fbpx Skip to content

Blacklamb és Jadeye kollégával a mai nap folyamán picit ügyeskedtünk, és a Béta 4-ben elérhetővé tettük az MMS/Tethering/Vodafone logót jailbreak nélkül. 🙂

Brúnó az első kutya, aki Magyarországon iPhone OS 3.0 béta 4 alatt “átrepült” MMS-ben.

img_00131 img_0019

img_00141

A Béta 4 Jadeye kollégával tesztelés alatt, hamarosan kapjátok a szokásos cikket tőle. 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

123 Comments

  1. Brúnó az iPhoneOS 3.0 beta 4 elsőszámú Lajkája. 🙂

  2. ééééééljeeen 😀

  3. Jó lesz ez,csak hamar elérhető legyen rá minden:)

  4. Nem témába vágó, de volna egy kérdésem srácok.

    Pár napja nem működik Shazam nekem, tudtok erről vmit?

    Köszi

    Zoli

  5. burnóó:DD. jadeye várom a tesztet. szerinted ez már használható lesz 2.2.1 helyett? mi lesz benne jobb? gyorsabb stabilabb szebb? létszives írjál pár dolgot ami miatt szerinted érdemes felrakni 2.2.1 helyett egy 2g-s iphone-ra. köszi

  6. hat ez a brunos szoveg nagy volt 😀 egyebkent meg grat.

  7. @Zoty4: Én épp ma használtam, és egyből megtalálta a zene címét…
    üdv, kleineriking

  8. @tom: igazából már a beta 3 is használható napi szinten, legalábbis a legutóbbi teszt óta nekem az van fent. néha beakad használat közben, ha pl fut az ipod, és közben akarok valamit írni a notes-ba, de amúgy nincsen vele semmi bajom. a fejlesztés értelmében meg az új beta még akkor ennél is stabilabb és optimalizáltabb lesz. 🙂

  9. @jadeye:

    köszi. akkor majd a cikk megjelenésekor lehet neki esem. am még lenne egy kérdésem, h mit tudtok az uj iphone-ról? most h megy le a fehér ára… jadeye asszem neked is 2g van. te le fogod cserélni ?

  10. @tom m: nem tudom még, hogy cserélem-e. a 2G-nél ugye nincs para a függetlenítéssel. mobilnetet nem használok, csak wifi-t. de épp ezért 3G-t csak az ikon 200 csomag és az áresés miatt nem fogok venni, hiszen jön nemsoká az új iPhone. sztem megvárom azt, aztán kiderül. ha meg az új kijön, akkor a 3G ára még tovább fog esni, és ha mégis 3G-t vennék, akkor már inkább az újabb áresés után.

  11. ..hangot lehet majd küldeni-fogadni MMS-ben?

  12. Megoldható lenne hogy T-Mobile-osoknak elérhetővé tegyetek egy file-t ami jailbreak nélkül aktiválja az MMS-t? Ha jól tudom akkor ehhez egy ipcc file szükséges ugye?

  13. @kleineirking: ezt írja:
    We can’t tag this music
    Sorry, we couldn’t tag your music. It might be connection issue. Please contact [email protected]

    Eddig nekem is felismerte mindig, ezt at utóbbi 5 napban tapasztaltam, de azt hittem azzal volt baja hogy németországban voltam, de itthon se működik, a fenti szöveget írja ki bármilyen muszikára

  14. @Zoty4: shazam reinstall? legalábbis egy próbát megér…

  15. @Zoty4: Shazam nekem is baszkodik… azonositas utan kifagy. Hasikerult hanem.. 🙁 Ja es a Swaynek nincs hangja 🙂

    Viszont az underworld veszett jo.. mar szarra van tuningolva a hosom. Valaki jatszik meg vele?

