fbpx Skip to content

Nem-neeem még nem mentünk át pólógyártásba, de ígérem annak is eljön az ideje. Körbenéztünk netes berkekben, hogy ha valaki annyira szereti az iPhone-ját hogy ezt az öltözködésével is szét akarja kürtölni a nagyvilágban, akkor mégis milyen lehetőségei vannak.

A Zazzle.com-on találtam a hírünkben szereplő remekeket, ahol akár még saját ötleteinket is megvalósíthatjuk. Kiválasztjuk az ízlésünknek megfelelő pólót és fantáziánkat szabadjára engedve szöveggel és/vagy képpel ellátva készíthetjük el egyedi ruházatunkat, ami mostanában egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

Az egyik kedvencem a következő, amit akár más ruhadarabon is el lehetne képzelni (mindenkinek a fantáziájára bízom):

A legelvetemültebb iPhone-fanok akár gyerekruhát is vehetnek gyermeküknek (bár ez a rajongás igencsak vitatott foka):

A pólókon kívül még sapkákat, iTie nyakkendőt és egyéb finomságokat is kínálnak. Mindenesetre a lehetőség adott, s akit felcsigázott a dolog az itt szemezgethet a kínálatból. Továbbá ha netalántán valaki egy ütős szifon.com-os pólótervvel állna elő (s a látványtervet átdobná a [email protected] mailcímünkre), azt biztosan díjaznánk egy kis meglepetéssel.. 😉

u.i.: gonosz tipp ugyan, de érdemes tudni hogy a pólók ötletét itthon is meg tudjátok valósítani az egyedi pólókészítéssel foglalkozó cégek révén, s akkor nem kell a szállítási költségek miatt aggódni (meg persze saját pólóra is nyomathattok és akkor tutijó a méret)

Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

  1. slide to unlock mi? ….. 😀 oltás

  2. mondjuk ezen a pólón sincs rossz helyen ez a slide to unlcok! 😀

  3. A szifon.com-os póló ötletet táááááámogatom! 🙂 Kreativitásom sajnos nulla, de vevő lennék párra.

  4. Nagyon jó a slide-os póló. Persze rajtam nagyon hülyén nézne ki… 😉

  5. @AZso: Én valami rövidgatyán tudnám elképzelni 😉

  6. Én foglalkozom pólókészítéssel, nagyon szivesen segítenék a technikai megvalósításban, esetleg a tevezésben is ha komolyan gondoljátok ezt a szifon.com pólót…keressetek meg ha érdekel!
    [email protected]


Add a Comment