el a hozzászólásokat is

13 Comments

 1. persze, csak “Cannot Play Movie – You are not authorized to open this file.” hibát dob, feltételezhetően azért, mert kishazánkból nem engedélyezett, ahogyan a weboldalon sem lehet megnézni őket… 🙁

 2. South park nincs?:)

 3. kár, hogy nem lehet nézni 🙁 pedig úgy megörültem…

 4. “This movie could not be played.”
  pedig már azt hittem, megtaláltam az új “bkv-n elütöm az időt” tevékenységemet

 5. Buta kérdés, nem egyszerűbb a részeket átkonvertálni szifonra/táccsra és úgy nézni? 🙂 (tudom, időigényes, de éjjel meg mehet szabadon a gép)

 6. Szokes?

 7. @zsepi:

  tök igaz. én sem értem h miért akarja mindenki ezt a netes tv dolgot, mert sztem ez csak ugy lenne buli ha müholdas tv lenne magyar tv vevő lenne az iphone-ban. nem pedig netes.

 8. @zsepi: talán mert ez legális, a konvertálandó tartalom letöltése pedig nem az.

 9. @zotyorage:

  nah h mi legális és mi nem az…

 10. @zotyorage: Hehe. Letölteni filmet nem illegális, csak terjeszteni pénzért. Aztán neten mit találsz te legálisan? Max amiért fizetsz…
  Meg amúgy is, a puszta közepén hol találsz te wifit, hogy neten nézhess tévét… Haggyuk már… 🙂

 11. @zsepi: Nem fogok azert -keresgelni,letolteni,konvertalni,szinkronizalni ,hogy utanna megnezzek egy 30 perces sorozat epizodot. Nem kell feltetlen wifi hozza.
  A tmobilos mediamania elofizum tartalmaz mobiltv-t ,jo lenne ezt kihasznalni valahogy 22 csatorna….

 12. @zsepi: Olyan is előfordult már velem, hogy a gépen a feleségem nézett valamit, a tévén a gyerek nézett mesét, nekem meg maradt a mobil. Na ilyenkor nem kezdhetek konvertálgatni…

 13. @zotyorage: hát nem is arra gondoltam, hogy abban a szent pillanatban… De m1, ne vitatkozzunk már ezen…


Add a Comment