  16. @DnP: nekem megy a shazam probléma nélkül, direkt ezért tettem fel. felismerte simán, ami zenén teszteltem

  17. @jadeye: Megpróbáltam már. Kiszedtem itunesszal, majd jra felraktam, ugyanúgy nem megy sajna 🙁

  18. @Zoty4: akkor más ötletem sajna nincs… 🙁

  19. OFF:
    Nem tudja valaki (jadeye? :)), hogy SDK licenszből lehet-e szifonhoz is ingyenes accot regelni kipróbáláshoz?
    Másik kérdés, hogy úgy hallottam, hogy iphone sdk csak eredeti mac-eken működik, heggesztett (HackOSx, iPC OSx86) nem. Ez igaz? Próbálta már valaki? Körbenéztem, és a legolcsóbb megoldás is 252e lenne macbookra, ami most fájna azért egy kicsit… :\
    előre is köszönöm!

    ON/OFF:
    ha a telefonon nézem az oldalt, akkor a cikkek alatt most prev. post/next post felirat jelenik meg az előző/következő cikk neve helyett (eddig nem így volt)

  20. sziasztok!
    uj vagyok a dologban, van JB 3g iphonom a cydiam nem mukszik WiFi-n keresztul, 3g-n ill. edgen megy rendesen. segitsegeteket kernem, esetleg nehany hasznos link forum stb.
    elore is koszonom.
    udv
    zaka

  21. @jadeye: Most nekem is hibatlan 🙂 Lehet aznap a szerverrel voltak gondok. Valami bugos szart kuldott vissza az appnak, amitol behalt szegenyke.

  22. Sziasztok. Tud nekem valaki segiteni, hogy hogyan kell felrakni a Béta 4-es verziót? Előre is köszi.

  23. de aranyos a kutya:-)

  24. Nálam nem indult el a shazam!! Reinstall után működik rendesen…

  25. @zsoca73:
    először is iTunes 8.2-re van szükséged.
    iTunes-ban ott van hogy “Check for Update”.
    Tarts lenyomva a Shift billentyűt(amivel nagybetűre írod át a szöveget),majd nyomj rá a Check for Update-re,tallózd be a firmware-fájlt amit leszedtél és már megy is a frissítés

  26. @hartam: Nekem 6.5.1 es vmware alatt fut egy ideneb 1.4 (OSX 10.5.6 asszem) és simán bekajálta az egészet .. felnyalta az SDK-t és amiket jelenleg irtam mind átfordult (nem nagy dolgokra kell gondolni :D) az iphone simulátor is fut, eddig egyszer fagyott, de szerintem az is User Error volt 😀 Sokan mondják, hogy lassú stb … nekem egy HP6710b notebookom van azon virtualizálom ugy, h az OS kap egy magot és 1 giga memót. Piszok gyors 😀 Várnom még nem kellet 😛

  27. @FekaBa: köszi.
    hmmm. akkor egy próbát talán csak megér… 🙂 mondjuk én nem virtualban oldanám meg a dolgot, hanem levágtam neki egy 30Gigás partíciót, és oda fogom felrakni a héten (erre a célra én iPC-t töltöttem)
    de akkor nem halt meg teljesen a remény, megpróbálom vele, max kicsit hamarabb fizetem ki az apple-nek a 100$-t, minthogy használni is tudjam a dolgot. 😀
    esetleg ha zavarhatlak apróbb/nagyobb kérdésekkel, akkor mondd, és megadom a mail címem a folytatáshoz. 🙂

  28. Én $8-ért vettem magamnak egy ilyen accountot, illetve az arc a telefonom nemtommelyik számát beregisztrálta.

  29. @hartam: developer accból sajna csak a fizetőssel megy a 3.0 SDK meg az új OS legális tesztelése/aktiválása.

    de az SDK az fut hackosx-en is, nekem is úgy megy. virtualizált környezetre azt írják, hogy az nem célszerű, így nekem natívan van az ideneb felhekkelve, aztán boot-kor választok, hogy win7 vagy leopard. intel procival tuti.

    de amúgy csak akkor tudod legálban aktiválni, ha amúgyis tudnád aktiválni (pl eredeti t-mobil) ÉS van hozzá fizetős developer accod.

