fbpx Skip to content

Amióta megjelent a 2.0 és a hozzá tartozó SDK, azóta mi egy álomvilágban élünk. Nincsenek határok… amit kitalálsz az megvalósítható. Elegendő a hardware, elegendő a fejlesztői környezet, és persze szép lassan az Apple is megad mindent a fejlesztőknek. Mindezt bizonyítja az a sok program, játék amit nap mint nap elénk tárnak. Akár cydia akár AppStore minimum 3 új dolgot telepíthetsz naponta az iPhone-ra. Nincs még egy ilyen platform ami ennyire fejlődne. A 3.0-ban még jobban megugranak majd ezek a számok, és hihetetlen alkalmazásokkal találkozunk majd.

Tegnap találtam ezt a sudoku programot, ami képes egy lefényképezett újságból is a programba integrálni a soduku táblázatot. Ezen még én is meglepődtem.

614901 614901_3

Alternatív letöltés: LiNK

Olvasd el a hozzászólásokat is

29 Comments

  1. de laza 🙂

  2. Azt a durva (O_O)

  3. A fejlődèsnek nem szabhatunk hatàrt!

  4. Megyek, fellapozok pár újságot! :]

  5. huh ,ez tényleg odavág. Tetszik

  6. Nagyon süti! Nem lehetne kirakni a Cydia repoba?

  7. ..annyi minden kijött már, de miért nem jön egy értelmes navigáció progi végre..??

    iGó-ék alkothatnának valamit, mert már nagyon unom az xGPS hülyeségeit..

  8. bazzz..pont egy ilyesmi progin gondolkodtam. Matematika egyenleteket kéne lefényképezni és azt a telefon megoldaná:-) kelendő program lenne.

  9. @gabo: mert a 3.0 OS-re kell várniuk vele.. lehet mire kijön az, kijön az igo is vele együtt.

  10. Várjuk mán ezt a 3.0-át mint kistáska a karácsonyt 🙂

  11. Hat ez mar nem semmi! Beszarok! Mik vannak ma mar! Hihetetlen ez a telefon es a kornyezet, amit biztositanak hozza! Fel kene csapni iphone programozonak! 😀

  12. van itt fejleszto?
    csinalt mar valaki certifikatet?
    Mennyit kell varni az aktivalo email-re a fax utan?

  13. Igo meg mint ahogy mar olvashattuk kesz van mar a mostani osre is, szal nemhiszem, hogy sokat kell ra varni, OS 3mal egyutt szntem ki is dobjak!

  14. @Laama: ajánlom inkább a telefont mint kommunikációs eszközt, az e-mailezés, faxolás stb.. nagyon sokáig tart, elég nagy a fejetlenség odaát…

  15. OFF: Sziasztok! kicsit szórakoztam a cydiában és valahogy eltüntettem a winterboard-ot. Hogy tudom ismét vissza varázsolni,mert eltűnt az összes beépülő csicsa a telefonomról és így nagyon gáz!!!! Előre is köszi!

  16. vazzeg lassan már kezdek félni a telótól hogy mesterséges AI van benne 😉

  17. @ChrisSmith: Ezen télleg lehalok … Kurva ég 😀 Lassan már az lesz h lefotózok bármit … ez meg megoldja 😀
    Következő fejlesztés annak kéne h legyen, h lefotózok egy tervrajzot (pl egy új kecót :D:D) a teló meg megcsinálja … Vagy lefotózom a kávét ő meg lefőzi …

  18. Hát én nem dobok hátast ezektől a programoktól. Megint olyan program ami jaj de jó, hogy van, de használni azt nem igen fogja az ember, esetleg amíg megmutatja a haveroknak.
    Amúgy van egy Evernote nevű program amivel lefotózol bármilyen dokumentumot amit aztán feltölt egy adatbázisba és a dokumentumon lévő szövegben lehet keresni vele. Mondjuk gyakorlatban nem nagyon vált be nálam, van hogy megtalál valamit de van, hogy nagyon nem.

    OFF: Valaki találkozott már olyannal, hogy a telefon folyamatosan “No Service” felirat van a térerő kijelző helyén? Telefonálni meg nem lehet vele, a hálózatokat látja, de egyikhez sem lehet vele csatlakozni. Lehetséges, hogy le lett tiltva? Másik témában is érdeklődtem, de az már eltűnt a süllyesztőbe.

  19. Sziaszrok egy ujsag mellekleteben olvastam, hogy a lufthanza meg a japanok eloszeretettel alkalmazzak mar a push es pull 2D-s vonalkodokat. iPhonera van mar ilyen visszafejto? Mert most mar a magyar ujsagokban is vannak ilyen vonalkodok…

  20. Van ilyen progi ingyenes es az appstore-bol… Valami 2D akármi a neve….
    Üdv Laci

  21. Laama: Én nem rég regeltem iPhone Developer Program-ban, nekem két nap alatt aktíváltak mindent, faxolgatnom sem kellett 🙂 (amúgy, faxolgatásról nem hallottam túl sok jót, néha elvesznek a papírok házon belül :)). Készülék és szoftver aktivalizálás, valamint szoftver felrakása iPhone-ra/iPod-ra teszt céllal kicsit bonyi elsőre, mert hatvan különböző certification kell, hogy elinduljon, de szerencsére van elég jó és könnyen érthető how to, szóval megoldható (nekem 20 percbe telt első alkalommal). És már el is készítettem első programomat, habár az inkább csak tesztelés céljából készült. Most készülnek a tervek, egy olyanhoz, amit ki is adok 🙂 (pár hónap múlva… :P)

  22. OFF

    Van még valaki aki nem tud belépni az appstore-ba??
    Jelszót is cseréltem… de hibával kidob 🙁
    Nagyon remélem, nem az apple kezdi kiszórni az embereket

  23. Kipróbáltam és nagyon tetszik ^^
    Lesz arcfelismerés is? contactlisthez társítani képeket 🙂 nem lenne rossz.
    @ady800: én be tudok lépni nincs semmi baja.

  24. Neu? esetleg rebel simmel használod?

  25. @Neu: Hát szerintem ezeknek a programoknak nem is annyira a használhatóság a fő előnye amitől hátast dobok 😀 hanem a képfelismerési algoritmusok amik marhajó pontosságal dolgoznak (a sudok nagyon ritkán téved, a kockásat nem tudom kipróbálni mert lent vagyok egyetemen és itt nincs kockám de hétfőn első dolgom lesz :D) Meg maga amit a cikk címe is mutat … nincsenek határok, ütős platform, marha eccerű (majdnem a hülyének is megy :D) és erős támogatás. Winmora, symbianra megisz egy programot lehet a kutya se fog még hallani se róla, de itt az AppStrore ami remek reklám … Egyetlen egy határ van, a fejlesztő kreativitása. Nekem ami a problémám, hogy ninc mec-em :S és a Hp-mra erőltettem rá az OsX-et ami nem kicsit bugos … De szoritok a nadrágszíjon (habár kicsit fájni fog 😀 thx Bajnai Gordonnak xD) de idővel meglesz a mecem 😛

  26. @shaark: Hogy regisztraltal ugy h nem kelett faxolnod sem meg semmi? amerikai cimmel vagy hogy? en mar egy honapja szopok a semmin kb, pedig mar az appom is keszen van…

  27. Hűha, wow. Symbianra évek óta vannak hihetelen alkalmazások.
    Szánalmas ez a hype.


Add a Comment