fbpx Skip to content

Mielőtt belevágnék a következő cikkben, IGEN ÚJRA elérhető az http://appulo.us/appdb/. \o/

Én legszívesebben elfenekelném ezt a ripdev -et. Annyira pofátlan módon csinálnak dolgokat, hogy az már nekem fáj. A napokban megjelent egy új Apt-get kezelő a Icy. Erről olvashattunk pár postal ezelőtt illetve 1 videót is mutattam. Azóta persze frissítették, és most megjelent róla még egy videó.

Ez rendben van. Ettől függetlenűl miért is bizzak a csapatban? Érdekelne a TI véleményetek erről, hogy ti használni fogjátok vagy sem.

Olvasd el a hozzászólásokat is

58 Comments

  1. kipróbálni ki fofom

  2. fogom.. 🙂

  3. Hát gyorsnak gyors, de ez az egész nem erről szól. Vagyis nálam nem. Én a cydia és a szifon segítségével ismertem meg ezt a keszüléket. Nemfogok váltani, viszont érfekelnek majd a vélemények.

  4. @Daneealama: Én is így vélekedem, kíváncsi vagyok ki – mit gondon erről.

  5. arany közép út 🙂 ha ilyen gyors valszeg cydia mellett helyet kap majd 🙂

  6. hát, fényévekkel gyorsabbnak tűnik, és szebb is, mint a cydia, úgyhogy szerintem érdemes váltani. már nekem is az agyamra ment hogy annyit tölt a cydia.

  7. én beleraknám a következö pwnage-be.

  8. Én birom a cydia-t, habár télleg dög lassú. De arról nem szól a fáma, hogy a videóban melyik telón mennyi package van fent … mert ugye a cydia is akkor lassul be ha már van szép számmal. Melesleg nekem nem kell csilivili felület, jobban tetszik az hogy látom, h mit tölt le miket indit miket csinál, de lehet ez csak nekem a perverzióm 😀

  9. szerintem ez nagyon kamu…a bal oldali egy üres iphone a jobb oldali meg telepakolt,meg lezúzott, nálam messze nem tölt ennyit a cydia pedig 4 giga appom és 1 giga egyebem van…

  10. En ugy gondolom ugyesek a sracok, persze varjuk ki a veget!
    De nem szabad fanyalogni. Hiaba nagy kedvenc a Cydia ha lesz jobb akkor nyugodtan lehet valtani, de egyelore ez a jovo zeneje!!!!

  11. Persze, használni fogom.

  12. Maga a telepites kb egyforma ideig tart, csak mig addig eljut az ember, az katasztrofa cydiaban. Tokomnek kell minden inditas utan frissitenie a forrasokat. Miert nem akkor amikor en akarom? Anno jo volt, mikor meg csak napi 1 frissitessel el volt, de a mostani mar baromsag.

  13. a probléma váltig abban van, hogy nem nagy kunszt egy töküres telón megmutatni egy gyors cuccot… ha fordítva csinálták volna, és egy teletömött telón is gyors, akkor már azt mondom, hogy hümm. de engem sem vonz az, amit ők kitűztek maguknak “célként”, hogy széplegyen és kúl… nem nagyon érdekel, hogy néz ki.

    a ripdev ott bénázta el, hogy mikor kijött a 2.0-ás fw, akkor nem csinálták meg időben az installer új verzióját, míg saurik már régen kész volt a cydia-val. a ripdev meg azóta ilyen erőltetetten próbálkozik visszaszerezni azokat a felhasználókat, akiket anno ők passzoltak el a töketlenkedéssel. az én bizalmamat is itt vesztették el. lehet, hogy a cydia lassú. de hát ez aztán mennyire borzasztó már…

    és míg a cydia kódját igazából bármikor át lehet nyálazni, mert opensource, addig ripdev-ék icy-jának nem láttam, hogy közzétették volna a kódját.

    engem sokkal jobban zavarnak azok a reklámok, amik belekerültek, pl a bigboss source dolgai közé, mert rengetegszer ha véletlen ott tappintok, hogy elgörgessek a hasznos infóig, hogy mi is a cucc leírása, erre persze bezárul a cydia, és nyissa megfelé a szafárit a hülye reklámjával. és akkor ezzel eljutottunk a dolog végére: a ripdevnek bizony szintén a reklámbevételek hozták meg az étvágyát.

    egyszer talán megnézem. de ha már az installert eltöketlenkedték anno, nem nagyon foglalkoztat az i(nstaller)cy(dia)-juk.

