fbpx Skip to content

Mostanában láthattátok, hogy Nkaa és Jimny viszi a blogot, developer kollégával inkább a projecten dolgozunk meg ugye vizsgaidőszak. Egyszóval Stay tuned… Igyekszünk.

jailbreak30beta5

A dev-team kiadott tegnap egy közleményt, miszerint nem kell aggódunk a jailbreak miatt. Az eddigi megjelent iphoneok és ipodtouchok továbbra is jailbreakelhetőek. Ők nem szeretnének kiadni béta verziókhoz jailbreaket, de a végső 3.0 -hoz természetesen már lesz. A legutóbbi 2.0 bétáknál összesen 9 béta jelent meg, tehát kb. félúton vagyunk. Mint láthattátok jadeye kolléga folyamatosan teszteli a béta kiadásokat, ezúton is köszönöm neki.

A másik megemlítésre méltó dolog a Kryptes. A sleepers.net bejelentett egy új cydia alternatív programot mint az Icy. A kryptes is ugyan az mint a cydia és az icy csak más köntösbe van téve.

Q: Are you trying to compete with Cydia and Installer?
A: No, we have tried to reach out to both of the developers for each one of these handlers several times. We have been continually shot down when we asked if we could become a default repository/source. IT was as if we did not exist, when we feel we have given much to the community.

Q: So why did you produce a Application, when there are already 2 prominent applications that exist that are similiar to Kryptes?
A: We have over 600 developers in our repository, we felt to give them the most exposure in the Community we were left with no choice, but to build our own Package Handler. If we would have been accepted as a default repository with the other Package Handlers the build of Kryptes would not have happened.

Nem hiszem, hogy ennek komoly értelme lenne. Számomra még mindig megfelel a cydia. Dev-team is a cydiat fogja támogatni a saját csomagjaiban. Egyetlen negatívum van a cydiában, hogy reklámot jelenít meg. Véleményem szerint, ha ezt kivennék tökéletes lenne, ez nagyban lassítja az egész cydiát.

krypt

Akinek kedve volna tesztelni az a Sleepers.net repóból telepítse a “A Alternative to Cydia and Installer” nevű csomagot.

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. ez itt arrol szol ha jol ertem, hogy a sleepers.net repository besirt amiert nem engedtek nekik hogy frissen felrakott cydiaban is mar alapbol benne legyenek, ezert arra hivatkozva, hogy van 600 fejlesztojuk, akiknek szeretnenek nagyobb teret adni, kiadjak a programjukat. Oke. Sajnos azonban en nem tudom, eddig mi kerult ki a kezuk kozul, mi olyat tudnak felmutatni, ami miatt lenne letjogosultsaga a Kryptesnek, vagy amiert joggal lehetnenek default repositoryk a Cydiaban. Valaki tudja, mi mindent koszonhetunk nekik? Feltetelezem, csak en vagyok tajekozatlan.

  2. Jó lenne arról egy közlemény a dev-töl, hogy jé, dolgozunk a 02.30.03-as baseband problémán!!!

  3. 1564 csomag van rajta ha hinni lehet az alma@nak. Ami elég szép szám,és gondolom ha másra nem, a mennyiségre hivatkozva akartak default lenni. Nálam nagyon lassú a Cydia,és sokszor kilép magától. Ezért feltettem az Icyt anno meg ezt is most.Icy nekem bejött,nagyon gyors,kevés funkcióval,ezért a Cydia mellett használom.

    Ez a Kryptes kicsit gyorsabban indul-bár ki tudja mi lenne ha tele lenne telepítve repokkal meg csomagokkal, más a design,de pl. egy téma letöltése és telepítése után beállt 2 percre.Szerintem nem annyival gyorsabb,mint pl. az Icy, és nem is tud többet hogy igazi alternatíva legyen.

  4. sleepers.net = bigboss. hol van temérdek reklám a cydia-ban? bigboss cuccoknál. úgyhogy attól, hogy ebben MÉG nincs reklám, nem jelenti azt, hogy ebben egyáltalán nem lesz. sőt.

    ezért, bár eredetileg ellene voltam, most mégis az Icy mellett tenném le a voksot, de kizárólag csak a reklámmentesség terén. mert az Icy-ban legalább tényleg nincsen reklám, max az adott package more info oldalán, de az meg iWebKit-es oldal, egyszóval azt meg hosts fájl birizgálással ki lehet irtani.

  5. A csomagok nagy része csengőhang…

  6. kit érdekelnek a reklámok? nem az a baj a cydiával hogy tele van reklámmal, hanem az hogy kib@szott lassú és televan olyan hibákkal amit öngama generált!!! és állandóan bejön ez a ‘Reloading Data” ami legalább 10-30 másodperc!
    nem egyszer történt meg hogy telepítéstnél valamit elrontott és utánna ha rámentem a cydia iknra akkor elindul és kidob!
    az Icy jó csak nagyon tudatlan, de cydia mellé tökéletesen megfelel.
    Kryptesre nem tartok igényt, majd ha lesz miért felrakni akkor megteszem

  7. @jimny: Meg témák, amikről még egy nyomorult RENDES screenshotot se tudnak feltenni. Általában egy-egy háttérkép jelenik meg kétszer is egymás alatt a screenie-nél, pedig feltételezem nem csak annyiból állnak azok a témák. Szóval megérdemelnék, hogy default source legyen az övék is cydiában… LOL

  8. istenem, milyen szépek voltak az installeres idők…. 🙂 nem volt ennyi szarakodas mint a cydiaban-.-

  9. A legujabb Icy azert nem rossz! Stabil, gyors es konnyen hasznalhato!!!


Add a Comment