fbpx Skip to content

Eljött a BioWare ideje, hogy nagysikerű játékát végre iPhone-on is megjelentesse (bár a híresztelések szerint egy teljesen új Mass Effect-et kapunk). Eredetileg a Microsoft csodakonzoljára, az XBOX360-ra készítették el majd később PC-n is napvilágot látott, míg az iPhone-ra készülő verziót a második rész előfutárának tekintik.

A történet szerint Jacob Taylor-t alakítjuk, aki a civilizáció elleni terrorcselekmények ellen küzdő biotikus erővel megáldott szuperkatona. A szokásos Mass Effect-stílus helyett egy stilizált grafikájú lövöldözős játékkal lesz dolgunk, ami reményeink szerint közel sem fog hasonlítani a Metal Gear Solid touch-os verziójára.

Cirka 2 órás játékmenetet ígérnek, amit 2.99 dollárért válthatunk majd ki magunknak. A szóbeszéd szerint ha a játék sikeres lesz, akkor egyéb játékcímeket is elkészítenek kedvenc kis telefonunkra. Reméljük ez egy új korszak kezdete..

Forrás

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. Hmm, kezd már ennek az iPhone-nak kézi konzol szaga lenni, de ez nem baj. A sony nem fél még a PSP-jével? 😀

  2. hát nekem van psp-m is és egyenlőre az iphone-l az a gond h nembír 7-8 óra folyamatos játékot mint a psp…
    meg a psp-n lehet komolyan is játszani ez meg számomra csak jópofa marad és a suliba az ucsi órákra…

  3. Volt psp-m de eladtam.meg kell hogy mondjam nem bantam meg!pc es iphone kombo szerintem pont jo.otthon ugyse ulnel le jatszani pspvel ha ott a pc.es a pspt nem nagyon viszi magaval senki hisz tul nagy.tehat : IPHONE

  4. @Patrik:
    ameddig az apple nem veszi komolyan a konzol frontot addig az alábbi a sorrend: DS<iPhone<PSP
    @Andrad:
    ez a való életbe úgy néz ki hogy akinek van PSPje az hozza magával suliba, bár mérete miatt inkább szünetbe használják, de iPhonenal lazán lehet óra közbe is, hiszen könnyen eldugható és nem feltűnő.


Add a Comment