  30. @jadeye: Ez az mms/tethering/logo aktiválás JB nélkül hogy sikerült? Vettél egy megbindzsizett carrier plist-et(a béta 3-ból?) és shift + update megoldással betallóztad? Azt ugye úgy veszi, mintha a carrier settings-hez jelent volna meg frissítés, nem? De gondolom ez 3G-n sikerült (az mms-ből következtetve)

  31. @jadeye: kosz, a szifonom legal t-s, az accra meg tettem felre penzt. 🙂 mondjuk a jelenlegi apple id-m nem az en nevwmwn van, mert nincs dombornyomott kartyam, de azt majd beszerzek meg.
    Meg akkor toltok egyet en is az ideneb-bol, ha Nektek bejott, akkor nem kiserletezek az ipc-vel. Nagyon megnyugtattatok most, h nem kell vennem egy macet most. Majd ha lesz legkozelebb penzem… 😉

  32. @hartam: *nevemen (szifon bill. rulez) 😀

  33. @jadeye: Nekem is a nativ lett volna az első, de sajna semien beállitással nem sikerült 😛 Mindig felment, ment rendesen aztán következő bootkor összeomlott a videódriver … Mondjuk ez még iDeneb 1.3 alatt volt 🙂 az 1.4 nem tudom mit szolna 😀 lehet felmenne de már “belaktam” a vistát 😀 és lusta vagyok ilyenekkel szórakozni most 🙂
    Azért a kivánságlistám élén egy Mac áll 🙂

  34. Hali!
    vajon a 3.0 működni fog 2G-s telón is?

  35. @chicopadre: Jadeye eddig is 2G-s szifonon tesztelgette a bétákat, és a nyáron megjelenő végleges 3.0-nak is lesz 2G-re való verziója.

  36. Feltettem a beta 4-et a 3G-s telefonomra. Be is aktiváltam, de nem tudom beállítani az apn-t és az mms-t. Valaki tud segíteni?

  37. Sziasztok,

    OFF: hogyan tudok manuálisan pl TC-rel feltölteni zenéket (hangoskönyvet pl) iphone 3g-re, hogy “lássa” is a teló? iTunesból szinkronizálva átnevezgeti őket, és nem feltételenül van mindig kéznél egy itunes?
    ON

    Köszi
    Jani

  38. @sisajani: manuálisan kb nem tudsz, mert azzal az ipod control adatbázisához nem adja hozzá, így az ipod nem fogja látni, így lejátszani sem.

    itunesból szinkronizálva csak a fájlneveket írja át, de attól még az ID3 tag alapján az ipodban a rendes címet fogod látni.

    tudtommal itunes nélkül nem fogsz tudni úgy feltenni rá semmi zenét, hangoskönyvet, hogy le is játssza az ipod. max játszd le akkor mással, pl mplayer.

  39. Aki használni szeretné az internetet beta 4 alatt 3g-n az töltse le az alábbi linkről az iPhone Configuration Utility-t és csináljon vele egy configuration profilt. Majd az Advanced fül alatt írja be az APN címet és Share gombbal küldje át az emiljére. Nyissa meg az iphonon a mailt, majd indítsa el a fájlt. Utána már menni fog.
    http://www.apple.com/support/iphone/enterprise/

  40. mms-t hogyan lehet beállítani 3G-n vodafonnal?

  41. Bocs az offért, de még kezdő vagyok iphone témában, és szeretnék venni egy Iphone 3g-t ami ilyen fw vel rendelkezik : 04.02.13 G Firmware Version 1.1.2
    Arra lennék kiváncsi hogy ezt lehet e upgradelni 2.2 re ?
    előre is köszönöm a válaszotokat…

  42. @Hylo: Ilyen FV-vel rendelkező 3G-t ne mtudsz venni. A 3G 2.0 verziótól kezdődik, de javítsatok ki ha tévedek 🙂 Upgradelni mindenképpen lehet, a Downgrade a rizikósabb.

