fbpx Skip to content

RunKeeper app fejlesztője, Jason Jacobs egy hatalmas iPhone-nak öltözött azért, hogy résztvehessen a bostoni maratonon, továbbá hogy ezzel is ötletes módon reklámozza a programját, ami mozgásra próbálja sarkallni az elhízott embereket. A híresztelések szerint talpgyulladással is megküzdött a cél érdekében, sőt még egy 3 hetes edzésprogramot is beiktatott a Monday Marathon-ra.

Az öltözéke egy könnyű iPhone-“öltöny”, ami fekete lycrából készült s persze mi más futna a képernyőjén, mint a többek közt általa fejlesztett RunKeeper. Igencsak megnyerő marketinghadjáratnak tűnik ez a kezdeményezés, amitől az app népszerűségének növekedését várják a készítők. Mindenesetre hétfőn kiderül, hogy milyen gyorsan tud futni egy 2 lábú iPhone.. 🙂

Forrás

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

 1. Hát ez jó! Nagyon jó! Remélem készül majd róla videó 😛 !

 2. @igali: hát azt én is megnézném 😀

 3. szerintem ez egy idiota 😀 én szárnyasbetétnek oltozom, vagy egy oriasi tamponnak

 4. Nemsemmi az ember:)

 5. OFF

  álmos vagyok :S

 6. OFF
  Hol lehet nem a temahoz, de szifonhoz kapcsolodo kerdeseket feltenni ezen az oldalon? Pl: ki mit tud a Wiki2Touch-rol 2.2.1-en? Lesz-e, s ha nem, akkor mikor??? 🙂 Lenne meg mas is, de megvarom, amig valaki kioktat a megfelelo helyre klikkelesrol, mert en bizony nem talaltam ra az oldalon…

 7. Off.
  Az “Unable to find executable” felirat installnál mit jelent? Nem tudok semmit felrakni a telóra, mert ezt írja ki mindíg. Pls help!

 8. Bocs, most én is OFF-olni fogok, mivel erről sehol egy szó sincs.
  Valaki felrakta a Hysteria Project játékot, és megy is? Mert én hiába raktam fel, el is indul, be jön a logó (Bulky Pix), majd kilép.
  Az appulous-ról töltöttem le. Kérem valaki segítsen!
  Nem értem miért lép ki. Közvetlenül bekapcsolás után indítom a játékot.
  Nem hinném, hogy emiatt, de nekem iPod Touch 2G-m van.
  Valakinek megy?

  Itt van egy videó is:
  http://www.youtube.com/watch?v=owjPeD4kkRs&feature=PlayList&p=2DF9192E64F5D394&index=12

 9. @T_Z:
  Köszönöm a segítséget!
  Ez már tényleg jó, működik :)!
  Köszi!


Add a Comment