fbpx Skip to content

Miért is annyira jó az Amazon.com? Mert ha kellően tudsz angolul, akkor sokkal több információval látnak el a leendő könyveid kapcsán, mint a hasonszőrű és magyar vonatkozású oldalak. Mivel az iPhone az egyik legnépszerűbb platformnak számít, ezért az Amazon elkészítette a szifonra kifejlesztett verzióját, ami az Amazon Mobile nevet viseli – s természetesen ingyen van.

Az app beépített Amazon-os böngészővel rendelkezik, így egy-egy rendelés leadásához nem szükséges megnyitni Safarinkat, s persze nem kell PC-t sem igénybe vennünk. A program nagyszerűsége egyszerűségében és gyorsaságában rejlik: a Search opciónak köszönhetően rákeresel az adott könyvre vagy témára, ha megtetszik a termék, akkor egy érintéssel berakod a virtuális kosaradba, s onnan már csak egy lépés a megrendelés – azért egy hazai Libri vagy Alexandra hálózatban is örülnénk egy hasonló appnak..

Nem jelent gondot ha még nem rendelkeztél Amazon-felhasználónévvel, hiszen se perc alatt bele lehet tanulni a program kezelésébe. Természetesen a már bevett kívánságlista (wishlist) is beépítésre került, ahova a jövőbeli vásárlás termékeit választhatjuk ki. Ha esetleg elfelejtetted a régebben böngészett könyv címét, akkor könnyedén visszakeresheted az Amazon Remember-funkciójának hála, ami felsorolja hogy ezidáig milyen termékeket tekintettél meg.

Az Amazon Mobile-al a könyveken kívül más produktumokat is könnyedén rendelhettek, amik leírásai ugyanolyan részletesek mint az irodalmi művek esetében. Azt hiszem a fentiekből látható, hogy ismét egy remek ötlet számunkra kedvező átültetésének lehetünk szemtanúi, bár ahogy már mondtam magyar vonatkozással is remek lenne a dolog..

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. Es honnan is toltheto le?

  2. ez egy jó cucc! kár, hogy a magyarok még nem nagyon jöttek rá ennek az üzleti trendnek a kiaknázására! bár a Klcs-soft-os csapat már megcsinálta a maga kis progiját! egyszerű bérszámláló progi, de legalább iPhone-on! és mekkora reklám ez nekik? hatalmas! szntem a népnek elég sok iPhone-ja, iTOuch-ja van! körbenézek csak a 11. kerben és a buszon, megállóban egy csomó emberkét látok, akiknek ilyenje van! szal lehetne fejleszteni! talán ha lenne itthon egy csapat, aki programírással foglalkozna mélyebben, tőle egy csomó cég rendelne appot! még ha piti pénzért is, de eladnák, és jönne abból is haszon!

  3. amúgy ha már ilyen netes rendelésnél tartunk, én egy BOOKLINE -os hasoló progit, el tudnék képzelni, végülis ők Bp egyik legnagyobb online boltja!

  4. Amazonnál én jobban szeressem az ebayt s arra szintén van app


Add a Comment