fbpx Skip to content


A Glu Mobile-nak hála a vadászat kedvelői is megtalálhatják számításaikat az iPhone-ra készülő Deer Hunter játékban. A Deer Hunter 3D a híresztelések szerint az iPhone nagyfelbontású érintőképernyőjét remekül fogja kihasználni, hacsak nem akad valami baki a fejlesztés során.

A játék folyamán kétféle mód közül választhatunk: a hunting trip módban alapkövetelmény lesz a mindennapi vadászat, míg a quick shoot módban az erdőben bújkálva kell minél több vadat becserkészni. A vadászatok során bejárjuk Amerika, Európa és még Oroszország erdőit is, amelyek mind-mind egyedi látványvilággal lesznek megáldva. A fegyverarzenálra se panaszkodhatunk, hiszen az AK47-től kezdve a shotgunon át még sima légpuskával is irthatjuk a (valljuk be finomabbnál finomabb) vadakat.

A hunting trip módban váltogathatunk a GPS, térkép és a sima célzókeresztes nézőpontok között. A GPS azért hasznos, mert megmutatja nekünk egy piros ponttal hogy merre vannak éppen a szarvasok. Azt azonban ne felejtsük el, hogy ez egy nyugodt lelkületű embereknek való türelemjáték – PCn már sikerült kipróbálni de kisebb várakozás után elég is volt az egészből.

Ha kifigyelsz egy szarvast, akkor gyorsan el kell foglalnod a megfelelő pozíciót és mihamarabb lelőni, hiszen szinte pillanatok alatt képes megérezni az ember szagát. Természetesen minél nagyobbat lövünk le, annál több ponttal ajándékoz meg minket a program (a fejlövés meg aranyat ér épp úgy, mint a Counter-Strikeban). A zoomolás és célzás az MGS Touch-ból megszokott módon történik, ám a stabil kezekhez Call of Duty 4 módra kell visszatartanunk a lélegzetünket az egyik virtuális gomb lenyomásával.

Már csak néhány hét és le is tölthetitek az Appu.. App Store-ból ezt a nagyszerűnek ígérkező játékot 😉

Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

  1. Beoltott az utolsó bekezdés kedves nka
    Nagyon nagyot nevettem 🙂

  2. @Billseigs: örülök neki 😀

  3. Nos… nem, nem volt eddig tartalmi kifogásolni valóm az oldallal…
    na de azért mégis.. már most hogy?
    Ilyet…

    Kevesebbet jártam vadászni, mint maria geronazzo hittanórára..
    De azt ugye tudom, hogy vadat NEM LÖVÜNK FEJBE!!!
    A hús után a legértékesebb része a trófea… már ha nincs fejlövés.

    🙂

    egyébként hogy vagytok?:)

  4. @hurricane: igen ezen én is gondolkodtam, nem kéne a trófeát szétroncsolni, nomeg ez az AK47es dolog, tudomásom szerint az nem épp egy profi vadász profi felszerelése, hacsak nem akarja halomra lőni az erdőt
    legfejebb búnuszna ktudnám elképzelni

  5. @hurricane: Na már mert ezeknek a fejét te kiakasztod majd a falra? 😀 Ez JÁTÉK… 🙂

  6. ja.. ez játék? akkor itt nem hal meg szarvas?:)

  7. Dee ez 1 olyan jatek ami az osszes szarvassal ossze kotetesben van es h ha lelősz 1et az meghal, mar csak meg jell keresni h meik szarvas volt az:)

  8. LOL


Add a Comment