fbpx Skip to content

Olvasd el a hozzászólásokat is

24 Comments

  1. nekem megvan ez a játék kb 2-3 hónapja, elég szórakoztató, ajánlom mindenkinek 🙂

  2. @Muhadnagy: mi meg most leltünk rá, úgyhogy gyorsan meg is osztottuk azokkal, akik esetleg nem ismernék 🙂

  3. @nka:
    köszi de ezt már télleg 3hónapja végig vittem,jobb lett volna ha összegyüjtitek azt a 4-5 ilyen rajzolós progit és ár/minőség szerint összehasonlítottátok volna….

  4. énis láttam már, szórakoztató. most akkor ki is próbálom 🙂

  5. 1000éves app.

  6. nagyon jol nez ki le is fogom tolteni
    OFF: amikor syncingelni akarom szifont akkor azt írja, hogy nem bírja beolvasni a tartalmát a mobilnak tudnátok segíteni? Restoreolni meg nem szeretném, előre is köszi.

  7. @akos:
    restore 😛
    nekem is ez volt, de amikor kijött az úu 2.2.1 és restoreoltam akkor minden helyrejött, bocs többet nem tudok

  8. TouchPhysics játék volt hasonló $0,79-ért magyarban is elérhető, de ennyire közel sem volt pro. Csak hasonló 🙂 Én azt játszottam végig, de minjárt tesztelem ezt is.

  9. ezzel már én is jáccok egy ideje.jól eltalált kis gamma.

  10. Felraktam és nagyon tetszik. MEGAZSÍR

  11. Ennek a nem appstore-os elődjével már anno 1.1.3-on is játszottam. Szóval az alapja tényleg ezeréves, ahogy Ownage is írta.

  12. Meg akartam ezt venni az appstoreban, de már nem volt benne, legalábbis a magyarban tuti, így jártak, lewarezolom 🙂

  13. en ajanlanam a CSI Miami helyszinelök jatekot.nagyon odaver ennek! a CBS Mobile adta ki,de appstore-ban nem is talalkoztam vele.ellemben nagyon jo jatek.en 2 napja nyomogatom,de meg csak a 2 palyan vagyok.

  14. Hali. Kedző vagyok a tuccsolásba szóval segitsetek lécci. Hogy birom átvinni az ilyen letöltött játékokat Touch-ra? Mert ha iTunessal próbálom mindig irja hogy not verifyed. SSH-val meg nem tudom hogy melyik mappába kéne. Lécci irjátok le.

  15. @feen:
    töltsd le a stable.szifon.comrol a mobilinstalation cracket, majd telepíts itunesből 1 ingyen(!!!!) programot, és utánna mehetnek a törtek

  16. Nagyon komoly játék már lenyomtam vagy 3x!

  17. már bocs mér csak touch arcade-os hirek vannak ittis? jo ez nem az de nba ea-s szarok car jack meg csomo minden onnan van…

  18. Én úgy emlékszem mintha már itt is lett volna fent erről egy post. Már én is rég kijátszottam, mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon jó!

  19. Jaja ez már benne volt vhol,de asszem még én is belinkeltem már a “ti mivel jáccotok” témába vagy mi volt annak már a neve:D

  20. hello!offolok!bocsi..
    feldobtam a 2.2.1 et és azóta a cydia source-ba nem tudom betenni a apt.pwncenter.comot és még sok egyebet sem ….(bad url-t ír ki)
    változtak a cimek vagy mi lehet a baj?!pedig nagyon kéne !!
    ha valakinek van ötlete ne tartsa magában:)köszönöm!


Add a Comment