fbpx Skip to content

picture-1141

Nem hinném, hogy az ipodban, de a touchban már annál inkább eltudnék képzelni egy sim kártyát. Bár az = lenne az iphoneal. Kitudja… Amióta megjelent a Skype mindig azt halljuk, hogy iPhone és iPodtouch-ra. Persze a mobile szolgáltatók már most “anyáznak” emiatt, hogy a 3G -n használják a Skypot.

A terv a következő: Megveszed az új touchot és vehetsz hozzá csak mobileinternetes sim kártyát, és már a touchot is használhatod bárhol és bármikor internetezésre.

3G FM ?

Emellett valószínűleg az új 3G -ben már olyan chip lesz ami képes FM transferre is. A 9to5Mac arról adott hírt, hogy találtak egy olyan bejegyzést, ami szerint egy új chip a BCM4329 lesz az iphone-ban. Ez a chip képes FM jeleket fogadni és továbbítani is.

fm

Olvasd el a hozzászólásokat is

11 Comments

  1. 3G vs touch: ezen ment az agyalás, hogy ilyen amazon kindle jelleggel lehet lesz benne csak mobilnetre alkalmas sim, de aztán azzal hessegették el a dolgot, hogy ezek a kódsorok már régóta bennevannak, és kb elírás. persze ki tudja… 🙂

    és az FM jelenleg csak a Nike+iPod kapcsolatra van. de ahogy egy iPod nano-hoz is külön kellett megvenni a radio remote-ot, hogy menjen a rádió, így ettől még szerintem nem lesz benne alapból a májnelíbe kossuthrádió. 🙂

    egyébként meg nyáááá, mert az eredeti apple radio remote egyáltalán nem támogatott az iPhone által, ki is ír rögtön egy hibaüzit, ha bedugom… mondjuk talán a headset-be integrált mikrofon miatt amúgy se menne. de akkoris… 🙂

    ellenben a videófelvétel és szerkesztés lehetősége az már egyre tutibb a 3.0-ban, már csak az a kérdés, hogy ezt vajon az összes iPhone-ra engedélyezik is, vagy hasonló vetítéssel kihagyják belőle a 2G-t, mert szerintük az ezt nem tudja hardveresen. és akkor eljutunk oda, hogy a videorecorder3g vagy a cyder is csak szemfényvesztés, hiszen hardveresen nem is tudja a készülék… nonszensz.

  2. hehe, hát a videófelvevés need, mint a többi alapfunkció amit 3.0 ba beleraknak… szóval jah.

  3. egyben itt a válasz a %-os töltéskijelzésre is… 😉

  4. hehe 🙂 Köszi. Felraktam a mobileinstallation crack -eket a szifon source-ra, ha még1x 3.0-hoz volna kedved, vagy másoknak.

  5. @admin: lehet hétvégén újra megnézem akkor 🙂

  6. Egyébként nagyon tetszettek a tesztjeid szépen le lett írva minden kis dolog. 🙂

  7. De jó is lenne ha az Apple kihasználná a BCM4329 chip FM adó részét.
    Nem kéne FM transmitterre költeni 😛

  8. @infy: ja… csak ezzel az a baj, hogy kb ez a funkció tuti nem lesz engedélyezve… az fm transzmitter pláne akkor vicces, amikor az istennek sem lehet összehangolni az autórádióval. 🙁

  9. egyre jobban tetszik a kovetkezo iphone
    a2dp es fm meg rendes gp, nekem mas mar nem is kell 🙂

  10. @jadeye: Nekem úgy tűnik el akarják érni hogy soha többet ne használj PWN-t. Jól is csinálják, mert ha belepasszíroznának még egy nyomorult hívásszűrőt is, akkor nekem max. már csak a mobileinstallation crack miatt kéne a jailbreak. Bár ha nagyon belegondolok még azt is tudnám nélkülözni, az én programjaim 90%-a legális, Cydia-s és AppStore-os egyaránt.
    Szinte mindent átvesznek 3rd party progikból. Lehet nemsokára elkezdi üldözni a jailbreak-et? 🙂


Add a Comment