fbpx Skip to content

Update #1 Videó:

A Team17 bejelentette, hogy nagy sikerű játékukat iPhone-ra is elkészítik, sőt a jó hír mellé még jó pár képet is mellékeltek.

A Worms eredetileg egy Amigára készített játék volt, amelyben a kukacok 2 csapata küzdött meg egymással a különféle csatatereken rengeteg fegyverrel felvértezve (pl. bazooka, gránátok, légi támadás stb.) A 2 csapat közül az nyert, akinek a játék végeztével még maradt élő kukaca (igen, ez egy picit röhejesen hangzott). Lehet a gép ellen is játszani akkoriban, de még egyik barátunk ellen is ha úgy hozta kedvünk. Természetesen számítógépen folyt tovább a széria, ahol is rengeteg folytatást ért meg, ám ezek közül a legnagyobb sikerű egyértelműen a Worms: Armageddon volt.

Reméljük hogy a játék és persze a fejlesztőcsapat méltó lesz régi nagy híréhez és még az Apple-platformján is rengeteg rajongót szereznek majd magunknak.

Olvasd el a hozzászólásokat is

36 Comments

  1. OFF – KÉNE EGY FORUM:
    Ezért offolok, szóval a wifi része a telón egy szar vagy én vagyok a hülye. Ad-hoc hálózatban wifin simán csatlakozom a laptopomhoz. Viszont a routeremhez nem tudok, csináltam már open, shared key, már próbáltam wep,wpa,wpa2, none titkosításokkal is. A telefont most reseteltem, minden gyári, nem volt vele semmi gond. VALAKI help pls!
    /OFF

  2. na ez jó hír, worms rlz
    és ahogy nézem nem a 3D -s marhaságot írják át hanem a worms2/worms world party féle jókis 2D -s oldalnézetes cuccot 🙂

  3. jó kis game lesz ezis! beindul itten a játékipar a jó kis szifonunkon is!

  4. Coool 🙂
    Imádom. PC -n sokat szoktuk tolni haverokkal ha be vagyunk b@xv@ 😀

  5. OFF

    valaki elmondja nekem, hogy ,ha appuloról leszedek egy .zip-et benne a .ipa kicsomagolt verziójával, akkor azt hogyan tudom a telefonomra varázsolni, mint működőképes progi?

    /

  6. Ejj! Ez tényleg need játék! remélem mielőbb kinn lesz.

  7. Hibátlan lessz a game!!! Várom hogy kiadják!
    @admin a szifonon nem tudok loggolni az accommal a szifon.comra ezt csak igy () irtam

  8. @Typhoon: átírod a kiterjesztését (total commender) vagy ha “.ipa.zip” a vége akkor kitörlöd a “.zip” részt

  9. istenkirály. Ezért még fizetni is fogok.

    Imádtam régen, mindenkit kicsináltam XD

  10. Interneten is jácható lenne ako az non oda basz:D de am rem mihamarabb kijön (WoRmS RulZ’s) 😀

  11. Egyik legnagyobb kedvencem volt. Nagyon várom

  12. Én is imádom, a mai napig fent van a gépemen 🙂

  13. Hello! Elnézést az off-ért, de érdekelne annak a programnak a neve, ami akkor jelenik meg, ha elhúzom az óra sávját. Akkor kijön, hogy restart, vagy épp a wifit tudom bekapcsolni vele. Cydiaból telepítettem anno, de sa újraraktam a készüléket és eltűnt. Köszönöm szépen a segítséget.

  14. @David: SBSetting

  15. nagyon orulok neki!!!! varom

  16. @brenkee: bazd, én meg itt görcsöltem T-Potal 😀 , nagyon szépen köszönöm 🙂

  17. @Typhoon: :))) tanulunk tanulunk…

  18. @admin: hát igen :). Mellesleg Vroom bannerre 404-et dob, de gondolom ezt tudjátok 🙂

  19. @Typhoon47: jaj. 🙂 most már igen. köszi.

  20. Várjuk mikor jön ki valami értékelhető Worms 😀

  21. huh mennyit amigáztam régen
    Igaz a worms pont nem volt meg
    Azt csak később pc-n majd n-gage-en nyomtam
    Marha nagy csatákat nyomtunk osztálytársakkal órákon 🙂

  22. Most latom, van valami Soldier Ants nevu ize, ami szinten worms koppintasnak tunik.. ezuttal hangyakkal. omg.. csiga kukac hangya.. mi lesz itt meg?

  23. @brenkee: Mik vannak 🙂 Koszi az nfo-t. Egesz pofas kis oldaluk van.

  24. Van egy SoldierAnts nevezetű hasonló játék is, elég ügyesen meg van csinálva, amíg a Worms megjön addig azzal is lehet szórakozni.
    Itt egy youtube videó róla: http://www.youtube.com/watch?v=SJRObIrp7hw

  25. csapatni fog rendesen 😀

  26. Csucsu , nekem is csinálta ezt . Reseteltem , újraraktam mindent , de nem lett jó . Aztán megjavult magától . Esetleg reseteld a routert , hátha az segít ! Ezt azért nem írom biztosra , mert én “ajándékba kapom” a netet a szomszédtól és ezt nem tudtam “megcsináltatni vele 🙂 .

  27. ha valakinek kell crackelt iRealSMS, iRealQuickSMS, vagy biteSMS nézzen vissza a Stay tuned cikkbe, betettem a linkeket a .deb fájlokhoz.

  28. OFF
    Iphone 2g-m van, fényképet szerettem volna csinálniSnapture nevű programmal de kifagyasztotta a telefont. közben ezt a hiba üzenetet kaptam: “Memory Alert – Your iPhone is running low on system memory. Snapture’s performance may be affected.” De olyan szinten befagyott a telefon, hogy a kikapcsolásra sem reagál. Valakinek valami ötlete? Előre is köszönöm
    /OFF

  29. @Danieell: nyomd egyszerre hosszan a home gombot és a powert (a kis pöcök felül meg a nagy fekete középen lent), vársz, bebootol, ennnyi, utána menni fog a program (ha a Snapture indítása előtt kilépsz egy progiból és kicsit hosszabban nyomod a home gombot kilépésnél – persze csak ha nincs backgrounder bekapcsolva – akkor a Safari, Mail, iPod bezárul ha nyitva volt, és tuti lesz elég memória

  30. @Danieell: a programokhoz megfelelő memóriamennyiség érdekében fontos hogy csakis azok az appok legyenek fenn, amiket tényleg használsz. Miután áttértem 2.2.1-re és leszedtem (óhatatlanul is) egy rakat appot láthatóan begyorsult a telefon 😉

  31. Köszi a válaszokat. Megoldódott a probléma 🙂 hála istennek 🙂 meg nektek 😀

  32. mit szólnátok egy olyan feature-hoz itt a szifonon, hogy minden kommentnél meg lehetne jelolni, hogy a témához vág -e, vagy off… és ha offokat szürkén írná ki, a témába vágókat meg feketén?
    akkor legalább nem kéne minden egyes hírnél ugyanazokat a problémákat elolvasnom…

  33. ez bazijóóó lesz! beruházok!

  34. 10x jobban várom mint a “nagy” nfs játékot…


Add a Comment