fbpx Skip to content

A Simplify Media a streamelésra alkalmas appok fejlesztője előrrukkolt egy finomsággal az iPhone- és iTouch-rajongóknak, ami Simplify Music névre hallgat.

A Simplify Music 2.0 egy könnyen telepíthető program, aminek segítségével az iPhone-os zenéidet se perc alatt tudod streamelni az arra vevő ismerőseidnek (max. 30 emberről szól a fáma). A beépített iTunes-on kívül az app lehetővé teszi, hogy a számok lejátszása mellett még a zenék dalszövegét és az előadójukról szóló fontosabb információkat is közzétedd barátaidnak, akik mindegy hogy iPhone-al, iTouch-csal, vagy PC-vel rendelkeznek. Az app továbbá WiFivel, EDGE/3G-vel is működik, nem kell a tűzfallal konfigurálgatni és még a jó öreg Last.fm profillal is kompatibilis.

Akit lázba hozott a dolog, az Appuloéknál beszerezheti a programot.

Olvasd el a hozzászólásokat is

11 Comments

  1. esetleg olyan appról nemtud valaki ami nem a telefonon lévő zenéket streameli hanem mondjuk egy külső forrásból jövőt?!

  2. ez pont azt csinálja…
    legalábbis én ezt tapasztaltam… kicsit félreérthető a post!

  3. tehát ha rádugok egy jacket a telóra akkor atr streameli?

  4. Szerintem ez a telefonon lévő zenéket streameli így első ránézésre.

    Nekem egy olyan egyszerű vágyam lenne csupán, hogy valahogy az iTunes nélkül lehessen feltölteni zenét meg filmet a telefon iPodjába. Ha jól tudom első generációs készüléknél van ilyen akkor 3G-re miért nincs?

  5. @Neu: nem értem hogy miért van szükséged erre, hiszen bármelyik gépre laza pár perc alatt fel lehet telepíteni az iTunest a QuickTime-al egyetemben

  6. @nka: Mert az iTunes egy … állandóan kiakad, van, hogy be sem lehet zárni magától újraindul állandóan. Ráadásul olyan dög lassan szinkronizál, hogy az hihetetlen.

    De szerencsére pár okos program frissítésében már szerepel az iPhone 3G támogatás mint pl az ifunbox (http://i-funbox.com/), eddig nem lehetett csak első generációs iPhone-al. Szóval, tökjó!!!

  7. @Neu: nekem teljesen jól megy és ezért nem értettem hogy mi gondod vele 🙂

  8. @nka: Hát nem tudom, engem pl rohadtul idegesít, hogy nem tudok felmásolni rá csak úgy zenét. “Szinkronizálni” lehet, ami azt jelenti, hogy egy csomó idő el megy azzal, hogy megnézi mi van rajta megnézi mi van a gépen … ráadásul ha valamit nem talál meg a gépen már törli is az iPhone-ról is. Még egy szám felmásolása is marha sok idő neki.

  9. @Neu: Lehet vele felrakni “csak úgy” zenét, csak be kell állítani o.O

  10. @RenegadeC2: Hát én úgy vettem észre, hogy csak syncel lehet ráküldeni zenéket, de akár tévedhetek is.

    Mint abban, hogy iPhone 3G-re csak iTunes-al lehet feltölteni. Hát régebben tényleg így volt, de most kicsit utána néztem és a foobar2000-től a Winamp-ig kb ami iPod-ot támogat az iPhone 3G-t is.


Add a Comment