  43. Sziasztok!

    OFF: Mostanában a Shazam-om elég sűrűn meghülyül. A reinstall mindig segített csak most az a bibi, hogy tegnapról van vagy 30 zene benne. A program ismét nem indul el. Melyik mappában tárolja a zenék címét? Nagyon fontos lenne 🙁
    Kérlek segítsetek, előre is köszönöm!

  44. OFF

    Srácok, nincs még okosság a BeejiveIM-re?

  45. @nszebenyi: Segítsetek 🙁

  46. HAli.
    látom ment nektek pannonnal.
    eléruljátok hogyan??
    nekem az istannek nem akar

  47. Hello!
    Hogyan lehet az SDK-el megìrt iphone
    ès mac-es alkalmazàsokat exportàlni, màrmint hogy .ipa-t ès .dmg-t kapjak?
    Köszi

  48. engem úgy hívnak h Brúnó xD

  49. @jocky: Nincs. Én az IM+-t használom helyette, ugyanazt tudja. Fizetős, de appulous lapon le tudod tölteni a crack-et.

  50. @miki315: Thx!

  51. Admin legyszi ird meg pannon al hogy ment az mms mert nekem nem akar

  52. @Cfman: az a baj, hogy ahogy látom, a pannonos telón swirly van a screenshot-on… admin, pannonnal próbálta valaki nálatok? developer?

  53. de ha voda val megy akkor mi a szuük keresztmertszet pannon al??

  54. tudja valaki hogyan lehet az mms-t beállítani 3G-n Beta 4-en, Vodafonnal?

  55. MMS és a Carrier logo T-Mobil-hóz.

    Letöltöd az általam szerkesztett fájlt T-Mobile-hu.ipcc
    Link:
    http://depositfiles.com/files/2fz07bd5u

    Aztán szerezzük be az iTunes 8.2 Pre-Release-t

    Elindítod az iTunes-t és csatlakoztatod a telefont.
    Nyomd le a shift +Alt és check for update-et.
    ipsw fájl kiterjesztés helyett válaszuk ki a ipcc kiterjesztés.
    Add meg azt a fájt amit letöltöttél és máris örülsz.

    http://kepfeltoltes.hu/view/090430/IMG_0007_www.kepfeltoltes.hu_.png
    http://kepfeltoltes.hu/090430/802720088IMG_0006_www.kepfeltoltes.hu_.png

    Tethering-el a következő lépés. Később ezzel is foglalkozom.

  56. a pannon al is foglalkoznál kicsit?

  57. és az installd alatt a beta3-mas változatot teszed fel a telóra. előtte persze csinálj egy mentést az aktuálisról.

    az icy is fagyogat állítólag. több infóm még nincsen.

  58. Vodafonhoz is tudnátoj ipcc fájlt felrakni az mms-hez. Köszi

  59. @jadeye: Most lehet h hülyeséget kérdezek 😀 De ha leszedegy egy original 3G-s beta 4 et és quickpwn el felteszem, akkor az menni fog vagy kell dev acc az aktiváláshoz még?

  60. @FekaBa: itunes 8.2-vel tudod csak feltenni, shift+restore vagy shift+update windows esetén. aztán a quickpwn jailbreak-eli és aktiválja is. tehát menni is fog. (de a baseband meg frissül, szóval ha függetleníteni akarod valamikor, akkor ne tedd fel)

  61. Nekem van dev acc-om és úgy aktiváltam. Csak üres a networks menü és nem tudom az mms-t beállítani. Az apn-t sikerült a fent leírtammal megoldani. Csak egy vodás ipcc-re lenne szükségem.
    Előre is köszi

  62. a vodas mms beállitás printscreen ben beszurná valaki??
    márcsak hogy ip cim után van port beirva mint swirly nál vagy nincs?