  14. Az installerrol valtani a cydiara huzos volt, hiszen megszoktuk azt. Ha a cydia az installer sorsara jut, majd megszokjuk a kovetkezot. Valljuk be, a cydia nem egy orokzold(pl. coca cola). A cydia nagyon idegesito 3 lefagyas utan 5 perc alatt, ami eleg gyakori, de rengeteg jo oldala van es a legjobb az, hogy megszoktuk es kozosseget kovacsolt

  15. és ezt már leis lehet szedni valahonnan mer szivesen kiprobálnám 😀

  16. Meglett a péz?
    Faszt!
    Mondtam, hogy habiszti népség. Szerintem… 🙂

  17. Nameg mi a töcs ez az cucc?
    Valami cydia konkurens inhaller? Vagy mi?
    Itt mindn játszik ami jó, kinek mi tetszik.
    Nem ugyanazokat kell elérhetővé tenni, mint a cydián, és mindenki használni fogja. Ez a titok nyitja…
    Szerintem:)

  18. Szerintem tök jó, hogy csináltak egy konkurens “programletöltőt”, ha szabad így kifejeznem magam, mivel ugye ez az alapja a piaci versenynek is, van valami egy kategóriában, és arra egy másik gyártó csinál egy jobbat, ezzel ösztönözve a másikat fejlesztésre. Ezekkel a versengésekkel csak nyerhetünk, nem lepődnék meg ha Saurik is fejlesztene a sebességen, kinézeten , akármin. Lényeg az hogy szerintem nem hagyja annyiban… És mint mondtam, ez nekünk jó..

  19. Nem nagyon értem miért lenne a ripdev pofátlan. Ilyen alapon Saurik is pofátlan mert egy alapvetően illegális és warez cuccból akar pénzt keresni. (Cydia Store). Vagyis egy percig sem jobb mint a ripdev. Amúgy meg leszarom kinek mi az elve, ha az icy jobb lesz mint a dög lassú és idegesítő cydia akkor miért is ne? Nem látom okát a fene nagy ellenérzésnek.

  20. személy szerint nekem a cydia soha sem fagyott le! kipróbáltam ezt az icy-t, nem rossz de nekm jobban tetszik a cydia
    ezt a két appot kellene összegyúrni és akkor mindenkinek jó lenne
    de ez az én véleményem

    ja egy kis off bocsánat érte:
    ibluetooth: samsung j700 oda-vissza, minden(kép,videó,zene) OK!
    samsung L700 oda-vissza minden OK!
    samsung g800 oda-vissza minden OK!
    nokia n70-n73-n95- n95 8gb oda-vissza minden OK!

  21. szintén OFF
    Lesz valaha megoldás a 2.2.1 és az új baseband problémára yellosn0w megoldás? Síri csönd a DevTeam háza táján, vagy valaki hallott valami biztatót?

  22. Szerintem nem lesz.
    Majd 3.0 ra.
    Most az a menő, mert egy kis idő után már senkinek sem kell a 2.x.
    Szerintem 🙂

  23. Admin néha beszarok a szövegeiden
    Kár hogy nem láttalak még képen mert akkor mégjobban röhögtem volna ezen a fenekölősön 😀

    U.i.: még a Siriuspapa szövegein is szoktam 🙂

  24. Nah most én nem vagyok a Cydia mellett vagy ellene meg az ICY mellett vagy ellene, de nem nagyon értem mi ez az ICY -nak nagyon kúúl GUI -ja van stb. ???

    A bejelentkező képernyője a Welcome To Cydia -hoz képest semmi.
    Az app list ugyan az, viszon utána a Cydia az ikonokkal + az app leírásával, méretével, függő csomagokkal szerintem sokkal, sokkal jobb.

    De ezt csak a kúúl os ICY postok miatt írtam meg.

    Amúgy nekem az a jobb ami több infót ad, persze a sebesség is mérvadó,
    szóval ha a következő kúúl app az ICY lesz -> halyrá 🙂

  25. Biztosan jobb mint a cydia.Ugyanugy elérhető minden rajta de viszont ebben a mai világban ugyebár a sebesség a fontos ami gyorsabb az a jobb!Viszlát Cydia!Ráadásul a Cyd sokszor fagy és baromi lassú!

