fbpx Skip to content

Nem is olyan régen láthattatok már iPhone 4G koncepciót, de még mindig csak a találgatás megy, hogy vajon az Apple milyen következő generációs iPhone-modellel fog megörvendeztetni minket. A madarak azt csiripelik (illetve még jópár iPhone-oldal is), hogy az alábbi kép ábrázolja a következő iPhone-modellt:

Úgy tűnik hogy a jelenlegi változat kisebb mértékben módosított verziójával lesz dolgunk, ami már lehet hogy csak a rapper-nadrágos iPhone-kedvelők zsebében fog kényelmesen elférni. A lenti képből látható, hogy a telefon hátulját lekerekített formaként kívánják megvalósítani, ami a szélesebb telefont legalább vékonyabbá teszi. A probléma azonban az, hogy sokak szerint már az iPhone 3G is túlnagy mérettel rendelkezik az átlagos telefonokhoz képest, nemhogy még a következő generációs változat széltében erősödjön. Ennek is van azonban előnye, hiszen így még nagyobb képernyővel lesz ellátva készülékünk, bár valljuk be hogy a 3G képernyőmérete is teljesen megfelelő – s ezt nem a 2 éves T-Mobileos börtön mondatja velem, dehogy. A telefon kamerája immáron elől foglal helyet.

Vajon júniusban már kijön a következő iPhone-modell? Ti hogy vélekedtek erről? Nektek elég lenne az új design vagy azért némi hardverfejlődést is várnátok?

Olvasd el a hozzászólásokat is

29 Comments

  1. Ha jön az új modell, akkor ne csak külsőre legyen “új” hanem belsőre is!
    Gondolok itt a kamerára,meg a többi hardware-ra(aksi,proci,ram,stb.)!
    Már csak arra leszek kíváncsi hogy fogják megoldani az esetleges 3G-ről átváltást az uj kütyüre?!Mert aki 2 évet irt alá(pl: én is) annak ne keljen még 1 évet várnia ha az uj készüléket akarja!Erre nagyon kivancsi leszek!
    Juniusban minden kiderül!
    Addig meg kár találgatni!

  2. Természetesen a hardware fejlődés nem árthat meg, és én el is várnám.
    A mostani designnal sincs baj szerintem. Az előlapi kamera jó lehet video telefonalasnal, pl skype.Kár hogy erre már korábban nem jöttek rá.

  3. Vagy lehet hogy rájöttek csak gondolták, hogy egy következő modellnél valósítják meg az ötletüket 😉

  4. nekem tetszik ez a dizajn, lathatoan magasabb a kijelzo, de a kerdesem az h elol hol van a kamera? na meg hogy elol hatul?

  5. Igen. Természetesen a pénz mindig is a technikai fejlődés elött ált. Ha minden technologia akkor jöhetett volna amikor… Akkor az emberiség sokkal fejletteb lehetne.

  6. Én csak remélni tudom, hogy nem Így fog kinézni, mert ez gusztustalan. Ugyanakkor ha csinosítanak rajta, és kellően izmos hardwaret pakolnak a szép külső alá, akkor simán váltok.

  7. Szerintem csunya : D nekem fontos a külsö is és ez nagyon nemteccik. Marad a 3g

  8. szvsz nem lesz új iphone idén legalább is. De ha igy nézne ki az elég gáz lenne. A kövi telotol azt várom h minimum OLED kijelzős legyen, 2 kamera, atom proci stb. Sőt sztm az Apple Laptopokban is hamarosan az OLED-et köszönthetjük. De nem most, majd csak jövőre…

  9. Ez is csak egy fake kép !! hihihi

  10. Szerintem se lesz, lol, alapvetően nem is értem hogy honnan jött ez a fellángolás hogy idén lesz az új iPhone. Biztosan lesznek majd bejelentések nyáron (hardver, kész külső), illetve egy 2010es dátumot is biztosan fogunk kapni. De idén NEM FOG MEGJELENNI.

  11. Plusz ha ilyen vékony lenne és mivel nagyobb kijelző nemtommeddig birná aksi mer nem valami nagy lenne benn/lesz benn

  12. Különben is. Ha ilyen alakja lenne billegne mint egy hintaló, hiszen a jelenlegi is
    ” hiccen” egy kicsit ha pötyögtetjük. Hát akkor ez ??