  63. a pannon.ipcc vel nem akar menni a mms.

  64. ja és az apn t átirta internetre ugy javitottam vissza

  65. @jadeye: Na minden megvan, de! Original ipsw-t sehol se lelek csak _restore-t … azt meg valamiért nem eszi meg a quickpwn. De alapból gyanús mert ha elinditom nem is irja, hogy vinné a beta4-et. Valami ötlet?

  66. beta3as quickpwn-el nem is fog menni, de ha jobban utánanézel a neten,
    3G-hez már lehet találni beta4 quickpwn-t 😉

  67. T_Z: ez OSX-en hogy működik, mert az ipcc-t kijelölni sem engedi.

  68. @gazsiazasz: és még be is linkeltem fentebb, hogy pontosan hol van…

    @foldespeter: akkor annak nem ipcc, hanem ipcc.zip a kiterjesztése. ellenőrizd, hogy tuti ipcc legyen!

  69. @jadeye: Najó 😀 köszönöm h mindenki ennyire hülyének néz :D:D: de természetesen azzal próbálkozom ‘-.- 😀

  70. @FekaBa: minden fw-nek alapból _restore a fájlnév vége. quickpwn mégis mit ír? ugyanazt a 3.0 beta 4 fw-t adod meg neki, amit már feltettél a telefonra?

  71. @jadeye: Persze 😀 De szerintem megvan a hiba … Sérült volt a torrent, csak nem értem telóra akkor miért engedte feltenni? Most leszedtem máshonnan másikat és ezt megeszi (legalábbis ugy néz ki :D:D working in progres … stay tuned … :P)

  72. @foldespeter
    Pedig mennie kell annak is amit én tettem fel. Átnevezni sem kell.

    Egy kis infó:
    Jailbrake tökéltessen működik. Installd elsőre működött semmi fagyás.

    Ha viszont Jailbrake-es a telefon abban az esetben az iTunes látszólag felteszi az mms/logo.ipcc (beállításokat) de nem történik semmi. Így marad a manuális módszer.

  73. Amugy ez a ipcc kiterjesztés simán egy zip formátum. Nevezzétek át és máris elöltetek van az amit a telefon-on itt találtok meg: “System\Library\Carrier Bundles\xxxx.bundle.

  74. Na megvan … Csak, nincs hálózat 😀 Beirom a pin-t elfogadja de enm talál hálózatot ha pedig a settings hálózatok részébe botorkálok lefagy … De már egy sima home gomb kidob a főképernyőre, szóval csak a settings.app fagy meg … Fene se érti 😀 találkoztatok már ilyennel? 🙂

  75. @jadeye: Hát ez sajna nem developer készülék :S Csak gondoltam a Jailbreaknél az aktiválás kicsit tovább nyul minthogy használni tujdam … Mert már fent van minden sikerült minden csak hálózat nincs … Szóval “aktiválva” van. Mind1 megy vissza 2.2.1, nem türelmetlenkedek :d csak jönnem ár az igazi 🙁 Amugy marhára tetszik a béta 😀 Finom lezs ha kész lesz .. de ez igy h nem tudok telefonálni hogyismondjam 😀 semmitse ér 😛

  76. @FekaBa: elvileg úgy kéne neki lenni, de lehet az apple valamit hegesztett rajta, hogy akik nem legál developerek, és nem gyári független a telójuk, vagy nem legál szolgáltatónál vannak, azok cumizzák meg, hiszen ez amúgy is beta.

  77. @FekaBa: egy dolgot még megpróbálhatsz: rendesen, iTunes-szal aktivált 2.2.1-ről shift+update. vagy ugyanez működhet, ha custom 2.2.1-ről frissíted, ami alapból aktivált fw volt. nekem anno a beta 1 így volt aktív, hogy 2.2.1-ről frissítettem, és az aktiváció megmaradt, ahogyan a telepített crack-elt appok is.