  26. Lefagytam.5p kellett h a szifonom reagáljon.
    Nagynehezen újraindult.

  27. Szerinem meg Cydia marad… 1. nyílt forrás, így tuti nem baszkodik semmit a telefonom adataival… 2. az, hogy mindig frissíti a forrásokat kb egy minimális kóddal javítható, ha vki akarná… 3. nekem még nem fagyott a cydia, kapaszkodjatok meg, de SOHA 🙂 4. nekem olyan videot mutassanak, ahol csak a konkrét teleítést ugyanazon a telefonon mérik le… és az az egy-két másodperc hol számít? 5. Saurik szimpibb, mint a ripdev 🙂 de ez is csak annak egyértelmű, aki minimálisan követ iaz eseményeket…

  28. En kiprobaltam ezt az Icy-t. Fogtam magam uninstallaltam vele a backgroundert, es megprobaltam vele visszatenni. Hat mit ad isten nem ment mivel hianyolta a ‘Mobile Substrate’-t. Cydia-val viszont egyreszt visszatudtam telepiteni, masreszt egyaltalan minek szedte le backgrounderrel egyutt?
    Igy nem bizom meg ebben a progiban az tutti.
    A masik dolog, hogy cydia tajekoztat minden uj package-rol ami felkerul, en csak azokat nezem, mivel tobb mint egy eve kovetem az iphoneos dolgokat, igy nem mulasztok el semmit. Ha lesz ilyen is kesobb Icy-ban akkor lehet kap megegy eselyt.

  29. Jónak tűnik ez az Icy és talán ki is próbálom, de nem tudom, hogy mennyit lesz használva. Cydia nekem egyáltalán nem szokott fagyni, igaz tényleg dög lassú, de rohadt sok forrás van bele téve így nem csoda, nekem amúgy semmi bajom azzal, hogy minden indításkor megnézi van e valami új. Hát nyilván azért indítom el, hogy tudjam. Frissítéseket és függőségeket is szépen kezeli, de majd megnézzük mit tud ez az Icy.

  30. Na ki is próbáltam. Telepíthető Installerből és Cydiaból is amint ez itt is le van írva: http://www.ripdev.com/icy
    Telepítés után érdemes újraindítani, mert nekem a kategóriákat nem listázta csak újraindítás után. Akinek az a problémája, hogy a Cydia frissít állandóan annak ez kell ugyanis úgy vettem észre ez vagy nem frissít, csak parancsszóra, vagy a háttérben teszi, de látni belőle nem lehet semmit.
    Arról vitatkozni, hogy mit lehet ebből és mit lehet Cydiaból elérni hülyeség ugyanis Cydia forrásokat kezel, tehát ugyanazt. (ez is le van írva a ripdev oldalon)
    Viszont egy nagy hátránya, hogy az új csomagokat nem lehet vele megnézni, én is többnyire a Cydiaban azt szoktam megnézni mi van ami újdonság és frissítés. Gyorsnak gyors és úgy láttam kezeli a Cydiaból telepített cuccokat is, lehet őket gondolom frissíteni is vele, bár én nem telepítettem semmit.
    Egyenlőre reklám mentes ami azért nem rossz, de lehet ez nem lesz mindig így.
    A mostani állapotában nem igen fogja leváltani a Cydia-t, de ha fejlesztenek rajta még sok mindent akkor előfordulhat, hogy sokan fogják használni.

  31. laszedtem de semmit nemtalálok velle semien appot plusz lista se jön ki categoriesba

  32. ki fogom próbálni!

  33. @hunwolf: Szia ha gondolod nekem van RebelSim-em amivel lehet törni a 2.2.1et 2.30.03 basbanddel. irj emailt: [email protected]. De ha minden jól megy egy cikk is lesz itt az oldalon és akkor sok emberen lehet segíteni.

  34. @Beni Sykes: Nekem sem mutat semmi a Categories-ben,többszöri újraindítás után sem.

  35. @Ceko: Nekem se mutatot, de a kereso mukodott. Nyomkodtam egy darabig, mindenfelere kerestem, probaltam ures keresest is, aztan egyszercsak gondolt egyet es lett Categories-em…

  36. @Ceko: Nekem nem kellet újraindítanom és megjelent!

