fbpx Skip to content

Az Apple Worldwide Developer Conference június 8 és 12 között kerül megrendezésre San Franciscóban, aminek kapcsán az Apple felpakolt 4 videót, ami az iPhone SDK-val foglalkozó nevesebb fejlesztőket mutatja be.

videók révén (egyből az ősemberes autóverseny alatt) betekintést nyerhetünk az iPhone SDK-val való programfejlesztésekbe: milyen eszközökkel dolgoznak a fejlesztők stb. Nézzük akkor hogy mégis kik állnak a videóanyagok középpontjában:

Dr. Ge Wang a Smule-tól, többek között az Ocarina és a Leaf Trombone: World Stage fejlesztője, aki továbbá a Stanford egyetem egyik kutatással foglalkozó professzora.

Christina Wick, aki részt vett az AOL Mac-ra való fejlesztésében. Emellett csapatával azon dolgozik az SDK segítségével, hogy minél több AOL Mac-alkamazást készítsen az iPhone-ra (beleértve az AOL Radio-t is)

Werner Jainek a Stuttgart-központú Cultured Code fejlesztője, akikhez a Things nevű feladatmenedzsmentes app köthető.

– s végül Steve Demeter a Demiforce-tól, aki látta az iPhone-játékokban rejlő potenciált, minek eredményeként megalkotta a nagysikerű Trism-et

Jó látni olyan embereket, akik ebben a cinikus világban pozitívan állnak az iPhone-hoz és persze az SDK-hoz is és csak reménykedni tudunk abban, hogy egyszer magyarokról is hírezhetünk..

Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

  1. “csak reménykedni tudunk abban, hogy egyszer magyarokról is hírezhetünk..”

    Demeter Istvánról máris híreztetek

  2. @inno: ő mondjuk csak félig magyar 🙂

  3. 😀

  4. mondjuk azt hogy annyira magyar mint Charles Simony 🙂

  5. Vagy Nicholas Sarkozy 🙂


Add a Comment