  78. @FekaBa
    jadeye jól írja. Csak akkor van hálózat ha itunes-szal aktiválod.
    Aktiválni ugyanúgy be lehet mint már írtam. Verzió szám átírásával.
    (3.0 beta 3 már aktiválva van és update-t használunk az is marad.)

  79. Hála égnek h ez csak azután derül ki miután Updateltem .. -.- 😀 Most Szop*k a downgradel, egyelőre mission imposible … Asszem nyitok egy doboz sört és bontok egy cigit is -.- 😀 Amugy donwgradnél 1604 es hibát vág a fejemhez 🙂 Erre ötlet? 😀

  80. @FekaBa: az 1604-es hiba 98%-ban az, hogy nem DFU-ban vagy.

  81. @jadeye: Itt nem az lesz, DFU ban vagyok elindul a downgrade preparing iphone .. bla bla .. teker egy darabig majd error 😛 Most próbálom Vista alól, aztán mac alol. Remélem lehet donwgradelni … téglának drága volt 😀

  82. @FekaBa: elsőnek kizárólag módosítatlan gyári 2.2.1-re próbáld! custom-ra NEM megy! arra tuti 1604 a vége

  83. gyári 2.21-et kell windows alatt feltenni. Nem baj ha hibakóddal elszáll az a baseband miatt van. A hibakód után indítsd el a quickpwn-t és ott kiírja, hogy milyen gombokat kell nyomvatartani majd elindul a telefon és az iTunes aktiválja. Én már egy párszor megcsináltam. 🙂

  84. @jadeye: Sajna arra se emgy, se custom se eredeti, se iTunes bétával se jelenlegi iTunes-al, se xp,se vista, se mac :S Admin szerintem valahol erre hivjátok fel a figyelmet 🙂 Fórumokat olvasgatva a többiek is arra megoldásra jutottak (akik frissitettek, majd jealbreak Dev acc nélkül), hogy várhatunk az eredeti 3.0-ra 🙁 NAGYON becsapós az activate gomb a quickpwn-ban. Szóval én csak eggyet mondhatok mindenkinek 😀 DEV ACC NÉLKÜL NE FRISSITS, egylőre NINCS downgrade!

  85. még mindig várok egy vodafonos mms ipcc fájlt 🙂

  86. @FekaBa: Nekem működött egy párszor már csináltam. Csak windows alatt megy. Ott tedd fel itunes-al a 2.2.1 eredetit. Majd a hibaüzenet után a telefonon az iTunes-os logó marad fekete alappal. Ezután kilépsz az itunes-ból és elindítod a quickpwn-t. Az leírja, hogy melyik gombokat kell nyomva tartani. Utána simán elindul a telefon és az itunes aktiválja. (gondolom gyári független a telefonod vagy tmobilos és tmobil kártyával használod).

  87. @jadeye: szerintem arrol(2.2.1) nem fog menni, de 2.0.2-ről quickpwnrc3-mal jailbreakelve továbbra is müködik (2G-n), 3G-n nemtom, de gondolom, ott sincs baj vele

  88. @Balint: Most ezt csinálom … Pont most villog az iTunes a hibaüzenettel 😀 ha sikerül jövök egy rekesz sörrel 😀

  89. @gazsiazasz: nekem ment. úgy csináltam. custom aktivált 2.2.1 frissítése az első 3.0 beta-ra. és az aktiválás megmaradt. majd gyári 2.2.1-re DFU downgrade.

