fbpx Skip to content

Végre megérkezett az első rész folytatása, s mivel a Catcha Mouse több mint 250 ezer letöltést produkált (ebbe persze még nincs benne a crackelt letöltések száma, mégha ingyenes is volt az app), így evidens volt hogy a készítők tovább tolják az egérke szekerét. Elöljáróban elmondható hogy minden tekintetben fejlődött a játék, s pontosan mire is gondolok? Azt lejjebb megtudjátok..

[download id=”225″]

A beállításokon belül immáron nevet is adhatunk magunkat (oh micsoda megtiszteltetés), illetve egy Multiplayer funkcióval is bővült a játék. Az Apple Bonjuor-jának segítségével hálózati kapcsolatban 2 iPhone-al tudunk játszani, de sajnos nincs a környezetemben olyan, akivel kipróbálhattam volna, szóval ha valakinek lehetősége nyílik rá, akkor kérem ossza meg velünk hozzászólás formájában az ezzel kapcsolatos tapasztalatait:) A 3 nehézségi mód maradt a régiben, de ha kiválasztjuk a Play as Mouse-t, akkor már kedvünkre választhatjuk ki a pályákat, amiből több mint 200 újabb van úgyhogy ismét kellemes és hosszú időtöltésnek néz elébe, aki mediumon főleg ha hardon próbálja megmozgatni agytekervényeit. Ezek mellett még beépített Facebook funkcióval is rendelkezik a játék, ami a fejlesztők állítása szerint a hard szinten elért eredmények bizonyítására szolgál, ha esetleg a cimbik nem hinnék el hogy mekkora formák vagyunk.

A “feketeleves” csak annyi, hogy már 0.99 dollárért vesztegetik a kicsikét, de ennyit talán mindenkinek megér, s legalább ezzel is támogatjátok ezt a remek fejlesztőgárdát.

u.i.: kommentben lehet menőzni a hardon elért eredményekkel 😉

Olvasd el a hozzászólásokat is

14 Comments

  1. Ezt ki fogom próbálni. Már az első rész is nagyon tetszett! 😀

  2. én irtam kommentbe hogy megjelent XD

  3. @Adee: rendes tőled, de tegnap már szóltak nekem 🙂

  4. @nkAAA: oks ez kell nekem nagyon… iTxt-free texting-itouch/iphone igaz a cracked kellene de seholsincs 🙁

  5. Sziasztok,

    Csak szólni akartam, hogy találtam egy használható msnt illetve tud meg yahoot google talkot meg meg par dolgot egyet hibaja, hogy fekvo modot meg nem tamogatja a neve pedig Agile Messenger egesz jó itt egy link:

    http://appulo.us/appdb/?page=viewapp&id=5128

  6. IM mier nem jo?

  7. Nekem agile nem akart connectelni, IM+ pedig furan mukodik, siman belep ugy, hogy kozben PC rol is bent vagyok 🙂 magamnak is tudok irni vele…

  8. @DnP: nekem agile rendesen megy!

  9. NÉMET-MAGYAR szótár crackelve nincs valakinek?

  10. vki elmondaná hogy mi a teendő ezzel ha letöltöm?mert nem .ipa a kiterjesztése és hiába kattintok rá.

  11. Fapuma77: nevezd át catcha Mouse2.ipa kiterjesztésűre .

  12. Egy kérdés: Tegnap megvettem a CachaMouse2-t és a 0.79 helyett 1.98 Eurót vont le. Vajon miért? És hol lehet reklamálni? Kösz a választ ha lesz.
    Nem a 300 forint, hanem az elv. Nem szeretem ha palira vesznek.

  13. Én is megvettem! ..az első ingyé volt, rengeteget játszottam vele, a második már megérdemel ennyit..

  14. LOL vesztek appokoat?:DDDDDDDD bocsi …:// :D:D:D


Add a Comment