  13. jól néz ki, de nem lesz ilyen, nem lesz nagyobb jók a méretei szvsz

  14. Egyetértek az előttem szólókkal a méretet illetően, nőként még a 3G-t is alig tudom zsebre tenni, nemhogy ezt, na meg igényem sincsen ekkora kijelzőre, hardveresen mindenképpen szükség van fejlesztésekre és ezt leginkább az akksi kapacitás mondatja velem, ugyan már egy csúcskategóriás telónál ne azon kelljen gondolkodni, hogy be kéne szerezni egy külső akksit, kameráról pedig nem is beszélve. Én is azt gondolom, hogy ennek megjelenésére nem idén kerül sor, mivel feltételezem, az Apple nem azért dobta piacra a 3G-t, hogy ne döntsön vele eladási csúcsokat. Mindezektől eltekintve kíváncsian várom és ha ingem, gatyám rámegy akkor is beszerzem 😀

  15. Mindig nevetek azon,hogy probáljuk kitalálni az apple következő lépését, de valljuk be hogy hihetetlenül megy nekik a titkolózás:) és ha mondanak egy dátumot,akkor az tuti…akkor fogunk mi is mindent megtudni:) szvsz

  16. Az Apple jellemzoen nem szokott csak designt modositani. Ha lesz uj, abban bizonyara mas belso lesz.
    Nekem tetszik, megha esetleg fake is ez a kep.
    Udv

  17. Remek PS munka! 🙂

  18. szep szep de szanalom h evenkent adnak ki újat….

  19. @Crazy: Most ez sok vagy kevés? Sűrűbben kiadni értelmetlen lenne, 1 évben 1 új modell meg nem hiszem, hogy sok lenne.

  20. Nagyobb kijelzőt azért se kaphatna az új iphone, mert a már most megjelent játékokat/programokat nem tudnánk használni rajta teljes képernyőn…

  21. mivel az iPhone 4Grö lvan szó nemtudom miért beszéltek hardveres újításról.
    legfejebb jobb aksi, meg előlapi kam lesz benne, a 4Gn kívül.
    ha nagy változásokat akartok akkor várjátok az iPhone 2GEN-t, ott már lehetnek nagyobb belső változtatások

  22. @xboxman: Tuti lesznek újítások nem hiszem,h csak úgy kidobnak egy kütyüt aminek más a desinge és csak elől van kamera és jobb aksia, mert ako nem hiszem,h mindenki emiatt megveszi.. szal én sokat elvárok tőlük [REM NAGYOBB KÉPERNYŐ FELBONTÁS és lehetne picivel kisebb is, de ami kin van az elég szar me eléggé érdekes ez lesz a 2új szin a keret az egyik fekete és a másik ezüst?] 😀

  23. Nekem teljesen megfelelt külsőre a 2G-s iPhone is!
    Inkább a belsőre kellene fektetni a hansúlyt!
    Mert az egy dolog hogy megcsináltak egy tökéletes hardware-t és rányomtak egy osx-et ami szintén tönkretehetetlen! de ha már ezek megvannak akkor tudjon már ez a telefon minden mást is ami kell a népnek!
    Még felturbózzák belülről egy kicsit többmagos proci stb stb. Lehetne itt a végtelenségig turbózni, hogy jó legyen.

  24. A 2. képen nagyon szép. Bár kétlem hogy bele tudnák zsúfolni egy ipodtouch méretébe 🙁

  25. @MusTanG89:
    akkor te az iPhone 2Gent várod nem az iPhone 4Gt!
    én is a 2Gen várom, bár most épp örülök hogy a legjobb telefonom van a világon, és ezen sajnos változtatna a 4G vagy 2Gen ha nyáron kijönne

  26. Bizonyára nem eredeti kép ez, de el tudnám viselni ha ilyen lenne, tetszik! Szerintem a következő generáció mellett lassan gépre se lesz szükség.. A flash támogatás hihetetlen nagy dolog lesz! 🙂 hardwaresen egy dologra va npanaszom, a WiFi vevőre.. nagyon gyenge!

  27. Szerintem a jelenlegi Iphone 3G erősebb akksival, és egy 8Mpixeles kamerával verhetetlen lenne a piacon!

  28. sztem az a szar az iphone-ba hogy nem lehet küldeni bluetoothon…


Add a Comment