  90. mindez 2G-n ugye

  91. sziasztok bocsi nem pont ide illik de bajban vagyok!! Többször jailbreakeltem már több telot is, de most egy amerikai atandt-s telot kaptam, amit sikerült is jb-ni, minden simán ment, viszont mikor a végén bektölt a telo, hiába van bent pin vagy nem, egy passcodot kér, ami gondolom nem simkod. és nem tudom mi a kód. ötlet? köszi

  92. passcodot kér pontosan, valmint ha a qickpwn-t megnyitom már azt írja ki hogy az csak 2.0-nál nagyobbat tud törni, pedig már egyszer végigcsináltam, úgyhogy 2.2.1 van rajta elvileg. 🙁

  93. @Balint: Nos T-mobilos a telefonom, T-kártyával, mindent ugy csinálok ahogy te is irtad (meg még vagy ezerképp mód 🙂 ) és sehogyse megy. Neten is azt irják. 3G-s telefont-t beta 4 ról ezekszerint te downgradeltél? Milyen teló független? Nekem bármit csinálhatok se engedi … és a többieknek is ez a tapasztalata 😛 sajnos :S ha van valami más ötleted azért szivesen fogadom 🙂

  94. @jadeye: hát akkor mégiscsak működik, csak ahogy én csináltam,az számomra egyszerűbb 🙂
    downgrade meg világos, h DFU-val gyári fw-re, ugye?
    csak sok gyakorlás kell a DFU-hoz 🙂 (főleg ha már kijött az itunes logo-s képernyő)

  95. @jadeye: mellesleg mi ez az installd megolás? ez elkerülte a figyelmemet.

  96. @gazsiazasz: ááá Siker! 😀 Sorry sok “spam” ért 😛 a trükk tényleg a DFU … Mikor azthinné az ember hogy most jó .. na akkorse jó 😀 A végén stopperal mértem a gombnyomásokat 😀 megvártam mig a 3.0 betöltödik, rádugtam a gépre, itunes panaszkodik h nincs dev acc. Kikapcsolod a telefont, és mikor elsötétedett a kijelző elengedsz mindent 😛 majd nagylevegeő. Pontosan 10 másodpercig Home+Power majd ezután a Powert elengeded és a home gombot még pontosan 10 másodpercig nyomva tartod. A telefonon nem fog történni semmi látványos még a kijelző se világit. Mintha nem történt volna semmi … csak a gép fogja jelezni h iPhone boot device 😀 és megy 🙂 ezer thx mindenkinek … mégse levélnehezék 🙂

  97. @FekaBa: Mondtam Én, hogy mennie kell. 🙂
    Esetleg valakinek ötlete a 3g-s Vodafonos mms-re?

  98. @Balint: Én a külföldi fórumok alapján már rég feladtam ugyhogy te tartottad bennem a lelket 😀

  99. @jadeye: Még mindíg nem tudom, hogy hogyan kell bekapcsolni az mms-t Vodafonra 3g-n. Azt írtátok a főcimbe, hogy megvan jailbreak nélkül. Hol????

  100. toltsd le fentebb elvő ipcc filet a pannon osat amit nekem tettek ki.
    abban ugy láttam benne van a voda carriri plist is.
    itunes al feltolod és meg kell jelenjenek a beállítási lehetőségek.
    nekem mondjuk pannonnal nem megy de sok szerencsét

  101. @cfman: Köszi. Tökéletesen működik! 🙂

  102. a beállitásokrol csinálj már 1 screenshoot ot légyszi

  103. aki trükközve aktiválta iTunes-szal, szoftver verziómódosítással 2.2.1-re: azoknak megy a youtube?

  104. @jadeye
    Igen megy.
    De már leírtam csak nem tudom miért a hozászolásomat kivették.
    Ezt a Beta 4 nél többször is észre vettem aztán később meg újra látható volt.

    Az előbb nem jól fogalmaztam. Ahhoz hogy a Internet Tethering elérhető legyen következőt tegyük. Celluar Data-n belül Tethering Traffic-ot és Tethering Auth-ot kapcsoljuk be. (Valamelyik APN-nél.) Vissza Network-be és máris látható az Internet Tethering. Müködik is.

  105. @jadeye:

    csáó neked már beta 4 van?