  37. már nekem is müködik.de szerintem ez már tulságosan egyszerü. nekem személy szerint nem teccik körülbelül 2órája szedtem le azalatt már 2x fagyott. programoknál nincs screenshot és sok cydiás repo nemis megy vele. szóval én maradok cydiánál.

  38. mellesleg fele ilyen gyors nincs mint a viddeón…

  39. @beni sykes: Nekem 1szer fagyott le,a többi problémád engem nem érintett,de fogják még fejleszteni.

  40. Esetleg valakinek olyan problema h inditas utan rogton visszadob SB-re??? (installer is ugyanez pedig mar ujraraktam azt kulon)

  41. @RKG:
    Lehet,a telóddal/touchaddal van a gond.Indítsd újra,azt nem próbáltad?

  42. kipróbáltam, hibátlan, gyors, nem töltöget állandóan, kár hogy kell hozzá a cydia..

  43. Toucher: már többszőr újraindítottam, semmi! re-installáltam, szintén semmi!

  44. vagy nem is?:) bárcsak tudnám hogy amit felrakott nekem a cydia a használt programok mellé azok mire jók és hogy vannak e olyanok amiket el lehet távolítani…
    icy a király:) azért ezt még merész lenne komolyan venni, de mindenképpen igényes munka, nekem legalábbis nagyon bejön..

  45. @Toucher:jol reagál telod lapozásra 😀

  46. @beni sykes:
    nekem Touchom van(de min1),amugy csak az icy telepítése után volt ez,amúgy jól működik:D

  47. Sziasztok! Lenne egy problémám… Ma lefagyott vmiért az iphoneom. Gondoltam itunesba nyomok egy restoret. Nyomtam is. Ugye utána elindítom hogy unlock meg jailbreak, viszont kéri ugye a firmwaret, de nem tudom melyik firmwaret töltötte rá az itunes. Egy jó párat már beraktam, volt ami jó volt neki de elkezdi csinálni, és abbamarad. Mármint fut de nem csinál igazábol semmit. Már többször próbáltam de nem megy! Valaki tudna esetleg segíteni?

  48. Sikerült feltelepítenem, viszont most bejön az Ananász és ennyi. Semmi több.
    Ilyenkor mi a teendő?

  49. Ráadásul ujra sem tudom telepíteni, mert a quickpwn kéri hogy csatlakoztassam az iphonet, viszont nem látja ugye mert be sem tölt a cucc :S

  50. mellesleg az igaz hogy a jobboldali telón több oldalnyi app van… és??
    icy több oldalnyi app mellett is ugyanolyan gyors..

  51. off: segítségeteket kérném, régebben felraktam egy progit amivel átírtam a carrier nevet és már rohadtul unom de nem tudom milyen program volt. Tudnátok segíteni? Az óra helyére is lehetett vele írni valamit.

  52. rájöttem, make it mine volt a neve

  53. Rasotamas: make it mine az app neve

  54. @rasotamas: mondok jobbat : supreme preferences

    ez nekem nagyon bejött ajánlani tudom mindenkinek

  55. ja bocs cydiábol tölthető.
    nekem most fagyasztotta le 3x az iphone-t de olyan szinten hogy újraindult, amikor le akartam szedni egy appot, telepítésnél semmi gond.

  56. Sziasztok! Kipróbáltam, szép, meg gyors, de engem nagyon zavar hogy úgy tűnik nem nagyon kezeli még a függőségeket, és ha valamit feleraksz vele, nem mutatja hogy hová telepített a csomag fájlokat… Engem zavar azért ez a szövegük, tudniillik annyira de annyira optimalizáltak mindent, hogy csak kb másfél mega… A cydia is csak annyi magában, és nekem hiába írták újra a dpkg-et, a BSD Subsystem, az összes libraryvel úgyis kell, ha az embernek bármikor eszébe jutna egy terminál parancs kiadása…
    Nem tudom, mennnyire kompatibilis a sourceokkal, eddig nem volt hiba, de hát ugye szabványos apt-get helyett cURL+libnet az alapja.

  57. Segítsetek légyszíves!
    Szeretném feltenni az ICY-t, de sehol sem találom :S
    Hiába írom be a Cydiaban a keresőbe, csak témákat látok, de magát az Icy-t, a telepítőt sehol :S
    Minek, kinek a forrása alatt tölthető le?


Add a Comment