  106. @tom: áh, még nem sikerült feltenni:

    1. pink “connect to iTunes” recovery screen;
    2. shift+update-re nyomva: iTunes will update your phone, and verify the update with Apple – error 3004 (a telefonom UDID száma nincs developer listán);
    3. ha lenyomtam a netkapcsolatot még az update előtt, akkor hosszú percekig azt írta, hogy verifying, de nem történt semmi, én meg beleuntam;
    4. a pink screen-ből sikerült ötödik reset után magától kiugrasztani (home+pwr 15mpig, majd home elenged,de pwr nyomva tart).

    egyelőre azt hiszem, nem vacakolok vele. inkább szerzek egy AT&T-s sim-et, és felpakoltatom egy developer listájára az UDID-em, mert jelen állapotban amúgy sem tudnám aktiválni iTunes-szal.

  107. @cfman: Nagyon egyszerű leírom, hogy pannonon hogyan mehetne:
    APN One: Internet, mms: off, tatheringek: on.
    APN Two: mms, username: mms, password, mms, mms: on, tatheringek: off
    Alul az mms beállításoknál:
    mmsc: http://mmsc.pgsm.hu
    proxy: 193.225.154.022:8080
    a többi üres.
    Ezután kilépsz a beállításokból és újraindítod az iphone-t és kész.

  108. nah, 2G >> beta 4 🙂 van hálózat, aktivált, persze a youtube nem megy… de még az aktiválós screen alatt jött két mailem is magától… LOL 😀

    teszt hamarosan.

  109. Tegnap óta van quickpwn. Keresgeljetek a modmyi-n.
    Felraktam beta4re az installd cracket, megvaltoztattam a downloads mappa jogosultsagait(enelkul nem toltodtek le a cuccok) viszont ha x-ipa-val ranyomtam h install, ugy latszott h dolgozik, ki is irta h minden franko, kilepek, de sehol az uj progik, restart, de utana se. Itunesbe ha behuzok egy tort appot, sync, siman megy. Installous elszáll telepitesnel.

  110. @gazsiazasz: update esetén nekem nem írta felül az installd-t

  111. @jadeye: restore volt -> quickpwn -> ssh -> installd

  112. @gazsiazasz: ja hát restore az más. de az x-ipa-val kapcsolatban meg az xsellize fórumon nézelődj, ott van erről beszélgetés, asszem a jogokat kell még mahinálni

  113. @jadeye: jajaja, az megvolt, elötte nem is engedte letöltögetni a cuccokat (nyilván) mert nem a mobile useré volt a downloads mappa. de mostmár az megvan, látszódnak a letöltött ipa-k, de ha rábökök hogy install, akkor kiirja hogy telepiti, meg azt is a végén hogy nagyon jók vagyunk, mindent felrakott, de a springboardon nincsenek ott, amiket elvileg feltelepített, újrainditás után sem.
    Csak eddig installous-oztam, és nemnagyon vágom hogy mi lehet a baja. most raktam fel ezt az xipa-t elöször, mert mindenütt azt irták hogy os3.0 val ez jobb lesz. de egyelöre eddig egyikkel sem sikerült feltelepíteni semmit 🙁

  114. bbalint az apn már ott megdől hogy a pannon nál nem internet hanem net

  115. Na bazz megy a pannon on az mms.
    beállitás a következő::
    APN ONE: net, mms of, tethering on, on
    APN TWO: mms, mms, mms, mms on többi off
    APN THREE: minden off
    YEAHHHH
    THX bbalint és mindenki

  116. @cfman: na akkor jól tudam, csak én internet-re emlékeztem a többi stimmelt. Én Vodás vagyok. 🙂

  117. Ja ha esetleg valakinek van letiltott törött iphone 3G je nekem nagyon kellene 1 a dock knetktor miatt!!!!

  118. május 6-án kijött a beta 5. akinek nem ment beta 4 alatt a hekkelt carrier update, az ne csodálkozzon, ez az iTunes 8.2.0.10-nek volt köszönhető, ami viszont előfeltétele a beta 4 installnak. most itt a beta 5. van valakinek egy élő ATT-s sim-je kölcsön…?


Add a Comment